Halukkaita perustamaan NHL fantasy liigaa?

  • 96 285
  • 1 836

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Herwoodin kuulumisia

Ajankulukseni väsäsin itselleni kahden kauden jälkeen historiatilastoja pelaajien osalta.

Kahden kauden jälkeen paras pistemies on ollut Brad Richards tehoilla 61+110=171 164:ssä ottelussa. Richardsin YV-pisteet ovat myös ihan kohtuulliset 26+49=75, tämä on joukkue-ennätys.

Toisena kautta aikain on Jarome Iginla 162o 88+81=169. Iggy pitää hallussaan siis kautta aikojen maaliennätystä Sheriffeissa sekä myös yhden kauden maaliennätystä, 53.

Kolmantena majailee hieman vaisumman toisen kauden pelannut Martin Erat, jolla plakkarissa on 155o 43+54=97.

Pakeista eniten pisteitä on tehnyt Andrei Markov, jonka toinen kausi oli huikea (76o 64 p). Andrein kokonaissaldo on 125o 17+76=93. Markovin hankinta Vancouverista on selkeästi ollut sitä, mitä Sheriffien YV kaipasi.

Toisena pakkien listalla on kapteenistoonkin kuuluva Kim Johnsson. Kim pelaa yv:t ja av:t sekä tasakentälliset ja ilmankos hän onkin joukkueen peliaikakunkku. Johnssonin pistesaldo näyttää 152o 21+63=84.

Maalivahtirintamalla kävikin sitten niin, että ensimmäisen kauden ykkösmolari Biron (48o, 2794min) sai torjuttavakseen vain 42 minuuttia JHL-kiekkoa. Ykkösmolarin paikan vei "Kärppä" Lehtonen ja tulevilla kausilla olemme varmoja, että Lehtonen sen ykköspaikan pitää. Pahan kilpailun kyllä aiheuttaa Niittymäen Antero.

Playoffeja odotellessa,
Wille,
Herwood Sheriffs GM
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nyt on sitten playoffit saatu käyntiin. Loukkaantumisista tuli päänvaivaa useammille joukkueille ja pitääkin miettiä tuota tulevilla kausilla jos siihen keksisi parannusta. Kun nuo pelaatusrajoitukset ovat varsin tiukkoja niin voisi harkita, että loukkaantumiset poistetaan kokonaan playoffeista. Mielipiteitä tästä saa esittää nyt tai kauden jälkeen.
 

Tapparas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal
Playoffit alkoivat Herwoodin osalta surullisesti, kun suvereeni Montreal jyräsi seriffilauman avausmatsissa vieraissa 4-1. Nyt voisikin Herwoodin geeämmää palauttaa hieman maanpinnalle ;)

Wille kirjoitti:
Markovin hankinta Vancouverista on selkeästi ollut sitä, mitä Sheriffien YV kaipasi.
YV-aika 3:12, nolla (0) laukausta.

Wille kirjoitti:
Ykkösmolarin paikan vei "Kärppä" Lehtonen ja tulevilla kausilla olemme varmoja, että Lehtonen sen ykköspaikan pitää. Pahan kilpailun kyllä aiheuttaa Niittymäen Antero.
Suosittelen Anteroa maalille! "Kärpän" nuori pää ei kestänyt pleijaripaineita ja torjuikin Montrealin seitsemästä IRS-laukauksesta vain kolme. Huippulupausta taitaa odottaa paluu maitojunalla Hjalliksen siipien suojaan.

Wille kirjoitti:
Playoffeja odotellessa,
Wille,
Herwood Sheriffs GM
Vieläkö siellä pitkään odotellaan?
 

Teryleeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saskatoonissa on myös päästy hiljalleen playoff-tunnelmaan. Tunnelmaa on kuitenkin onnistuneesti latistettu liigan toimesta, sillä otteluohjelmaan merkitsemättä jäänyt toinen Vancouver-Saskatoon -ottelu pelattin "sujuvasti" ilman Saskatoon GM:n päivittämättä jäänyttä joukkuetta. Erityisen harmittavaa tässä on se, että nyt jäi loukkaantumisesta toipunut Kovalchuk, hyökkäyksen ylivoimaisesti tärkein osanen, kokoonpanosta pois.

Saskatoon GM

PS. Seuraavaan peliin Kovalchuk olisi ihan mukava saada jo mukaan..
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Teryleeni kirjoitti:
Tunnelmaa on kuitenkin onnistuneesti latistettu liigan toimesta, sillä otteluohjelmaan merkitsemättä jäänyt toinen Vancouver-Saskatoon -ottelu pelattin "sujuvasti" ilman Saskatoon GM:n päivittämättä jäänyttä joukkuetta. Erityisen harmittavaa tässä on se, että nyt jäi loukkaantumisesta toipunut Kovalchuk, hyökkäyksen ylivoimaisesti tärkein osanen, kokoonpanosta pois.

Pahoittelut tuosta, en tosiaan huomannut että otteluohjelmasta puuttui tuo yksi rivi. Ja tämän illan kokoonpanoihin en kiinnittänyt riittävästi huomiota, jotta Kovalchukin tervehtymisen olisi havainnut.
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparas kirjoitti:
Nyt voisikin Herwoodin geeämmää palauttaa hieman maanpinnalle ;) Suosittelen Anteroa maalille! "Kärpän" nuori pää ei kestänyt pleijaripaineita ja torjuikin Montrealin seitsemästä IRS-laukauksesta vain kolme. Huippulupausta taitaa odottaa paluu maitojunalla Hjalliksen siipien suojaan.
Vieläkö siellä pitkään odotellaan?
Harmittavasti tuo Herwoodin "kakkos"ketjukin otti voiton kotiin. Katsellaan kuinka kierros tästä etenee. Huomasin vasta, että eihän tuo Excel ollutkaan tallettanut oikeaan paikkaan filukkaa ja ihan rupusakilla on menty. No jokohan tänään sitten olis oikeat kokoonpanot.

edit: pikkulisäys
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Yahooseen lisätty nyt liigan palkintokaappi. Henkka järjesti viime kaudella hyvät äänestykset palkintojen saajista, onko halua järjestää nytkin?
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei sitten ehtinyt Herwoodin ykköskokoonpano eilisiin peleihin, mutta eihän sitä kyllä näytä edes tarvitsevan.

Johnsson ja muut ovat olleet Jeren kanssa viihteellä ja palaavat tänään kokoonpanoon. M15 sanoi, että "meillä on huomattu, ettei pelaajat tykkää, jos niille koko ajan soitellaan. Kyllä ne sieltä sitten joskus takas tulee."
 

Tapparas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal
On se hyvä, että aloin rääpimään kuonoa heti ekan pelin jälkeen...tais olla se ainoa mahdollisuus :)
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No pitäähän sitä heti iskeä, kun mahdollisuus on. Muuten täällä olis ihan tylsää.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Laitetaas nyt tännekin nuo ottelutilanteet neljän matsin jälkeen. Hienoa nähdä, ettei yksikään sarja ole ratkennut vielä "sweepillä".

Vancouver - Saskatoon 3-1
Herwood - Montreal 2-2

Motor City - Pernaja 3-1
Toijala - Pasadena 3-1

Motor Cityllä näyttää maalivahtipeli ja erikoistilanteet olevan kunnossa. Martin Gerberin GAA on huikea 4,29 ja torjuntaprosentti 81,8. Joukkueen ylivoima on toiminut peräti 12,4%:n teholla ja alivoimaa on tapettu mahtavalla 64,7%:n tehokkuudella.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viides ottelu, IRS-vedot 6-4, Laukaukset 48-21, lopputulos 1-4. On tää nyt yhtä saatanaa. Alivoima piti taas 2/4. Ylivoimalla 0/4. Moottori yskii nyt.

Tilanteet tiukkenee:

Vancouver - Saskatoon 3-2
Herwood - Montreal 2-3

Motor City - Pernaja 3-2
Toijala - Pasadena 3-2
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
3 joukkuetta jatkoon, Saskatoon on noussut haudan partaalta ja pakottaa Vancouverin seitsemänteen otteluun.

Vancouver - Saskatoon 3-3
Herwood - Montreal 2-4

Motor City - Pernaja 4-2
Toijala - Pasadena 4-2
 

Teryleeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saskatoonista tervehdys pitkän tauon jälkeen! Ihme tapahtui ja jatkopaikka heltisi sittenkin vaikeimman kautta.. Syväanalyysi Vancouver-sarjasta tulee aikanaan.

Saskatoon-toimiston internet-yhteydet ovat olleet reilun viikon ajan epäkunnossa ja tämänkin viestin lähettämiseen vaadittiin julkishallinnon vahvaa panosta. Koska epätietoisuus yhteyksien toimimisen suhteen jatkuu toistaiseksi, toivon että tarvittaessa yhteyttä minuun otetaan Juhon (Syracuse GM) kautta. Samalla valtuutan Juhon tekemään tarvittavat muutokset liittyen rosteriini tms.

Saskatoon GM
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Välierien otteluohjemasta puutuu neljännet ottelut kokonaan. Mikähän bugi tässä? Vähän epäreilua, jos neljästä ensimmäisestä kolme pelataan kotiedun kotikentällä, vaikka ottelusarjat ovatkin jo aika selkeissä tilanteissa.

Tilanteet:

Montreal - Saskatoon 3-0
Motor City - Toijala 3-0
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Henkka kirjoitti:
Välierien otteluohjemasta puutuu neljännet ottelut kokonaan. Mikähän bugi tässä?

Bugi on luokkaa puuttuva rivi. MM at SAC ottelu siinä näkyy, mutta sen yläpuolelta puuttuu ottelu MCM at TP. Tänään siis kyseiset ottelut. Saas nähdä kuinka helposti sarjojen katkaisu onnistuu.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joo, oikeinpäin lopulta menivät. Siis otteluohjelma. Sarjat katkesivat molemmat yllättävillä sweepeillä.

Vinaalissa kohtaa siis Möntreäl Märööns ja Mötör Sity Mekaniks.
 

Teryleeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yhteydet kunnossa pitkästä aikaa.. Tässä pieni yhteenveto Saskatoonin playoff-peleistä, jotka vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen saatiin kunniakkaaseen päätökseen.

Puolivälisarja Vancouveria vastaan alkoi Saskatoonin kannalta mahdollisimman synkästi, sillä turpaan tuli alussa oikein kunnolla. Syykin on tiedossa, ja sen voi näin pudotuspelien päätyttyä myös julkisesti tunnustaa. Nimittäin, joukkueen pelikirja katosi juuri ennen ensimmäistä playoff-ottelua matkalla Vancouveriin. Valmentaja Jouko Lukkarilan mukaan pelikirja oli hänen käsilaukussaan vielä Saskatoonin lentokentällä, mutta Vancouveriin saavuttaessa teos oli kuitenkin kadonnut. Koska jokaisella joukkueella on pelikirja kuitenkin oltava, piti uusi jostain nopeasti hankkia. Onneksi Tomas Vokounilla oli mukanaan väritys- ja tehtäväkirja, jonka oppeja ottelusarjan alussa myös noudatettiin. Väritystehtävien ymmärtäminen sujuikin hyvin, mutta vaikeuksia tuottivat sekä piilosana-, krypto- että sudokutehtävät. Uuden pelikirjan sisäistämisen vaikeus johti siis siihen, että tilanne ottelusarjassa oli ilman suurta vastarintaa 3-0 Vancouverin hyväksi.

Neljänteen peliin lähdettäessä joukkueen huoltaja, Wayne Rooster, teki joukkueen menestymisen kannalta merkittävän teon. Hän vuokrasi farmijoukkue Moosomin Chicksiltä heidän pukukoppinsa huoneentaulun yhden kana-aterian hinnalla. Huoneentaulun motto ja perusprinsiippi "Vielä on kana kynimättä!" (Chickens Without Weathers Are Seldom Alive!) herätti horroksessa olleen lintuparven huikeaan pudotuspelikiekkoon. Kun samaan kanasoppaan lisättiin uuden pelikirjan hävittäminen, ripaus epäjääkiekkoa (= kolme jarrukenttää) sekä Chris Neilin mukaantulo nelosketjuun, oli muutos merkittävä. Seuraavassa neljässä ottelussa Vancouver teki yhteensä ainoastaan viisi maalia Saskatoonin kymmentä vastaan, eli kolme neljästä pelistä päättyi Chickensien niukkaan maalin voittoon. Tie välieriin oli selvä ja vastaan asettui Montreal Maroons.

Ennen välieräsarjan alkamista Saskatoon-leiriä kohtasi uusi takaisku. Huoneentaulun vuokrasopimus umpeutui eivätkä taloudelliset resurssit antaneet myötä sen uusimiseen. Koska myös uusin pelikirja oli hurmosvaiheessa hävitetty, jäi joukkue yllättäen aivan tyhjän päälle. Kauden kolmatta pelikirjaa etsiessään valmennusjohto joutui turvautumaan ainoaan nopeasti saatavilla olleeseen yli 100-sivuiseen julkaistuun teokseen. Wade Reddenin pelikassissa jo vuosia mukana kulkenut, hänen isoisoäitinsä aikanaan julkaisema, keittokirja sai kyseenalaisen kunnian toimia pelitaktisena lähteenä. Liekö keittokirjan nimi "Kanaruokia arkeen ja juhlaan - kanaliemestä kanapiirakkaan" ollut enne, sillä joukkue osoittautui täydelliseksi välipalaksi nälkäiselle Montreal-nipulle. Ottelusarja oli nopeasti ohi: neljä-kana, eikun muna, Montrealille ja Saskatoon kesälomille..

Onnittelut Montrealille finaalipaikasta ja Vancouverille kiitos miehekkäästä vastuksesta! Pienimuotoista kauden kattavaa yhteenvetoa odotellessa,

Saskatoon GM
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Onnittelut Motor Cityyn suvereenista mestaruudesta! Kyllä se nippu varsin kovalta näyttikin, joten ansaittu mestaruus sinne siis.

Nyt seuraavaksi loput palkinnot jakoon, kunhan vähän löytyy aikaa niihin ehdokkaita seuloa.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Äänestykset parhaiden pelaajien valitsemiseksi alkavat. Ehdokkaina ovat:

Bourque Trophy: (Best Defenseman)

Koodi:
Andrei Markov 10+54, -2, 30 pim
Paul Mara 8+53, -23, 47 pim
Derek Morris 6+47, +31, 82 pim
Ed Jovanovski 7+43, +33, 98 pim
Bryan McCabe 12+27, +59, 84 pim

Carbonneau Trophy: (Best Defensive Forward)

Koodi:
Erik Cole 18+12, +22, 118 pim, 4 SHG, 4 SHP, 2,1 sht/g
Mike York 17+29, -10, 29 pim, 4 SHG, 4 SHP, 3,5 sht/g
Matt Cooke 24+27, -4, 79 pim, 3 SHG, 4 SHP, 3,4 sht/g
Jarome Iginla 53+35, +18, 90 pim, 5 SHG, 6 SHP, 3,0 sht/g
Michal Handzus 27+28, +28, 65 pim, 0 SHG, 2 SHP, 3,1 sht/g

Hextall Trophy: (Best Goaltender)

Koodi:
Martin Gerber 71 gp, 46 w, 2.34 GAA, 91,6 %, 9 SO
David Aebischer 60 gp, 35 w, 2.64 GAA, 89,8 %, 4 SO
Marc Denis 64 gp, 23 w, 2.52 GAA, 92,4 %, 5 SO
Kari Lehtonen 52 gp, 24 w, 2.52 GAA, 91,8 %, 4 SO
Roberto Luongo 72 gp, 29 w, 3.13 GAA, 90,8 %, 3 SO

Kurri Trophy: (Most Gentlemanly Player)

Koodi:
Henrik Zetterberg 29+42, -20, 14 pim
Brad Richards 31+59, +11, 18 pim
Alex Frolov 37+23, +15, 18 pim
Pavel Datsuyk 39+58, +39, 16 pim
Antti Laaksonen 17+22, +22, 8 pim

Lemieux Trophy: (Most Valuable Player)

Koodi:
Rick Nash 50+37, +5, 114 pim, 5 GWG
Jarome Iginla 53+35, +18, 90 pim, 8 GWG
Marian Hossa 56+52, +62, 58 pim, 7 GWG
Roberto Luongo 72 gp, 29 w, 3.13 GAA, 90,8 %, 3 SO
Ilya Kovalchuk 49+50, +19, 66 pim, 4 GWG

Makarov Trophy: (Rookie of the Year)

Koodi:
Alex Ovechkin 30+48, +39, 38 pim, 8 GWG 
Tomas Vanek 24+14, -11, 44 pim, 2 GWG
Kyle Wellwood 17+21, -6, 6 pim, 2 GWG  
Jeff Carter 7+12, +7, 30 pim, 3 GWG
Kari Lehtonen 52 gp, 24 w, 2.52 GAA, 91,8 %, 4 SO

Neely Trophy: (Best Power Forward)

Koodi:
Scott Hartnell 34 g, 155 pim
Rick Nash 50 g, 114 pim
Jason Spezza 41 g, 117 pim

(Vain 3 kriteerit täyttävää, 25 g + 100 pim)

Yzerman Trophy: (Playoff MVP)

Koodi:
Patrik Elias 4+9, +7
Martin Gerber 13 gp, 11 w, 1 SO
Marian Hossa 7+8, +11, 1 GWG
Joe Thornton 10+11, +8, 1 GWG
Alex Ovechkin 9+8, +9, 1 GWG

Äänestykset ilmestyvät yahooseen kunhan ehdin ne sinne laittamaan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kauden parhaiden äänestyksestä puuttuu vielä kolmelta managerilta äänet. Käykäähän äänestämässä.

Vapaista (RFA ja UFA) pelaajista on lista nyt yahoossa. Nyt siihen pitäisi käydä merkkaamassa omat pelaajat. Sitten listat joko mulle tai yahooseen. Päästään jossain vaiheessa sitten tarjoamaan soppareita FA-pelaajille.
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt kun JHL:ssä tuo välikausikin pelattiin, niin vaikuttaako ne pelit myös waiver-rajoihin (toivottavasti)? Jos vaikuttaa, niin nuo pelimäärät kannattaa kaikkien - varsinkin commishin - laittaa johonkin ylös, jotta myöhempinä kausina on joku paikka, josta tarkistaa montako peliä sillä kaudella pelaaja pelasi.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Wille kirjoitti:
Nyt kun JHL:ssä tuo välikausikin pelattiin, niin vaikuttaako ne pelit myös waiver-rajoihin (toivottavasti)? Jos vaikuttaa, niin nuo pelimäärät kannattaa kaikkien - varsinkin commishin - laittaa johonkin ylös, jotta myöhempinä kausina on joku paikka, josta tarkistaa montako peliä sillä kaudella pelaaja pelasi.

Hyvähän se olisi, jos pelit laskettaisiin mukaan oikeisiin saldoihin. On vaan paljon helpompaa pysyä mukana pelimäärissä, mikäli ne otetaan suoraan esim hockeydb:stä. Itse olisin täten sillä kannalla, että pelatut pelit pysyvät samoissa, vaikka välikausi pelattiinkin.

Yahooseen vapaiden listaan on nyt 9 joukkuetta päivitetty. Listaukset puuttuvat täten kolmelta (MCM, PP, TP). Käykäähän laittamassa listat kuntoon niin päästään eteenpäin.

Myös parhaiden pelaajien äänestyksistä puuttuu vielä kahdet äänet. Heittäkäähän nekin yahooseen ja voidaan jakaa kauden palkinnot.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Aika FA-markkinoiden

Nyt polkaistaan käyntiin free agent ruljanssi. Systeemi on sama kuin aikaisempinakin vuosina elikkäs 3-5 kierrosta, jokaisella kierroksella 3 pelaajalle voi laittaa tarjouksen (5-3-1 pistettä) sekä tietysti kaikille omille. Yahoossa on malli minkä mukaisesti lähetetään tarjoukset mun sähköpostiin.

Ensimmäisellä kierroksella annetaan runsaasti aikaa. Muut kierrokset mennään hieman nopeammin. Nyt on aikaa toimittaa listat sunnuntaihin 30.7. asti.

Mikäli Wille on edelleen halukas arpomaan numerot listaan niin hänelle se homma. Ja listat löytyy yahoosta (Vapaat2005-kaikki-OK.xls).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös