Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Halli, nettisivut, somet, olosuhteet, ylämummot & grillin antimet

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Lieminen, 25.06.2014 klo 12.02.

 1. Lieminen Jäsen

  Onko hallissa kylmä? Onko kahvi kylmää vaiko Ylämummon olut lämmintä? Rikkooko Artsi kaikki Suomi-sarjan ennätykset grillin takana?

  Avataanpa oikein uusi ketju sitten, kun tuli näihin halli- ja olosuhdeasioihinkin liittyen uutisia.

  http://www.suurkeuruu.fi/Uutiset/1194909750101/artikkeli/jaahallia+mestiskuntoon+100+000+eurolla.html
  Lainaus:
   
 2. Lieminen Jäsen

  https://www.facebook.com/keupahockeyteam/photos/a.510365635775485.1073741828.502228319922550/510362632442452/?type=1&theater

  Lainaus:
  No niin! Aiempina kausina on vain haaveiltu paikasta parrasvaloissa, mutta siellähän ne Mestiksen kirkkaat valot jo loistavat. Onpa muuten kaventunut tuo keskialue, mielenkiintoista nähdä miten vaikuttaa itse peliin.
   
 3. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Minkälaisia olosuhteita vieraspaikkakuntalaisen sietää Keuruulle tullessa odottaa? Ei sillä, että meillä Heinolankaan betonihelvetissä olisi lämmintä tai palvelut kunnossa, mutta minkälainen kulttuurishokki olisi vierasreissaajalla edessä?

  (Ai niin: kuinka herkästi tulee nyrkistä?)
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Kulttuurishokki tulee varmasti olemaan suuri, sitä se oli jo Suomi-sarjassakin vierasjoukkueen kannattajille. Keuruun jäähalli muistuttaa hyvin pitkälti Lempäälän vastaavaa, mutta on ehkä vielä aavistuksen kylmempi. Keuruulaisena tähän "kylmyyteen" on jo tottunut, mutta muualta tulevat siitä aina valittavat. En tiedä onko palveluihin tulossa muutosta ensi kaudelle, mutta viime kausina täällä on ollut ukko paistamassa makkaraa grillissä ja lisäksi pieni kioski. Olettaisin, että olosuhteet ovat tällä hetkellä Mestiksen heikoimmat, mutta vuoden päästä tapahtuvan remontin ja laajennuksen jälkeen usko on kova, että ainakin Lempäälä ohitetaan :)

  (Keuruulaiset ovat varsin leppoisaa ja rauhaa rakastavaa kansaa, joten kovin paksuin kypärin en lähtisi katsomoon varustautumaan nyrkiniskun pelossa)
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kouvolan Sanomissa oli tänään juttua Kouvolan jäähalliin asennetusta uudesta mediakuutiosta. Samassa yhteydessä mainittiin, että KeuPa on kiinnostunut vanhasta tulostaulusta ja neuvottelee Kouvolan kaupungin kanssa sen hankinnasta.
   
 6. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Täyttääkös se sit Mestiksen vaatimukset? Pitikös sen nyt toistaa videokuvaa jne?
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Ei tietääkseni.
   
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei kai videonäyttö tulostaulussa ole Mestis-vaatimus? Puuttuu aika monelta seuralta. Tämä Kouvolan jäähallin vanha tulostaulu ei toista videokuvaa.

  Kuva tulostaulusta in action

  Linkki vie Ylen kuva-arkistoon
   
 9. paraspelaaja Jäsen

  Keväällä Mestis tiedotti:
  Lainaus:
  Mikä nyt on sitten "tulevaisuudessa". Onko Mestiksellä ylipäätään sellaista.

  Eiköhän KeuPa pärjää tuolla KooKoon vanhalla ruoskalla ihan tappiin saakka. Ei kai TUTOllakaan ole suunnitelmissa kuution hankintaa, vaan tuollaisella identtisellä kapistuksella sielläkin operoidaan. Videotaulu taitaa olla Hippoksella, Vantaalla, Kouvolassa ja Mikkelissä.

  Ja oletan että jos/kun videotaulupakko tulee, niin videotauluksi hyväksytään myös videotykki-tyylinen hätäratkaisu.
   
 10. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Onhan se nyt jännä, kun tossa aika suoraan sanotaan videotaulun olevan pakollinen jatkossa lisenssin saamiseksi. Kaikkea sitä, tokkopa liitto itsekään uskoo tuohon asiaan.

  Tai ehkä TUTOlta viedään lisenssi ensi kaudeksi ja Keupa saa jatkaa kahden vuoden siirtymäajan turvin tuolla vanhalla mallilla.
   
 11. Lieminen Jäsen

  Pelaajista ruvettiin julkaisemaan mielenkiintoista haastattelusarjaa. Kake pääsi Turon piinapenkkiin ensimmäisenä:
  http://www.keupaht.fi/kaarlo

  :)
   
 12. näsä59 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Kake on Kake, KeuPan mieleen...
   
 13. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
 14. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Keuruun jääpalatsin olosuhteet paranevat ensi kaudelle turvakaukalon muodossa! Päivän Suur-Keuruussa asiasta kerrottiin. Hyvä, että sekin asia tulee kerralla kuntoon eikä asian kanssa vitkutella.
   
 15. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Olosuhteet sen kuin paranevat Keuruun jääpalatsissa. Nyt on 1400 kappaletta uusia istuinalusia, iso plussa. Ja lämpöpuhaltimet tekevät pelistä entistä kuumempaa. Kehitystä, kehitystä!
   
 16. Lieminen Jäsen

 17. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
 18. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Keuruun jäähallin korjaussuunnitelmat kaupunginhallitukseen maanantaina – esitys kaupungin lainatakuista
  UUTISET15.03. 12.33 Päivitetty 14.15
  MARKKU PIILEMÄ
  [​IMG]
  Jäähallin katsomo täyttyi yleisöstä keskiviikon playoff-ottelussa KeuPaHT-LeKi.

  Eija Ruoho
  Keuruun jäähallin korjaussuunnitelmia käsitellään Keuruun kaupunginhallituksessa maanantaina 19. maaliskuuta.

  Kaupunginjohtaja Hannu Marsin esityksenä on hallin korjaaminen kaupungin jäähalliyhtiölle takaaman, korkeintaan 353 000 euron lainan turvin. Asia etenee vielä valtuuston käsittelyyn.

  Kaupunginhallitus saa tiedokseen jäähallin kehittämistyöryhmän raportin, jossa on kaksi vaihtoehtoa jäähallin kehittämiseksi Mestiksen vaatimukset täyttäväksi.

  Vaatimuksena ovat 500 istumapaikkaa, paikkoja yhteensä 1200 sekä katsomo- ja toimitsijatilojen lämpötila Mestiksen otteluiden aikana vähintään 12 astetta. Nämä vaatimukset pitäisi toteuttaa vuosina 2018-2019.

  Kaupunginhallitukselle esitetään vaihtoehtoa, joka antaisi peliaikaa 2-6 vuotta eteenpäin.

  –Työryhmän ajatus on, että tarve uudelle jäähallille on olemassa ja nämä korjaukset ovat parhaassakin tapauksessa vain väliaikaisia hätäapuratkaisuja. Katetusta tekojääradasta on vaikea tehdä enää nykyaikaista hallia, varsinkin kun se alkaa olla teknisen käyttöikänsä päässä. Nykyistä hallia ei kannata miljoonilla korjata, sanoo kehittämistyöryhmän puheenjohtaja, tekninen johtaja Janne Teeriaho.

  Työryhmän esittääkin raportissaan uuden jäähallin hankesuunnittelun aloittamista vuoden 2020 aikana ja toteuttamista vuosien 2022-2023 aikana.

  Nyt esitettävä korjaus käsittää nykyisten katsomotilojen purkamisen ja uuden istumapaikkakatsomon rakentamisen sen tilalle. Ovelta katsottuna hallin oikeaan takanurkkaan rakennettaisiin iso seisomakatsomo.

  Lämmitystä parannettaisiin kiertoilmapuhaltimilla ja ilmanvaihtoa tehostettaisiin. Lisäksi jäähallin välittömään läheisyyteen hankittaisiin kaksi varusteiden kuivatuskoppia konttiratkaisuna.

  Toinen korjausvaihtoehto on noin 100 000 euroa halvempi.

  –Tämä aivan nahkoille vedetty ratkaisu auttaisi ontuen eteenpäin 1-2 vuotta. Nykyistä katsomoa ei purettaisi vaan siitä tehtäisiin istumakatsomo, vaadittua paikkamäärää ei tosin saavutettaisi kuin teoriassa. Lämmitysvaihtoehdon toimivuus on vielä kysymysmerkki. Konttiratkaisu ja ilmanvaihdon tehostaminen kuuluvat tähänkin ratkaisuun, niiden osuus kummassakin vaihtoehdossa on noin 58 000 euroa, sanoo Teeriaho.

  Kaupunginhallitukselle esitetään ensinmainittua korjausvaihtoehtoa ja sitä, että kaupunki takaisi korkeintaan 353 000 euron suuruisen lainan Jäähalli Oy:lle hankkeen toteuttamiseksi vuosien 2018 – 2019 aikana.

  Esityksen mukaan Keuruun Jäähalli Oy:ltä pyydetään yksityiskohtainen selvitys hankkeen eri rahoitusvaihtoehdoista 20.3.2018 mennessä. Selvityksestä on käytävä ilmi hankkeelle mahdollisesti saatavat investointituet.
   
 19. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Keuruulla totiset paikat kyseessä!

  Tosin tuollaisilla rahoilla pelatessa ei vaihtoehdoiksi jää paljoa rautalankapatentteja ja Jeesus-teippiä kummoisempia ratkaisuja. Pillarilla nurin ja uusi pytinki lienee ainoa oikea ratkaisu. Sellainen tietty maksaa 5-10 miljoonaa euroa, joten miten lie pienen kylän realismia kun suuremmissakin kaupungeissa se tuntuu olevan iso raha. Esim. Kajaanissa toisen jäähallin(harjoitushallin) budjetti on liki 5 miljoonaa.
   
 20. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:
  Kiitos!