Finaalit 2012: Pelicans - JYP

  • 154 475
  • 516

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kova tehtävä on Pelikaaneilla edessä, muttei missään nimessä mahdoton. Asiaa helpottaa että jäljellä olevista kolmesta mahdollisesta pelistä 2 on kotona.

Tänään voitto jo sarja on uusi.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Juvonen on tässä sarjassa ollut Pelicansin paras maalivahti tähän asti. Ainakin näin JYP-näkökulmasta hän on ollut kaikista varmin kassari ja ainoa, jonka kanssa Pelicans olisi voinut jonkun pelin voittaa 1. matsin jälkeen.

Mun on mahdotonta sanoa, kumpi on pahempi paikka, tulla kesken pelin vai aloittaa, mutta ainakaan tuossa Jyväskylän pelissä Juvosesta ei huokunut minkäänlaista jännitystä, päinvastoin, jos verrataan siihen miten Kuusela on pomputellut kiekkoja koko ajan. Tästä kaverista voi Nupen opissa tulla vielä jotain, jos henkinen kantti pysyy näin kovana.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Juvonen on tässä sarjassa ollut Pelicansin paras maalivahti tähän asti.

No ei nyt sentään. Ensimmäisessä pelissä Hovisen lonkat eivät vaivanneet ja kaveri otti vaivattomasti nollapelin. Jyväskylän pelissä näki, ettei kaikki ole enää kunnossa, eikä Nikoa ole sen jälkeen jäällä näkynytkään. Juvosesta ja (ensimmäisen pelin) Hovisesta ei voida puhua samana päivänä, pelasi junnu miten hienon ottelun lopun tahansa.

Totta kai toivotaan Juvoselle onnistumisia, mutta kyllähän tämä JYPin mahdollisuuksia nostaa reilusti.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jep.
Väittäisin että helpompi paikka on henkisesti tollaselle nuorelle kaverille tulla kesken ottelun peliin kun ei paljon kerkeä jännäämään, nyt todennäköisesti jo eilen tiennyt että tänään alottaa maalilla. Varmasti aiheuttaa pientä jännitystä kaverissa, jos ei jo eilen niin tämän päivän aamusta asti varmastikkin. Vielä oman kotiyleisön kovasti kannustaessa. Muuten valmistautumisen kannalta ehdottomasti helpompi olla se aloittava kassari.

Mutta nämä on näitä, Juvosellakin vain voitettavaa. Jos et onnistu kukaan ei näytä sormella ja osoita että olet syy siihen että joukkueella ei ollut mahkua voittaa mestaruutta, mutta toisinpäin, no jos Juvosen kanssa päästää eteenpäin niin varmasti kaveri noteerataan ihan eri tavalla kun ennen tätä.
 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jatkoerässä mestaruuden ratkaisseet

Otakar Janecky -94
Olli Jokinen -98
Kalle Sahlstedt -01
Esa Pirnes -03
Ari Vallin -04
Eric Perrin -12

Joku voi halutessaan täydentää listaa aiemmilta kausilta. Onnea JYPille. 5/5 voitettua jatkoerää playoffeissa. Ansaittu mestaruus. Lokakuussa tätä ei varmaan kukaan uskonut.

E:Jatkoerä playoffeissa
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onneksi olkoon JYPille. Paremalle hävittiin. Ei jäänyt pahempi paskan maku suuhun tästä kaudesta.

Hieno vastus kyllä Jyp oli.

Kiitokset Pelicansille aivan huikeasta kaudesta. Positiivinen maku jäi kaiken kaikkiaan.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
JYP oli kevään paras joukkue. Eniten tuli seurattua välieräsarjaa Jokereita vastaan, jossa JYP oli todella vakuuttava. Selkeästi paras joukkue voitti. Onneksi olkoon.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
On se paikallaan onnitella JYPiä mestaruudesta! Selvästikin kuntokäyrä joukkueessa kohdallaan juuri oikealla hetkellä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tänne samat kuin otteluketjuun:

Mussutukset sikseen, ei näitä hannuhanhet nyt jumalauta vie voitoin 4-0, 4-1 ja 4-1. Vaikka Lahdessa vituttaakin, niin jotain rajaa nyt angstailuunkin. Hopeasta myös onnittelut Lahteen ja itse olin finaaleissa Pelsujen puolella. Suikkaselta tyylikkäät kommentit: "Häviäjän osa on jossitella, voittajan ei tarvitse. Paremmalle hävittiin."

Tuohon ei ole paljon lisäämistä. Onnittelut Jypille ja faneille, pitäkää hauskaa!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Onnittelut Jypille mestaruudesta. Peliä tai sarjaa ei kiinnosta analysoida pätkääkään, mutta olipa yksi parhaista poffien jatkoajaoista, mitä olen nähnyt! Ei ollut varmistelusta tietoakaan, ja nähtiin muutamaan minuuttiin hirmu määrä hyviä paikkoja ja kovia taklauksia. Juuri näin.

Suikkaselta aivan huikea läppä haastattelussa Lahdesta kiekkokaupunkina, mutta sympaattista hänestä ei kyllä saa;)
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oma veikkaukseni on, että JYP on mestari voitoin 1-4.

Niinhän siinä kävi, kun itse veikkailin. Onnea JYPille mestaruudesta! JYP oli tajuttoman kova tänä kevänä, ja ansaitsi kultaiset mitalit. Vain kaksi tappiota pleijareissa ja viisi peliä jatkoilla himaan. Hattua päästä.

Myös Pelicansille onnea hopeamitalista. Lahtelaistenkin on syytä olla ylpeä.
 
Onnittelut Jyväskylään.

Todella tasainen sarja, jonka kaksi viimeistä ottelua olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Pienellä onnellakin tuo ratkaisuosuma tuli, mutta onnikin tulee ansaita.

Juuri ratkaisevasti parempi joukkue voitti. Perässä oltiin maalivahtipelissä ja viimeistelyssä. Ansaittu mestaruus, ei näitä ottelusarjoja tuurilla voiteta.

Eriyismaininta Trio Rytmihäiriölle: Pesonen - Perrin - Tuppurainen, tällanen ketju vastustajalla ei tee hyvää sydämelle.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
"Häviäjän osa on jossitella, voittajan ei tarvitse. Paremmalle hävittiin."

Naulan kantaan Kaitsulta

Suikkanen "mulla on tämmönen kolmen vuoden projekti joka huipentuu kolmannella kaudella..." Ei ku Hetkinen! Eihän se ookkaa Suikkanen. Peli toimii heti..

Aholle myös propsti JYPin pelin laajentamisesta Dufapainista pelaavampaan suuntaan.

Paras voitti..
 

lihaani

Jäsen
Onnittelut JYP:ille!

Kiistatta paremmille hävittiin, mutta onhan tämä kevät ollut joulua Lahdessakin!

Karsinnoista vuodessa loppuotteluun. Onhan se paljon enemmän kuin syksyllä kukaan osasi odottaa. Muistaakseni Erkon läpyskä Hesari veikkasi Pelsua sijalle 13. Vituiksi meni sekin ennustus!
 

rroni18

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, jalkapallo ja muu huippu-urheilu
Onnea Jypinkylään! Jypin puolellahan tässä finaalisarjassa tuli oltua, ja aika hyvälle tuo Perrinin ratkaisu maistui. Perrin, Tuppurainen ja Helenius toimivat loistavasti kivijalkana playoffseissa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Laitetaan vielä tänne.
Onnea Jyp mestaruudesta, sen ansaitsitte.
Erityismaininta tänään isku-areenalla olleille jyp-faneille. Esimerkillistä toimintaa kun Pelicansista otettiin kuvia ja lahtelainen kiekkoyleisö antoi tukensa omalle joukkueelle. Kovinkaan monen jengin fanit eivät olisi yhtyneet lahtelaisten Pelicans huutoihin, vielä rumpuryhmän kera. Hieno porukka teillä kentällä kuin myös katsomossa!
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Onnittelut JYPille mestaruudesta! Vaikka finaalitappio korpeaakin, niin turha tässä on enää selitellä. Parempi nämä lopulta vie ja tämän kevään paras jääkiekkojoukkue oli JYP.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Jypille! Paras joukkue tällä kaudella.
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnea JYP ja kiitoksia unohtumattomasta finaalisarjasta!
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Onnea Jyp! Parempi vei pytyn jälleen kerran. Huikea ykkönen ja Helenius, hatsoff.

Olihan tää meillekkin ihan hyvä, ja vi***, mahtavuutta koko kausi. Karsinnoista finaaliin. Didn't see that coming:D
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ainahan jossiteltavaa jää, mutta parempi voitti. Ei kukaan vahingossa voita sarjaa 4-1, vaikka kaksi viimeistä olisikin voinut päättyä toisinkin. Ei vaan päättynyt. Kuten olen sanonut monta kertaa aiemminkin, JYPillä on uskomaton kyky viedä nämä tasaiset pelit lopulta. Tiedä sitten mihin se perustuu, ei se voi aina tuuriakaan olla.

Onnittelut Jyväskylään ja kiitokset hyvästä sarjasta. Ei tarvitse hävetä hopeaa, vaikka kyllähän tappio pahalta tuntuu...
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Jumaleissön mitkä fiilikset paikanpäällä kun Perrin pisti kiekon reppuun. Sen jälkeen juhlittiin parkkipaikalla, koko paluumatka ja sitten joukkueen kanssa vielä Hippoksella. Tää mestaruus tuntuu ihan tuoreelta kun 2009 olin henk. koht. ratkaisufinaalin aikaan kotona 40 asteen kuumeessa.

Kiitos Helenius, kiitos Perrin. Kiitos koko joukkueelle, kuten kaikki ovat jo todenneet, tuo joukkue on kasvanut mestariksi vaikeuksien kautta. Aivan jäätävät pleijarit. Mahtavat ulkomaalaisvahvistukset ja uusia sankaritarinoita: kuka olisi uskonut että joku Yohann Auvitu pelaa näin uskomattomia finaaleja.

Kiitokset Pelicansille hyvästä ja tiukasta finaalisarjasta. Kyllä se Pelicansinkin aika vielä tulee, hienoa oli katsoa Lahden meininkiä vierasmatseissa. Ja hyvältä tuntui myös että me JYP-kannattajat osasimme antaa myös Pelicansille oikeutetun kunnioituksen. Mutta nämä jäätävät pleijarit kyllä kertovat sen, että tämä kausi on JYPin.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kuten voitte arvata, meikäläinen ei ole täydellisessä kirjoituskunnossa (yleensähän olen aina). Pelicans-faneille: teillä oli aivan perkeleen kova joukkue, hieno joukkue, ja aivan huikea saavutus keneltä tahansa päästä finaaleihin ja haastaa JYPin tasoinen joukkue ja antaa sille sellainen vastus, jota finaalipelit jo pelkällä nimellään ansaitsee. Kiitos siis, Pelicans, ja te fanit, vaikka kuinka eri mieltä oltiin tuomareista sun muista, mutta tämä ei tule unohtumaan myöskään teiltä.

Kaikesta tästä kiittelystä huolimatta haluan sanoa, SUIKKASEN MAGIA ON LYÖTY!!! Se on pelkkä ihminen, hieno valmentaja varmasti, mutta onneksi pelaajat tämä lopulta ratkaisee, ja JYP todisti tänään, että sillä on Suomen parhaat pelaajat!

Ei jumalavit, huhhuh... Poika saunoo, minä en. Minä etsin kännykkääni huomennna, mutta muuten aivan se ja sama.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös