Free Agent Frenzy – kesä 2022

  • 269 804
  • 1 210

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
pitääkö tässä taas laittaa puita saunaan..Homer takaisin puikkoihin nää nykyiset sepät ei saa mitään aikaan..Ristolaiselle voisi tarjota mottipäistä sopimusta…
Sekin ollaan jo ehditty hoitaa alta pois.
Laine ja Kadri sisään ja kaikki nuoret lihoiksi.
 

Ferris

Jäsen
Itselle tuli tämä Lindgrenin arvo yllätyksenä. Huhujen mukaan monta seuraa oli perässä. Muistan, että Lindgren kirjoitettiin liigasta ulos jo Montreal-vuosina. Viime kaudella pelasi Bluesissa hätänostona viisi(!) peliä kovilla tilastoilla ja nyt saa 3-vuotisen lapun. Okei halpa sopimus ja voidaan haudata AHL:ään, mutta ilmeisesti hänestä kuitenkin kaavaillaan kakkosmolaria Capitalsiin.

Fucale on ainut näiden kahden uuden lisäksi sopimuksen alla olevista, joka voisi haastaa mutta eiköhän lähtökohtaisesti Kuemper-Lindgren ole se pari, jolla lähdetään liikenteeseen. Jossain oli, että "pelannut AHL:n läpi" eli aika katsoa riittääkö NHL-tasolle ikinä vai ei. Palkka tosiaan sellainen, että jos ei riitä niin Hersheyhyn sitten vaan ykköseksi.
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Mutta ei kai palkkakaton nousulla ole inflaation kanssa mitään tekemistä?

Pelaajat varmasti vaatisivat itselleen palkkojen nousuja ilman inflaatiotakin, mutta eikös pelaajille maksettavat rahat (=palkkakatto) ole sidottu liigan tulokseen josta puolet menee pelaajille?
Saa korjata, jos olen väärässä, mutta käsittääkseni palkkakatto on sidottu NHL:n liikevaihtoon. Inflaatio heijastunee lähes kaikkeen oheismyyntiin, lippujen hintoihin, sponsoridiilien hintaan ja nostaa liigan liikevaihtoa. Tätä kautta se vaikuttaa myös palkkakattoon.
 

Teikel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers&Barkov
Rehellisesti sanottuna en muistanut Sergachevin olevan myös noin nuori. Muistin olevan noin 27 v. Kyllähän tuo diiliä parantaa joskin edelleen näen, että ei olisi noin korkealle pitänyt nousta. Itse ottaisin mieluummin Heiskasen edelleen.
Kummallakin on ylihintainen sopimus. Heiskasen sopimus on kamala.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Yllätys yllätys toinen hiljainen on Islanders. Kaikki muut ovat jo tehneet jotain sopimuksia ja/tai kauppoja.
Eipä Pittsburghistakaan kuulu mitään tyypilliseen Hexy-tapaan, vaikka aihetta siellä olisi, kun ovat nyt valinneet yrittävänsä vielä pari kautta mestaruutta. Silloin pitäisi oikeasti tehdä isoja mooveja. Noh, onhan se Gaudreau vielä vapaana.. Ympäriltä alkaakin vain huveta kaikki realistinen.
 

Ralph

Jäsen
Eipä Pittsburghistakaan kuulu mitään tyypilliseen Hexy-tapaan, vaikka aihetta siellä olisi, kun ovat nyt valinneet yrittävänsä vielä pari kautta mestaruutta.
Penguins on julkaissut pari farmisopimusta. Islanders ja Flyers ei vielä edes sitä, mutta ei muuten myöskään Jets.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Erik Gudbranson ilmeisesti Jacketsiin (per Friedman). Mielelläni olisin nähnyt jatkosopimuksen, mutta menkööt kaikki vaan, kun kerran vauhtiin päästiin.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Siksi, koska kyseessä on 70 pisteen tahdissa neloskentän minuuteilla pelannut ja hyvillä fancy statseilla operoinut isokokoinen voimahyökkääjä.

Tykkään todella paljon.
Toivotaan, että jatkuu samanlaiset tehoilut Texasissa. On vaan kovin kapea otanta isossa showssa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Nemeth Arizonaan 2024 2rd ja ehdollinen 2rd tai 3rd myöhemmälle.

Tämä taas hyvä esimerkki täysin älyvapaista sopimuksista joista heki näti että ei vanhene hyvin.

Toki Rangersin pelastaa hyvä rosteri ja kirkas tulevaisuus, että siten oli ns varaa maksaa tuo kova hinta. Silti uskon että 32/32 joukkuetta mielummin varaa kakkoskierroksella kerta kerrasta kun lähettelee niitä pitkin pitäjiä jonkun klapikäden mukana.

Aina ei vaan ymmärrä
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Saa korjata, jos olen väärässä, mutta käsittääkseni palkkakatto on sidottu NHL:n liikevaihtoon. Inflaatio heijastunee lähes kaikkeen oheismyyntiin, lippujen hintoihin, sponsoridiilien hintaan ja nostaa liigan liikevaihtoa. Tätä kautta se vaikuttaa myös palkkakattoon.
No ei se nyt ihan vain passiivisesti vaikuta. Kyllä seurojen pitää nostaa lippujen, ohjeistuotteiden, parkkimaksujen jne hintoja, että tulot nousevat.

Inflaatio on sikäli ikävä ilmiö, että se vaikuttaa palkkoihin yleensä viimeisenä. Siinä ei NHL-pelaajien palkkaetukeno auta, kun kausikorttilaisen pitää entisellä palkallaan hoitaa kallistuva asuminen, ruoka jne ja sitten vielä suosikkiseura ilmoittaa, että lippujen ja hodarien hinnat nousevat. Voi jäädä kausikortti uusimatta. Seuran tulot eivät kasva, jos sieltä ei löydy jotakuta maksukykyistä asiakasta tilalle.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Odotan innolla, että mitähän Mäkisen vihaajat tästä sanovat, kun Mäkinen sai skuupata tuon Lehkosen sopimuksen.

Ihan hyvä sopimus Lehkoselle. Tuo 4,5 miljoonaa on aika lailla sitä, mitä itse odotinkin eikä mikään 3,5 miljoonaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös