FPS - Jukurit la 21.1.2006

  • 2 775
  • 8

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Jukurit matkustaa huomiseksi Forssaan palloseuran vieraaksi. Mikkeliläis-joukkuetta lähtee kannattamaan myös bussillinen äänekkäitä kannattajia. FPS on pelannut viime aikoina erittäin pirteästi ja on tällä hetkellä sarjan kovatasoisimpia joukkueita. Jokilakin on päässyt pienen kuivan jakson jälkeen vireeseen ja Lukko-laina Antti Jokela on osoittautunut forssalaisille oivaksi kassariksi. Näin ollen Jukurit saavat tehdä kovan työn jos aikovat huomenna Forssasta pisteet viedä.

Jukureiden kokoonpanosta puuttuu huomenna ainakin Kanerva, Mälkiä ja Lindfors, mutta SaiPa lainasi Joni Tuomisen Jukureihin Mälkiää paikkaamaan.

Tulosveikkaus otteluun: 3-4 ja ja Forssassa yleisöä huomenna 793.
 

Ekomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, FPS, Tampa Bay Lightning
Käsittääkseni Lukon miehien laina-aika oli kaksi ottelua, ja se meni jo, joten maalissa pelannee Kurikka? Hänkään ei mielestäni mitenkään huonosti ole pelannut ja hyvät tulokset pitävät varmasti muiden pelaajien virettä yllä, ehkä jopa KooKoo-ottelun heikkouksista otetaan opiksi, kuka tietää?
Yhtä kaikki, tiukahkoa matsia odotan, mutta lopputuloksesta en pysty sanomaan mitään varmaa. Jos vaikka 3-3?
 

manager78

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Suomen maajoukkueet
Itse en pääse paikanpäälle tänään peliin, tälläistä ei ole muuten tapahtunut pitkään aikaan. Kova peli tulossa, mitä pidemmälle peli pysyy 0-0 tilanteessa sitä parempi palloseuralle. Tuo yleisömääräveikkaus oli aika positiivinen tuolla ylempänä. Itse veikkaan että jäädään alle kuudensadan, vaikkakin muutama kymmenen fania mikkelistä tulee paikalle.

Kurikan onnistumisen kautta palloseuralla on mahdollisuudet pisteisiin, mutta isotkin numerot toiseen suuntaan ovat mahdolliset.

Veikataan optimistisesti tulosta 1-1, toinen joukkue voittaa jatkoajalla.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jugorov kirjoitti:
Jukureiden kokoonpanosta puuttuu huomenna ainakin Kanerva, Mälkiä ja Lindfors, mutta SaiPa lainasi Joni Tuomisen Jukureihin Mälkiää paikkaamaan.
Näyttää siltä, ettei Tuominen vielä ehtinyt Jukurien avuksi. Lindfors sen sijaan näyttää olevan mukana ensi kerran lähes puoleen vuoteen. Jaakkola ja Kovanen ovat sen sijaan jääneet pois. Täydet neljä ketjua matkassa on silti.
Veikataan tasaista vääntöä, lopputulos 2-3.
 
Nyt on taas korjailtu noita kokoonpanoja peliin. Eli Tuominen on mukana. Ja Kovanenkin on kokoonpanossa. Sivussa Kanerva, Lindfors ja Jaakkola. Lopputulokseksi veikkaan 1-3.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
No niin. Nyt on kotiuduttu Forssan reissulta ja mukavalta sellaiselta. Peli oli vauhdikas ja suhteellisen tasainen, vaikka lopputulos voi kertoa muutakin. Tuomari oli aika hyvin pihalla läpi ottelun, mutta eipä Rantalalta voi muuta odottaakaan. Forssa pelasi hyvän ottelun, mutta materiaaliero oli sen verran suuri, että viimeiset 10 minuuttia olivat forssalaisille vaikeat.

Tuli käytyä ensimmäistä kertaa Forssassa ja yllätyin positiivisesti. Ihan mukava pikkuhalli ja palvelu pelasi. Kiitokset myös forssalaiskannattajille, jotka olivat erittäin asiantuntevaa sakkia.
 

aku ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JUKURIT ja Jokerit
Juu oli kyllä taas mukava vieraspelimatka. Tosin pientä kritiikkiä forssalaisille kun jäähallista loppuivat lihapiirakat, aikamoinen hazardi :D
Forssan jäähalli oli ihan positiivinen kokemus. Ensivaikutelmaltaan kovin pieni mutta toisaalta halli oli ihan viihtyisä ja hyvin suunniteltu. Pääsi peliäkin seuraamaan ihan pleksin reunalta, joka meille hulluille sarvisclubilaisille oli positiivinen asia.

2-7 numerot kertovat pelistä paljon mutta, ehkä lukemat 2-4 olisivat olleet lähempänä pelin luonnetta. Jukurit oli ensimmäisen erän ihan hukassa ja jotenkin tuntui, että hyökkäykset pysähtyivät jatkuvasti siniviivalle. Toisessa erässä nähtiinkin sitten aivan erilainen Jukurijoukkue, jonka peliesitys vain parani loppuakohden.
"Aleksi on nuija!" huudot aloitimme jo ennenkuin Aleksi oli mitään tehnyt. Ilmeisesti meidän luottamuksesta kiitollisena Aleksi sitten puhalsi vähän miten sattuu, mutta on noita huonompiakin tuomareita näkynyt, enkä näkisi tuomaria pelin ratkaisijana mitenkään. Molempien joukkueiden ylivoimapeli toimi hyvin, varsinkin FPS:n ylivoima jäi mieleen erityisen pelottavana.

Peli oli viihdyttävä ja reissu todellakin tekemisen arvoinen!
 

Reg Krezanski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kuplahalli

Vaikka Jukurit-peli oli ok, niin väkistenkin muistot palaa kolmenkymmenen vuoden päähän legendaariseen kuplahalliin. Parhaimmillaan sinne oli ahtautunut jopa yli kolmetuhatta katsojaa fiilistä nostattamaan. Divarimatsit Sporttia ja kerhoa vastaan olivat huikeita näytelmiä. Parivuotinen liigajakso meni vähän huonommin Fopsilta, mutta sinnekin mahtui muutamia muistorikkaita vaiheita. Esim. Lalli Partinen sai pahasti köniinsä Lehtisen Pinalta.. Mutta summa summarum. Käykää forssalaiset ja muut lähikuntalaiset ihmeessä hallilla, että saamme jatkossakin nauttia mestiksestä!
 

Iiwari

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Tappara, HPK
Nostalgiaa

Reg Krezanski ja Mike Boland.

Ensimmäiset kiekkokanukit Vorssassa - vai mitä ?

Pelistä:
FPS:llä hyvä itseluottamus ja vauhti päällä matsin alussa. Jukuripelaajat eivät vaan olleet yhtä helppoja höpötettäviä kuin KiVan ja Haukkojen pojat. Loppua kohti usko loppui ja vauhti hiipui erituisesti isojen poikien (Sillanpää, Välimaa) ketjulta. Pari viimeistä maalia ja se neljäs kenttämestarin erikoinen olisi voinut jäädä tulematta.

Sokalta taas kerran asiallisen viileät kommentit ja eikun uutta matoa koukkuun seuraavia matseja varten. 80% mestis jengeistä olisi hävinnyt lauantaiselle FPS:lle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös