Härkäviikot 2010

  • 41 964
  • 160

Typhooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Atella tuntuu tällä hetkellä kulkevan, mutta mitkään tilastot/faktat eivät puhu sen puolesta, etä Atte pystyisi kannattelemaan joukkuetta koko loppukauden ajan. Mikäli pystyisi, niin se olisi sellainen ihme, jota ei ole vielä SM-liigassa nähty.

Kyllä tämäkin lausunto on mielestäni silkkaa provoa. Vai oletko ihan aikuisten oikeasti sitä mieltä, että Engren (joka on mm. varattu NHL:ään ja opiskellut Upin opissa 1 1/2 kautta) on niin lahjaton kaveri, ettei ikinä pysty pelaamaan voittavasti SM-liigajoukkueen maalilla? Olisihan se kyllä todellinen ihme.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aivan samaa lätinäähän oli viime vuonna samaan aikaan kun Salakin kasetin piti pettää joka matsissa ja Tepsin hävitä ainakin kuudella maalilla. Kestääkö Atte on vielä näkemättä mutta aineksia varmasti on.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tämäkin lausunto on mielestäni silkkaa provoa. Vai oletko ihan aikuisten oikeasti sitä mieltä, että Engren (joka on mm. varattu NHL:ään ja opiskellut Upin opissa 1 1/2 kautta) on niin lahjaton kaveri, ettei ikinä pysty pelaamaan voittavasti SM-liigajoukkueen maalilla?

Pistetään nyt ensin muutama fakta kuntoon. Salakka oli Upin opissa 1,5 vuotta ja myös torjui Tepsin maalila yhden kauden ykkösmaalivahtina ennen kuin nousi toisena liigakautenaan SM-liigan huippumaalivahdiksi. Viimeisen kuuden pelin perusteella Atte on parantanut selkeästi alkukaudesta, mutta aika vaikea olisi kuvitella, että Atesta olisi kehittynyt huippumaalivahti reilun kymmennen SM-liigaottelun jälkeen, kun siinä muilla tuntuu menevän vuosia, jopa niillä NHL:ään lähtevillä maalivahdeilla.

Mistä vitusta sinä sellaisen väitteen keksit, ettei Atte pystyisi ikinä pelaamaan voittavasti SM-liigajoukkueen maalilla?

Aivan samaa lätinäähän oli viime vuonna samaan aikaan kun Salakin kasetin piti pettää joka matsissa ja Tepsin hävitä ainakin kuudella maalilla. Kestääkö Atte on vielä näkemättä mutta aineksia varmasti on.

A-P nyt sitten vaan kaivaa esille näitä kirjoituksia viime kaudelta. Sitä edelliseltä kaudeltahan näitä ihan oikeutetusti löytyy, kun Salakka ei saanut kiinni edes rantapalloa, vaikka tosin Kuokkasta parempi maalivahti olikin.

Mutta en voi kuin nostaa hattua Upille ja Atelle, jos Atesta tehtiin huippumaalivahti reilun kymmen pelin kokemuksella ja pitää nykyisen tasonsa, jota on esittänyt viimeisissä peleissään(6). Jos näin on, niin sitten vaan reilusti pojat mitaliketjua perustamaan. Helvettiäkö tässä kainostelemaan, kun meillä kerran hyökkäys toimii ja maaililla on huippumaalivahti.
 
Viimeksi muokattu:

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sinänsä huvittavaa touhua täällä palstalla, jos joku erehtyy antamaan risun ruusun sijasta suurelle ja mahtavalle TPS:lle, niin vähintäänkin kyynel tulee. Muihin Ramcesterin viesteihin kantaa ottamatta, totean vaan, että ihan asiaahan mies? suurimmaksi osaksi pyörittelee tässä ketjussa. Missäänhän (ainakaan tässä ketjussa) hän ei ole myöskään väittänyt, että Atte on niin lahjaton kaveri, ettei ikinä pysty pelaamaan voittavasti SM-liigajoukkueen maalilla.
 

Typhooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Mistä vitusta sinä sellaisen väitteen keksit, ettei Atte pystyisi ikinä pelaamaan voittavasti SM-liigajoukkueen maalilla?

Ok, myönnetään, että provosoiduin taas liikaa. Mutta kerropa Ramchester miten monta ottelua tarvitaan siihen, että maalivahti on riittävän oppinut kannattelemaan joukkuetta? Montako ottelua aiemmilla Urpon kasvateilla on ollut alla ennenkuin kannattelivat joukkuettaan esim. SM-liigan finaaleissa? Ja kyllä: muistan, että heillä oli edessään merkittävästi paremmat puolustukset kuin tämän kauden Tepsillä. Mutta voisiko se olla myös niin, että erilaiset ihmiset kehittyvät eri tahtiin?

En ole tässä julistamassa TPS:ää mitalistiksi, tai Attea SM-liigan MVP:ksi, mutta se, että Atte voisi kannatella joukkuetta samaan tapaan jatkossakin, ei mielestäni nyt mikään maailmaa mullistava ihme sentään olisi.

Ja stifflerille ja muillekin tiedoksi: jokaisella on luonnollisesti mielipiteensä ja jos niitä ei olisi, saattaisi tälläkin palstalla olla aika hiljaista. Tuo Ramchesterin totaalinegatiivisuus vaan saa aikaan tällaisia vastareaktioita... Ja tässä ketjussa en tästä asiasta pukahda enää sanaakaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mutta kerropa Ramchester miten monta ottelua tarvitaan siihen, että maalivahti on riittävän oppinut kannattelemaan joukkuetta?

En osaa sanoa tarkkaa määrää, mutta pidän kuuden pelatun pelin perusteella tehtyä arviota Aten ylivoimaisuudesta melkoisen yliampuvana, varsinkin kun Suikkanen jaksaa jokaisen voitetun pelin jälkeen kehua puolustuksen heittäytymisiä oman maalin edessä. Tällaista on ennen Suikkasen aikaa nähty korkeintaan pudotuspeleissä.

Vaikka Tepsin puolustusta kuinka haukutaan, niin uhrautuvaisuudesta sitä ei voi syyttää. Itse asiassa Tepsi saattaisi olla enemmän kusessa omassa päässä tällä hetkellä nimimiehillä, joilla ei olisi sielu mukana pelissä kuin nykyisillä keskinkertaisuuksilla, jotka pistävät niin sanotusti roppaa likoon.

Yllä oleva kirjoitettu tietenkin provoiluna...
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
En osaa sanoa tarkkaa määrää, mutta pidän kuuden pelatun pelin perusteella tehtyä arviota Aten ylivoimaisuudesta melkoisen yliampuvana

Ylivoimaiseksi Attea ei kukaan ole sanonut.
Melkoisen yliampuvaa on myös julistaa, että Engren ei pysty pelaamaan nykyisellä tasollaan enää jatkossa.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Melkoisen yliampuvaa on myös julistaa, että Engren ei pysty pelaamaan nykyisellä tasollaan enää jatkossa.
Hyvin Engren on pelannut. Niin hyvin, että joutunen perumaan vinkumiseni uudesta maalivahdista.

Mietityttää kuitenkin Engrenin ja koko joukkueen fyysinen ja henkinen jaksaminen. Nyt on monta päivää taukoa, mutta sitten tuleekin levottomat 5 peliä 8 päivään.

Heti perjantain HIFK-pelin jälkeen on matka hevonkuuseen Lappeenrantaan päiväpeliin. HIFK-peliin on odotettavissa aikamoista henkistä ja fyysistä latausta, ehkä jopa ylilatausta. Sitten pitäisi nukkua, istua 6(?) tuntia bussissa, palautua, syödä, verrytellä, ja kaikin tavoin latautua mahdollisimman epäkiinnostavaan, mutta tärkeään SaiPa-peliin alle 20h edellisestä. Molemmat pelit kun vedetään 2-3 puolustajalla ja 2-3 palopostilla ja vielä mahdollisesti ilman Plihalia, niin luvassa on kylmää kyytiä itärajalla.

SaiPalta ja HIFK:lta pitäisi se 3+ pistettä repiä, koska seuraavaksi tulee vastaan järjestyksessä

- nyt liidossa oleva (kuntopuntarin kolmonen) ja Tepsille voittamaton Ässät
- hiukan hiipunut sarjakärki Lukko
- kova ja varsinkin Tepsille vielä voittamaton KalPa (kuntopuntarin kakkonen)
- myös jonkinlaisesa liidosssa oleva (kuntopuntarin kuutonen) ja Tepsille paha Tappara

Olin katsomassa Jokeri- ja HPK-pelit, jotka olivat luvalla sanoen aika kamalan näköistä hyvistä lopputuloksista huolimatta. Jos kenttäpelaajat jatkavat samoin, Plihal pysyy sivussa, Engren hyytyy hitusenkin ja huora Fortuna ei jaksa, niin odotettavissa on rumaa jälkeä. Itse pelissä on todella monta heikkoa kohtaa, joista yhdenkin pettäminen voi johtaa katastrofiin.

Jännityksellä odotan, että kuinka hilkulla kuuden sakissa pysytään, jos pysytään.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ylivoimaiseksi Attea ei kukaan ole sanonut.

Mutta on sitä ollut viimeisen kuuden pelin ajan, joista täällä nyt on vedetty johtopäätös siitä, että Tepsillä ei ole maalivahtiongelmaa.

Melkoisen yliampuvaa on myös julistaa, että Engren ei pysty pelaamaan nykyisellä tasollaan enää jatkossa.

Atte on päästänyt kuudessa viimeisessä pelissä keskimäärin 1,67 maalia. Ainoastaan monta kertaluokkaa kovemman Lukon maalivahdit ovat pystyneet samaan. Se on ylivoimaista ja mahtavaa, mutta sen jatkuminen on erittäin epätodennäköistä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
AnaMasalta hyvä ja asiantunteva viesti ylempänä. On totta, että nyt joukkueen fyysistä kuntoa ja henkistä kasettia kysytään seuraavissa 5-6 pelissä, jotka tulevat härkämäiseen tahtiin ja ovatpa perkele aika tärkeitäkin vielä.

Engrenistähän täällä heitetään kommenttia suuntaan jos toiseen, mutta päädyn sanomaan, että vielä Atte jaksaa ja on jaksanut, mutta sitä on vaikea sanoa tuleeko sitä nuoren maalivahdin pelillistä romahdusta jossain vaiheessa tällaisessa tahdissa, todennäköisesti tulee.
Silloin taas puolustuksen on oikeasti pelattava hyvin, kun Atelle tulee se huonompi päivä, kun 40 torjuttavasta kiekosta meneekin sisälle enemmän kuin 3.

SaiPa se on vittumainen vastus ollut aina ja kuten nähtiin niin Lukko oli yllättävissä ongelmissa Kisapuiston saunassa.
HIFK:sta joukkueella on tältä kaudelta huonoja muistoja, mutta en usko, että sellaiseen romahdukseen tällä kertaa joudutaan kuin viimeksi. Jos HIFK pystytään voittamaan niin kovassa vireessä olevia Ässiä vastaan on helpompi lähteä, joka sekin on aiheuttanut Tepsille hitosti päänvaivaa tällä kaudella. Lukko on sekin hankala vastus hyvällä kokonaisuudella, mutta on kyllä voitettavissa tällä kaudella niin kuin nähtiin, mutta tämän hetken liigan kuumimpia joukkueita oleva Kalpa on taas todella paha, joka on siitä seuraava matsi.

Nyt siis joukkueelta kysytään kestävyttä, taistelua ja sisua. En usko, että kaikista saisimme täysiä pisteitä tai edes voittaisimme välttämättä, mutta siihen uskon lujaa, että pleijaripaikassa ollaan tuonkin rankan putken jälkeen kiinni.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
AnaMasalta hyvä ja asiantunteva viesti ylempänä.
En minä näistä oikeasti mitään ymmärrä, mutta tiivistettynä siis
- joukkue (ainakin peräpää) pelaa nyt äärirajoilla, parissa viimeisessä kävi tuurikin
- edellisten loukkaantumisten päälle tuli taas menetys ja vielä pakistoon
- vastustajat kovenevat
- samalla pelitahti kovenee, ainakin hetkeksi

Vittumaisia samanaikaisia muuttujia on yksinkertaisesti niin monta, että vaikea uskoa venymiseen ilman napsahdusta.

Mutta jos näistä voisi varma olla, niin olisin pitkävetomiljardööri. Mistä sen tietää vaikka Plihal palaisi entistä ehompana, EJ onnistuisi yhtäkkiä kaikessa ja voitettaisiinkin kaikki tammikuun pelit jotain 7-6. Hyökkäys on kuitenkin vähintään yhtä hyvä kuin puolustus on paska ja pystyy kyllä tekemään aina yhden vastustajaa enemmän.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Pelit kovenee rankasti todellakin. Toivon mukaan perjantaina on väkeä paljon (8000-10000), tästä voitto ja itseluottamus on tapissaan. Siitä on hyvä lähteä Lappeenrantaan, josta voisi taistella sen 1 pisteen ainakin. Saipa ei materiaaliltaan ole huippu, joten on mahiksia. Lisäksi ykköspakki loukkaantui juuri. Mutta paikka on silti äärimmäisen vittumainen, varmasti myös jalka painaa..
Iso käsi seuralle, nyt koitetaan oikeasti saada väkeä paikalle perjantaiksi.

Ensi viikosta ei kannata vielä spekuloida mitään, viime viikkokin piti olla todella vaikea, onneksi se käännettiin.

Pakiston kestämisestä kaikki on kiinni, Engren siinä takana ei loputtomasti kestä kaikkea maalille ajoa. Jos pakisto pettää totaalisesti, Engren saa hirveästi hommia ja tulos on tyly. Nämä tämän viikon matsit kuitenkin on voitettavissa.
Itse toivon ja odotan että sinne pakistoon hankittais ens viikkoon mennessä joku.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
AnaMasa kirjoittaa kyllä täysin asiaa. Hyvin samanlaiset näkemykset on minullakin. Epävarmuustekijöitä on paljon. Siitä huolimatta itse olen positiivisin mielin ja lähinnä todella iloinen, että tepsi on vienyt kaksi viimeistä vieraspeliä heikommallakin pelillä. Se on selvää, että samanlaisena voittokulkuna kausi ei tule jatkumaan, mutta otetaan kaikki pisteet tavalla kuin tavalla saatuna kelpaavat.

Mitä tuleviin peleihin tulee niin onhan tuo peliruuhka haaste. Uskon kuitenkin, että TPS pelaa taas vaihteeksi pelillisesti parempia pelejä. HIFK on aina paha, mutta voitto siitä pelistä antaisi hyvän boostin. Toisaalta juuri 10.10 4-1 voittoon pelistä se alamäki alkoi. Taisi nousta hiukan keltaista päähän ja tulla ylimääräistä mukavuudentunnetta puseroon. SaiPa on paha vieraissa, mutta voitettavissa kunhan asenne on kunnossa sekä peli kulkee normitasolla. Ässät on kovassa kunnossa juuri nyt, mutta uskon tepsin hoitavan tämän pelin. Omalla tasolla pelatessa ja kotona TPS voittaa Ässät. Tai sitten Ässille tulee tilastotappio. Ei voi tepsi voi hävitä neljää matsia putkeen Ässille kaudessa... vai voiko?!? Lukko on vieraissa todennäköinen pisteiden menetys. KalPa on myös erittäin paha, mutta kotona on mahkut aina. Vastaavasti Tappara on kotona kaadettavissa siitä ei kahta kysymystäkään. Itse odotan näistä kuudesta pelistä tepsiltä 9-12p. Joukossa kuitenkin neljä kotimatsia.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taisi tulla tänään jo se pakollinen tilastotappio. Etukäteen osasin kyllä ounastella tätä. Äijäpeli ja kaikki eli liian hienoa alkoi olla. TPS tuntui olevan suosikki tällä kertaa kaikin mittarein, mutta onhan IFK:n materiaalietu sitä luokkaa ettei tappio ole koskaan yllätys. TPS:llä taisi olla kyllä mahkut ainakin yhteen pisteeseen, mutta vastaavasti viime aikojen tasaiset pelit ovat kääntyneet ihmeellisen hyvin tepsille. Ketuttaa joka tapauksessa vietävästi, kun IFK on kaikkein mukavinta päihittää.

Huomenna onkin sitten todella paha peli. SaiPa on kaiken lisäksi ollut erittäin pirteällä päällä minkä osoittavat hyvät tulokset. SaiPa yrittää varmasti tulla höyryjyrän lailla päälle. Ensimmäinen erä tulee olemaan pelin kannalta erittäin tärkeä tepsille. Mikäli huomenna napataan voitto kotiin nostan todella hattua joukkueelle. Se olisi tasaisuuden löytämisen kannalta hieno temppu. Pahin skenaario on joutua taas pieneen alamäkeen.

Harmittavinta näyttää sarjataulukon kannalta olevan Tapparan viime aikainen suonenveto.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nimenomaan, on tärkeää sarjataulukon kannalta sekä myös henkisesti hakea pisteet huomenna Lappeenrannasta. Kun vitutus viime matsista alkaa pyyhkiytyä pois, niin jälkeenpäin ajateltuna sen tilastotappion piti juurikin tulla jossain vaiheessa.

Valmistautumisaikaa on todella vähän ja HIFK-matsi on nyt unohdettava. Kurinalaisella ja tasapainoisella pelillä meillä on täydet mahdollisuudet hakea tuolta se 3 pistettä, jos vain pelin sisällä tosiaan ei tule mitään mustia hetkiä.
SaiPa tulee varmasti ensimmäiseen erään hurjana ja nyt jälleen puolustuksen tasoa sekä Attea testataan. Nyt on vain saatava merkkausvirheet pois, koska niistä rankaistaan tässäkin sarjassa kovalla prosentilla. Bergimäiset hasardit ja muut katsomoon ammutut lämärit myös pois, muuten ollaan jälleen kusessa. SaiPa peli kertoo paljon mihin suuntaan härkäpäivät etenevät.
 

HockeyBabe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Thunder Bay Bombers, Radek Bonk
Kerholta 2 pojoa, kissoilta ei yhtään ja SaiPa nurin lappeenrannassa niin vois olla tyytyväinen. 5 pistettä olisi mielestäni hyvä saavutus noista peleistä koska se tappiokin on tulossa jossain vaiheessa. Hävitään nyt sitten Hifkille ja otetaan siitä taas muutaman voiton putki. Sounds good?

Itse itseäni lainaten. SaiPa kaatuu huomenna ja saamme ne 3 pistettä vaikka väkisin. Taistelua se vaatii kisapuistossa mutta tiedän että 5 pojoa on meillä tänään.

Ei panna päätä pensaaseen..:D
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Kyllä yleisöä eilen huijattiin. Olen todella pettynyt tuohon esitykseen, pakistolla oli varmaan 100 merkkausvirhettä ja harhasyöttöä. Taas nähtiin mitä käy kun maalin edessä on tilaa, ei vittu sentään.. Mielellään olisi hävitty vaikka Saipaa vastaan, jos hävitä pitää.

Nordlund, voi jumalauta sentään.. Minusta sama ongelma joka pelissä, ei lauota koskaan. Koko ajan haetaan parempaa paikkaa, on se nyt kumma.. No ehkä jotain ne oppis eilen ja tänään..

No, tänään Saipa nurin. (toivotaan toivotaan)

Hyviä puolia eilisestä oli ehdottomasti Reivonen. Loistavaa taistelua. Mutta pitää todeta että Hifkin 4.kenttä teki 3 maalia ? Joten..

Joka tapauksessa tämän päivän matsi näyttää minne se ensi viikko menee. Ei hyvältä näytä näillä otteilla.
 
Viimeksi muokattu:

Insec

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils, EJ#74, MB#30
Jotenkin....

.....tuo Kisapuisto on aina paha paikka. Sen muistaa varmasti Lukko ja moni muukin joka lähtee aliarvioiden tuohon luolaan.

Valmistautumista on alle vuorokausi edellisestä pelistä ja eiliset virheet eivät toivottavasti heijastu tämän illan esityksiin. Siellä saisi pakistossa olla se laukova pakki viivalla. Siitä kiekon siirtelystä väärältä kädeltä väärälle kätisyydelle kun ei tule mitään ja ne harvat kerrat kun lauotaan niin ei niitä voi vedoiksi sanoa.

Tässä oli hieman pelkoa ilmassa eilisen pelin osalta, että jos ei pisteitä tule niin leijumisen makua voi olla ilmassa. Jyp 6-0 tappio ei sentään niskassa mennä Lappeenrantaan mutta asenne pitää olla alusta asti kohdallaan, ettei SaiPa tule ja yllätä heti ensimmäisessä erässä TPSiä housut kintussa.

Peli vain uomiinsa ja pelataan sitä omaa peliä niin voitto täältä otetaan, vaikka sitten vaikeimman (ja / vm) kautta.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Kyllä yleisöä eilen huijattiin. Olen todella pettynyt tuohon esitykseen, pakistolla oli varmaan 100 merkkausvirhettä ja harhasyöttöä. Taas nähtiin mitä käy kun maalin edessä on tilaa, ei vittu sentään.. Mielellään olisi hävitty vaikka Saipaa vastaan, jos hävitä pitää.

Nordlund, voi jumalauta sentään.. Minusta sama ongelma joka pelissä, ei lauota koskaan. Koko ajan haetaan parempaa paikkaa, on se nyt kumma.. No ehkä jotain ne oppis eilen ja tänään..

No, tänään Saipa nurin. (toivotaan toivotaan)

Hyviä puolia eilisestä oli ehdottomasti Reivonen. Loistavaa taistelua. Mutta pitää todeta että Hifkin 4.kenttä teki 3 maalia ? Joten..

Joka tapauksessa tämän päivän matsi näyttää minne se ensi viikko menee. Ei hyvältä näytä näillä otteilla.

Hyviä huomioita ja täyttä asiaa koko viesti. Valmennuskin toivottavasti ymmärtää miten huonosti työt on tehty jos näin tärkeässä ottelussa täyden tuvan edessä otteet ovat tätä luokkaa. Uskomatonta, muttei toki ennenkuulumatonta Tepsissä. Herätkää.

Missä helvetissä olivat peräsuolet? Ei ainakaan kentällä pelin jälkeen. Reivoselta taisi pala sinne jäädä, thats it.
 
Viimeksi muokattu:

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tää rutistushan alkoi juuri niin kuin ei olisi saanut! Toivottavasti tämä orastava tappioputki ei ala tästä. Seuraavaksi vastassa melko kuuma Ässät. Siitä pelistä ei surffailulla saada pistettäkään (ja Leggiolla).
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tää rutistushan alkoi juuri niin kuin ei olisi saanut! Toivottavasti tämä orastava tappioputki ei ala tästä. Seuraavaksi vastassa melko kuuma Ässät. Siitä pelistä ei surffailulla saada pistettäkään (ja Leggiolla).

On aivan varma että Leggiota ei enää päästetä maaliin vaan Engren/Ortio vetää kauden loppuun. En tiedä hävittiinkö tänään Legoon mutta huonosti oli ilmeisesti torjunut. Hupsista vaan, kuuden pelin voittoputki vaihtui hetkessä tappioputkeksi, ei voi mitään.

Ässien päänahka kiinnostaa muuten kohtuullisen paljon ja toivottavasti myös Tepsin poikia. Kyseessä on kyllä äärimmäisen iljettävä ja vaikeasti voitettavissa oleva porukka mutta pakkohan ne on voittaa.

....ja jälleen se sääleihin pääsy tuntuisi mukavalta/realistiselta vaihtoehdolta. Jokerit..
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kisapuiston vittumaisuus se kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla. Ei tässä nyt jaksa kriisiketjua nostaa ylös, mutta toivotaan ettei tästä ala the mahalasku. Tänäänkin tarjottiin 3 pistettä, mutta ei kelvannut vaan vittu sekoiltiin tavalla tai toisella. Eikä tässä vielä kaikki.

Takaa tulee Tappara sekä Jokerit kohta ohi, jos ei tässä ala pisteitä tippumaan. Seuraava peli ei ainakaan yhtään helpompi ole kun Ässät saapuu Turkuhalliin ja hekin antoivat käkättimeen tänään HIFK:lle. Pisteiden merkitys sen kuin korostuu jälleen ja nyt jo toivoisi kiekon pomppivan meillekkin. Toivottavasti Suikkanen& muu valmennustroikka tekee kaikkensa ettei tässä taas tarvitse käydä hakemassa vauhtia sieltä sarjataulukon huonommasta päästä.

Uskon ja toivon kyllä kuitenkin kaikesta vuodatuksesta huolimatta, että tästä ei mitään ongelmaa joukkue itselleen tee vaan porilaisia vastaan ollaan jo nälkäisinä ja täynnä virtaa vastassa.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Joulun jälkeen on nyt menty pisteissä 3 3 2 0 0, eli 1,6p /ottelu. Pistekeskiarvo on siis aloitusviestin hieman optimistisen odotusarvon tasolla. Nyt vaan luonnollisesti harmittaa 2 peräkkäistä tappiota, joista ensimmäinen aneemisella esityksellä tärkeää vastustajaa vastaan ja toinen tappio paperilla heikompaa vastaan ja vielä pelissä, joka oli voitettavissa.

Ennen viikonlopun tappioita kuitenkin otettiin pisteitä ennalta kovemmista. Jos Joulun jälkeen oltaisiin menty vaikka 0 0 2 3 3, niin tilanne olisi lähes sama, mutta mieli paljon valoisampi.

Ensi viikolla on taas otettavissa tai annettavissa 9p. Vastaan tulee Ässät (ti), Lukko (pe) ja KalPa (la) ja vain Lukko vieraissa. Kummempaa matkustelua ei siis tule. Muutenkaan peli tuskin huononee, koska nyt taas pelituntumaa koko joukkueella, toipilailla ja Johnssonillakin. Viikon päästä Tepsin sijoitus on jossain välillä 4-10.

Oma vähimmäisodotus tulevalta viikolta on 3p (Ässät) ja tammikuun lopun peleistä 6p (Tappara, Blues ja Jokerit). Pari viikkoa siis 1,5p tahtia, jonka jälkeen katsotaan taas suuntaa.
 

HockeyBabe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Thunder Bay Bombers, Radek Bonk
On aivan varma että Leggiota ei enää päästetä maaliin vaan Engren/Ortio vetää kauden loppuun. En tiedä hävittiinkö tänään Legoon mutta huonosti oli ilmeisesti torjunut. Hupsista vaan, kuuden pelin voittoputki vaihtui hetkessä tappioputkeksi, ei voi mitään.

Ässien päänahka kiinnostaa muuten kohtuullisen paljon ja toivottavasti myös Tepsin poikia. Kyseessä on kyllä äärimmäisen iljettävä ja vaikeasti voitettavissa oleva porukka mutta pakkohan ne on voittaa.

....ja jälleen se sääleihin pääsy tuntuisi mukavalta/realistiselta vaihtoehdolta. Jokerit..

Ihmetyttää tuo Leggion peluuttaminen vaikka hävittiinkin Hifkille. Eiköhän Atte olisi ansainnut sen paikan myös lappeenrannassa. Nää on näitä saatanan jossitteluja mutta silti..

Meidän pää on painettu taas alas mutta ässät kaadetaan ja siitä uuteen nousuun. Pakko uskoa.
 
Viimeksi muokattu:

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
....ja jälleen se sääleihin pääsy tuntuisi mukavalta/realistiselta vaihtoehdolta. Jokerit..

Joo, ne säälit on tepsille se realismi. Tekisi kuitenkin kerrankin gutaa päästä suoraan varsinaisiin playoffeihin. Helppoa se ei ole, mutta ei mahdotonta. Jokerit tosin näyttää olevan liian vahvassa lennossa tällä hetkellä. Sääleihin on kuitenkin saatava kotietu. Sen verran vaadin joukkueelta tähän mennessä nähdyn perusteella.

Turha päätä vielä pensaaseen on laittaa. Eilenkin oli täydet saumat kolmeen pisteeseen. Täysin pisteettä jääminen oli oikeastaan vääryys. Lopun hölmöilyyn ja molarin tasoituksen imaisuun tuo kaatui. Kyllähän se kenttäpelaajienkin selkää hiukan taittaa, kun kaveri tulee tuollaisella maalilla tasoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös