Halli, makkarat ja show

  • 652 568
  • 2 063

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Ei nämä ryhmät samaan katsomoon Niiralassa mahdu mutta tuo vuorottelu voisi olla parempaa ja ehdottomasti haluaisin sen toinen puoli huutakaa meille tyyppisen jutun
Voisi olla parempaa, sitä ei käy kiistäminen. Veljmiehet ja Verkosto ovat yrittäneet kehittää ”vuoropuhelua” katsomo-osioiden kesken, mutta fyysinen välimatka sekä Montun akustiikka asettavat omat hankaluutensa toteuttamiseen.

Molemmilla ryhmillä on yhteinen päämäärä; olla joukkueen tukena ja pumpata energiaa jotta kevät on pisin mahdollinen. Tehdään parhaamme kyseisessä toimintaympäristössä.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Onko muuten kellään tietoa löytyyköhän montusta noita KalPan fanipaitoja isommassa koossa myynnistä?

Näytti olevan KalPa shopissa kaikki paitsi xs koko loppu jo useampi päivä sitten. Siinä luki jotakin, että paita tulee taas myyntiin kaudelle 2024-2025 uusittuna versiona tai jotakin vastaavaa. Nythän niitä kaupaksi menisi aika kovallakin höngällä kun pärjätään.
Vuosia on kentältä myös kyselty ja pyydettykin hopeakauden 1991 pelipaidan mustaa vierasversiota myyntiin, ja jos se olisi teknisesti liian vaativaa jälkeenpäin hankkia, niin saataisiin edes blankkona mustana versiona joka pitäisi olla helppo toteuttaa kun tarvitaan vaan paidan värikuosit ja vanha punainen kilpilogo keskelle.Siihen vois sitten painattaa jos haluaa vielä pelaajan nimen ja numerot. Menisi muuten kaupaksi kuin häkä, koska tuota "punaisen kakkoskilven" mustaa paitaa ei omalta ajaltaan ole kuin jokunen gameworn olemassa ihmisillä ylipäätään. Ottaisiko joku vielä shoppiin yhteyttä tässä asiassa, edelliset vetoomukset ei tuottaneet tulosta?
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Olin heti kello 12 kytiksellä molempiin peleihin ja sainkin liput. Sekä näissä peleissä että Ilves-puolivälierässä A2:n parhaat paikat (monta riviä) olivat harmaana heti kättelyssä. Ainakin Ilves-pelissä tuo katsomo oli ihan täynnä Ilveksen faneja. Taitaa olla siis vierasfaneilla jokin kiintiö tuossa katsomossa?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Perkeleen pääsiäinen sotki sisäisen kalenterini ja olin siinä käsityksessä että liput tulis vasta huomenna myyntiin...

GEIM NELOSEEN sain sentään seisomapaikan.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Kun edes tulisi niitä hanoja lisää ja ammattitaitoisia myyjiä myymään, sillä onhan tuo yläpesä ihan katastrofi näissä peleissä.
Olen puhunut useamman henkilön kanssa siitä, että miksi KalPalla ei ole Yläpesässä myyntipistettä, jossa on tiettyä olutta tuopeissa valmiina ja pöytä täynnä erätauolla. Siinä ei enää tehdä juomavalintoja, vaan pikainen maksu ja olut kouraan. Ja seuraava asiakas sama homma.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Huomiseen peliin vielä lippua kaipaaville vapautettu ympäri hallia paikkoja nyt. Istumaan ja seisomaan.

Kiitos kun ilmotit siitä täällä. Olis saattanu mennä muuten jopa ohi.

Nyt on piljetti taskussa
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Gary Glitteriä ei mielellään enää DJ. Johonkin Jokeri-leffan voi sopia toi ralli, mutta ei KalPan matsiin mitään seksuaalirikollisen biisejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös