Haapakoskelle kenkää!

  • 276 151
  • 929

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Tämä homma on niin naurettavaa, että ei keksi enään edes sanoja. Ei jumalauta näin voi jatkaa. Mikko vittuun ja samalla koko muu porukka myös vittuun. Ei saatana.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei se valmentajan vika ole.
Te vain olette oppineet liiallisuuksiin.
Te olette häviäjiä tällä kaudella.
Luusereita siis. Niin mekin, että tervetuloa joukkoon.
 
Nyt toivotaan että Tappara iskee kunnolla rumat luvut tauluun.

Äsken laitoin Megan päälle, ymmärsinkö oikein että tuomarit ollu perseestä? Tais Mikko saada selityksen tappiolle.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
3. erä tuloksellisesti hyvä, joten eiköhän potkuja voida taas siirtää hyvällä syyllä..
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
3. erä tuloksellisesti hyvä, joten eiköhän potkuja voida taas siirtää hyvällä syyllä..

Juu, ei meillä oo mitään hätää. Viimeinen erä vietiin puhtaasti 2-0, eli melkein voisi sanoa että mehän voitettiin tää peli. Annetaan Haapakosken jatkaa ruorissa niin keväällä ei tartte stressata itseään jääkiekolla turhaan.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
3. erä tuloksellisesti hyvä, joten eiköhän potkuja voida taas siirtää hyvällä syyllä..

Naulan kantaan.

Pahinta on juuri se, että peli saatiin kavennettua 3-5 ja että Tapparan viimeinen maali oli joillain laseilla kyseenalainen. Tähän kun lisää sen, että myös pelaajat tyytyvät näihin tekosyihin, on tuloksena epätoivoinen kierre.

Tämän kierteen katkaisemiseksi on vain yksi ratkaisu. Valitettavasti.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Peli on sekaisin. Mikään ei toimi. Jätkät on Jumissa eikä Kärppäjohto reagoi tähän. Tämä on erittäin tuskallista juuri siksi, ettei mihinkään reagoida.

Kärpät ei ottanut maalivahtia, aikalisää ei käytetty. Tuntui, että eikö siellä valmennuksessakaan enään uskota voittoon ?

Herätkää perkele, ja lopettakaa se pullanmussutus. Haluan taistelevan juoukkueen joka ei koskaan luovuta. Tuollaista naislaumaa ei ennen ole nähty.

Se, että häviää kaikkensa antaneena ei ole häpeä, mutta nyt hävitään ja hymyillään, kun se ei ole niin vakavaa. Haluan ehdottomasti Haapakosken valmennusoppisopimusoppilaineeen pois tuolta ja oikeasti hyvän valmentajan tilalle joka tuo jotain järkeä tähän touhuun. Nyt on ostettu joukkue, joka oikean valmentajan alaisuudessa ei häväisi montaa peliä koko sarjassa.

Kaikesta vitutuksesta eniten nousee pinnalle tämä L U O V U T T A M I S E N jalo kulttuuri joka on jostain rantautunut tänne. Ennen perkele puskettiin ilman maalivahtia tasoihin ja ohi, eikä koskaan annettu periksi. nyt ei oteta edes maalivahtia pois kun on niin vitun paha mieli vastaustajan parista maalista. hävetkää perkele jos osaatte!
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Onhan tuo kolmikko ihan järjettömän kokematon. Haapakoski ensimmäistä kertaa miesten sarjassa päävalmentajana, Sihvonen ensimmäistä kertaa valmentajana ikinä ja Karjalainen jatkotyöharjoittelussa. Siihen kun lisää tuon egojen määrän mikä kopissa on, saadan tulokseksi tämä.

Mielenkiintoista on se, että jopa KLaserin valmennuskaksikolla on enemmän kokemusta miesten sarjoista.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Samalla voidaan heittää hiuksista vittuun koko valmennusporukka, MikkoHiiren poispotkiminen ei yksin riitä.

Sulle ja monelle muulle sanoisin, että älkää silti HaapaMikkoa hiireksi irvistelkö. Jotenkin tuntuu vaan pahalta tuollainenkin. Eri sanoillakin asian voi tuoda julki. Se on ihan varmaa, että Haapakoski on omien taitojensa rajoilla tehnyt kaikkensa, mutta kun se ei vaan riitä. Tästä faktasta on lähdettävä. Nimittely hiireksi miehestä, joka on ollu hyvä pakki, ei minusta kuulu asiaan. Ymmärrän toki suuttumuksen ja jopa raivonkin. Kuplii se täälläkin jo.

Olkoon vaan yksi peli mj-tauon jälkeen ja olkoon vaan vasta nyt tietyllä tapaa joukkue kohtuukoossa. Täysin valmista joukkuetta ei taida olla missään. Kyllä HaapaMikon olisi pitänyt ehdottomasti saada enemmän irti. Aika loppuu ihan OIKEESTI Kärpiltä tällä menoa. Hän ei vaan saa nimekästä joukkuetta puikkoihinsa. Junnon ja kumppanien pitäisi tämä jo uskoa. En pidä tyylistä, että valmentaja saa tuotapikaa potkut, kun menee huonosti, mutta nyt on sellainen tilanne, että mikään ei vaan toimi. Sitä taustaa vasten ei pidä odottaa enää pätkääkään. Kiitos Mikko, mutta ei kiitos.
 
Viimeksi muokattu:

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yksi liigan kalleimmista ja nimekkäimmistä materiaaleista pelaa liigan paskinta kiekkoa. On se saavutus sekin. Ei ole enää muuta vaihtoehtoa, kuin vaihtaa valmennusjohtoa. Kohta on halli täysin tyhjänä. Kuka viitsii enää mennä katsomaan tuollaista räpellystä?

Mikko Haapakoski - oletko tyytyväinen omaan suoritukseesi Kärppien valmentajana?

No, tuskin ny on tyytyväinen, mutta turhan teflonmainen ote hänellä tuntuu olevan haastatteluissa. Lisäksi melkoisen sokea itsensä suhteen, joka on suuri ongelma. Aina löytyy vika muista kuin itsestä. En pysty tätä sulattamaan. Myös valmentaja tekee virheitä ja sellainen valkku, joka ei tätä näe kohdallaan ei ole, eikä hänestä tule koskaan hyvää valmentajaa. Petri Matikainen on mielestäni ainakin kuulemieni haastattelujen perusteella aikalailla sellainen valmentaja, jolla on ryhtiä myöntää erheetkin. Kasvun paikka jälleen.

Pitäisiköhän meidän katsella tuota narrien laumaa ja sen viime kausien taivallusta. Tehdään eri tavoin kuin he, muuten tuntuu, että samaa mäkeä huristellaan alas kylmää kyytiä. Mutta mitäpä paljon on tehtävissä, kun valmentaja pitäisi kuitenkin vaihtaa!Ulkomaan elävät ovat kyllä ihan järjellä hankittuja, joten sen suhteen ei moitteita ja Tenkinkin ymmärrän hyvin. Lisää pelaajia ei tarvita, ei koko joukkuetta voi muutenkaan vaihtaa, valmentajan vaihdos on sittenkin se kivuttomin ja koko homman sylttytehdas. Adjutantteineen.

Lisäys: se pakki kyllä puuttuu!
 
Viimeksi muokattu:

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tehkää tekin viisaasti ja käykää vain Laserin peleissä, niin ei Kärppien perseily vituta yhtään - tai ainakaan niin paljoa...
Minä astelen seuraavan kerran Kärppien peliin Oulussa vasta, kun nk. "valmennustroikka" on vaihtunut (koti-)joukkueelta. On muuten jäänyt suurin osa Kärppien peleistä näkemättä tällä kaudella enkä pidä sitä mitenkään menetyksenä - päinvastoin!
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Pelaajia tulee ovista ja ikkunoista. Ketjut muuttuu joka peliin, kun uusia miehiä tulee sisään. Odota siinä sitten valmentajalta jotain, varsinkin erittäin kokemattomalta joka vetää ekaa täyttä kautta liigassa. Harmi, että ihan lupaava valmentaja joutuu johdon sekoilusta maksamaan. Joukkue olisi pitänyt olla kasassa heti kauden alusta lähtien, ottaen huomioon rakenteilla olevan pelitavan ja erittäin kokemattoman valmennuksen. Yritä siinä sitten keskellä syksyä ajaa uusia tähtiä pelitapaan sisään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jätkät on Jumissa eikä Kärppäjohto reagoi tähän. Tämä on erittäin tuskallista juuri siksi, ettei mihinkään reagoida.
Pari kolme maailmanluokan vahvistusta vielä rosteriin, niin muuttuu ääni kellossa. Niin kentällä kuin katsomossakin.
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Deja vu...?

Tarttis varmaan hankkia pari ulkkaria vahvistamaan joukkuetta... Yhtään p-amerikkalaista teillä ei vielä ole, joten pitäiskö suunnata katseet sinne???

Tulee ihan mieleen eräs e-suomalainen "ostojoukkue" vuosituhannen vaihteesta. Oli tullut menestystä muutaman vuoden, sit saatiin euroopan hienoin halli ja rahaa oli vaikka muille jakaa...mutta menestystä ei tullut.
Nykyään "ostojoukkue" pelaa Oulussa ja tuhlaa rahaa tolkuttomasti tavoitellessaan menestystä... toivottavasti siellä ei mene yhtä kauan tulla järkiinsä, kuin täällä etelässä.

Puolen Suomen joukkue alkaa olla puolen Euroopan joukkue, ainakin pelaajistoltaan. :)
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kaikesta vitutuksesta eniten nousee pinnalle tämä L U O V U T T A M I S E N jalo kulttuuri joka on jostain rantautunut tänne. Ennen perkele puskettiin ilman maalivahtia tasoihin ja ohi, eikä koskaan annettu periksi. nyt ei oteta edes maalivahtia pois kun on niin vitun paha mieli vastaustajan parista maalista. hävetkää perkele jos osaatte!

Se oli pelityylin ja taidon ansiota. Jalosen ajan 1estakiekkoa vastaan oli vaikea pelata ja vaikea tehdä maaleja. Kiekko roiskaistiin laitoja pitkin pois jos tuli ahdinkoa omassa päässä. Oltiin näennäisesti vaikeuksissa, mutta asenne ja oman pään peli riitti pitämään ottelun tasaisena niin kauan kunnes vastustaja teki virheen päästämällä jannepesoset läpiajoon, tai kaatamalla vastaiskuun karanneen anttiaarnion. Ja niistä hyökkäyksistä ja ylivoimistahan paukutettiin pisteet kotiin.

Erikoista, että nyt on meikälläkin 1estakiekkoa ikävä. Tai mikäs ihme se on kun se toi menestystä.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Harmi, että ihan lupaava valmentaja joutuu johdon sekoilusta maksamaan. Joukkue olisi pitänyt olla kasassa heti kauden alusta lähtien, ottaen huomioon rakenteilla olevan pelitavan ja erittäin kokemattoman valmennuksen. Yritä siinä sitten keskellä syksyä ajaa uusia tähtiä pelitapaan sisään.

Ihan hyvä pointti tuossa. Viuhkolan kunto arvioitiin väärin, Hedström ei olekaan liiga-pelaaja. Luomala on vain duunari. Puolustaja + Rosa tulee/tuli liian myöhään. Loukkaantumiset ja liian isot vastuut junioreille.

Mutta osansa saa ottaa myös valmentaja.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
On aivan sama minkälainen materiaali tällä herralla on käytössä, niin tulos ei tuosta muutu mihinkään. Tämä ei ole enään edes säälittävää. Tämä on häpeällistä! Vittu, jos tuosta porukasta ei saa enempää irti ja tulokset on tätä luokkaa, niin eikai millään järjellä voi olettaa, että saat pitää työsi.

Pelaajilla on oma vastuunsa ja myös valmentajalla on oma vastuunsa. Kaikkia pelaajia ei voida missään nimessä vaihtaa. Mikä jää vaihtoehdoksi? Valmentaja kuitenkin vastaa kokonaiskuvasta. Tämä Mikon ja Kärppien liitto ei vain toimi.

Toki näin voidaan jatkaa ja voittaa satunnaisesti pelejä. Mikäpä siinä. Kaikilla on hauskaa jne. Mikko voi sitten selitellä loukkaantumisia jne. Mikäpä siinä. Ollaan ehkä sääleissä ja sieltä pinnistetään jatkoon hyvällä tuurilla. Onpa mahtavaa. Tiputaan puolivälierissä.

Mikko Haapakoski on epäonnistunut työssään. Se on kylmä fakta.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tarttis varmaan hankkia pari ulkkaria vahvistamaan joukkuetta... Yhtään p-amerikkalaista teillä ei vielä ole, joten pitäiskö suunnata katseet sinne???
Jos sitä nyt pitää ihan väen väkisin koettaa pakertaa jotain provoa tänne sekaan niin ehdottomasti kannattaa pitää faktat hallussa. Tuolla purkauksellasihan teit itsestäsi... ai niin, sinähän olet jo Jokereiden kannattaja. Tsemppiä.

Itse aiheeseen minulla ei ole mitään lisättävää, sillä kaikki tietävät minun kantani tämän katastrofin osalta.

Harmin paikka, kun Arponen ei ole Junnoa pistämässä enää ruotuun vaan tilalla on Junnon taskusta poimittu joojoo-mies. Saatanan saunakerho, Junnon posse, velliperseet hallin kupeelta, näitä nimiähän keksisi vaikka tukun.

Korpivaellus osa kaksi, Raksilan teatterin päänäyttämöllä kauden 2011 alusta?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Pari kolme maailmanluokan vahvistusta vielä rosteriin, niin muuttuu ääni kellossa. Niin kentällä kuin katsomossakin.

Juu - oikeaan paikkaan kun vielä osuisi... nimittäin vaihtopenkin TAAKSE!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sulle ja monelle muulle sanoisin, että älkää silti HaapaMikkoa hiireksi irvistelkö. Jotenkin tuntuu vaan pahalta tuollainenkin. Eri sanoillakin asian voi tuoda julki. Se on ihan varmaa, että Haapakoski on omien taitojensa rajoilla tehnyt kaikkensa, mutta kun se ei vaan riitä.
Samaa mieltä, ihmiset siellä työtään tekee ja yrittää parhaansa. Haapakoski oli loistava pelimies ja ehkä myös tekee joskus hyvää tulosta valmentajana mutta nyt vain otti pestin jossa saappaat ovat liian suuret, ei näy pää eikä kuulu ääni saappaan varresta.
Tänään luovuttamisen ja epätoivon meininki tuli hyvin esiin pelin loppupuolella, heiluteltiin valmennuksen puolelta Ruotsin sotalippua, valkea risti valkealla pohjalla. Ei aikalisää, ei maalivahtia pois, ei mitään elettä pelaajille, katsojille että taistellaan ja kaadutaan kaikkensa antaneena.
En enää edes jaksa vedota Junnoon, nyt pitäisi tämän muutaman vuoden aikana uusiutuneen halllituksen tulla esiin ja näyttää, onko tultu vain selänpesiöiksi vai löytyykö todella paloa tehdä päätöksiä Kärppien tulevaisuuden eteen.
Tommi Virkkunen, pelin pitää muuttua, kuuden joukkoon pitää päästä, näinhän sinä Kalevassa mainitsit. Onko tämä vain sinun toiveesi vai haluatko ja ennen kaikkea uskallatko tehdä mitään asian eteen?
Herra hallituksen puheenjohtaja ja hallitus, onko tämä nykyinen Kärppien tilanne sitä mitä haluatte? Tätäkö luulette meidän maksavien katsojien haluavan tulla katsomaan pelistä toiseen?
Tappio ei ole häpeä mutta luovuttaminen on häpeä ja suuri sellainen. Vielä jos seuran johto seisoo tämän kaiken takana tekemättä mitään, niin ette ole oikeassa paikassa, Kärpät ansaitsee jotain ihan muuta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös