Haluatko miljonääriksi? – visailuklassikon paluu

  • 633 815
  • 3 454

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pediatrin kyllä tiesin, mutta oli se noilla vaihtoehdoilla aika paha kysymys ennen tonnia, kun tuosta pedi-etuliitteestä tosiaan tulee helposti jalkamieleenyhtymiä.

Pinochet oli minulle itsestäänselvyys, mutta sitä edeltävä kirjallisuuskysymys meni aivan yli hilseen. En ole siitä kirjasta koskaan kuullut, enkä niistä nimistäkään. Perstuntumalla valitsin väärän 50/50 jälkeen.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Pinochet ei nyt varmaan ole juuri kellään ysikytlukulaisella tiedossa...

Pediatri oli aikamoinen kompa tuossa vaiheessa kisaa. Pedikyydihän siitä ekana tulee mieleen. Tiedä sitten laitettiinko tarkoituksella tuollainen, kun mainosti olevansa kääntäjä. Englannin osaamisellahan tuon olisi päätellyt.

@Alex; sitten olisi pitänyt tietää, kenet Fidel, Che ja kumppanit kaatoivat vallankaappauksessa Kuubassa.
 

Japi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
Tuo pediatri kysymys oli kyllä mielenkiintoinen. Itse pystyin päättelemään sen siitä, että muuta atri-päätteiset sanat jotka tiedän (geriatri, arkkiatri ja psykiatri) ovat kaikki lääkäreitä, joten kyllä varmaan pediatrikin on.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Itsellekin kävi köpelösti tuon pediatri-homman kanssa. Noh, tietysti se avautui heti, kun oikea vastaus näytettiin ja kerrankin sai tuntea itsensä tyhmäksi katsoessaan tätä ohjelmaa.

Kirjallisuuskysymys oli kyllä aivan mahdoton. Itsekin luen aika paljon, mutta yhtäkään noista nimistä en tuntenut, saati tiennyt mikä ihmeen kirja oli kyseessä. Ainoa, joka tuon tietää taitaa olla kirjan kirjoittaja itse.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pinochet ei nyt varmaan ole juuri kellään ysikytlukulaisella tiedossa...
Miksei olisi? Ihan peruskauraa. Ennemmin tuollaiset pitäisi tietää (tai olla edes jotenkin hajulla) kuin esim. nuo tv-sarja -kysymykset, jotka ovat kuitenki aika spesifejä. Tuossa Chile-kysymyksissä riitti kun tunnisti nimen tai sulki pois muut vaihtoehdot.

Pediatri-kysymys oli mielestäni aika haastava noin aikaisessa vaiheessa. Kuitenkin siinä oli tuo pedikyyri-mielleyhtymä läsnä, ja varmasti kisaaja tuppaa olettamaan, ettei alle tonnissa yritetä naruttaa. Yleensähän tuon tason kysymykset ovat tasoa "Aleksis Kivi".
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Esittääkö tämä ettei tiedä vai mitä häh? Epäröi tuota Venäjää?

Edit. Ja vielä maisteri! Myötähäpeä on suuri.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Nyt menee kyllä bimbomittarissakin aika punaselle tän kohdalla, kun tarvii miettiä vähäsen aikaa tätä maaraja kysymystäkin.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
On kyllä tyhmää porukkaa lähes aina tässä ohjelmassa, kun vertaa Heikoin lenkki ohjelmaan, jossa huikeita nippelitietonikkareita. Miksei ne Heikoin lenkki ohjelman tyyppit ole tässä kisassa koskaan mukana, voisi olla jälki ennätyksellistä.

Nämä Haluatko miljönääriksi kisailijat tippuisivat pois Heikoin lenkki ohjelmasta jo avauskierroksella.
 
Ei jumaliste, että voi olla helpot vaihtoehdot. Tää vävykyssäri vois olla vaikka eka kysymys. Ja tietysti blondi veikkaa Bideniä :D

35 minsaa menny ja blondi tippuu tonniin. No 1/1000 osa miljoonasta.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Typerä nainen.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Ja 2/5 tiesi noin helpon karsintakysymyksen? Toki jännityksessä saattaa mennä vituiks, kun kiirekin olis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös