Härkälän ensimmäinen – eli otteet kaukalossa 2023–2024

  • 218 568
  • 2 035

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuli nopeasti tsekattua millaisia nimiä Jukureiden rosterissa tänään on niin löytyyhän sieltäkin hyökkäyksestä nimiä ihan neljään ketjuun. Maalipörssin kärki Batnakin pelaa nelosessa nestori Immosen kanssa. Kyllä Ässät saa tänään parastaan laittaa, että jotain pisteitä saadaan kaapattua Mikkelistä.

Jos tuosta maalin edestä saa Batna nostaa kiekkoa rysään yvllä niin olen pettynyt.

Toivottavasti Ässät jatkaa siitä mihin viime peli jäi.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En tiedä, joidenkin mielestä Härkälältä puuttuu auktoriteettia.

Minä taasen kuulun siihen väkeen, joka näkee, että miehessä on auktoriteettia vaikka millä mitalla.

Kyllä minä tuollaista äijää seuraisin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos tuosta maalin edestä saa Batna nostaa kiekkoa rysään yvllä niin olen pettynyt.

Kuinka pettynyt nyt olet? Batna teki vasta yhden, kun ei pienikokoinen Määttä saanut isoa miestä kuriin
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lumipallo pyörii nyt oikeaan suuntaan ja rahkeissa on selkeästi vielä paljon parantamisen varaa. Oikein hyvältä näyttää tällä hetkellä. Sääli, että 75% (arvio) tännekin kirjoittavista tuomitsi Härkälän epäonnistumaan viimeistään harjoituspelien perusteella.

Tietysti olisi vähintäänkin klassista Porin Ässää ottaa lauantaina kunnolla kuonoon heikohkolta Kerholta kotona. Toivotaan, että motivaatio ja latinki on kunnossa aiempien kotipelien tapaan.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Ässät taitaa olla neljäntenä. Vähän epäilyttää, kun pinnoja pitäisi olla tasan nolla ja valmentajakin oli valmiiksi jo erotettu. Täältä luin.

Nyt siskot ja veljet. Vähän uskoa taas, ettei tarvitse hakea tervaa, höyhenia ja siskonmakkarasoppaa. Itse olen torilla ja kohta seuraani liittyy se saatanan tilastomies.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ollut positiivista, ettei selkäranka katkennut kummassakaan ottelussa kun oltiin tappiolla.
Olin tulossa sanomaan samaa.. toki nyt näissä kahdessa pelissä ei ole tarvinnut kummassakaan nousta kuin yhden maalin takaa, eikä sellaiseen nyt toki selkäranka voikaan katketa, mutta kuitenkin. Olin kuitenkin nyt jo tänään varma, että pata häviää jo kahteenkin otteeseen: ensimmäisen erän jälkeen, ja sitten kun jatkoajalla ei saatu ylivoimasta maalia. Ajattelin, että asia on psykologisesti niin iso, joka väkisin kääntää lisäpisteen Jukureille, mutta ilokseni olin väärässä

Lisäksi molemmat ottelut ovat olleet nousujohteisia, mikä on myös helkkarin hyvä merkki. Pelillisesti on vieraissa toki edelleen järkyttävästi tekemistä, eivät etenkään nuo pelien alut voi vieraissa olla koko kautta tuollaisia mitä ne nyt ovat olleet..
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Meillä on kaksi hyvää maalivahtia. Se on sangen kiva juttu <3

Matinmikko on vaatimattomasti noussut Mestiksestä Liigaan pelaamaan ihan ykköspakin minuutteja. Ja hyvin pelaakin!
Viirret taisi jo toisen pelin tällä kaudella purra tuppea koko pelin penkillä.

Itse haluaisin laiturin tuohon joukkueeseen vielä. Graber ja Viitala eivät ole ihan hirmuisesti vakuuttaneet ja Erholtz polkee edelleen paikallaan, vaikka tänään olikin ihan ok peli. Ei Holtsista ole kyllä ollut syömähampaaksi Ässissä. Surku.
Davidsson ihan eri tyyppi tänään kentällä.


Super-mega-hyper-erityismaininta Järviselle. Syöttöjen lisäksi se määrä työtä tuolla kentällä on aikamoinen. Peliaikakuningas tänään.
 

Tuamas

Jäsen
Peli on selvästi vielä ihan vaiheessa erityisesti avauspelin ja oman alueen puolustamisen osalta.

Silti Pata on kairannut 1,6 pinnaa per peli.

Maalivahdit molemmat odotetun hyviä, kiekollista taitoa pakistossa merkittävästi viime vuotta enemmän ja hyökkäyspelirohkeus eri planeetalta.

Hyvä alku, koska maksimitehot tuosta porukasta ovat vielä melkoisen kaukana.

Hankintojen suhteen housut jäihin vielä 10 pelin ajaksi, sitten voi kattella onko vielä isompia puutteita.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Ja muutama juttu vielä!

- Ässien vieraskiekossa nuo taklaukset ovat aika vähissä. Toki toinen peli kahteen päivään vie osansa.
- Talaja rankkareissa. Mitä?
- tänään oli kauheasti sellaisia parin metrin korkuisia lörps-lörps -laukauksia viivasta ja laidoilta.
- Jukurien keskittyminen katosi mitä pidemmälle ottelu meni. Syötöt vähän niin ja näin ja varsinkin omalla alueella vaikeuksia
 

Patakakkone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
toki nyt näissä kahdessa pelissä ei ole tarvinnut kummassakaan nousta kuin yhden maalin takaa, eikä sellaiseen nyt toki selkäranka voikaan katketa, mutta kuitenkin.
Sanavalinta oli ehkä hieman väärä. Usko siihen omaan tekemisen. Varsinkin eilen Lappeenrannassa sen sysipaskan toisen erän jälkeen saatiin kolmanteen erään ladattua.

Nämä voitot jos jotkin palvelevat paremmin kuin hyvin tämän joukkueen tarinaa.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tänään oli taas vaihteeksi viihdyttävämpi peli.
Ekassa oltiin paineen alla ja kuten vieraspeleissä pitääkin, se kestettiin suht kuivin jaloin.
Seuraavassa erässä Ässät sai paremmin ja paremmin jo hyökkäyspeliäkin toimimaan.
Hyvä vieraspeli ja ansaitut pisteet.

Ässien maalivahtiosasto vaikuttaa hyvältä, Kaarlehdolta hyvä peli. Mielestäni olisi hyvä jos saisi sen 15 peliä nyt ainakin, niin saisi Rubin huilia ja näkisi mikä se Kaarlehdon taso on ensi kautta ajatellen.

Davidssonin ketjulta vaihteeksi parempi peli, Fabre on kyllä melko näkyvässä roolissa kentällä, siinä on Davidssonin vaikea tulla esille.
Ojantakasen ketju on tuon Kalpa pelin jälkeen jäänyt melkolailla pimentoon.
Järviset pelaa ajoittain tosi hyvin yhteen, vielä kun saavat tasaisuutta otteisiin, niin voi olla hankala ketju vihuille. Tekee tärkeitä maaleja tällä hetkellä, toivottavasti pystyvät pitämään samaa tahtia yllä.
Knihti pelaa suht hyvää peliä sentterinä poislukien aloitukset.
 

SeppoKaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa, Suomen maajoukkueet
Olin aivan varma, että tänään Ässät ottaa Jukureilta takkiin. Ensinnäkin ajattelin, että Jukurien peli on paljon valmiimpaa kun OJ on kolmatta vuotta peräsimessä eikä joukkue ole kauheasti viime kaudesta muuttunut. Ässien pelissä taasen ollut vielä aika paljon kasvukipuja, toki ymmärrettävästi. Toiseksi, muistissa on useat vieraskiertueen toisen matsin ohipelit.

Ei se peli vieläkään kaunista ollut, mutta pakko se on uskoa että tämä joukkue osaa voittaa. Eilinenkin Saipa-peli vähän pelotti, kun on tiedossa että Saipan on pakko alkukauteen saada pisteitä kun on niin iso altavastaaja muihin nähden. Niin vain eilenkin Ässät voiton kimmersi ja 5/6 pistettä vaikeasta vieraskiertueesta kauden alkuun. Tästä on erinomaista jatkaa pelin kehittämistä, kun itseluottamus omaan tekemiseen kasvaa. Hyvä tästä tulee.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien peli on ollut ihan stabiilia tuon Sport-pelin jälkeen. Ei mitään älyttömiä dippauksia tapahtunut pelin sisälläkään, mikä lupaa hyvää huomioiden kokematon valmennus. Silloin kun tulokasvalmentajat ovat flopanneet liigassa (Leime, Merikivi, Sormunen jne.), niin merkit ovat olleet ilmassa pelaamisessa melkein alusta lähtien. Nyt tuossa tekemisessä on ollut ihan hyvä rauha. Silloin kun on pitänyt puolustaa, niin ne hetket on puolustettu ilman pelkoa sydänkohtauksesta kannattajille.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jere ja valmennustiimi on aloittanut hyvin, pääasiallisesti materiaalin mukaista peliä. Maalivahdit ja puolustuspää riittävät hyvinkin pitkälle, hyökkäys kaipaisi odotetusti ykkössentteriä. JMJ olisi ihan OK nykyotteilla kakkosena, mutta ei tule kyllä riittämään kun vastus tästä vähän kovenee ja ennen kaikkea vastustajat alkavat saamaan pakkaansa vielä lisää tiiviyttä. Toki nyt on niin, että JMJ on paras kandidaatti ykkössentterin paikalle toistaiseksi ja mitään ei häneltä pois, vaan huomattavasti enemmän tarvitaan akselilta Davidsson/Ojantakanen.

Ylivoima on jälleen iso kandidaatti estämään sen aivan parhaan mahdollisen menestyksen. Edellenkään ei vain oikein löydy hyökkäyspäästä palikoita, vaikka viivalle on jopa vähän ylitarjontaa. Tässä tulee JMJ:lle se isoin kritiikki tai oikeastaan valmennusjohdolle, JMJ:llä ei vain ole mitään annettavaa nykyaikaiselle yv:lle, joka perustuu kiekollisen röyhkeään haastamiseen ja sitten aina välillä haastamisen seurauksena aukeavien aukkojen hyödytämisen, mutta niitä aukkoja ei kertakaikkiaan synny, jos pelintekijä vain leipoo kiekkoa lavassa laidan vieressä. Pitää aina ensinnä itse kiekollisena haastaa ja sitä kautta saada vastustaja reakoimaan, nyt vastustajan ei tarvitse tehdä yhtään mitään, vaan antaa vain jäähyn juosta kellosta. YV:lle pitäisi saada yllätyksellisyyttä ja edelleen nostaisin Viirretin pelaamaan ylivoimaa, hän on se ehdottomasti paras tekemään jotain sellaista mitä vastustaja ei odota ja sitten alkaa tapahtumaan hyviä asioita.

Tämän viikon positiiviseen puoleen menee myös ehdottomasti Riekkisen otteiden parantuminen, ainakin itsellä oli todella isot odotukset ja ensimmäiset pelit olivat kaukana toivotusta tasosta, mutta tällä viikolla on jo näyttänyt paremmalta.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taitaa olla eka kerta kun Ässät lähtee ennakkosuosikkina otteluun tällä kaudella, ja vielä selvänä sellaisena.
 
Taitaa olla eka kerta kun Ässät lähtee ennakkosuosikkina otteluun tällä kaudella, ja vielä selvänä sellaisena.
Eli klassinen ulospuhallus tiedossa? :D

No ei vaan luotto on kova. Harmillisesti jää tämä peli näkemättä mutta ennen kaikkea nuoriso-osastolle toivoisi tänään onnistumisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös