Florida Panthers (1.) – Edmonton Oilers (2.), Stanley Cup -finaalit 2024

  • 212 634
  • 1 392
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
Mitäpä luulette, pystyykö Florida tästä kairaamaan Stanley Cupin itselleen, jos Barkov nyt olisikin ulkona koko sarjan? Aika isot saappaat täytettäväksi Lundellille tai Bennetille.
Pystyy. Florida ei ole muutaman kortin varassa, toisin kuin Edmonton, joka on täysin kärkensä varassa.
Viime yön ratkaisijatkin löytyivät kakkos ja kolmos vitjasta. Oli Sashan saappaat sitten kuinka isot tahansa, niin kyllä sen tontin pystyy joku täyttämään edes välttävästi. Riittää et hoitaa oman pään.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vahingossa jäi se seuraava lause pois, josta pyysit kuvaa? ”If contact with the puck occurs while the puck is inside the defending zone jne.”

En ainakaan muista, että olisin sulle suoraan laittanut mitään öyhöttämisestä, tähän asti lukemisesta tai silmiä auki tjsp. Mutta kukin tavallaan.
No käännetään sitten koko sääntökohta.

"Ratkaiseva tekijä on kiekon sijainti, kun rikkeen tekijä laukoi tai huitaisi kiekkoa. Jos kosketus kiekkoon tapahtui kiekon ollessa puolustusalueella, ja kiekko menee laukauksen jälkeen menee pois pelistä, tuomitaan pieni rangaistus."

Eli tuolla kosketuksella viitataan siihen kiekon sijaintiin kun laukaus tai huitaisu tapahtui, ja tässä tilanteessa se tapahtui keskialueen puolella, joten jäähyä ei voinut sääntökirjan mukaan viheltää.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Toistaiseksi Draisaitl-McDavid-duon käsittely kahdessa pelissä putkeen muistuttaa vuoden 2013 konferenssifinaaleista, jolloin Boston ja Rask nollasivat Crosby-Malkin-superduon johtaman Pittsburghin. Penguins onnistui neljässä pelissä tekemään 0, 1, 1 ja 0 maalia, mikä oli aikansa superkaksikkoa vastaan ihan hävytön lopputulos.

 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jos ja kun Florida noutaa ainakin saksalaisen pois miksei myös Jeesusta. Niin eihän ne sitä tyhmästi tee.

3. pelissä Florida menee 2-3 maalin johtoon niin sitten otetaan koodinimi tykinkuula käyttöön. Peli kun on jo käytännössä ratkennut niin sitten ei paljon 5min av tunnu jos sieltä noudetaan vastustajan yksi tai kaksi parasta ukkoa lasarettiin. Tämmöistä ei nyt toki varmasti kukaan halua nähdä, mutta kurinpito tai muu voi tälle sauman jättää. Etenkin jos Barkov on loukkaantuneena ja Draisaitl on pelaavassa kokoonpanossa.

Ja kysymys pärjääkö Florida ilman Barkovia? Mene ja tiedä, mutta ei se Lundell ole mikään huono korvike siihen rooliin. Sitten vain tosiaan Luostarinen tai joku muu sentteriksi kolmoseen ja Cousinz tai vastaava ylös neloseen. Laajuus riittää, mutta haastavampaa se tulisi toki olemaan. Kenelle vain jos tuore Selke-voittaja tippuisi pois.

Itse toivon eilisten tapahtumien tiimoilta Floridalle puhdasta 4-0 voittoa. Kunnon nöyryytystä Edmontonin tähtipelaajille. Sekä sopivasti runtua kautta linjan. Aivan kuten tässä on jo 2 peliä mentykkin.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
En jaksanut kommentoida tänne heti pelin jälkeen. Oli parempi ottaa välissä yöunet, kun päällimmäisenä mielessä oli ketutus Oilersin sikailuista. Voi mennä jännityksen piikkiin, jolloin vastustajan joukkueen otteet näyttävät Mertarantaa mukaillen vaaaaarallisemmilta kuin mitä ne oikeasti olevat, mutta ensimmäiset kaksi erää näytti peliä katsoessa aika tasaiselta. Jos ensimmäisessä pelissä Oilers vyörytti Panthersin ollessa johdossa, nyt Panthers painosti enemmän Oilersin ollessa johdossa. Mikkolan tasoitus 2. erän puolivälissä vapautti Floridan peliä, ja kun Rodrigues maalasi 3. erän alussa, peli alkoi kääntyä Floridalle.

Draisaitlin on turha selitellä (linkki Ylen artikkeliin), miten hänen mielestään taklauksessa ei ollut mitään likaista. Hyppyliike ja kyynärpää leukaan. Jos selässä ei lukisi Draisaitl ja Foegele ei olisi aiemmin saanut ottelurangaistusta polvitaklauksesta Luostarista vastaan, tuossa olisi ollut ulosajon paikka. Ottelun lopussa Oilersin kasetti hajoili entisestään, kun Carrick kävi keihästämässä Kulikovia. NHL:n kurinpito tuskin haluaa ratkaista finaalipelejä, joten todennäköistä on, että Draisaitl pääsee kuin koira veräjästä ja Barkov on loppusarjan ulkona. Millekään kostoretkellä tuosta ei kannata lähteä vaan fokus täytyy pitää itse pelissä, mutta väkisin tuosta tulee mieleen, kannattaisiko tässä vaiheessa pelata mediapeliä ja hiillostaa kurinpitoa, että jos tähtipelaajia saa vahingoittaa ilman seurauksia, seuraavissa peleissä odottaa viidakon lait omien suojelemiseksi.

Barkovin loukkaannuttua peli olisi voinut kääntyä vielä Oilersille, mutta Rodrigues kävi maalaamassa muuten tehottoman ylivoiman loppuun 3-1, ja peli ratkesi siihen. Florida sai pidäteltyä superkaksikkoa viimeiset 10 minuutin ajan ilman Barkoviakin, vaikka välillä Edmonton yrittikin kaventaa ilman maalivahtia viidellä kolmea vastaan. Sarja ansaitusti Floridalle 2-0, maalierolla 7-1. Ihailtavaa on, miten tasaisena Floridan peluutus pysyi, eikä kenenkään peliaika venynyt erityisen pitkäksi. Samaan aikaan Edmontonilla Bouchard pelasi yli puoli tuntia, ja McDavid pelasi melkein 26 minuuttia.

Vaikea kuvitella, että Edmonton pystyisi voittamaan seuraavasta viidestä pelistä neljä. Toisaalta jos Barkov on sivussa ja superkaksikko saa onnistumisia ja koko joukkue saa hyvän flow'n päälle Edmontonin kotiyleisön tukemana, siinä on vaara, että Oilers rynnii vielä kotona tasoihin ja sen jälkeen kääntää sarjan.
 

Zohan

Jäsen
Lopettakaahan nyt ne haaveilut ja ajatukset McDavidin telomisesta. Ei tule tapahtumaan. Florida kyllä kuittaa tämän, mutta se kohde tulee olemaan Mr.Draisaitl.
 

Sheplak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No käännetään sitten koko sääntökohta.

"Ratkaiseva tekijä on kiekon sijainti, kun rikkeen tekijä laukoi tai huitaisi kiekkoa. Jos kosketus kiekkoon tapahtui kiekon ollessa puolustusalueella, ja kiekko menee laukauksen jälkeen menee pois pelistä, tuomitaan pieni rangaistus."

Eli tuolla kosketuksella viitataan siihen kiekon sijaintiin kun laukaus tai huitaisu tapahtui, ja tässä tilanteessa se tapahtui keskialueen puolella, joten jäähyä ei voinut sääntökirjan mukaan viheltää.
Noni. Ollaan yhtä mieltä. Täysin sääntökirjan mukaan oletin. Kosketus kiekkoon tapahtui kiekon ollessa puolustusalueella.

Tota jälkimmäistä en löytänyt nopealla selaamisella sääntökirjasta.

Mutta se siitä. Et lue eteenpäin, öyhötystä ja silmät auki, kun NHL-sääntöjä pyrin tulkitsemaan NHL-sääntöjen mukaan.

Kesän jatkoa.
 

lai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks
En tiedä mitä tällä haet, mutta Bennett pelaa jatkuvasti sääntöjen rajamailla. Loistava playoff-pelaaja.
Viittasit kuitenkin pariin otteeseen aiempaan viestiini, jossa epäilin että tuskin kukaan panttereista mihinkään yltiöpäiseen headhunttaukseen keskittyy. Bennett pelaa kovaa ja jatkuvasti sääntöjen rajamailla eikä Barkovin loukki vaikuta asiaan.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mielenkiintoinen finaali menossa, ja viime yön peli sekä siinä nähdyt kyseenalaiset tapahtumat ja taklaukset saattoivat olla riittävä sytyke kunnon roihahdukselle. Enkä tarkoita mitään vastustajien tarkoituksellista jahtaamista tai jatkuvia ylilyöntejä, mutta toisaalta "vihanpito" joukkueiden välillä lisännee ainakin finaalien tunnetta ja mielenkiintoa. Itse en usko pelikieltoihin(Bennett ja Trouba-caset asettivat standardit tälle keväälle) ja en myöskään usko, että fokus joukkueilta menisi kokonaan kostoon tai vastaavaan tässä kohdassa. Katsellaan sitten, jos sarja on ratkennut tai ensi kaudella. En usko Panthersien kääntävän toista poskea, mutta toisaalta on osumaa tullut myös Oilersin leiriin.

Oma valistunut näkemys koosteiden ja klippien perusteella on vastaava, kuin tuoreessa Ylen NHL-kommentissa ja seuraavassa lainauksessa: "Kaikesta aistii, että tämä Oilers ei ole valmis eikä yksinkertaisesti tarpeeksi laadukas joukkue mestariksi. Sen pelissä ja kehonkielessä on paljon samaa, mitä Floridalla oli vuosi sitten."

Muutoin Ylen lätinät keskittyivät härmäläisten panokseen ja fanittamiseen ja kieltämättä onhan Floridan suomalaisilla mennyt hienosti. Luostarinen ja Lundell etenkin ovat sementoimassa itseään koviksi pleijaripelaajiksi, eikä Mikkolaakaan voi väheksyä.

Vaikea tuota Ylen arviota on muutoinkaan kiistää, jos kahden pelin jälkeen maalit 7-1, erät karkeasti ottaen 4-2 Panthersille ja noiden kahdenkin erän aikana Oilers hävisi hallinnastaan huolimatta maalinteon ja maalin estämisen. Samalla näyttäisi, että oma ennakointini McDavidin, Draisatlin ja Bouchardin roolista on menossa toistaiseksi pieleen. Edelleen uskon pitkähköön sarjaan, mutta todennäköisyydet ovat murskaavasti Panthersin puolella. Toki Barkovin mahdollinen poistuma tai puolikuntoisuus tulee vaikuttamaan. Jos Panthers vie toisen Edmontonin pelin, niin uskon sen riittävän melko selkeään mestaruuteen, sen verran vaikuttavat olevan edellä.
 
Viimeksi muokattu:

TanukkiSuvala

Jäsen
Suosikkijoukkue
CoCoDa
Voipi olla että Barkovin tilanteesta ei anneta julkisuuteen kauheasti lisätietoa, ennen kuin kurinpito on ottanut kantaa tähän tapaukseen. Sinänsä ihan fiksua. Vaikka tietäisivät Barkovin selvinneen vammoitta ja pelaavan seuraavassa pelissä, ei kannata mitään varmaa tuoda julkisuuteen.
Eikös nhlpa:lla ole omat valtuutetut lääkärit jotka tutkivat potilaan ja lähettävät diagnoosin eteenpäin esimerkiksi kuripidolle? Barkov siis olisi jo aikaa sitten diagnosoitu ja Perrosilla on tiedossa miehen vointi? Tällä tavoin ei siis pystytä kurinpitoa "kusettamaan" kun loukkaantuneesta pelaajasta ei kerrottaisi mitään ennen mahdollista sanktiota.

Uskon kuitenkin että Mauricen johdolla fokus pysyy olennaisessa, eikä missiosta lähdetä lipsumaan tässä vaiheessa vaikka kuinka osa kannattajista varmasti muuta haluaisikin.

Mauricen vastaus toimittajan kysymykseen Draisaitl:n taklauksesta Barkoviin kertoi kaiken: fokus on pidettävä itse pelissä vaikka kuinka vituttaisi. Paul oli ilmeisesti myös pelaajiaan ohjeistanut pukuhuoneessa pelin jälkeen pitämään kielensä kurissa tapaus Barkoviin kun kommentit lehdistölle olivat luokkaa: en nähnyt tilannetta, en osaa kommentoida.

Psykologista sodankäyntiä. Ei haluta antaa häviävälle vastustajalle edes sitä yhtä ilonaihetta että ykkössentterin loukkaantuminen(?) aiheuttaisi tunteenpurkauksia. Fokus pidetään Stanley Cupissa.
 

Parson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat. NHL - Suomipelaajat
Kyllähän paras lopputulos olisi seuraava:
- Barkovilla leuassa murentaa, mutta pystyy pelaamaan koko maski päässä. Ja pelaa
- Tekee hattutempun molempiin vieraspeleihin ja Draisaitl on kentällä kaikkien kuuden maalin aikana
- Florida nostaa kannua ja Barkov Conn Smythea sunnuntaiaamuna
- Sääntötoimikunta esittää koko maskia kaikille loukkien vähentämiseksi, mutta pelaajat ei halua, koska "sillä ei voi pelata hyvin ainakaan tärkeitä pelejä" ..:D;
 

Largo

Jäsen
Eikös nhlpa:lla ole omat valtuutetut lääkärit jotka tutkivat potilaan ja lähettävät diagnoosin eteenpäin esimerkiksi kuripidolle? Barkov siis olisi jo aikaa sitten diagnosoitu ja Perrosilla on tiedossa miehen vointi? Tällä tavoin ei siis pystytä kurinpitoa "kusettamaan" kun loukkaantuneesta pelaajasta ei kerrottaisi mitään ennen mahdollista sanktiota.
Onko näin? Ei sillä tosin pitäisi olla mitään tekemistä sanktion kanssa, ainakaan omasta mielestäni. Toisin sanoen ei sillä pitäisi olla väliä kuinka pahasti pelaaja loukkaantuu. Tässä vissiin pitää odotella jonkun uran päättymistä tai vielä pahempaa, ennen kuin aletaan oikeasti näitä kitkeä pois.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Nyt oli Florida parempi kuten oletuksena oli ensimmäiseen peliin. Skinner jätti aika paljon verkkoa näköisälle ja huono tuuri piti Floridan poissa maalikarkeloista ennen kolmosen loppua. Bouchard on kyllä rauhallisen taitava muttei mikään säpäkkä kaveri ja häviää kyllä fyysisyydessä. Omissa tulee kyllä virheitä vaikka onkin huikea hyökkäyksessä ja taisi täräyttää kerran tolppaan kiekon.
Draisaitlin hyppykyynärpää oli helvetin oksettava, tuli hieman Raffi Torres Hossaan vibat kun poffeissa urakalla Torres aikoinaan sikaili ja taisi saada jonkun 54 pelin tuomion. Linja kyllä kurinpidolla on hukassa näissä, paitsi jos kyseessä joku korvattavissa oleva alemman ketjun mies joka sikailee. Ei edes kehtaa veikkailla lopputulemaa tuomion suhteen.
Ihmetytti myös Kanen peluuttaminen. Jos siellä on jalka paskana niin miksei Perry tms ole kentällä. Ainoana Oilers pelaajana 0 taklausta, 0 kutia ja -3 10 minuutin peliajalla. Silmätestissä näki ettei löydy intensiteettiä vähejään. Dallas sarjassa sentään oli monta kertaa melkein maalinteossa. En oo koskaan tajunnut miksi sinne kentälle pitää laittaa joku tyhjä nuuskapurkki sen sijaan että joku kunnossa oleva kaveri olisi korvaamassa. Toisaalta Oilers syvyys on varmaan niin heikkoa että kaikki tehoihin pystyvät kortit on katsottava ensin.
Lundellilta hyvä matsi juuri kun aloin miettimään että missä se luuraa kun pitäisi hokigm pisteitä takoa ja sieltähän Baby Barkoviksi tituleerattu sankari nostikin päätänsä.
4-1 Floridalle edelleen ennustettuna. Ei ole luottoa Skinneriin ja Edmontonin kokonaisuuteen. Tkatchuk ja pojat kyllä vispaa rannarit yläpeltiin ja tekee tarvittavat maalit vaikka Edmontonin tähdet varmaan yhden pystyy hoitamaan kotiin.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Toisin kuin joku täällä kommentoi, niin minun nähdäkseni Luostarisen liike joko vähän kärsi tai muuten tuli peliin varovaisuutta tuon taklauksen jälkeen. Pelasi toki ihan hyvin palattuaankin, mutta ei ihan samalla tavalla kuin ennen kyseistä kolausta.

Edmonton petasi kotipeleihinsä kohtalaiset saumat tuolla fyysisellä vittupäisyydellä. Vielä tämä voi mennä mielenkiintoiseksi.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Veikkaan, että Florida tulee olemaan hyvinkin epämiellyttävä vieras Edmontonissa. Siis normaalia epämiellyttävämpi. Tuskin sieltä mitään kostoa tulee, jos Draisaitl sattuu olemaan pelissä mukana, mutta veikkaan, että kyllä se saksalainen poika tulee tuntemaan olonsa hyvinkin epämukavaksi. Paljon ei anneta aikaa eikä tilaa, ja vihellysten välissä sattuu ja tapahtuu.

Toivottavasti Barkov pystyy seuraavassa pelissä ja pelamaan, ja olisi täydellistä, jos Draisaitl tulisi olemaan ainakin sen pari peliä pelikiellossa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Tuskin Panthers ihan älytöntä fokusta laittaa kuittivihkon "täyttämiseen" eli Oilersin ykköstähtien metsästämiseen. Varsinkin McDavidin kohdalla siinä on riskinsä. Pitäisi olla noutajana sellainen kaveri, joka pysyy McD:n vauhdissa ja osaa lukea peliä, muuten nuo tilanteet avaavat suurella todennäköisyydellä Oilersille vain lisää ylivoimahyökkyäksiä. Etenkin kun seuraavat kaksi peliä Oilersilla on vielä peluutusetu.

Panttereille riittää että paineistavat Oilers-pakkeja kahden ensimmäisen pelin tavoin sääntöjen puitteissa, alkaa jo näkymään suoritustasossa. Toki tätäkin ehkä peluutusedulla Oilers saa helpotettua seuraavat kaksi peliä.

Saattoi Draisaitl ampua tuossa omaakin joukkuetta jalkaan, vaikka Barkovin potentiaalinen poisjäänti onkin pahin mahdollinen menetys Panthersille. 2011 finaaleissa Aaron Rome ajeli Nathan Hortonin pystyyn ja vaikka Canucks sai sillä hyvän hyökkääjän pois loppusarjan ajaksi, niin muuten Bruins oli tuon jälkeen äärimilleen ärsytetty karhulauma, joka raateli Canucksin loppusarjan aikana melko tylysti. Ehkä on kaukaa haettu esimerkki, ajallisesti ja muutenkin, mutta jostain syystä tuo kevät 2011 tuli peliä katsoessa mieleeni. Panthers on kyllä jo ennen tätäkin osoittautunut tuollaiseksi hyvin yhteen hitsautuneeksi joukkueeksi.
Old time hockey. Like Eddie Shore! Paikallisesta puodista vaan matkaan läjä peruukkeja ja silmälaseja ja lämmittelyyn lauma Hansonin veljeksiä pyörimään ympäri kenttää. Menisiköhän vihje perille vai pitääkö vielä pelin aikana vielä kolmella kaverilla ahdistaa McJeesus nurkkaan ja murjoa kuin vierasta sikaa? Kaksi joukkuetta voi pelata tuota peliä ja Oilerssilla on tuossa paljon enemmän hävittävää. Ilman Saksan sikailijaa ja McDavidia joukkue on käytännössä lauma bussin kyydissä kulkevia kiekkoilijan tapaisia.

Jos olisin Maurice, päästäisin jonkun reikäpään pelin lopussa irti, jos tappio/voitto on selvä ja antaisin selvän kuitin öljymiehille. Saattaa loppua intressi noille sikailulle, kun jompikumpi kantavista pelaajista lähtee aikaiselle kesälomalle.

Varmaa on myös toki se, että Panthers kyllä repii tuosta lisää me vs. muu maailma kiukkua.
 

Largo

Jäsen
Jos olisin Maurice, päästäisin jonkun reikäpään pelin lopussa irti, jos tappio/voitto on selvä ja antaisin selvän kuitin öljymiehille. Saattaa loppua intressi noille sikailulle, kun jompikumpi kantavista pelaajista lähtee aikaiselle kesälomalle.
Tuskin kuitenkaan toimii näin. Maurice on onnistunut pitämään joukkueen mentaalipuolen todella vahvana, eikä ylilyöntejä ole nähty lainkaan. Eiköhän koko porukka kuitenkin taklaa Draisaitlia aina kun mahdollista ja Bennett sekä Tkachuck tekevät sitä minkä hyvin osaavat. Näkisin Edmontonin vain hävinneen tuossa Draisaitl’n taklauksessa. Edmontonissa nähdään todella ärsytetty ja motivoitunut Panthers, joka osaa kuitenkin pitää hermokontrollin kurissa.
 

ipaz

Jäsen
Eikös nhlpa:lla ole omat valtuutetut lääkärit jotka tutkivat potilaan ja lähettävät diagnoosin eteenpäin esimerkiksi kuripidolle? Barkov siis olisi jo aikaa sitten diagnosoitu ja Perrosilla on tiedossa miehen vointi? Tällä tavoin ei siis pystytä kurinpitoa "kusettamaan" kun loukkaantuneesta pelaajasta ei kerrottaisi mitään ennen mahdollista sanktiota.
Mun tietämykseni mukaan se että loukkaantuuko kohde, ei ole merkitystä NHL:ssä. Vain teko ja sen törkeys ratkaisee. Ei seuraus.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Siinä oli Kuli kovilla.

Mutta eihän Mikko Eloranta ole pelannut vuosiin.
Juu, oli pakko.

-

Florida toivottavasti tosiaan kostaa kapteenin telomisen. Kostaa siis nimenomaan nostelemalla kannua pelissä numero neljä Edmontonin kotiyleisön edessä.
 

JuiWSH

Jäsen
Mun tietämykseni mukaan se että loukkaantuuko kohde, ei ole merkitystä NHL:ssä. Vain teko ja sen törkeys ratkaisee. Ei seuraus.
Näinhän sen pitäisi olla, mutta ikävä kyllä NHL:n kurinpito vaikuttaa siitä huolimatta pelaavan tätä "no harm no foul" -peliä, erityisesti korkeamman profiilin pelaajien kohdalla.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En ole aivan varma, onko Oilersilta paras mahdollinen peliliike ajaa tätä sarjaa kovin fyysiseksi? En usko, että Panthers miehistö tuosta mihinkään noutoihin lähtee. Siinä ei olisi järjen hiventäkään.

Mutta jos peli menee oikeasti fyysiseksi, niin onhan tuo Panthersin joukkue ehkä jopa vielä napsun ärsyttävämpi vastustaja. Jos eivät nyt täysiä rottia ole, niin onhan tuolla joka ketjussa pelaajia, jotka viihtyvät harmaalla alueella (hiukan ohi sääntöjenkin) noin fyysisestikin. Tkachuck, Bennett, Cousins, Lomberg... Näiden kohdalla se fyysisyys ei välttämättä tarkoita noin pelitavan noudattamisen osalta sen suurempia. Omaa peliä pelataan, mutta jokaisessa mahdollisessa paikassa ajetaan kaveria, jokaisessa väännössä käydään hiukan tökkimässä... Bennett ja Tkachuck varsinkin osaavat varsin hyvin sen pelin, jossa samassa pelissä mennään fyysisesti harmaalle alueelle, ja ollaan itse tulostaululla. Panthersin nipussa on koko leveydeltä taitoa, mutta ei se fyysisyydessäkään pahemmin kalpene. Varmasti ärsyttävä vastustaja kaukalossa pahimmillaan / parhaimmillaan, kun nöyrään pelitavan noudattamiseen yhdistyy taitoa ja fyysisyyttä varsin kattavasti koko kokoonpanon leveydeltä.

2-0 sarjan alkuun on Panthersilta kohtuullinen hauiksen näyttö tähän väliin. McDavid ja Drai saatiin pimennettyä, Oilersin alaketjuista ei ole Panthersin tapaan tukea löytynyt. Ensimmäinen peli meni hiukan vastaanottaessa ja siitä kieltämättä suuri kunnia Bobille, että voiton onnistuivat kairaamaan. Mutta viime yön peli oli jo koko joukkueelta vahvempi esitys. Viime yön pelin jälkeen ei tarvitse jossitella. Parempi vei, Oilers jätettiin aseettomaksi. Ei tämä missään nimessä ohi ole, mutta nyt mitataan Oilersia. Oilersin pitää kotona keksiä tapa horjuttaa tuota Panthersin peliä, jos voitosta haluavat pelata. Toinen peli mentiin Panthersin pelikirjan mukaan ja tulos taululla oli sen mukainen.

Barkovin tilanne näytti pahalta. Toivotaan kuitenkin, että hän ja muut osumaa ottaneet kunnossa olisi. Näissä peleissä soisi näkevän parhaat pelaajat edes kutakuinkin kunnossa kaukalossa. Varsinkin Barkovin putoaminen jättäisi Panthersin peliin melkoisen aukon.
 
Viimeksi muokattu:

TanukkiSuvala

Jäsen
Suosikkijoukkue
CoCoDa
Mun tietämykseni mukaan se että loukkaantuuko kohde, ei ole merkitystä NHL:ssä. Vain teko ja sen törkeys ratkaisee. Ei seuraus.
En sitä epäilekään vaan ketjussa ehdotettua näkemystä että jokainen voisi esittää koomapotilasta taklauksen jälkeen ja pitää hiljaiseloa siihen asti että maksimirangaistus taklaajalle on päätetty ja sen jälkeen palata peliin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sillä viittasin tuohon et Nhl:llä on omat valtuuttamansa lääkärit kusetuksen välttämiseksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Näkisin Edmontonin vain hävinneen tuossa Draisaitl’n taklauksessa. Edmontonissa nähdään todella ärsytetty ja motivoitunut Panthers, joka osaa kuitenkin pitää hermokontrollin kurissa.
Voi olla, mutta jos Barkov ei pysty pelaamaan, on se valtaisa menetys Floridalle. Siitä huolimatta, että tuon kotipelin hoitivat kunnialla loppuun. Joten siinä tapauksessa sakemannin törkeily hyödyttää omaa joukkuetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös