Free Agent Frenzy – kesä 2022

  • 269 765
  • 1 210

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Domi ja Athanasiou vuoden diileillä Blackhawksiin, AAV $3 miljoonaa.

Joko laitetaan HFBoardsilla "Value of"-ketjut?
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
No, ei 31-vuotiaalla Haulalla ole paljoa vaihtoarvoa. 44 pistettä tulivat Hallin ja Pastrnakin kanssa, eli pääsi vetämään aika hyvien ketjukavereiden kanssa. Ei sillä, pidän kyllä Haulaa ihan hyvänä kolmossentterinä Devilsille.

Mutta jos ajattelee Zachan ikää, varausstatusta (vaikka ei sitä pitäisi enää ajatella) ja kykyä pelata laidalla ja keskellä, niin kyllähän tämä osoittaa, että hänen vaihtoarvonsa oli minimaalinen.

Ja kommentti liittyi toki @NJEspoo n aiempaan kommenttiin.
Toki huomioitavaa lienee myös se, ettei Zachalla ole sopimusta voimassa? Ja kuten arvelinkin, niin lounasseteli oli jotain, mitä en hiffannut. Reilu 50-50 treidi mielestäni.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Eipä ollut loppujen lopuksi hirveästi Burnsilla vaihtoarvoa. Korkea cap hit (vaikka Sharks pidättääkin 33%) ja ikä kai vaikuttivat siihen, miksi hinta on noin alhainen. Hyvä ukkohan Burns vielä on omassa roolissaan.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisin kuvitella, että Burns on juuri sitä (ainakin tulevalle kaudelle), mitä lääkäri Canesille määrää. Tulivoimainen, iso ja voimakas pakki. Mielenkiintoista.
 
7 vuotta. Huhhu. 2 vuotta liikaa. Mielenkiintoinen pelaaja ja tarpeeseen tulee, mutta näissä Drury saisi olla maltillisempi. Liikaa vuosia antaa..

No joo. Lyhyemmällä lapulla isompi AAV, joten ehkäpä tuo pidempi sopimus pitää joukkueen kilpailukyvyn aavistuksen parempana tulevaisuudessa. Mielestäni ihan ok diili Drurylta.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Vielä 10 vuotta sitten tänä iltana nähty aktiivisuus Detroit puolelta olisi saanut minut kiristelemään hampaita, mutta nykyään otan ilolla vastaan Yzermanin hankinnat, koska Detroit ihan eri joukkue kuin silloin aikoinaan. Hyvä Detroit!
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mihinköhän Lankinen päätyy?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös