Grand Opening

  • 34 488
  • 242

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Minäkin tein osakesijoituksen Jokereihin. Ehdottomasti merkittävä brändi suomalaiseen urheiluun, erittäin paljon odotettu paluu.

Mielenkiinnolla tulen seuraamaan, vaikka tästä Jokerikannattajien pienomistajuudestani huolimatta, en varsinainen fani olekaan. Lämmöllä Jokereita(kin) kuitenkin tulen seuraamaan ja luonnollisesti Mestiksessä kannattamaan.

Hieno seura, hieno olla pienellä tavalla mukana Jokereiden paluussa!
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rahat polttelee taskussa, mutta tuo rekisteröinti funduun ei onnistu. Ei vaan mene eteenpäin kun on tunnistautunut ja sen jälkeen pyytää osoitetiedot. Siihen jämähtää. Help?

edit: toisella laitteella toimi ja sijoitus tehty. Tulipa hyvä fiilis!
 
Viimeksi muokattu:

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Hitto kun juuri nyt ei millään anna taloudellinen tilanne ollenkaan periksi, mutta heti kun helpottaa niin osallistun talkoisiin!
 

heebo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Saipa
Ai että! Omat roposet kannettu kekoon ja tämä taitaa olla ensimmäinen viesti koko historiassa Jokerit osioon…joukkue on kyllä kulkenut sydämessä vuodesta -91…lämpö nousee…oma joukkue takaisin Suomessa ja näkee pelejä jopa täällä kaukana Karjalassa ja ihan livenä!!! Alkais jo!!!
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Osakkeet ja kausari Nordis-Kervo hankittu. Tuskin kovinkaan moneen matsiin pääsee paikalle, mutta tuntuupa hyvälle! Mieli palaa muistoissa Tapiolan Stoccalle 90-luvulle kun kaakaotermarin kanssa menin jonottelemaan finaalilippuja aamulla n. klo 5:n aikaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös