Harjoitusottelu SaiPa - Jokerit 11.8 Leppävirta klo 18.30

  • 6 938
  • 28

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Nonni, Leppävirta katsastettu toistamiseen urani aikana. Täynnä oli halli ja parkkipaikkaa sai etsiä melkein toisesta pitäjästä. Se on kiekkoilu kovassa huudossa sielläpäin.

Ensiksi muutama ranskalainen viiva pelistä yleisesti:

- Helkkarin sekavaa peliä, joka mentiin kokolailla Jokerien viemänä. Pelin edetessä SaiPa joko sai tai otti tilaa enemmän kentällä ja sai numeroita siedettävämmiksi.

- SaiPalta pahiten hukassa olivat Jussi Timonen ja Myllys.

- Häkkinenkään ei jokerimaalilla häikäissyt, kiekot pomppi ja muutamassa torjunnassa oli enemmän tuuria kuin taitoa. Maalivahdit vertyy hitaammin?

- Vaikka Jokerit peliä veikin, ei sen peli kokonaisuutena kovinkaan kummoista ollut. Tällä hetkellä SaiPa vain on juuri numeroiden verran huonompi.

- SaiPalla uudet pelipaidat käytössä. Kuvia en valitettavasti saanut järjestettyä laitteistoprobleemien vuoksi. Paljoa ei kuitenkaan ole eroa entisiin. Päämainostaja on Maxit ja mainokset ovat poistuneet kauluksesta. Kaulukset ovat myös muuttuneet narullisiksi.

Sitten maalit, selostetaanpa nekin paremman tekemisen puutteessa:

10.46 1-0 Hancock (Valtonen) yv.

Valtonen laukoi kaukaa ja kiekko jäi Myllyksen patjojen alle. Hancock sai kumman kauan ronkkia Jamon jalkoja ja sai lopulta kiekon maaliin. Olisi pelin voinut puhaltaa poikkikin.

11.04 2-0 Kankaanperä (Lepistö, Varis)

Varis voitti aloituksen, Lepistö siirsi Kankaanperälle, joka laukoi haltuunotettuaan takanurkkaan. Täysin Jamon maali, meni helposti ilman maskia.

33.08 3-0 Varis (Lepistö, Kuusisto)

SaiPalla vaihto kesken ja pakit yössä. Lepistö avasi omasta päädystä loistavasti tarkalla syötöllä Variksen läpi, joka pisti kiekon helposti Jamon putkista sisään.

35.25 4-0 Lepistö (Filppula, Kankaanperä) yv

Kiekko pelattiin ylivoimalla viivalle Lepistölle, jonka helvetin tarkka kuti livahti takanurkkaan isossa maskissa olleen Jamon taakse.

36.41 4-1 Banham (Tikkanen) yv

Banham pääsi Tikkasen laukauksen jälkeen siirtämään kiekon tyhjiin kahden miehen ylivoimalla.

42.26 5-1 Koivisto (Mäki, Kalteva)

2-1 -hyökkäyksen päätteeksi Koivisto laukoi läheltä ja kiekko lirui taas Jamon putkista verkkoon. Kiekko tosin muutti hieman suuntaa pakin mailasta, joten ei mene täysin Jamon piikkiin.

47.31 6-1 Kankaanperä (Varis, Filppula)

Pyörityksen päätteeksi Varis passasi kulmasta viivalta nousseelle Kankaanperälle, joka laukoi suht läheltä taka-alakulmaan.

50.17 6-2 Pekkala (Kauppinen)

Voitetun aloituksen jälkeen Pekkala heitti puolihuolimattomasti ranteella ja kiekko livahti yllättyneen Häkkisen selän taakse yläkulmaan.

59.56 6-3 Malmivaara (Skyttä, Kauppinen) yv sr

Malmivaara nousi viivalta maalin kulmalle, josta mies pisti Skytän tarkasta syötöstä kiekon reppuun.
 
Viimeksi muokattu:

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitokset Murmelille ja AHabille täältäkin. Miten mahtoivat SaiPan puolustajat pelata? Uusi hankinta Timonen eniten hukassa? Miten pakkiparien yhteistoiminta pelasi? Kaksi "kiekollista" pakkiparia ja kaksi puolustavaa pakkiparia. Voidaanko näin edetä?

Ensimmäinen harkkamatsi tällä kaudella liigaseuraa vastaan ei tietenkään paljoa sano, mutta SaiPan puolustajista olen tulevan suhteen kaikkein huolissani. Timosesta ei minulla ole mitään kuvaa ja jos Tikkanen yltää sellaiselle tasolle, jota täälläkin on hehkutettu, niin olen tyytyväinen. Itse uskon ja toivon, että tulevalla kaudella Malmivaara ja Hana astuvat huomattavasti suurempiin rooleihin SaiPassa. Jokiraidasta tulee vielä Mara Richterin kaltainen pakki SaiPalle.
 

Suviuuno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Saipa
Mielestäni saipan ongelma ei eilen ollut pakeissa. Myllys ei ollut aivan parhaimmillaan. Jokerit pelasi yritteliäästi, kilpailu jokerileirissä pelipaikoista on kovaa, eikä selänoikaisijoita kentällä näkynyt.

Pakkipareista: Malmivaara, Pekkala selvisivät hienosti , tekivät maalin mieheen tappoivat noin 40 sekuntia 5-3 yv:tä, Malmivaara sai miehiä siirrettyä pois maalilta.

Kokko, Tikkanen peruspeli.

Timonen ja Forest, näin savolaisena kiekon seuraajana, katson Timosen esitystä ehkä erivärisin silmin kuin Murmeli, mielestäni tämä pari esiintyi edukseen varsinkin yv:tä pelatessaan Timonen heitti varsin rauhallisesti ohjattavaa kiekkoa maalille, josta hyökkääjät eivät valitettavasti saaneet kiekkoa survottua maalille. Kieltämättä olivat yhdessä maalissa varsin pihalla.

Hana, Jokiraita vetivät muutaman hajavaihdon.
 

Pafe

Jäsen
Nyt pääsen itsekin netin ääreen.

SaiPa ei loistanut ja jo kiekon vieminen Jokereiden päähän tuotti suuria vaikeuksia. Toki Jokereiden puolustus on hyvä, mutta silti. Petr Sachl tuntui olevan ainut SaiPassa joka pystyi kiekon kuljettamaan alueelle.

Taas Jokereiden hyökkääjät tuntuivat vievän kiekon vain laidan vieressä luistellen siniviivan yli. Tiedä sitten onko vika puolustajien hitaudessa vai hyökkääjien nopeudessa, mutta oli miten oli, niin silti se tuntui liian helposti käyvän.

Jamo ei loistanut, mutta pakkejakin saa syyttää muutamasta osumasta. Milloin olivat maskissa tai myöhässä.

Teemu Paakkarinen oli tutun fyysinen, mutta taklaukset tuntuivat menevän enimmäkseen ohi taklattavasta. Viitaluoma osoitti myös hiukan fyysisyyttään ottamalla pienet painit Samuli Jalkasen kanssa. Todellakin pienet, tiedä sitten jos eivät tuomarit olisivat tulleet väliin, niin olisiko jo nyrkkeilty. Sitä en huomannut mikä johti tuohon pieneen syleilyyn.

Loppu maali oli hienoa taistelua, jossa pitää nostaa hattua varsinkin Hirvoselle joka oli maalin edessä tekemässä maskia Häkkisen edessä Kankaanperä kimpussaan.

Nokelainen ei taaskaan pelannut, onko sattunut joku loukkaantuminen vai onko Mälkiä hyllyttänyt hänet?

Ja niistä mainoksista vielä sen verran, että selässä SaiPalla on muistaakseni tuttu Bonvesta ja hihassa uusi Nescafe. Voi olla väärin kirjoitettu, joten joku viisaampi korjatkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös