Formula 1 – liveseuranta

  • 1 144 919
  • 23 229

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Bottas tähtäsi "racing linelle" jarrutusta varten eikä huomannut että Russell on siellä missä oli, perus kilpailutilanne. Sinällään hassua että Russell oli kierroksen sisään osallisena molempien Mersujen ulosajoissa.
Tämä kannattaa jättää Totolle lähetettävästä Powerpoint esityksestä "Russel Mersulle 2022" pois.
 

nksh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Perkele sentään kun ärsyttää tuo Lewis, toki täytyy sanoa että taidolla otti auton takaisin radalle. 9/10 kuskista olisi jättänyt auton hiekalle.

Tämä, tosin tuolta sateen kastelemalta hietikolta on helpompi päästä takaisin radalle kuten kisan aikana on useampaan kertaan nähty.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
EIkös noi aina ole gridistä noi uusintastartit.

Eihän ne ole, en kyllä ihan taas ymmärrä miksi tällä kertaa taas turviksen takaa. Säännöt ovat selvät mutta vähintäänkin epäselvät, kai tässä jotain kostean radan pykälää nyt katsottiin.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitäisi olla gridistä, mutta jostain syystä joku päätti, että rata ei ollut tarpeeks hyvässä kunnossa. Mikä on pieni ihme, kun paremmassa kunnossa se nyt on kuin kisaa aloittaessa.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Voisin lyödä vaikka vetoa että isä-stroll vetelee tuolla aston martinilla naruista että Vettel saadaan näyttämään mahdollisimman huonolta poikaan verrattuna
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Red Bullin kakkostuoli on kirottu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös