Formula 1 – liveseuranta

  • 1 145 547
  • 23 234

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Lewis!!!
 
On nopeampi Ham tällä hetkellä. No yhä on tämän kisan jälkeen Ver kärjessä mestaruustaistelussa. Toivottavasti löytää vielä vahutia
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Sir taitaa mennä menojaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onks toi Oikarinen Mersulla töissä vai miksi se on itku kurkussa jatkuvasti kun Verstappen tekee jotain?
 
Sprintin lähtö koko joukon takaa ja vielä lähtöruuturangaistus kisaan.... näistä lähtökohdista johtaa kisaa. Aikamoista kävi tässä kisassa mitä tahansa. Upea taistelu jatkuu vielä muutaman kisan ajan. Kumpi tahansa mestaruuden vie niin upeaa viihdettä.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja Gasly taas kaikessa hiljaisuudessa pitää Alpha Taurin värejä korkealla ja taistelussa valmistajien vitossijasta. Tuo kaveri kyllä ansaitsisi paremman auton alleen.
 

Kreatiini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja HIFK. Washington Capitals
Kyllä tässä on helppo hypätä Hamiltonin leiriin kannustamaan häntä maailmanmestariksi. Ihan perseilyä toi Verstappenin linjojen vaihtelu ja ajattaminen pois radalta, mutta ilmeisesti se on sallittua niin tuota kikkaa kannattaa käyttää muidenkin kuskien.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Mersu ollut kyllä Brasiliassa nopeampi, mutta edelleen Max johtaa MM-sarjaa. Paljon riippuu siitä mitkä ovat voimasuhteet kolmessa viimeissä kisassa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Toi Max on kyllä vastenmielisen oloinen jätkä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös