Hallitseva mestari ja Murphyn laki

  • 2 973
  • 11

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti HN
Loistavaa!

Kyllä! Tälläiset sarkastiset pelinavaukset nostavat JA:n profiilia kummasti. Etenkin tuo katsaus pelitaktiikan pääpiirteisiin jaksaa huvittaa kovasti. Helvetti Jukka ja Sute, otetaan Tepsiinkin keskialueen paitsioansa käyttöön!
 

Naughty_S

Jäsen
Loistavaa tosiaan

Kiitokset Ilkka Virjolle. Tämä on paitsi Jatkoajan tasolla, myös millä tahansa asteikolla todella korkeatasoinen kolumni ja nousi kyllä monta pykälää Jatkoajan kaudenaluskolumnien keskitason yläpuolelle (joka ei tasona sekään kovin huono ole).

Näitä lisää.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Luin juuri tuon Varjon kolumnin kahteen kertaan ja voi veljet - hänen kyvyillään kannattaisi vakavasti harkita kunnon novellikokoelman kirjoittamista.

Teksti vilisee mahtavia, sarkastisia huomioita erilaisita käsitteistä, jopa legendaarisiksi nousseista ilmiöistä tamperelaisen jääkiekon ympärillä. Yksi parhaista on osuva kuvaus Pispalan legendaarisista portaista.

Täytyy myöntää, että selvästi osuvampi ja nautittavampi kolumni kuin Ilveksestä tehty .
 

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Hienoa virjo!asiaa tuutin täydeltä!fläppis-esitys...nostaa huulipielet ylös!
 

Jope

Jäsen
Uskon Tapparan taistelevan mitaleista tulevalla kaudella, joten en usko Myrphyn lain toteutuvan. Tässä muutama fakta. Tappara on ollut oikean ja kovan harjoittelun takia hyvässä fyysisessä kunnossa jo monen vuoden ajan, eikä se puoli petä. Voima harjoittelu on Jaakko Kailajärven vastuulla, niin kuin on ollut jo monta vuotta peräkkäin ja se puoli on myös todella hyvissä käsissä. Harjoituksia toteutetaan pienryhmissä, joissa parannetaan jokaisen pelaajan tarvitsemia ominaisuuksia henkilökohtaisten ohjelmien mukaan.
Kesäharjoittelu oli laadukasta ja sitä tehtiin riittävästi. Ennen oli seuroilla harjoituksia, joissa mentiin yhtä aikaa kovalla metelillä pallon kanssa harjoituksiin, silloin pystyi edelliskauden huono joukkue kesän hyvin harjoitelleena taistelemaan seuraavan kauden mestaruudesta. Nykyisellään se ei ole mahdollista. Huonokuntoisen pelaajan täytyy treenata ainakin vuosi, ennenkuin hän kykenee ottamaan kovaa treenausta vastaan (esim. Pirnes tullessaan Tapparaan). Jäälle mentiin myöhemmin kuin muut seurat. Tässä yksi syy Tampere cupin menestykseen. Eihän siellä ollut tavoite pärjätäkkään. Tavoitteet ovat muualla ja kevään aikaan. Hyökkäyksessä on viimekevään mestareita pelaajaa vaille kolme ketjua. He kaikki olivat ratkaisevissa rooleissa. Lisäksi on hankittu Varis, Öhman, Gyori, Nurmi, Pyymäki, Koskinen ja Laurila. Luulisi heistä löytyvän yksi ketju ja yksi pelaaja yhteen ketjuun. Pakkien tilanne onkin hieman vaikeampi. Edelliskauden mestareita ovat Saravo, Puistola ja Kangasniemi. Gustafsson täyttää Grönvallin saappaat. Decoteaux on kesken kuntoinen keväällä tehdyn polven operaation jälkeen, mutta koska on ollut jo heinäkuussa jäällä hän kuntoutuu ajoissa kauteen. Pukka on pienoinen kysymysmerkki, mutta voisi olla huonompikin. Pentikäinen ja Mäntymää ovat moneen vuoteen valmiimmat Tapparan omat kasvatit ja uskon jomman kumman tai vaikka molempien valtaavan pelipaikan ja tuovan paljon iloa tulevalla kaudella. Lehto näytti viime kaudella, ettei homma ainakaan häneen kaadu. Hovi on valmiimpi kuin viime kaudella ja pystyy hyvin jakamaan kuormitusta. Tapparan tulevaa kautta on mustamaalattu melkein yhtä paljon kuin viime kaudella, mutta silti tuli mestaruus. Vuosi sitten oli hukattu viimeinenkin mahdollisuus voittaa mestaruus ja pelaajat olivat liian vanhoja ja muutenkin kaikki oli todella huonosti. Luotan täysin Leinoseen ja hänen ratkaisuihin toimitusjohtajana viimevuosien näytöt puhuvat puolestaan. Odotan rauhallisin mielin tulevaa kautta. Toivotan myös kailkille muille jääkiekkofaneille kannattamanasa seuran menestystä.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Harvinaisen raikas ja uria aukova kolumni suomalaisen kirjoittamaksi. Hyvä, lisää tällaista.

Jopen tasapaksu yhden pötkön selitys on kuin tämän kauden Tappara. EVVK.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Hyvin kirjoitettu pakina. Yhtä hauskaa on ollut viimeksi... viime keskiviikkona, kun kävin elokuvissa katsomassa Michael Mooren komedian Bowling for Columbine. Siitä edellisestä kerrasta onkin pidempi aika.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos olisin äidinkielen opettaja, niin tuosta kolumnista napsahtaisi kymppi, papukaijamerkki ja plussa päälle. Aivan mainiota tykitystä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös