Halukkaita perustamaan NHL fantasy liigaa?

  • 96 829
  • 1 836

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Taisvat olla RelaComin miehet eksyksissä kun eivät saaneet managerin yhteyttä viritettyä ajoissa, mutta Noh parempi nyt kun maanantaina. Joten joukkue taas hellässä huomassa odottamassa hidasta pois menevää menestystä.

Monsoon GM
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Liigan playoffsit lähestyvät. Pasadena on treidien ja loukkaantumisten myötä syöksynyt lukuisiin selkeisiin tappioihin mutta liigan tasaisuudesta johtuen ovat periaatteessa playoff-paikka ja jopa viimeiseksi jääminen mahdollisia vielä tässä vaiheessa. Maalinteon tökkiminen ja liian suurien laukausmäärien tarjoaminen vastustajalle ovat koituneet jatkuvasti kohtaloksi. Katseet ovatkin tosin jo enemmän ensi ja sitä seuraavassa kaudessa.

*****

Semmoinen homma on käynyt mielessä että olisiko mahdollista ihan raa'asti lisätä yksi ylimääräinen varauskierros draftiin, siis lisäkierros? Homma on myös managerin kyvyistä kiinni mutta kun pelaajistolla on aina nuo minuuttirajoitukset ja samaan aikaan Faceoffissa ei kuitenkaan voi tehdä ylimääräisiä sopimuksia kuin UFA- ja RFA-miesten kanssa, niin edes yhden lisäkierroksen lisääminen ei varmasti tekisi pahaa, valmiita pelimiehiähän siellä on aina rajoitetusti mutta aina siellä on lisäksi tarjolla "myöhäisheränneitä" vähintään AHL-tason jätkiä joilla on vielä saumat nousta liigaan.

Juontaa omaan aloittelijatasooni tässä pelissä (hei, olen se jannu joka luuli laukomishanakkuutta ainoaksi maalintekoon vaikuttavaksi ja otti Radim Vrbataa kovin odotuksin, ja myöhemmin luovuin Oviesta, VITTU! näen vieläkin painajaisia) mutta ensimmäisenä vuonna en tajunnut mistä oli lisävuoroissa kyse, toisena vuonna olin tredainnut ne pois kun en oikein tajunnut vieläkään miten homma toimi. Nyt sitten kun on vihdoin tajunnut mistä on kyse niin mielellään sitten kasvattaisi edes puoliprospektien varaan reservejään.

Onko tämä kaksi lisäkiekkaa sitten jossain säännöissä, onko se joku yleinen käytäntö, vai olisiko liigan managereissa muita kiinnostuneita ja halukkaita tähän kolmanteen lisäkierrokseen? Ainahan ne voi nimittäin treidata poiskin.
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Golden AWe kirjoitti:
Semmoinen homma on käynyt mielessä että olisiko mahdollista ihan raa'asti lisätä yksi ylimääräinen varauskierros draftiin, siis lisäkierros? Homma on myös managerin kyvyistä kiinni mutta kun pelaajistolla on aina nuo minuuttirajoitukset ja samaan aikaan Faceoffissa ei kuitenkaan voi tehdä ylimääräisiä sopimuksia kuin UFA- ja RFA-miesten kanssa, niin edes yhden lisäkierroksen lisääminen ei varmasti tekisi pahaa
Ainakin tämä käy Herwoodin managerille, ei noi minuutit täälläkään näytä riittävän ;)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Käypihän tuo.

Koskas simuloinnit mahtaa taas jatkua?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Liigassa olisi vielä runkosarjan osalta loppuhuipennus jäljellä ja sen jälkeen pudotuspelit tulossa. Toivottavasti kaikki ovat vielä hengessä mukana?

Pasadena omaa vielä periaatteessa mahdollisuudet vaikka pudotuspeleihin mutta käytännössä huikea tappiosuma ei lupaile sitä vaan joukkue on jäämässä konferenssinsa viimeiseksi. Tässä tämän hetken sijoitukset:

Western Conference:


Vancouver Strikers 74 55-13-6 342-163 116
Herwood Sheriffs 73 36-30-7 274-262 79
Detroit Wolfs 77 32-38-7 236-279 71
Montreal Maroons 78 32-41-5 223-287 69
Monsoon Opiums 73 28-36-9 234-274 65
Saskatoon Chickens 74 20-45-9 189-248 49

Eastern Conference:

Motor City Mechanics 71 47-13-11 318-182 105
Pernaja Pilluhaukat 73 38-29-6 263-218 82
Toijala Penguins 76 30-35-11 242-273 71
Syracuse Bulldogs 76 28-40-8 255-293 64
Hockeytown Gurus 72 28-37-7 199-244 63
Pasadena Pot Smokers 75 23-40-12 209-261 58

Läntistä konferenssia johtavalla Vancouverilla on vaivainen 37 pisteen ero kakkosena olevaan Herwoodiin!
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Golden AWe kirjoitti:
Läntistä konferenssia johtavalla Vancouverilla on vaivainen 37 pisteen ero kakkosena olevaan Herwoodiin!
Eli olen ihan kannassa kiinni. Itse olen positiivisesti yllättynyt tuosta divarin kakkossijasta, joka käytännössä taitaa olla jo varma, mutta kolme lisäpistettä varmistaisi sen teoriassakin. Kauden alkaessa oma pakkipää arvelutti sen verran, että eipä oikein osannut tuota kakkostilaa odottaa. Arveluttaa se pakkipää vieläkin... Tietenkin kolikonkääntöpuolella on jälleen kohtuullisen huonot varauslähtökohdat.

Positiivista on myös se, että alkukauden heikoimman vierasjoukkueen leima on nyt jätetty muille. Kotipelit on kulkeneet mainiosti koko kauden.
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Biron ei siis taaskaan halua mennä maaliin? Esche siellä räpeltää 4 pykälää huonommalla irsvillä...

Playoffeissa en sitten halua, että Biron kiukuttelee ja Esche tulee "paikkaamaan".
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Jos eilen tein muutokset miehistöön ja talletin ne yahooseen, tuleeko voimaan siis eilisiin vain nyt tuleviin peleihin. Sillä laitoin ylivoiman uusiksi, mutta näköjään Smyth ja Horcoff oli käynyt syöttölemässä ylivoimalla. Voittohan siitä tuli kyllä, mutta häviäisimpä ennemin, jos äijjät ois siellä missä pitäs.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
sunnuntai kirjoitti:
Jos eilen tein muutokset miehistöön ja talletin ne yahooseen, tuleeko voimaan siis eilisiin vain nyt tuleviin peleihin. Sillä laitoin ylivoiman uusiksi, mutta näköjään Smyth ja Horcoff oli käynyt syöttölemässä ylivoimalla. Voittohan siitä tuli kyllä, mutta häviäisimpä ennemin, jos äijjät ois siellä missä pitäs.

Kyllähän siellä aika usein pelaa muutkin kuin ne kahden ketjun jätkät ylivoimaa joten ei se mikään erikoinen ilmiö ole, tuskin kannattaa huolestua.

*****

Kenellä onkaan muuten Jordan Staal?

Nim. "maksan maltaita"
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Voittaja kirjoitti:
Gurusien suuntaan voi laittaa tarjousta jos kiinnostaa.

Nim. "maksaa enemmän kuin maltaita"

Täytyy katsella varmaan sitten lähempänä drafteja ja UFA-markkinoita mikä on joukkueiden tilanne ja miesten tarve. Tällä hetkellä Pasadena on tosin eniten fyysisten puolustajien tarpeessa tulevaisuutta ajatellen. Sentteritilanne on itseasiassa aika hyvä, (varauksin) Horton, Wellwood, Toews ja Goc voi olla tulevaisuudessa kovakin nelikko. Staal nyt on vain esittänyt nuoreksi jätkäksi upeita otteita ja hyvää peliä myös puolustaessa.

Ensi kesän lupausten kärki on hyvin hyökkääjäpainotteinen joten en pidä mahdottomana sitäkään että joukkue luopuu kärkivarauksestaan jossain vaihtokaupassa, tai vaihtaa sen alempaan.
 

Teryleeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saskatoonin pakisto

Edellisessä pelissä (PP-SAC) komissaari peluutti Saskatoonin pakkeja hieman annetuista ohjeista poiketen. Rostislav Kleslan sijaan kentällä häärikin Duncan Keith. Kyseisen peluutusvirheen seurauksena Saskatoonilla on viimeiseen peliin tarjolla enää 5 puolustajaa (Bouwmeester, Klesla, Ehrhoff, Jurcina ja Erskine). Näin ollen komissaari joutuu luomaan joukkueeseeni uuden puolustajan, mikä tarkoittaa liigan sääntöjä noudatettaessa ensimmäisen kierroksen varausvuoron menettämistä. Koska kyseessä on kuitenkin komissaarin tekemä virhe, kyseistä rangaistusta tuskin langetetaan..?

Saskatoon GM
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hieman rankalta diililtä kuulostaa, jos tuosta täysimittainen rangaistus lätkästään. Komissaarin selvitystä odotellessa...
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Teryleeni kirjoitti:
Edellisessä pelissä (PP-SAC) komissaari peluutti Saskatoonin pakkeja hieman annetuista ohjeista poiketen. Rostislav Kleslan sijaan kentällä häärikin Duncan Keith. Kyseisen peluutusvirheen seurauksena Saskatoonilla on viimeiseen peliin tarjolla enää 5 puolustajaa (Bouwmeester, Klesla, Ehrhoff, Jurcina ja Erskine).

Kleslan pelit olivat täynnä, näin ainakin muistelen katsoneeni. Tai sitten hän oli saikulla. Joka tapauksessa pakkeja ei ollut muita tuohon valittavana.

Pitää tarkistaa tuo kun pääsee kotikoneelle. Joka tapauksessa aktiivisuus liigassa on ollut sen verran heikkoa, että varmaan viimeistä kautta vedellään ellei sitten joku muu halua hypätä vetäjäksi.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Minä en ole isommin muutellut kokoonpanoja loppukeväästä johtuen siitä että korkea varausvuoro ei ole tässä vaiheessa pahitteeksi. Olisi upeaa silti jos tätä pystyisi vielä jatkamaan. Olisikohan noita simulointeja ja komissaarintehtäviä mahdollista jakaa ettei yhdelle olisi niin perkeleesti hommia?
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mr. Smith kirjoitti:
Joka tapauksessa aktiivisuus liigassa on ollut sen verran heikkoa, että varmaan viimeistä kautta vedellään ellei sitten joku muu halua hypätä vetäjäksi.
Tollain pikasesti Yahoosta katsottuna pelkästään joukkueen fileksien päivänmääristä viimeisin update:
Detroit Wolfs 8.3.
Toijala Penguins 7.3.
Hockeytown Gurus 26.2.
Montreal Maroons 5.2.
Vancouver Strikers 1.1.
(Okei, viimenen on komissaarin filukka, mutta kai senkin vois päivittää muiden nähtäväksi aina silloin tällöin...)

Tossa on "ongelmana" siis 33% liigan joukkueista. Huolissaan todellakin pitää olla, sillä ainakin minä haluaisin tätä korpisavottaa jatkaa. Valmiiksi olen jo hieman silmäillyt tulevaa draftia, mahdollisia pelaajia ja pakottavia tarpeita joukkueessa.

Mullahan tuo Faceoff-simulaattori on rekisteröitynä, mutta sen kanssa en ole pitkään aikaan tehnyt mitään ja voi olla, ettei ihan heti löydy se asennustiedostokaan. Tärkeintä kuitenkin olisi löytää aktiivisia managereita liigaan. Joko nykyiset oikeasti alkavat aktivoitumaan tai sitten tilalle otetaan uusia. Minimivaatimus on pitää joukkueen filukka kunnossa ja päivittää sitä edes viikon-parin välein.

Tavoitteenahan tätä liigaa aloittaessa oli monivuotinen ja aktiivinen liiga. Kaksi (ei kai enempää?) manageria on lähtenyt omasta aloitteestaan ja tilalle on saatu hyvät managerit. Nyt sitten pitäisi saada vastaus taas managereilta, että aikooko jatkaa liigassa ja sitoutuu tähän hommaan edes tuon "kerran viikossa" verran.

Toivottavasti nyt edes jonkunlaista keskustelua herää liigan tulevaisuudesta.

Herwood Sheriffs GM
 

Jaswinder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Calgary Flames
Nopeasti katsottuna Klesla ei ainakaan loukkaantuneiden listalla ollut ennen tuota edellä mainittua peliä. Eikä myöskään Saskatoonin tilastoissa kyseisellä kaverilla ole yhtään peliä. Nämä tiedot katsottu Pelit070423.zip tiedostosta. Tai sitten en vain osaa ja tajua.
 

Voittaja

Jäsen
Tiedän tiedän, oon ollu todella huonosti mukana tällä kaudella. Vituttaa mutta on vaan ollu niin perkeleesti asioita mielellä ja kiirusta kaikin puolin että on ollut tingittävä jostain. Olen pahoillani. Kaiken pitäs helpottaa kohtapuoliin, joten jos vaan innostusta löytyy vielä ens kaudeksi niin meikäläisenkin pitäs olla paremmin taas mukana.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Jaswinder kirjoitti:
Nopeasti katsottuna Klesla ei ainakaan loukkaantuneiden listalla ollut ennen tuota edellä mainittua peliä. Eikä myöskään Saskatoonin tilastoissa kyseisellä kaverilla ole yhtään peliä. Nämä tiedot katsottu Pelit070423.zip tiedostosta. Tai sitten en vain osaa ja tajua.

Jotain bugia näköjään taas, kun Klesla on pelissä IR-listalla, mutta ei häntä näy Injury Reportissa. Ilmeisesti Klesla on jäänyt sinne jostain syystä liian pitkäksi aikaa. No, nyt paransin Kleslan ja "Duncan Keithinä" siellä pelaa joku vastaavat arvot pelaava kaveri. Pahoittelut omasta ja pelin virheestä.

Edit. Sen verran selvitystä vielä, että ilmeisesti bugi osittain johtui siitä, että Klesla oli loukkaantuessaan farmissa. Tosin yleensä noi toimii oikein myös farmissa, mutta nyt näköjään ei...

Edit 2. Jos sopii niin Colin White pelaa Duncan Keithin paikalle sen viimeisen pelin.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Wille kirjoitti:
Mullahan tuo Faceoff-simulaattori on rekisteröitynä, mutta sen kanssa en ole pitkään aikaan tehnyt mitään ja voi olla, ettei ihan heti löydy se asennustiedostokaan. Tärkeintä kuitenkin olisi löytää aktiivisia managereita liigaan. Joko nykyiset oikeasti alkavat aktivoitumaan tai sitten tilalle otetaan uusia. Minimivaatimus on pitää joukkueen filukka kunnossa ja päivittää sitä edes viikon-parin välein.

Tavoitteenahan tätä liigaa aloittaessa oli monivuotinen ja aktiivinen liiga. Kaksi (ei kai enempää?) manageria on lähtenyt omasta aloitteestaan ja tilalle on saatu hyvät managerit. Nyt sitten pitäisi saada vastaus taas managereilta, että aikooko jatkaa liigassa ja sitoutuu tähän hommaan edes tuon "kerran viikossa" verran.

Kyllä itse ainakin haluaisin tätä jatkaa. Vetovastuun (tai ainakin osittain) luovutan mielelläni vaikka Willelle, mikäli hänellä aikaa ja halua riittää. Oman joukkueen managerointi riittää itselle mainiosti, mutta toki siinä voisi välillä auttaa liigan pyörittämisessäkin.

On tuota omaa taulukkoa tullut nykyään päiviteltyäkin säännöllisesti, ei ole vaan näköjään tullut laitettua sitä esiin, kun on ajatellut ettei siitä muille ole niin iloa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Niin, uskon että jos vetovastuu saataisiin vaikka jaettua olisi mielekkäämpää arpoa peliä "hiljaiselle ketjulle", en usko että kiinnostus peliin sinällään olisi hiipunut, ei ainakaan täällä, miettikää nyt miten kova rosterini on parin kauden päästä! ;)

Ja jos jotain manageria ei nappaa niin haetaan uusi kaveri tilalle, uskon että Jatkoajasta löytyy kiinnostuneita.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Wille kirjoitti:
Nyt sitten pitäisi saada vastaus taas managereilta, että aikooko jatkaa liigassa ja sitoutuu tähän hommaan edes tuon "kerran viikossa" verran.

Aloitetaas tästä ja toivotaan kuittaus vielä niiltä managereilta, jotka eivät nyt lähiaikoina tähän ole kirjoitelleet.

Noista viesteistä voisi ymmärtää, että joukkueista jatkavat ainakin:

Herwood
Hockeytown
Monsoon
Motor City
Pasadena
Saskatoon
Syracuse
Vancouver
Montreal
Pernaja
Toijala

Vielä jos neljän joukkueen GM:t voisivat heittää jonkun viestin tähän jatkosta. Eli kyseessä siis:

Detroit (luopuu, Saikka ottaa joukkueen kauden päätyttyä)

Edit. Detroit lopettaa, muut jatkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mr. Smith kirjoitti:
Kyllä itse ainakin haluaisin tätä jatkaa. Vetovastuun (tai ainakin osittain) luovutan mielelläni vaikka Willelle, mikäli hänellä aikaa ja halua riittää. Oman joukkueen managerointi riittää itselle mainiosti, mutta toki siinä voisi välillä auttaa liigan pyörittämisessäkin.
Omasta ajankäytöstä ensi kautta ajatellen en osaa sanoa vielä mitään, mutta toisaalta olisi harmi, jollei tähän ongelmaan löydy vastausta. Seurataan tilannetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös