Free Agent Frenzy – kesä 2022

  • 269 782
  • 1 210

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Eiköhän Washington hae ihan ykkösmaalivahtia kun Vanecek ja Samsonov poistuivat.
Siellä on tosiaan molemmat tuolit vapaana kun veskareita tarvitaan 2 kpl. Ennen Samsonovin lähtöä oli selvää että hakevat ykkösveskaria ja nyt kun Samsonoville ei tehty jatkoa niin kakkosveskan paikka on auki myös. Tosin voihan se olla että Zachary Fucale riittää nille kakkoseksi.
 
Tulisko sieltä ruotsalaisikaksikko Burakovsky ja Klingberg? Rightin pakkihan toi rosteri kovasti huutaa ja kuten totesit niin cäpissä on tilaa joten Ron Francis on tässä skabassa vahvoilla.

Tällaisia peliliikkeitä Seattlelta odottelen kovasti, laajennussdraftin jäljiltä joukkue oli niin HMV-osastoa että jotain Francisin on alettava tehdä. Voisikohan Seattle olla myös kisassa mukana Kadrista? Palkkatilaa olisi ainakin maksaa mitä pyydetään ja sentteriosastolla Gourde-Kadri ei olisi pöllömpi.
 

Bergy37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Boston Bruins
Pahoittelut,jos tätä on jo kysytty,mutta varmistan,että alkaako hulinat huomenna klo 19 Suomen aikaa?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos Malkin hakee 4 vuoden sopimusta, AAV vähintään 6M$, niin ei tuolla montaa joukkuetta nähdäkseni löydy joiden tuohon kannattaa suostua. Tuollainen sopimus sopii joukkueeseen, joka hakee vuoden-kahden sisällä menestystä eikä ole enää väliä vuosilla 3-4 jolloin Malkin tuollaisella sopimuksella saattaisi olla jo iso rasite.

Pittsburghin lisäksi ei minulle tule mieleen kuin Washington jolla on viimeiset puskut menossa sekä joltain osin Boston. Ei minkään Floridan, Coloradon, Carolinan tai NY Rangersin kannata käsiä työntää tuollaiseen sopimukseen, kun menestysikkuna on paljon pidempään auki kuin pari kautta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Voisikohan Seattle olla myös kisassa mukana Kadrista? Palkkatilaa olisi ainakin maksaa mitä pyydetään ja sentteriosastolla Gourde-Kadri ei olisi pöllömpi.
Senaosasto on mielestäni Seatlessa kunnossa kun siellä on Wennberg ja varmaan Beniers puskee työpaikan eteen. Lisäksi draftista tuli vielä Shane Wright joten tää osasto on lähi vuosiksi kondiksessa. Senat kaipaa hyviä laitureita joten siksi ajattelin että toi Burakovsky vois olla sellainen kaveri jota Francis koittaa houkutella. Unohtu tohon edelliseen viestiin lisätä että onhan tolla Burakovskyllä muitakin tuttuja jengissä kuin noi ruottalaiset eli Grubauer ja Donskoi. Aina helpompi mennä jengiin jossa on hyviä kavereita, ja aina välillä se näiden UFA-pelaajien valinnoissa näkyykin.
 
Senaosasto on mielestäni Seatlessa kunnossa kun siellä on Wennberg ja varmaan Beniers puskee työpaikan eteen. Lisäksi draftista tuli vielä Shane Wright joten tää osasto on lähi vuosiksi kondiksessa. Senat kaipaa hyviä laitureita joten siksi ajattelin että toi Burakovsky vois olla sellainen kaveri jota Francis koittaa houkutella.

Olinkin unohtanut tuon Wrightin ihan täysin, tosiaan muuttaa tilannetta oleellisesti. Burakovsky olisi kyllä hyvä haku Seattleen.
 
Ura mahdollisesti paketissa:
Braden Holtby
Cory Schneider

Mites se Mike Smith? Pohti kauden jälkeen lopettamista, mutta ymmärrettävästi päätös piti/pitää tehdä ennen UFA-markkinoiden avautumista. Päätös lienee tehty, mutta mitään siitä ei ole kuulunut ulospäin, joten Smith lienee päätynyt jatkamaan uraansa. Sopimustahan on vielä ensi kausi jäljellä.

Schneiderin lopettaminen ei olisi yllättävää, mutta Holtbyn ehkä vähän. Nopeaa on ollut luisu Holtbylla kun vielä viime kauden alussa epäonnistuneen Vancouver-visiitin jälkeen otti Dallasissa ykkösmolarin paikan. Sitten tuli vaivoja ja nyt ollaan tässä. Ikää kuitenkin vasta 32 ja siten vuosia periaatteessa edessä vaikka kuinka monia.
 
Olinkin unohtanut tuon Wrightin ihan täysin, tosiaan muuttaa tilannetta oleellisesti. Burakovsky olisi kyllä hyvä haku Seattleen.

Itse taas sitä mieltä, että Burakovskylle ei löydy käyttöä. Menisi joukon jatkoksi siihen samaan laitureiden ”ihan kiva” -kategoriaan, jossa ovat jo ennestään mm. Eberle, Schwartz, McCann, Donskoi ym. eli toisin sanoen kaikki Kraken-laiturit.

Sentterille ei sinänsä ole tarvetta, sillä paperilla Beniers-Gourde-Wennberg-Geekie on ihan pätevä nelikko ja Wright tulossa sisään jollain aikavälillä. Silti tuollainen Kadrin tyylinen asennepelaaja sopisi tuohon harmaaseen porukkaan ja uskon Francisin ajattelevan samoin. Uskon, että Seattle on Kadrin perässä.

Paljon uusia pelaajia Seattle on tuomassa sisään, sillä kauden päättäneestä rosterista ainakin 7-8 pelaajaa siirtyvät muualle sopimuksen päätyttyä. Lisäksi oma AHL-jengi aloittaa, joten noita kahden suunnan sopimuksia pitää hankkia iso liuta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mites se Mike Smith?
Jos Smith nyt sattuis jatkamaan niin sillä on soppari Oilersin kanssa eli ei ole UFA. Tossa kohtaa siis listasin vain UFA-pelaajia.

Schneiderin lopettaminen ei olisi yllättävää, mutta Holtbyn ehkä vähän.
Holtby on ilmeisesti niin hajalla että ei pysty enään pelaa. Mutta itseasiassa Cory Schneider oli pelannut viime kaudella farmissa ihan hyvillä tilastoilla.
 

Ralph

Jäsen
Toki, mutta sillä on vaikutusta markkinoihin. Oilers ei ilmeisesti halua tuoda Skinneriä vielä ylös ja Smithin lopettaessa tarvitaan kaksi uutta molaria.
Stuart Skinnerin waiver-vapaus loppui, joten eiköhän häntä kaavailla kakkosmaalivahdiksi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pahoittelut,jos tätä on jo kysytty,mutta varmistan,että alkaako hulinat huomenna klo 19 Suomen aikaa?

Joo siihen aikaan, mutta aikaisempina vuosina on aika liki vuodettu varmat tiedot someen jo vuorokautta etukäteen.

Ei toki kaikkien pelaajien osalta.
 
Stuart Skinnerin waiver-vapaus loppui, joten eiköhän häntä kaavailla kakkosmaalivahdiksi.

Siinä tapauksessa ihan Oilersin kannalta toivon, että Smith lopettaa. Tuskin ne kuitenkaan kolmella molarilla lähtee kauteen olettaen että se Campbell tai joku toinen UFA tuodaan sisään.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Muutama Instagramin tili ainakin tiesi viime viikolla kertoa että Smith viettää LTIR:n puolella viimeisen sopimusvuoden. Tosin nämä julkaisut on poistettu kun niitä yritin etsiä. Eli varmaa ei taida olla vielä lopettaminen.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo, vielä odotellaan sitä Smithin lopullista ilmoitusta. Onhan se toki mahdollista että ensi kausi mennään Smith-Skinner kaksikolla ja koitetaan nyt laittaa rahat kenttäpelaajiin. Itse toivoisin oikeaa ykkösmaalivahtia, mutta tällä hetkellä ei oikein markkinoilta löydy sellaista jonka riemusta kiljuen ottaisi.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Friedmanin viime hetken huhuja:

- Flyers voi tehdä tarvittaessa tilaa Gaudreauta varten ostamalla Lindblomin ulos sekä kauppaamalla JvR:n jonnekin (varausvuoron kanssa). Friedman uskoo jälkimmäisen herättävän kiinnostusta ainakin Arizonassa, Buffalossa ja Seattlessa.
- Ottawa on kysellyt Mackenzie Weegarin suuntaan, jonka kanssa Floridalla ei välttämättä ole varaa tehdä jatkosopparia.
- Ottawa ja Florida kisailevat Giroux'sta. Myös Carolina saattaa olla kisassa mukana.
- Pens saattaa olla kiinnostunut Trochekista, jos Malkin menee muualle.
- Toronto etsii vielä toista maalivahtia. Lisäksi Zach Aston-Reese voi olla yksi potentiaalinen kohde joukkueelle. Tämä lienee Friedmanin omaa spekulaatiota.
- Sharks yrittää kaupata Burnsia, jos tämä sitä toivoo. Dallas mainittu. Tästä taisikin olla juttua täällä jo aiemmin.

 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Flyersille tulee Lindblomin ulosostosta sen verran tilaa, että koska offseasonilla joukkue voi olla maksimissaan 10% yli capin, tarkoittaisi se Phillyn kohdalla tuon ulososton jälkeen sitä, että maksimisignaus huomenna olisi $11,701,893 AAV. 1+1=2 ja Gaudreau jatkaa sinne matkaa?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Flyersille tulee Lindblomin ulosostosta sen verran tilaa, että koska offseasonilla joukkue voi olla maksimissaan 10% yli capin, tarkoittaisi se Phillyn kohdalla tuon ulososton jälkeen sitä, että maksimisignaus huomenna olisi $11,701,893 AAV. 1+1=2 ja Gaudreau jatkaa sinne matkaa?
Gaudreau haaveilee Stanley Cupin voitosta, joten voidaan kysyä, onko Flyers potentiaalinen menestyjä tulevalla kaudella tai sen jälkeisinä kausina? Vaikka Phillyä onkin esitetty yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona Gaudreaulle, en vaan jaksa uskoa, että hän siirtyisi joukkueeseen tänä kesänä (koputtaa puuta).
 
Gaudreau haaveilee Stanley Cupin voitosta, joten voidaan kysyä, onko Flyers potentiaalinen menestyjä tulevalla kaudella tai sen jälkeisinä kausina?

En epäile Gaudreaun ambitioita, mutta kukapa ei haaveilisi Stanley Cupin voittamisesta? Silti niihin hieman heikompiinkin joukkueisiin löytyy aina hyviäkin pelaajia kun lyödään tarpeeksi dollareita pinoon.

Ja töisaalta, Gaudreau hakee varmasti täysipituista eli 7 vuoden sopimusta. Moniko pystyy ennustamaan kuka on muutaman vuoden kuluttua cup contender?

That being said, useimmiten isointa sopimusta tarjoava lopulta voittaa huutokaupan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös