Hallien musiikkitarjonta

  • 2 304
  • 6

Jamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, RoKi
Luin tuossa äsken Lapasen uutisotsikon "Jokerien viihdepaketti takkuaa" (http://www.jatkoaika.net/smliiga.php?sivu=uutiset&id=2459). Jutun aiheena oli Areenan huono musiikki valinta.

Miten muilla paikkakunnilla? Ovatko kotihallissa soivat biisit ok?

Elyseellä olen ollut toistaiseksi suhteellisen tyytyväinen musiikkivalintoihin, mutta enemmän minua on vaivanut kaiuttimista jatkuvasti pyörivät mainokset. Kun Turussa peli vihelletään poikki, saman tien halli täyttyy kaupallisista tiedotteista. Tämänkö takia Elyseelle hankittiin uudet screenit? Kun tunnelma on tunnetusti muutenkin huono, niin nämä mainoksethan sitä sitten parantavat. Elyseen musiikillinen anti jäi ainakin viime kaudella vähiin, kun aloitusmusiikkia suvaittiin soittaa maksimissaan 2-3 kertaa/erä + erätauoilla joku biisi (tosin silloinkin screenillä pyöri usemmiten Niken mainos, joka kestikin melkein koko tauon...) Aloitusmusiikkia kansalle, ehkä siten tunnelmakin paranisi...
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Lahdessa ainakin tapahtui valtava parannus kesän aikana kun melkein koko lista laitettiin uusiksi. Mitäänsanomatonta listakamaa on nykyään Pelicansin peleistä turha yrittää kuulostella. Mainoksetkin pääsääntöisesti loistavat poissaolollaan, mitä nyt parilla pelikatkolla tulee jokunen mainos, ja niilläkin katkoilla ehditään silti hyvin soittaa jotakin kappaletta. Musiikkilinja tuntuu muuttuneen suhteessa kokoonpanoon, eli samalla kun ollaan hankittu Mäkiahoa ja Toporowskia niin nyt soi Twisted Sister ja Judas Priest. Samalla vielä joukkueen sisääntuloon saatiin kunnon raketit ja paukut niin kyllä kelpaa Lahden kiekkopyhätössä pelejä seurata. Rokki soi ja rummut jytisee, way to go!
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täytyy sanoa aivan suoraan, Kisapuistossa on surkeaa musiikkia tauoilla. Parannettavaa piisaa, sama musiikinsoittaja on ollut jo useamman vuoden. Abba Teensin jympytysten seassa on tosin muutama ihan lätkäpeliinkin sopiva biisi, mutta aika laihalta näyttää.

Jotkut seurat ovat matkineet HIFK:n loistavaa musiikkivalikoimaa. Mikäs siinä, ne viisut nimittäin toimii jäähalleissa. Nordiksella soitettava musiikki on IFK:n kuuloista.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Viestin lähetti rico
Jotkut seurat ovat matkineet HIFK:n loistavaa musiikkivalikoimaa. Mikäs siinä, ne viisut nimittäin toimii jäähalleissa. Nordiksella soitettava musiikki on IFK:n kuuloista.

Naulan kantaan. HIFK:n musiikkivalikoima kylläkin on jo melko kulunut. Joukossa kuulee samoja rock-klassikoita kuin mitä soitettiin jo melkeinpä kymmenisen vuotta sitten. Mutta sepä ei haittaa, sillä kyseiset biisit ovat jäähallimusiikkia sanan varsinaisessa merkityksessä. Suurimmaksi osaksihan nuo ulkomaiset lätkäbiisit (The Clash, ZZ Top, Bryan Ferry) ovat kaikki olleet jo pitkään NHL-kaukaloiden aatelia. Tosin Avsien kotiareena Denverissä on siirtynyt teknojumputuksen puolle viime vuosina.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Näistä hallimusiikeista oli ilmeisesti vähän aikaa sitten jo avattu ketju.
No kommentoidaan nyt tähänkin omasta puolesta. SaiPan musiikit ovat surkeat. Välillä jotain Pinkiä ja A-teensia, ja väliin sitten jotain puhki kulunutta Tallahassee-Lassieta (vai mikä se nyt oli?). SaiPan organisaatio voisi sen verran olla hereillä että uudistaisi otteluiden musiikkimaailman ja vaihtaisi DJ:n, joka ei ilmeisesti älyä levyjä vaihtaa.
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti CIA
Naulan kantaan. HIFK:n musiikkivalikoima kylläkin on jo melko kulunut. Joukossa kuulee samoja rock-klassikoita kuin mitä soitettiin jo melkeinpä kymmenisen vuotta sitten. Mutta sepä ei haittaa, sillä kyseiset biisit ovat jäähallimusiikkia sanan varsinaisessa merkityksessä.

Tosin nyt screenin tultua halliin viive kaudella on mainosten määrä liääntynyt radikaalisti. Rahallisestihan se on hyvä, mutta kun samoja mainoksia veivataan usein ja biisien määrä katkoilla on vähentynyt on tunnelma mielestäni laskenut.
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Jamo

Hallien musiikkitarjonta

Luin tuossa äsken Lapasen uutisotsikon "Jokerien viihdepaketti takkuaa" (http://www.jatkoaika.net/smliiga.php?sivu=uutiset&id=2459). Jutun aiheena oli Areenan huono musiikki valinta.

Miten muilla paikkakunnilla?

Halli eli harmaahylje ei tarjoa Tampereella enää mitään musiikkia. Särkänniemen hylkeet menehtyivät vanhuuttaan jo hyvän aikaa sitten, eikä uusia hankittu tilalle. Lappeenrannassa saattaa olla tarjolla välillä myös harvinaisempaa hyljemusaa, kun norpat saapuvat Saimaalta...

Musiikki on yleensä niin tasapaksua, että mitään ei jää mieleen (onneksi). Eppu Normaalin soittaminen urheilutapahtumissa tulisi kuitenkin kieltää. Se on niin velttoa ja kulunutta, ettei sillä ainakaan tunnelma kohoa. Toisaalta Eput kyllä kepittävät hip-hop-r&b-rap-sonnan, jonka soittamisesta pitäisi tuomita vuodeksi kahden neliön huoneeseen, jossa soitetaan jatkuvalla syötöllä Spice Girlssien läpimurto(s)hittiä Wanna be.

Monta kertaa pelin aikana kuultavat mainokset alkavat myös rassaamaan. "Tämänkin kiekon tarjoaa..." ja muut vuodesta toiseen toistuvat hommat saattavat alkaa rassaamaan varsinkin kausikorttilaisia, (jollainen en ole, Raumalle kun on liikaa matkaa varsinkin ilman omaa autoa ja tamperelaisten joukkueiden seuraaminen ei innosta liiemmin.)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös