Formula 1 – liveseuranta

  • 1 145 469
  • 23 234
Nyt on Maxin paikka. Ei ole varaa virheeseen, nyt on näytettävä haastatko sarjan parasta kuskia ajamalla jo tällä kaudella
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hamiltonin vinkuminen :DD

Ihan tolkuttomasti hyötynyt tällä kaudella punaisista lipuista, nyt homma vähän tasoittuu. Kerrankin Lyii on epäonnekas.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Miksi turva-auton aikana saa tulla renkaanvaihtoon. Varikko kiinni siksi aikaa kun turva-auto on radalla...

Joo, onhan näissä säännöissä viilattavaa omaankin makuun.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tähän sarjaan pitäisi saada sellaista draamaa, joka liittyy ajamiseen. Viime kaudet itse ajaminen on ollut enimmäkseen tylsää possujunailua, kun ohitukset ovat joko läpihuutojuttuja (tietyt radat) tai täysin mahdotonta (toiset radat).

Katsojana saa melkeinpä jännittää enemmän, meneekö joku varikkostoppi nappiin tai tuleeko turva-autoa. Näiden pitäisi periaatteessa olla kisan kannalta epäoleellisia asioita, mutta nykysäännöillä ne ovat melkein ratkaisevin osuus monissa kisoissa.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En millään jaksa uskoa, että tämän kisan onnenpotkut ovat vielä tässä. Hamiltonilla on ollut aivan käsittämätöntä onnea niilläkin hetkellä jolloin on tullut näennäisiä vastoinkäymisiä. Saas nähä
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Joo, onhan näissä säännöissä viilattavaa omaankin makuun.

Se näissä säännöissä on syvältä, että aina löytyy jotain porsaanreikiä jne. Ei luulisi olevan kovin vaikeaa tehdä selkeitä sääntöjä...

Tässä muuten käy vielä niin että Maxin laatikko sekoaa viineistään 5 kierrosta ennen maalia ja Lewis ajaa maaliin ykkösenä.
 

Bacon

Jäsen
Oliko se tällä vai viime kaudella Imolassa kun virtuaalinen turva-auto kesti tasan sen verran, kun Hamilton kävi varikolla. Kerrankin näin päin.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sehän tästä puuttuisi, että uusintalähdössä tulee joku ketjukolari, minkä jälkeen taas punaiset liput. Starttia startin perään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös