Hölölle kenkää!

  • 81 783
  • 603

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vaihtoehdot pitäisi olla joko koko kausi Niemelällä tai tänään pihalle. Enää ei voi odotella, jos sen kovan ratkaisun meinaa tehdä. Vielä on kuitenkin ns hyvät saumat päästä playoffeihin ja jopa kuuden sakkiin. Vaatii toki pientä ihmettä, mutta vasta pientä.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pidän ihmeellisenä jos kyseessä ei ole potkut. Asiasta kerrottiin kuitenkin täällä ennen kuin kellään oli mitään tietoa iltapäivän pelaajapalaverista sekä päälle vielä nuo Lelun erittäin epäilyttävät kommentit.

Joko tuli potkut tai sitten tuo oli vain toimiston sairas tapa antaa painetta Hölölle.
 

LKKK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En muista itse vastaavaa ihan heti että näin isoon ääneen on mediaa myöden saatettu hallille marssi julkiseksi.
Siis jos potkuista on kyse, niin ne ois lienee tehty johtoryhmässä vähin äänin, kapteenistolle ilmoittaen.

Kait nuo aamulla on jäälläkin ollu??
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Hoikkalan mukaan kukaan ei ole tullut tuntiin ulos. Luulisi, että jos kenkä on heilahtanut, sieltä olisi ainakin Hölö lähtenyt vauhdilla.
Jätkät on kuitenkin puoli tuntia sitten jo hiipineet sieltä mastojen puoleisista ovista pihalle, nyt siivillä ja oluilla.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos siellä on joukkueen pikkujoulut meneillään.
Tämä sopisi kuvaan. Siihen sopisi Lelun kommentitkin siitä, seisooko Niemelä seuraavassa pelissä vaihtoaitiossa: "En voi tuollaista asiaa kommentoida tässä vaiheessa, kun en tiedä vastausta. En kommentoi, Laukkanen sanoi."

Voi olla, ettei vielä seuraavaan peliin kykene.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
..Koska kukaanhan ei tiedä mitä siellä kulisseissa on oikeasti tapahtunut luvattu tai juteltu 4 vuoden ajan, niin olisiko jopa niin, että ennen tätä kautta on tehty tällaisia "yhdet puheet" lupauksia, jossa Hölö on luvannut Nupelle, että syö hatullisen paskaa, jos ei tällä tulevalla jengillä lähde peli kulkemaan.

Ja nyt siellä syödään sitten kaikkien keskellä hatullinen paskaa.
 

LKKK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En jaksa uskoa potkuihin millään että näin hoidettais. Nyt lyödään loppukauden teesit, tavoitteet, mutta myös vaatimukset The Pyhimmän seinällä olevaan tauluun.

Toki valmennuksen ja (kokeneiden)pelaajien luottamuspula on mahdollinen. Mutta siitäkään ei aina voi kenkiä valmentajaa. Riippuu toki monta niitä on. Se Utusen eilinen lausunto oli hyvä piikki. Tuskin valmennukselle vaan niille pelaajille joiden pitäisi kantaa vastuu esim YV:n tuloksellisuudesta.

Nyt on liian monta vapaamatkustajaa, vaikka ois kuinka loukkia päällä. Sitä valmennus kantaa vastuun että päivän parhaat pelaa, riippumatta mitä selässä lukee.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mun on vähän turha kommentoida mitää, koska en tiiä mitä tuol tapahtuu...

Yleensä kuitenki ku kutsutaa pelaajat hallille tommosee outoo aikaa ni kysees on jotain oikeesti tärkeetä. Tässä tapauksessa jäähyväiset.

Pelsus on kuitenki pelaajia, jotka on tienannu yli miljoonan jääkiekon pelaamisella. Ei ne lähe hallille lätisee turhia. Puutioki on varmaa jo laittanu Torin markkinoilta haetut kanttarellit pannulle ja edes se ei haluu lähteä. Se kuitenki tiennanu urallaa pelkkii parkkirahoi.

Tavallinen kriisipalaveri ois voitu hoitaa huomenna heti aamusta ku pelaajat tulee muutenki hallille. Eiköhän tässä oo kyse olalle taputtelusta ja tulevaisuuden selventämisestä. Kohtahan se selvii... Tuskin Pelsun ite ilmottamana, mut varmasti jonku uutismedian.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Liian kauan kestää ollakseen potkut kyseessä. Siellä on kriisipalaveri pidetty ja lopuksi alettu dokaamaan.
Siellä pidetään parhaillaan kymmenottelu Yli-Junnilan ja Nurmisen kesken, voittajasta tulee pelikaanikuningas eli päävalmentaja.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers

Liitteet

  • 00007090.png
    00007090.png
    54,6 KB · kertaa luettu: 209

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Nupe päätti varmistaa ainakin yhden lajivoiton, joten toisena lajina on nähty Porrasturvat.
Kolmantena lajina ajetaan bussi jäähallin seinään, se kumpi saa bussin työnnettyä pidemmälle sisään tai tekee isompaa vahinkoa seinään voittaa lajin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös