Harjoitusmatsit 2002?

  • 8 148
  • 63

Jamina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HJK
Re: Hokki - Hermes 5 - 2

Viestin lähetti svato_suto

Pesonen oli HYVÄ. Todella nopea luistimilla.


Miten tarkka laukaus Jannella oli tässä ottelussa? Ts. laukoiko monta kertaa maalin ohi?

Viime kaudella Janne laukoi 9 liigapeliisä 6 kertaa, joista 2 meni maaliin. Laukaisutehoksi tuli näin ollen uskomaton
33,33 % .
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Vaasassa pelattu Kiiruna-Sport 1-6.

Sportin maalit: Pasi Kuusisto 2, Vesa Myllyaho 2, Jori Kokkonen ja Juha Mattila.
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
K-Vantaa- KJT 7-2

Olisi ollut hauska nähdä torjuntatilastot pelistä. Ilman KJT:n veskareiden suht kelvollisia torjuntoja peli olisi päättynyt varmaan 15-2. Ainakin toisessa erässä torjunnat meni Ki-Va 6 - KJT 16. Aika samaa rataa mentiin koko peli. Välillä näytti, että Vantaa sai pyöritellä kiekkoa miten vaan. Ilmeisesti KJT luottaa mahdollisiin liigavahvistuksiin, sillä tällä ryhmällä ei pitkälle pötkitä.

Vantaalla sujui yhteispeli ihan mukavasti, varsinkin avaukset lähtivät napakasti. Paljon hyviä tilanteita ja syöttöpeliä nähtiin joka kentän toimesta. Turhia jäähyjä otti molemmat, mutta nythän on hyvä treenailla alivoimaa mikä on myöskin ihan kuosissa Vantaalla.

Erityisesti silmään pisti Vantaan viisikko Suonpää, Pietiläinen, Ekholm, Kiiski ja Hakkarainen. Sekä Schantzin vauhdikas puolustuspelaaminen ja agressiiviset nousut.
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
FPS - UJK 6 - 3

Fopsin maaliilla torjui nuori Juha(?) Taponen, ja hoiti hommansa hyvin. Ei maaleja voi hänen syykseen itsestään laittaa.

Pelissä nähtiin ehkä tavallista enemmän harhasyöttöjä ja muita pikkuvirheitä. Ja minä ihmettelen jatkuvasti enemmän mitä Vesa Lehtinen tekee Fopsissa? Mies sai todella hyvän paikan lämätä suoraa syötöstä, maalilla oli maskia muuten tyhjä linja. Ja mitä? Vesa-poika menee ja vetää kaksi metriä ohi maalin!:mad: Ja pelin alussa hän meni ottamaan aivan turhan jäähyn, syötteli muutaman harhasyötön ja meinasi tehdä oman maalin!



Edit: Ja otteluraporttia...
 
Viimeksi muokattu:

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Hermes - Hokki 5-3

Hermes hoiteli Hokin ilman mitään suurempia vaikeuksia.
Ensimmäiset 5 minuuttia pyöri kiekko Hokin päädyssä siihen
malliin, että pelistä näytti tulevan kovin yksipuolinen . Ensimmäinen maali merkattiin Hermekselle reilun kahden minuutin
pelin jälkeen. Räikkönen maalasi hienon kuvion päätteeksi.
Hermeksellä oli paikat pariin lisämaaliinkin, mutta Hokin maali varjeltui lähinnä hyvän maalivahdin ansiosta.
Viiden minuutin jälkeen sai Hokki hieman uutta potkua luistimiinsa
ja peli tasoittui. Hokki ei saanut aikaiseksi kovin kummoisia maalipaikkoja, mutta Hermeksen maalivahdin täydellinen kiekonlahjoitus Hokkipelaajalle ja peli oli yllättäen tasan.
Toisessa erässä peli aaltoili kummasti, molemmilla joukkueilla oli omat vaiheensa. Hokki teki 1-2 johtomaali kauniin kuvion päätteeksi. Hermes ei tästä nujertunut vaan lisäsi vauhtia ja peli oli pian 3-2.
Viimeisessä erässä kurvailtiin oikein kunnolla, ehkä hienoisessa Hermeksen hallinnassa. Hermes teki 4-2, jonka Hokki kavensi kuudella pelaajalla ilman maalivahtia pari minuuttia ennen loppua.
Jälleen lahjamaali Hermeksen maalivahdilta, joka ei saanut lirukiekkoa haltuunsa vaan sylki sen suoraan Kaartiselle.
Tämä maali ei saanut Hermestä raiteiltaan vaan viimeisellä minuutilla iskettiin viimeinen naula Hokin arkkuun, 5 - 3.
Kaiken kaikkiaan peli oli Hermeksen, voitto olisi voinut päättyä suurinumeroisemminkin. Kajaani tulee varmasti olemaan vaikea
paikka vastustajille, joukkueessa on potentiaalia ainakin sarjan puolivaiheille.

Pelaajia tarkkaillessa seuraavat nimet jäivät positiivisilla otteillaan mieleen;

Hermes: Joki-Erkkilä, Jääskeläinen, Siren, Kylmämaa ja Nummi
Hokki: maalivahti (Välitalo?), Lahesalu, Kaartinen:)

yllättävän vaisuja:

Hermes: Niemelä (mv), Salonen
Hokki: Siltavirta, Karhula
 
hokista

Nyt tuntuu vähän siltä, että tuo ison pelaajamäärän pyörittäminen ja kokoonpanojen vaihteleminen saisi pikku hiljaa alkaa loppua. Onneksi tämän päivän Kainuun Sanomissa (www.kainuunsanomat.fi) valmentaja Meriläinen sanoo, että rinkiä pienennetään ennen viikonloppua. Pikku hiljaa pitäisi alkaa hakemaan jo kokonaisuuksia, että ennen sarjan alkua oltaisiin valmiina.
 

kiekkopomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
28.8 Ahmat - KJT

Ahmat - KJT 9 - 2
Maalit:
Ahmat: Penttinen, Lehtinen 2, Loikas 2, L Tukonen, Tikkanen 2, Eriksson
KJT: Jusslin, Vilen
 

Rolle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kalpa-Skellefteå AIK 3-1

Kalpan maalit: Kekäläinen, Suhonen ja Litmanen.

Viimenen Litmasen maali tosin tuli hieman erikoisesti. Ruotsalaiset koitti ilman maalivahtia lopussa. AIK pelaaja syötti kalpan päädystä siniviivalle, kiekko tosin ei menny ihan sinne minne piti :D.
Rehellisesti täytyy sanoa, et kalpan keskialueen peli ei ollut ruotsalaisten tasoa, ja vastus pääsikin varsin näppärillä kuvioilla liian helposti kalpan päätyyn. Onni kuitenki oli tällä kertaa oikealla puolella :).
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jääkotkat - FPS tänään 3-4.

Tästä pelistä ei tule raporttia. Lähinnä siitä syystä, että pelistä ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa. Kaksi joukkuetta pelasi tempoltaan keskinkertaisen ja taklauksia välttelevän ottelun. FPS oli alussa hieman niskan päällä ja meni aika helponoloisesti 0-2 johtoon. Toisen maaleista lirutti vapaa Raunio pakkien virheestä maaliin. Jääkotkat kavensi eka erän lopussa, maalin teki Auremaa päästyään yksin läpi. Toinen erä oli aika tasaista kiekkoilua. Jääkotkat tasoitti ja FPS meni heti johtoon. Forssan neljännen kassin teki taas Raunio, kun pääsi jäähyltä tulessaan yksin (taas) irti. UJK:n pakit seilasivat taas muilla mailla. Kun peliä oli noin minuutti jäljellä, Riutta kavensi Jääkotkat maalin päähän, mutta aika loppui kesken.
Ukilaisten maalissa pelasi Valavuo, Kaupinsalo tuhlasi tosi monta maalintekopaikkaa, FPS:n Raunio oli pikkuisen hermoraunio, Jääkotkat tarvitsee edelleen lisää pakkeja ja FPS oli heikompi kuin viime kaudella.
Niin, ja tämä oli paras harkkapeli tällä kaudella. Parempaan päin ollaan Ukissa menossa. Niin, ja Krister Pietsalo ukilaisista oli aika hyvä.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Jää-Kotkat-FPS 3-4

Tänään pelattiin Ukissa Jää-Kotkat--FPS 3-4. Kunhan UJK saa soppareita enemmän aikaiseksi, niin kyllä se siitä. Kauden alkuun on vielä 2 ja puoli viiikkoa, joten eiköhän Jää-Kotkatkin saa vielä joukkueen kokoon.

Sarjan alussa voi olla tietysti vaikeuksia kun joukkueen kokoaminen on kieltämättä hiemän myöhähkössä. Ei ehditä esim. kunnolla luomaan valmiita kentällisiä kuin ykköskenttä, joka on valmis. Samoin maalivahdit. "Kotkafanillekin" koivistolaista malttia: "Kyllä se siitä!"
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
KOO-VEE - TuTo ?

Olisiko kenelläkään tietoa, paljonko eilen 28.8. Tampereella pelattu KOO-VEE - TuTo mahtoi päättyä?

Mahdollinen raportti pelistä olisi myös ihan kiva saada..
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Kajaanin turnaus

Jukurit - Hokki 2-1 (1-1, 0-0, 1-0)

Harri Korpela 0-1 (6.39)
Tuomo Jormakka 1-1 (15.49)
Tommi Kovanen 2-1 (40.39) yv

Torjunnat:
Nikkilä 20
Välitalo 29

Tasaista vääntöä on ollut ainakin tilastojen perusteella. Jukureilta poissa Kiiskinen, Hytönen, Järvinen, Piiroinen ja Tauriainen.
 

Cornholio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chelsea FC
Hokki - Kalpa 5-3

Eli Hokki voitti 'turnauksen' toisessa ottelussa Kalpan 5-3. Hokin pistemiehiä olivat: Jani Tuppurainen 2+1, Antti Kar-hula 1+2, Harri Korpela 1+0, Petteri Heikkinen 1+0, Tuomo Tervo 0+2, Sami Kaartinen 0+1 ja Tuomo Yläinen 0+1.

Tänään, sunnuntaina, julkaistaan Hokin lopullinen pelaajarinki, jolla kauteen lähdetään. Ilmeisesti vielä muutama pelaaja pullautetaan pois. Hokilla on jäljellä vielä kaksi harjoitusottelua, molemmat Kärppien A-junnuja vastaan.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Kiiruna turnaus

Sport-Hermes 6-4
Sportin maalit: Hjerpe, Westerback, Hildén, Jämsä ja Reinikka 2

Kiiruna-Sport 0-3
Maalissa Härkönen. Maalit: Ovaska, Fogström ja Hjerpe.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Piteå-Sport 2-5
Maalit: Antti Hildén 2, Jori Kokkonen, Mikko Manner ja Andre Smulter

Piteå-Hermes 2-1

Sport voitti turnauksen.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
TuTo-UJK

Tossa viikolla pelattiin Suomen Turussa harjoituspeli TuTo-UJK, joka päättyi 1-3. JA:n raportti löytyy näiltä sivuilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös