Mainos

Golfin harrastajat

  • 518 583
  • 3 022

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitä tässä koittanut raapia kasaa tietoa niin ilmeisesti aloittelijalle suositellaan kehäpainotettuja rautoja, regular varsia ja gripin kuntoon pitäisi kiinnittää huomiota.

Tälläistä olen siis käsittänyt lueskeltua kaiken näköistä. Noillakaan ei kyllä tuntunut pääsevän kovin pitkälle puusta…

Samaa viestiä olen saanut enemmän pelanneilta kavereilta. Vielä kun joku näyttäisi millainen on kehäpainotettu rautamaila. :)

Täytyy käydä tosiaan alan liikkeessä joku päivä niin eiköhän homma ala hiljalleen aukeamaan.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Aloittelijalle mailat kuin mailat (no ei mitään pro tavaraa kuitenkaan). Herra @banaaninviljelijä pärjää hyvin vanhoilla mailoillani ja tyttäreni äitini vanhoilla mailoilla, vaikka kummatkaan ei ole mitään erityisesti aloittelijoille tarkoitettuja. Kunhan oppii lyömään kunnolla niin voi ruveta miettimään mitä mailalta haluaa. Itse ostin nyt keväällä anteeksiantavat ja pituutta tuovat raudat (siis paljon helpommat kuin banskulle annoin) koska siitä on minulle hyötyä. Itse aloitin (saman ikäisenä) samanlaisilla mailoilla suunnilleen kuin tyttäreni, ja kukaan ns. pro ei Suomessa sellaisia aloittelijalle tarjoaisi nykypäivänä. Mutta ei se ole siitä kiinni vaan siitä, että saa edes jonkunlaisen kosketuksen lajiin ja omaan svingiin. Sitten voi ruveta hifistelemään jos haluaa.
 

F#21

Jäsen
@JaSa @Näkkäri Jos uutena haluaa mailat, niin esim. Wilson D300 tai Cobran Fly XL:t ovat suht huokeita, noin 330 euron settejä. Raudoilla 5-PW, SW:llä sekä putterilla pääsee aloittelija pitkälle. Jahka lyönnit pikkuhiljaan paranevat niin esim. 4-hybrid tuohon seuraavaksi. Driveria en heti laittaisi käteen, vaikkakin sillähän nyt on kaikkein hienointa lyödä onnistunut lyönti (no ei välttämättä kaikkein hienoin).

Tosin käytettyjä rautoja näyttää olevan hyvin 100-200 euron hintaan liikkeellä. Ja kuten @Czescku sanoi, niin kunhan ei pro-keppejä osta niin varmasti alkuun pärjää hyvin.
 

Veijari

Jäsen
Duunikaverin kanssa suoritettiin green card samalla kurssilla. Kaveri kävi Golf sky:ssa ja kehui vuolaasti tuolla saamaansa palvelua ostaessaan ensimmäistä mailasettiä. Eli kannattaa mennä alan liikkeeseen jos halua asiantuntevaa palvelua. Epätodennäköistä, että jossain XXL:ssä saa vastaavaa palvelua. Helposti siellä alan liikkeessä kyllä rahaakin sitten saa menemään kun valikoimaa on ja nälkä kasvaa syödessä.

Tänään kävin Wiurilan rangella treenaamassa Wiurilan vuokramailoilla - oli kyllä niin paska mailavalikoima tuolla, että pisti oikein vituttamaan. Puttereita oli tasan yksi ja siinäkin oli varren grippiä korjailtu jollain rasvaisella erkkarilla. Huomenna ajattelin käydä ostamassa jonkin aloittelija mailasetin niin onpahan sitten omat kepit eikä tarvitse millään ämmien mailoilla pelata (kyllä, Maskun kentältä sain naisten setin 9+ kierrokselle ja huomasin tämän vasta kesken kierroksen).

edit. Tämä sama aloittelijan setti taisi olla verkkokauppa.com:ssa alle 300€. Wilson SGI miesten täyssetti Steel 2020
Siinä on aika paljon mailaa ja bägi pienellä rahalla mutta tarviiko aloittelija täyttä settiä, sitä vähän epäilen?
 
Viimeksi muokattu:

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Olen myös todella pahasti seonnut mahdollisuuksiin. Lienee fiksuinta mennä ainakin nyt ensin johonkin alan liikkeeseen keskustelemaan aiheesta.

Golf Balatasta löytyy myös mukava määrä käytettyä ja järkihintaista kalustoa sekä varsin asiantunteva palvelu, jos on mahdollista mennä paikan päälle arvioimaan. Mailoja pääsee myös testaamaan rangelle ennen ostopäätöstä.

Oma harrastaminen on ollut kohta kymmenen vuotta enemmän omaksi iloksi pelailua kuin mitään tulostavoitteista. Sitä se lasten saaminen teettää. Tämä kevät meni lisäksi vituiksi, kun rikoin olkapääni laskettelurinteessä. Viime viikonloppuna pääsin kokeilemaan olkapään kestävyyttä ensimmäisen kerran ja hyvinhän se sinänsä pelin kesti, mutta tuli pirun kipeäksi ja lisäksi hermosäryt äityivät ärsyttävälle tasolle. Tulevana viikonloppuna kuitenkin jokavuotinen kaveriporukan golfleiri, jossa pitäisi kaiken muun ohessa pelata pari päivää.

Oli sinänsä hauska huomata, miten paljon paremmaksi tällaisen hupiharrastelijan peli muuttui, kun swingi jää olkapään vuoksi noin 3/4 -tasolle. Tarkkuus paranee heti sen neljäsosan verran.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Mitä mieltä täällä ollaan hybridit vs. väyläpuut? Itsellä pitkään ollut bägissä väyläpuut 9 ja 5, mutta nyt aikeissa korvata ne hybridi 4:lla ja 3:lla ja jättää sinne vain väylä 3 joidenkin väylien avauksiin. Muuhun en sitä osaa käyttää, inhoan koko mailaa. Hybrideillä tavoitteena saada enemmän tarkkuutta sekä vähän korkeampaa lentokaarta pituuksien kuitenkin pysyessä about samoina. Mitä mieltä täällä ollaan siitä?
 

HokiHero

Jäsen
Mitä mieltä täällä ollaan hybridit vs. väyläpuut?

Itselleni hybridi 4 on pitkään ollut ehdoton luottoratsu. Todella varma ~180-200m tiiltä, helppo lyödä väylältä sekä bonuksena näppärä lyödä matalia pelastuslyöntejä puiden oksien alitse tms.

Väyläpuuna kokemusta on vain kolmosesta, mutta se tahtoo temppuilevan liian usein draiverin kanssa käsikädessä. Samoin hybridillä saa +180m lähestymisen parhaimmillaan pysähtymään alle metriin alastulosjäljestä vrt väyläpuun matalampi lentorata.

Väyläpuun puolustukseksi täytyy sanoa, että omani ei ole millään tavoin fitattu mulle sopivaksi, joten mahdoton sanoa paljonko sieltä voisi saada apua.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Mitä mieltä täällä ollaan hybridit vs. väyläpuut? Itsellä pitkään ollut bägissä väyläpuut 9 ja 5, mutta nyt aikeissa korvata ne hybridi 4:lla ja 3:lla ja jättää sinne vain väylä 3 joidenkin väylien avauksiin. Muuhun en sitä osaa käyttää, inhoan koko mailaa. Hybrideillä tavoitteena saada enemmän tarkkuutta sekä vähän korkeampaa lentokaarta pituuksien kuitenkin pysyessä about samoina. Mitä mieltä täällä ollaan siitä?
Kyllä kait nää on aika henkilökohtaisia mieltymysasioita. Ja paljon riippuu siitä, miten pitkälle lyö. Itselläni h4, w5 ja w3. Puufemma säädetty napsun ylemmäs, että sopii hybridin pituuksiin paremmin. Hybridissä sama varsi kuin raudoissa eli korvaa rautanelosen. Puu kolmonen on viime aikoina korvannut draiverin, kun sillä tulee ruokittua liikaa metsän eläimiä. Eri variaatioita on hyvä kokeilla, niin löytyy se itselle sopiva. Ja ksi noita jotkut säätävät bägiin kenttien mukaan.
 

JaSa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks
Kiitos vinkeistä @Czescku @F#21 @Siivu

Itse taidan toistaiseksi katsella käytettyjä mailoja. Tuo Golf Balata valitettavasti turhan kaukana, jotta sinne voisi piipahtaa. Eiköhän tuolta internetin myyntipalstoilta jotain löydy näillä vinkeillä :)
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiitos vinkeistä @Czescku @F#21 @Siivu

Itse taidan toistaiseksi katsella käytettyjä mailoja. Tuo Golf Balata valitettavasti turhan kaukana, jotta sinne voisi piipahtaa. Eiköhän tuolta internetin myyntipalstoilta jotain löydy näillä vinkeillä :)
Ainakin vasureille on facebookissa hyvä osto- ja myyntiryhmä, varmaan normikätisillekin. Ja Toriin kun laittaa hakuagentin niin aika nopeasti tärpännee. Varmaan tähänkin aikaan vuodesta pelaajat alkavat saada keväällä tilaamiaan mailoja niin vanhat menee myyntiin.
 

Veijari

Jäsen
Loppuu se lainamailoilla harjoittelu. Hain Golf Sky:sta mailakassin johon täytteeksi otin Cobra Fly XL 5-P rautasetin, saman sarjan Hybridin ja väyläpuun. Noiden lisäksi Wilsonin 56 Wedgen ja Wilson Infinite putterin.

Ihan ensimmäisenä myyjä suositteli juurikin tuota aiemmin linkkaamaani Wilsonin SGI valmispakettia. Jotenkin itse ajattelin, ettei halvalla voi saada kovin hyvää, joten halusin satsata vähän enemmän ensimmäiseen mailasettiini ja niin että kun taidot kertyy niin tuohon settiin voi sitten hakea yksittäisiä mailoja täydennykseksi, vaikka sen puuttuvan draiverin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ei merkittävän kaupungin pallokerho
Ei pitäis lukee näitä juttuja missä jengi ostelee uusia keppejä. Pakko oli itekin tilata uus Wedge. Koko golf urani käytössä ollut kaverin faijan vanha Wedge jostain 90-luvulta saa nyt väistyä. Ehä jo aikakin? Mukaan tarttui Callawayn Mack Daddy CB 56/14.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Eilen pelattu Kanavagolf (79/+7) ja tänään Vierumäen Cooke (71/-1). Kentät oikein mukavassa kunnossa ja pelikin näyttää kulkevan. 3/4 svingin draivi ahkerassa käytössä ja sillä viimeiseen viiteen kierrokseen tullut yhteensä neljä huonoa lyöntiä, joista tuloksena yksi rankku, yksi välilyönti ja loput kolme olivat hyvin pelissä.

Huomenna edessä Linna Golf, perjantaina Lakesiden Järvenranta ja ensi viikolle jää Järviseudun Golfseura, uusina tuttavuuksina NRG:n River ja Rock (asuin Nokialla pari vuotta mutten käynyt kertaakaan vaan olin GPin jäsen :D) ja sitten viimeisenä ennen Espanjaan paluuta vielä Golf Pirkkalan 20-vuotiskisa.

Kiva olla "lomalla" Suomessa :)
 

Sambody

Jäsen
Huomenna ajattelin käydä ostamassa jonkin aloittelija mailasetin niin onpahan sitten omat kepit eikä tarvitse millään ämmien mailoilla pelata (kyllä, Maskun kentältä sain naisten setin 9+ kierrokselle ja huomasin tämän vasta kesken kierroksen).
Tämä saattaa aiheuttaa parran pärinää, mutta tuo mailan varren jäykkyys on hyvin pitkälti vain mieltymys kysymys. Käytännössä jos rautakankimaisella varrella on tunne, että hallitsee mailanpään paremmin kuin letkulla, niin todennäköisesti myös lyöt paremmin. Muuten lyöntiin varrella on hyvin vähän merkitystä. Samaa puoltaa Rick Shielsin sokkotesti:



Itse otin joskus veljen varastossa notkuneen puukolmosen testiin rangelle tietämättä, että kyseessä on "lady flex" varsi. Tuli joka tapauksessa tuolla lyötyä sen verran hyvin rangelle, että pääsi pelikentälle myös testiin ja vielä tänäkin päivänä bägissäni. Tunne on kuin yrittäisi mummon villasukalla pyyhkäistä pallon ilmaan, mutta en muista kovin usein tuolla missanneeni väylän. Muutenkin oma bägini on varsien suhteen sekametelisoppi. Draiveri ja raudat stiffiä, puukolme tosiaan leidien flexi, hyrrä ja wedget reguja.

Muutenkaan en ole hifistellyt mailoilla. Ostin aloittaessani tutulta Callaway Big Bertha raudat, jonkun vanhan 430cc nuppisen draiverin, nykyisen hyrrä3:n ja putterin. Uutena täytyi ostaa 56 asteinen wedge. Noilla pääsi alkuun. Varmaan vuoden jälkeen uusin putterin uuteen ja draiveri kaverilta käytettynä ostettuun stiff-vartiseen Taylormade SLDR:ään. Sitten olisko puolentoista kesän tai parin kesän jälkeen alkanut ärsyttämään noiden Big Bertha soppakauhojen kanssa, kun ei meinannut tuntea hyvän ja hieman paksun/ohuen osuman eroa käsissä vaan päätä sai pyöritellä kun pallo lenteli ihmemittoja välillä vaikka lyönti tuntui hyvältä. Lopputuloksena ostin pois kuljeksimasta eräältä pelaavalta pro:lta Taylormaden P770 setin stiff varrella. Vanhasta setistä jäi 50 asteinen wedge bägiin, mutta haluasin korvata sen 52asteisella. Ei ole tarvinnut tuota ostosta katua. Ensimmäinen kerta rangella pelotti h*lvetisti, koska mailannuppi näytti niin pieneltä ettei tuolla voi mihinkään osua, mutta kyllä niillä vain osuu. Lisäksi tunne ei ole mukava käsissä mikäli osumakohta lipsahtaa turhan lähelle lavan reunoja, mutta tietääpä nykyään jo palloon osuessa oliko onnistunut lyöntisuoritus. Harmi ettei uuden mailat samalla vienyt väärän mailavalinnan aiheuttamia mokia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JaSa
Suosikkijoukkue
Ei merkittävän kaupungin pallokerho
Tämä saattaa aiheuttaa parran pärinää, mutta tuo mailan varren jäykkyys on hyvin pitkälti vain mieltymys kysymys. Käytännössä jos rautakankimaisella varrella on tunne, että hallitsee mailanpään paremmin kuin letkulla, niin todennäköisesti myös lyöt paremmin. Muuten lyöntiin varrella on hyvin vähän merkitystä. Samaa puoltaa Rick Shielsin sokkotesti:

Tuonhan voi käydä itsekin testaamassa jossain liikeessä missä on trackmanit tai muut systeemit. Itellä on puumailojen mailanpäänopeudet sen verran alhaisia, että stiffeistä ei pitäisi olla mitään varsinaista hyötyä. Raudoissa on kevyet stiff varret.

Rick Shielsin videoita suosittelen muuten kaikille Golfin harrastajille. Tosi hyvää matskua! Varsinkin nuo opetusvideot ovat hyviä.
 

F#21

Jäsen
Varsien jäykkyydet ja profiilit ovat aika tapauskohtaisia eri pelaajille. Kuten myös varsien paino, jolla uskoisin olevan eniten hyötyä ja vaikutusta pelaajille.

Mulla on puut ja hybridi X-stiffejä ja raudat stiffejä. Ovat kuitenkin eri valmistajien varsia niin nuo ovat suhteellisia määritelmiä. Esim. draiveriin mulla on GD AD-IZ 6X sekä Ventus Velocore Black 6X ja Ventus on todella paljon tiukemman oloinen varsi kuin tuo IZ. Tällä hetkellä kun draiverin kanssa on vähän svingiongelmia, niin IZ:n avulla saan lavan paremmin kiinni kuin tuon Ventuksen kanssa.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Varsien jäykkyydet ja profiilit ovat aika tapauskohtaisia eri pelaajille. Kuten myös varsien paino, jolla uskoisin olevan eniten hyötyä ja vaikutusta pelaajille.
Juuri näin. Itsellä ei kovin kummoiset mailanpään nopeudet. Kävin fittaamassa ja ostin uuden draiverin kevyellä 50gr regu-varrella ja pituutta onnistuneisiin avauksiin tuli noin 20m lisää.
 

Sambody

Jäsen
Juuri näin. Itsellä ei kovin kummoiset mailanpään nopeudet. Kävin fittaamassa ja ostin uuden draiverin kevyellä 50gr regu-varrella ja pituutta onnistuneisiin avauksiin tuli noin 20m lisää.
Tässä täytyy kyllä itsekin käydä varmaan fittaamassa itselle uutta varta, koska 20m lisää pituutta niin olisi draivi tour keskiarvo tasoa pituudeltaan. Läpät sikseen pitäisi varmaan buukata parin vuoden tauon jälkeen trackman sessio. Kentällä pallo lentää tällä hetkellä huomattavasti aiempaa trackman dataa pidemmälle. Olisi mielenkiintoista nähdä datasta olenko saanut attack anglea kammettua ylöspäin ja spiniä alaspäin tässä sillä edellistä dataa katsomalla tuli lyötyä flätillä attack anglellä ja spinit karkasi 3tonniin. En usko että mailanpäänopeus olisi kasvanut vaikka kai sekin mahdollista on.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen pelattu Kanavagolf (79/+7) ja tänään Vierumäen Cooke (71/-1). Kentät oikein mukavassa kunnossa ja pelikin näyttää kulkevan. 3/4 svingin draivi ahkerassa käytössä ja sillä viimeiseen viiteen kierrokseen tullut yhteensä neljä huonoa lyöntiä, joista tuloksena yksi rankku, yksi välilyönti ja loput kolme olivat hyvin pelissä.

Huomenna edessä Linna Golf, perjantaina Lakesiden Järvenranta ja ensi viikolle jää Järviseudun Golfseura, uusina tuttavuuksina NRG:n River ja Rock (asuin Nokialla pari vuotta mutten käynyt kertaakaan vaan olin GPin jäsen :D) ja sitten viimeisenä ennen Espanjaan paluuta vielä Golf Pirkkalan 20-vuotiskisa.

Kiva olla "lomalla" Suomessa :)
Missä kunnossa Cooke? Olen Vierumäkeä vältellyt, sillä muutama vuosi sitten oli niin jäätävän huonossa kunnossa. Nyt kävin Classicin pelaamassa, kun halvalla pääsi, niin sehän oli ihan hyvä kokemus. Kunto oli todella hyvä aiempaan verrattuna, toki kenttä itsessään vaatii miettimistä. Käytännössä draiverin voisi jättää bägistä pois, lyhyitä ja kapeita väyliä kenttä täynnä. Olisi voinut pelata hyvänkin tuloksen, ellen olisi yrittänyt tunkea draivia väkisin. Tuli ainakin harjoiteltua välilyöntejä metsästä.

Aiemmin fittaamani Srixon ZX5 -raippa on nyt ollut pari viikkoa bägissä, ja on kyllä eroa kuin yöllä ja päivällä. Tuntuu että ihan mihin tahansa osuu lapaan, niin spinni pysyy alhaalla ja pallo rullaa.

Varustehifistelijä kun olen, niin menin yön hämärinä tunteina tilaamaan uuden armlock-putterin:
Vaikka puttaaminen on pelin vahvin osa-alue, niin haluan silti palavasti kokeilla tuota pelissä. Olen paria armlockia testannut kaupassa, ja onhan se ihan helvetin mukavan tuntuista lyhyissä puteissa. Varsinkin kun säätelen jo nyt puttien pituutta mekaanisesti takaheilautuksen pituudella, niin en usko sen puolen vaikeutuvan armlockillakaan. Tässä vielä hieman mistä kyse: Midlock – Evnroll US
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Parin juuri lajin aloittaneen kanssa oltaisiin menossa Helsinkiin päin pelaamaan, mitäs ”helppoja” kenttiä aloittelijoille palstalaiset suosittelee Helsingistä tai lähistöltä?
 

Pertsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
@Fat Cat Cooke on ollut tällä kaudella aivan kelpo kunnossa. Nyt on toki kuukausi väliä kun olen viimeksi pelannut, mutta uskoisin että aivan ok nytkin. Lahden Golf kun osti osake-enemmistön talvella, niin on ollut kaupan lippupaketteja jne ja on tullut tuolla jonkun verran käytyä. Kenttä kun on tehty hiekalle niin se oli jo alkukaudesta sangen kuiva ja mukava pelata, kun muut kentät(esim oma kotikenttä) olivat vielä ihan velliä.

Tykkään Cookesta muutenkin, nimenomaan pelattavuudeltaan todella kiva kenttä ja teebokseja paljon joten saa säädettyä juuri niin haastavaksi kuin itse haluaa.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Missä kunnossa Cooke? Olen Vierumäkeä vältellyt, sillä muutama vuosi sitten oli niin jäätävän huonossa kunnossa.
Ihan hyvässä kunnossa oli, väylät oli tosin kuivuneet aika pahasti ja griinit oli yllättävän hitaat, mutta hyvinkin pelattavat ja tasalaatuiset. Toki, odotin jotain 10 stimppejä mitä Linnassa toissapäivänä oli :D Oli kyllä siisti pelata Cooke ja Linna peräkkäisinä päivinä, kun kyseessä mielestäni layouteiltaan ehkä jopa kaksi Suomen parasta kenttää.

Ekan viikon tulokset Suomessa siis: Kanavagolf 79, Cooke 71 ja Linna 76, kaikki keltaisilta. Ihan hyvin on toiminut tuo 3/4 draivi tälläkin viikolla, mikä on todella positiivista.

Eilen oli hauska kisa, kun kaverin häitä edeltävänä iltana pelattiin parikisa, joissa toinen pelaaja on golfari ja toinen ei. Meillä emäntä siis käynyt muutaman kerran rangella ja pari kertaa puttailemassa, ja pelattiin Lakeside Golfin Järvenrannan etuysi +2. Ekalle väylälle tuli eagleputista bogi, mutta muuten puttaaja hoiti hommansa ensiluokkaisesti. Kasiväylällä laitoin itse griinibunkkerin vierestä pallon suoraan reikään ja korttiin merkattiin eagle, mutta ysiväylällä sitten emäntä pisti sellaisen viisimetrisen hullusti breikkaavan ylämäkiputin suoraan reikään birdien arvoisesti, mikä turvasi meille voiton tasatilanteessa pienemmän tasoituksen turvin. :D
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Parin juuri lajin aloittaneen kanssa oltaisiin menossa Helsinkiin päin pelaamaan, mitäs ”helppoja” kenttiä aloittelijoille palstalaiset suosittelee Helsingistä tai lähistöltä?
Gumböle, Luukki ja Kotojärvi tulee ensimmäisenä mieleen täysmittaisista kentistä. Helppoudesta nyt en tiedä jos ei väylällä pysy, mutta nuo ovat ainakin kaikki sen verran lyhkäisiä ettei pitäisi ruveta pahemmin vituttamaan loputtoman mittaisilta tuntuvat väylät.

Ysireikäisiä sitten ainakin löytyy Paloheinästä (helppo) ja Hiekkaharjusta (ei kokemusta). Lisäksi par kolme kenttiäkin taitaa olla jonkin verran, mutta oletan että nyt haetaan jotain ns. oikeaa kenttää.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Gumböle, Luukki ja Kotojärvi tulee ensimmäisenä mieleen täysmittaisista kentistä. Helppoudesta nyt en tiedä jos ei väylällä pysy, mutta nuo ovat ainakin kaikki sen verran lyhkäisiä ettei pitäisi ruveta pahemmin vituttamaan loputtoman mittaisilta tuntuvat väylät.

Ysireikäisiä sitten ainakin löytyy Paloheinästä (helppo) ja Hiekkaharjusta (ei kokemusta). Lisäksi par kolme kenttiäkin taitaa olla jonkin verran, mutta oletan että nyt haetaan jotain ns. oikeaa kenttää.
Kiitoksia. Hiekkaharjussa ja Kotojärvellä tullut käytyä niin laitetaan nyt nuo muut testiin.

Oikein arvelit, haetaan ”oikeita kenttiä” eikä par 3, kiitos!
 

Katto

Jäsen
mutta ysiväylällä sitten emäntä pisti sellaisen viisimetrisen hullusti breikkaavan ylämäkiputin suoraan reikään birdien arvoisesti, mikä turvasi meille voiton tasatilanteessa pienemmän tasoituksen turvin. :D

Aika hyvä putti, se ei ole ihan helppo griini. Muutenkin se Järvenrannan ysi tuntuu aika vaikealta päästä kahdella päälle. En tiedä onko se niin pitkä mutta siinä ennen griiniä on se pieni laakso joka tekee vaikeaksi griinille pääsyn kahdella lyönnillä. Joka vuosi tuolla tulee molemmat kentät pelattua mutta birdiä en ole tuolla väylällä vielä päässyt puttaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös