Fishermans Friends...

  • 1 573
  • 8

HIFK-mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Suomen maajoukkueet,McLaren
Mitäs tykkäätte näistä karkeista tai siis kurkun raikastajista?Ite mussutan just salmiakki-fishermanii ja pakko sanoa,että on kyllä hyvää!Kukaan maistanu?
 

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
noit on aivan sairaan pahoja ainakin mun mielestä :)
no makuasioista ei voi kun kiistellä joten...
mutta hyvä jos tykkäät :)
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Onhan noi fisut ihan hyviä, ja hallilla niitä vasta tarvitseekin, kun ääni meinaa yleensä kadota jo ensimmäisen erän aikana !
Mutta syöpäs muutama extravahva fisu ja kulauta sen päälle vettä, niin tulee "kiva" tunne kurkkuun.
 

Dick Slasher

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT ♠
Ihastuin noihin jo silloin kun niita sai vain ruotsin laivoilta. Tahtovat vaan kuluttaa kitalaesta nahat irti kun imeskelee useamman peräkkäin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ei ne varsinaista herkkua ole, mutta ainakin erikoisia. Oma suosikkini on ihan se originaali. Avaavat tukkoisen nenän hyvin, ainakin hetkeksi.

Nyt kun asiaa mietin, enpä ole niitä tainnut niitä muutamaan vuoteen syödä. Ehkäpä pitää korjata asia, kunhan seuraavan kerran kauppaan menee.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Originaali tälläkin hetkellä suussa. Hyvin toimivat, vaikka ei näitä montaa voi peräkkäin syödä.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Joo kyllähän juuri noita salmiakin makuisia on tullut imeskeltyä, joskus jopa oltu niinkin viisaita että, ollaan otettu skabaakin niitten kanssa.:) Pussillinen varmaan ollut parhaimmillaan suussa....eikä tuntunut missään.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Raikastavat kyllä pomminvarmasti suun, paketti menee helposti kerralla. Vissyä kulaus päälle niin tuntuu että rupeaa leijumaan ;)
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisätään nyt vielä, että nuo muut salmiakki ym. maustetut ovat aivan liian pliisuja. Eihän ne maistu millekään, verrattuna Originaaleihin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös