Formula 1 – liveseuranta

  • 1 142 832
  • 23 229

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pääseeköhän Russell juhlimaan voittoa podiumille... ennen kuin hylätään?
Saa nähdä. Voi olla, että tämä pelastaa, vaikka ei koske suoranaisesti kaverin renkaiden käyttöä:
" The only sets of tyres which may be used during an Event are those which are defined in Article 24.2(a). Any driver who uses a set of tyres of differing specifications during the race may not complete more than three laps on this set before changing them for a set of tyres of the same specification. A penalty under Article 38.3(d) will be imposed on any driver who does not change tyres within three laps. For the avoidance of doubt, a set of tyres of differing specifications will not be considered when assessing the number of specifications used during the race."
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei helvetti mikä fiasko tämä Bottaksen loppukausi. Ihan riippumatta siitä, onko yksittäisessä kisassa sössitty rengasvalintoja.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Mersulta kyllä eeppistä suorittamista Bottaksen kanssa, eli etupyöriksi vaihdettiin ensin Hard-> Med -> samat hardit takaisin. 24sekkaako siihen saatiin kulumaan. Onhan Bottas ATM ihan paska, mutta eeppistä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ihan hyvä reality check Russelille. Ei olla vielä kultapojan asemassa.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Nyt on kyllä supertriplassa kerrointa. Ja Miksi vitussa sitä Vale ei oteta renkaanvaihtoon. Ihan turhaa ajattaa tolla setillä. Ja hidas rengasrikko Hamiltonin autossa. Ei olisi tapahtunut Hämiksen kanssa.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Valtterin renkaita ei siis vaihdettu.
Tavallaan vaihdettiin ja ei vaihdettu. Otettiin renkaat pois, tehtiin muutama kevätjuhlaliike ja laitettiin samat rankaat takaisin.

Näin siinä sitten käy kun Jeesuksen isobroidi ei ole huudeilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös