Finaali 2010: Jokipojat-D Team

  • 12 509
  • 39
Mestis-kausi huipentuu lauantaina 20. maaliskuuta alkaviin Jokipoikien ja D Teamin välisiin finaaliotteluihin. Tässä ketjussa voi keskustella yleisesti ottelusarjan ennakkoasetelmista, sen tilanteesta jne. Keskustelut yksittäisistä otteluista puolivälierien ja välierien tapaan otteluketjufoorumille.

Uuden ketjun saa avata aina vaikka heti edellisen ottelun päätyttyä, kunhan se vain alustetaan kunnolla. Moderaattorit eivät tällä kertaa avaa otteluketjufoorumille ketjuja vaan jo ensimmäistä osaotteluista lähtien tehtävä jää käyttäjien harteille.

Otteluseuranta on jokaiselle pelipäivälle erikseen, ja muutoinkin systeemit ovat samat kuin pudotuspelien aiemmissa vaiheissa.

- Moderaattorit -
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Muiden ketjujen perusteella tämän ja ensi viikon aikana Jokipoikia kannattaa Jyväskylää ja Tamperetta lukuunottamatta koko muu Suomi. Mikäs siinä. Itse en tunne pettymystä vaikka KooKoo ei vastaan tule, koska painotan lajista ja sarjatasosta riippumatta urheilullisuutta. D-Team on todella vahva Mestisjoukkue ja ansaitsee peli-esityksillään finaalit. Taululla on kuusi playoff-voittoa.

Painotetaan vielä urheilullisuuttani että haluaisin tiputtaa liigasta ensin kaksi joukkuetta suoraan ja lopuista 12:kin veisin aina kauden päätyttyä karsimaan pari joukkuetta Mestiksen/1 divisioonan kahden parhaan kanssa. Mikäli Kajaanin Hokki tai Lempäälän Kisa veisi näissä peleissä liigajoukkueita, niin niille kuuluisi seuraavan kauden liigapelit. Piste.

Mikä oikeus se on olla nousematta kenellä hyvänsä?
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Painotetaan vielä urheilullisuuttani että haluaisin tiputtaa liigasta ensin kaksi joukkuetta suoraan ja lopuista 12:kin veisin aina kauden päätyttyä karsimaan pari joukkuetta Mestiksen/1 divisioonan kahden parhaan kanssa. Mikäli Kajaanin Hokki tai Lempäälän Kisa veisi näissä peleissä liigajoukkueita, niin niille kuuluisi seuraavan kauden liigapelit.

Näinhän se on. Jos liigaan osoittaa pelillisesti kuuluvansa, niin minusta sinne silloin pitäisi myös päästä kokeilemaan onneaan.

Anyway, vaikea tässä kohtaa sanoa oikein mitään sarjasta kun ei ole nähnyt yhtään Jokipoikien peliä tässä ratkaisukierroksilla. Kovassa vireessä porukka on varmasti ja tilastojen valossa takuulla ansainnut paikkansa finaaleista. Ehdottomasti kova haaste D Teamille.

Oli miten oli ja nyt on näin, niin toivottavasti ihan pelaamalla menee mestaruus, meni kumpaan suuntaan tahansa, eikä kenekään tarvitsisi spekuloida yksittäisen tuomariratkaisun tai muiden sivuseikkojen vaikutusta pelien lopputulokseen.
 

Warre

Jäsen
Näyttäisi siltä, että Jokipoikien bandwagoniin tarvitaan lisälaidat, väkeä tuppaa kyytiin lähes joka pysäkiltä.

Sille että D-Team pyyhki kaksi perinteistä, kauteen ennakkosuosikkeina lähtenyttä Mestisjengiä jäihin ja sai ne näyttämään aika paskoilta, on kyllä suoritus jolle on nostettava hattua. KooKoo ei päässyt ainakaan näissä kahdessa viimeisessä katsomassani ottelussa kunnolla ns. sotatoimialueelle haastamaan Kauliota. Ja silloin kun pääsi, oli kyseessä usein ehta maalintekotilanne. Eli jalkaa liikkeelle ja maalia kohti. Jokipojilla peli menee joskus nurkissa pyörimiseksi, jos vastustaja omalla pelitavallaan niin haluaa. Mutta LeKiä vastaan se kääntyi Jokipoikien eduksi, sillä Ärjypaidoilla riitti taitoa ja voimaa kääntää kulmapeli edukseen (esim. Näätäsen tasoitusmaali kolmannessa välierässä).

Yksi asia mikä on varmaa, on se että finaaleissa ei tule ainakaan puuttumaan vauhtia. Ja sikäli kun näitä joukkueita on tullut nähtyä, vauhdikas peli ei tarkoita pelkkää coast-to-coast kouhottamista.

Uskoisin, että tämä finaalisarja ei tule ratkeamaan mihinkään pelitapaan tai joukkueen yhtenäisyyteen liittyvään seikkaan, vaan ihan siihen, että kumpi joukkue tekee vähemmän virheitä yksilötasolla(puolustus/maalivahdit).
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Näyttäisi siltä, että Jokipoikien bandwagoniin tarvitaan lisälaidat, väkeä tuppaa kyytiin lähes joka pysäkiltä.

Vieläkö mahtuu? Minä kanssa. Go Jokipojat, aina liigaan asti jos vain puitteet antavat myöden!

KooKoon ja Jokipoikien finaalisarjaa odottelin kyllä ja pettymys oli kun D veikin paikan vaikka liiganoususta ei ole edes haaveita. No, kaukalotapahtumien perusteella tässä kuitenkin saadaan aina oikea ratkaisu joten voittajat ovat finaalissa ja häviäjät jossain muualla.

Erityisonnittelut kannattajalle Bird, onko vielä palsta-aktiivien joukossa?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Painotetaan vielä urheilullisuuttani että haluaisin tiputtaa liigasta ensin kaksi joukkuetta suoraan ja lopuista 12:kin veisin aina kauden päätyttyä karsimaan pari joukkuetta Mestiksen/1 divisioonan kahden parhaan kanssa.

Jos urheilullisuutta oikeasti painotetaan, ei liigasta putoa yhtään joukkuetta suoraan. Miten se on urheilullisuutta, ettei liigan heikoimmat pääse karsimaan paikastaan Mestiksen parhaita vastaan? Tällöinhän parempi joukkue voi pudota suoraan Mestikseen ja sieltä nousta heikompi joukkue tilalle. Ruotsin mallin mukainen karsintasarja painottaisi kyllä urheilullisuutta ja vastaavaa toivoisin Suomeenkin. Tällöin parhaat pelaisivat liigaa ja heikommat Mestistä, riippuen joukkueiden statuksesta.

Itse sarjassa toivon toki Jokipoikien voittoa, ihan sen urheilullisuuden takia ja muutenkin sympatiat Jokipoikien puolella. Turhat "karsinnat" olisivat sellainen antikliimaksi Mestis-kaudelle, etten halua nähdä sitä. Jokipojille sarja 3-1.
 

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Vieläkö mahtuu?

Sekaan vain. Pohjois-Karjalassa ollaan tunnetusti vieraanvaraisia.

Tähän on nyt tultu, ja onhan tämä uskomattoman hienoa. Syyskuussa rämmittiin sarjan jumbona, ja harva olisi tuossa vaiheessa enää lyönyt pennosiaan finaalipaikan puolesta. Peli oli sekaisin kuin seinäkello, eikä mikään viitannut kyseesssä olevan voittavan, kurinalaisen, taidokkaan ja taitavasti valmennetun joukkueen.

Sellainen Jokipojista kuitenkin talven aikana kehkeytyi, eikä tässä voi kuin ihmetellä Pikkaraisen valmennusoppeja. Mies on varsinainen velho, kunnonajoitus onnistui tänä(kin) vuonna täydellisesti. Takana on kolmetoista perättäistä voittoa, ja edellistä tappiota saadaan hakea niinkin kaukaa kuin helmikuun 6. päivältä.

Mieltä ei tosin ylennä se tieto, että edellisen tappion toi nimenomaan D Team, ja vieläpä Mehtimäellä. JyPin farmi onkin ainoa jengi, jota Jokipo ei tällä kaudella ole vielä kotihallissaan onnistunut voittamaan. Tuohon tilastoon olisi hyvä saada valonpilkettä heti lauantaina.

Sivussa näyttäisi Jokipolta olevan vielä viikonlopun peleistäkin muutama tärkeä kaveri, mutta ehkäpä muutama heistä kokee ihmeparantumisen tämän päivän aikana. Näyttäisi tosin D Teamin riveissäkin tapahtuneen harvennusta, joten sikäli asia ei ole niin vakava. Kyllähän tuota leveyttää riittää Jokipojissa.

Viiri Mehtimäen hallin kattoon ja siitä suoraan Ilveksen kaatoon. Siinäpä mitä loistavin kevätsiivoussuunnitelma Suomen jääkiekkokartalle.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Eihän tässä voi toivoa kuin Jokipoikien voittoa, vaikka sympatiat itä-suomeen muuten ovatkin olemattomat. Jokipojat on tehnyt helvetin hyvää työtä kaksi vuotta, ja mestaruus olisi hieno saavutus. Liigakarsinta sitten menee miten menee, mutta toivon että ainut oikea joukkue tässä tapauksessa viirin voittaa.

Pelillisesti jos mietitään, niin jos traktorijengiä on kehuttu luisteluvoimaiseksi joukkueeksi, niin Jokipojat pystyy parhaiten siihen vastaamaan tällä hetkellä. Kauliosta on tehty kuuma näihin peleihin kiitos KooKoon ja ennen kaikkea Sportin joka ei tehnyt mistään maalia. Ylivoima ratkaisee paljon, ja uskallan väittää että Jokipojat on siinä vahvempi.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Jos urheilullisuutta oikeasti painotetaan, ei liigasta putoa yhtään joukkuetta suoraan.

Tarkoitin että liigajoukkueiden määrää voisi ehkä ensi alkuun supistaa. Divarikiekosta saataisiin myös kiinnostavampi vahvempien organisaatioiden myötä, mutta pääpaino olisi siis siinä että liigaan saataisiin (lähes) vuosittaista vaihtuvuutta. Näin kynnys tippumisen jälkeen uudestaan nousemiseen olisi huomattavasti helpompi. Ruotsissa tosiaan sarjajärjestelmä on mielenkiintoisempi urheilullisuuden kannalta. Itseasiassa olen yllättynyt että kotimainen SM-liiga ei ole enempää näivettynyt mitä se tällä hetkellä on.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Erityisesti liigakarsinnan kannalta toivon Jokipoikien voittoa. Muutenkin joukkue oli sympaattinen vastustaja myös viime kevään finaaleissa, joten nyt on helppo toivoa sitä poikaa palkinnoksi susirajalle, kun oma suosikkijoukkue ei ole tällä kertaa kinkereissä mukana. Tosin myös D Team pelaa hienoa hokia ja on ehdottomasti farmiseuraksi väriläiskä kiekkokartalla. Parempi siis voittakoon, mutta tosiaan liigakarsinnan vuoksi bandwagoniksi valikoituu Joensuun VW bus.

Missään nimessä kolmesta tämä ei mene poikki. Joensuussa runko on kylläkin pysynyt hyvin kasassa ja joukkue on vuoden kokeneempi näiden isojen pelien suhteen, mutta herrat Virpiö, Laukkanen, Piiroinen ja Kaulio...sekä, pakkohan se on sanoa, Jonne Virtanen, voivat kyllä tehdä sarjasta Jokipojille v-mäisen. Kaikki paineethan on Jokipojilla, ja se olisikin jo melkoinen temppu Deeltä naulata vielä kolmas iso päänahka Synergian seinälle.

Mutta pelottaakin ajatus, miten liiganoususta haaveileville taas naureskellaan jos JYPin farmi tästä menee mestismestaruuden nappaamaan...

Go Jokipo!
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Kaikki tuki Iso-Deelle. En menetä yöuniani, mikäli Jyväskylässä juhlitaan keväällä tuplapottia.

Miksi Dee?

  • Ilves säilyttää liigapaikkansa ihanan nolosti ja tyylittömästi.
  • D Teamin mahdollisen mestaruuden tuoma vitutus ympäri Suomen.
Voin jo kuvitella sen pettymyksen määrän kautta jatkoaika.commin, jos Dee vie. Pelkkä ajatus maistuu mansikoilta. Toteutumista odotellessa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jyväskylä taitaa tällä hetkellä olla se dissatuin jääkiekkokaupunki. Bandwagoniin lähtee D Teamin ja JYPin osalta juuri ja juuri Keski-Suomen kokoinen alue, jos sitäkään. Niin ja Tampereen toinen puolisko, kai.

Ei siinä mitään. Mutta totta puhuen, jos D Team kykeni Sportin ja KooKoon tiputtamaan, varuillaan kannattaa Joensuunkin porteilla olla.

Minä kannatan D Teamiä vanhana diskoslaisena, ja realiteetit huomioon ottaen, en oikein nähnyt disellä muuta mahdollisuutta kuin JYPin farmiksi tulemisen. Jos jotakuta kiinnostaa sekin paska, että Jokipon, Hermeksen, Kalpan jne. tavoin tiputaan uudestaan kakkos- tai kolmosdivareihin, niin olkaa hyvä. Ja Hermeshän ei tuosta suosta ole vieläkään noussut, joka (lähinnä vain) syntyperäisenä kokkolalaisena harmittaa. Minusta on hienoa nähdä pitkästä aikaa jyväskyläläistä kiekkohuumaa, kun kummatkin joukkueet pelaavat mahtavasti. Tällaista ei ole tainnut koskaan aiemmin tapahtua.

Ja mainitsen, vielä kerran, että en tosiaan muista sellaista aikaa, että Diskoskaan olisi kovinkaan suuria intohimoja edes Jyväskylässä tuottanut. Diskos ja nyt D Team on aina ollut se kakkosjoukkue Jyväskylässä, ja minua ei varsinaisesti erityisen paljoa kiinnosta, oliko tämä D-alkuinen varsinainen farmi vai ei. Enpä usko, että Diskoskaan olisi kovin mainiosti kyennyt SM-liigaa pelaamaan.

Nyt. Tappiin saakka, Jokipolle turpaan. Tapahtui tämän jälkeen mitä tahansa.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Ehdottoman upea finaalisarja käsillä, sillä ei KooKoosta noilla esityksillä ollut mitään annettavaa näille finaaleille. Minua ei paskaakaan kiinnosta, pelaako D-Teamissa JYP:n jätkiä. Ainoa asia on, että joukkue ei voi nousta, joka sikäli veisi Ilves-D kamppailulta sen ansaitsemaa arvoa. Muuten D-Teamille täysi tunnustus ja tässä on kuitenmin pelillisten asioiden vuoksi joukkueet finaalissa ja eletään sen kanssa!

Molempien joukkueiden fanien kannattaa muistaa, että vastus on astetta kovempi kuin aiemmat. Jokipojat oli esimerkiksi LeKiä vastaan äärimmäisen kova, liikkuva ja taitava joukkue, jonka tahtotaso on viimevuotisen tappion jälkeen tasolla, johon (edes) LeKin tahtokiekko ei pystynyt vastaamaan. Joten kannattaa olla varuillaan D!
 

TeeTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, sekä mestis kokonaisuudessaan
Miten D-Team, saatteko jalkeille 3pakkiparia, vai lähdettekö viidellä puolustajalla? Ei meidänkään pakkitilanne häävi ole, vaikkakin kuudella puolustajalla päästään peliin
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Muiden ketjujen perusteella tämän ja ensi viikon aikana Jokipoikia kannattaa Jyväskylää ja Tamperetta lukuunottamatta koko muu Suomi. ?


No eiköhän suuri yleisö yleisö ole yleensä ns. altavastaajan puolella. Jatkoajalla ja keskustelupalstoilla Mestiskiekkoa kommentoivat eri seurojen fanit ja niiden joukossa ei nyt koko kauden aikana ole monia D Teamia symppaavia ollut ja siinä joukossa toki Jokipoikia toivotaan liigakarsintoihin.

Mutta muuallakin kuin Keski-Suomessa D Teamia seurataan kylla ja kannustetaan. Ja joukkueelle tärkeintä on, että kannatusta löytyy Keski-Suomesta. Liigapeleissä on täällä sopivasti viikon tauko, joten eiköhän sunnuntaina ja torstaina saada halliin 3000 henkeä ja ylikin, etenkin jos torstaina olisi mahdollisuus nostaa kotona pokaalia. Synergialla en usko D Teamin näissä finaaleissa häviävän.


Miten D-Team, saatteko jalkeille 3pakkiparia, vai lähdettekö viidellä puolustajalla? Ei meidänkään pakkitilanne häävi ole, vaikkakin kuudella puolustajalla päästään peliin

Aika vähän on huhuja kantautunut loukkaantumisista, joten kokoonpanoja odotellaan. Jos jollain on tietoja, niin mielenkiinnolla odotellaan. Auvitu paikkaa tarvittaessa.
 

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jyväskylä taitaa tällä hetkellä olla se dissatuin jääkiekkokaupunki.

Siltä vaikuttaa. Helpottaisikohan muiden pahaa oloa anteeksipyyntö Deen puolesta ja kilpailusääntöihin lisättävä klausuuli, jonka mukaan liigakarsintaan pääsee Mestiksen play-offseissa parhaiten menestynyt "oikea" joukkue?
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämän päivän Keskisuomalaisessa Jukka Seppänen (omistaja) näytti vihreää valoa mahdolliselle Liiga nousulle ja sai ainakin minut hyvälle tuulelle (kerta kaikkisen loistavaa huumoria!) Jos nyt D onnistuisi mestaruuden lisäksi vielä voittamaan Ilveksen 4 kertaa niin taloudelliset reaaliteetit tulisivat vastaan. Eli tämä talousalue ei kahta Liigajoukkuetta elätä enkä usko että keneltäkään löytyy tarpeeksi rahaa edes liigalisenssin lunastamiseen. Siitä huolimatta D Team lähtee täysillä hakemaan mestaruutta.
Rämö ja D:n puolustuksen mieskato ovat ne asiat jotka voivat tämän sarjan ratkaista Jokipojille. Eli vahva usko siihen että ainakaan Synergialla D Team ei häviä eli sarja saattaa hyvinkin mennä viidenteen peliin.
Tänään olisin hyvin mielelläni lähtenyt Joensuuhun peliä katsomaan mutta kun samaan aikaan JYP pelaa runkosarjan voitosta Tampereella niin ei voi mitenkään revetä kahteen paikkaan :(
 
Tämän päivän Keskisuomalaisessa Jukka Seppänen (omistaja) näytti vihreää valoa mahdolliselle Liiga nousulle ja sai ainakin minut hyvälle tuulelle (kerta kaikkisen loistavaa huumoria!)

Ehkä huvittavin kuvio minkä olen kuullut tästä mahdollisesta liiga noususta liittyi venäläisiin sijoittajiin ja Jypin vähemmistöosakkuuteen D-Teamissa. Oli miten oli, hienosti tuntuu D-Team ravistelevan suomalaisen jääkiekon rakenteita.

Tasaiset finaalit tulossa. Mestiksen kaksi parhaiten valmennettua joukkuetta kohtaavat. Ehkä pieni etu Jokipojilla, johtuen kotiedusta ja vähemmästä pelimäärästä. Hiukan leveämpi materiaali myös. D-Team minun mielestä paremmin valmennettu. Peli näyttää miten käy.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Siltä vaikuttaa. Helpottaisikohan muiden pahaa oloa anteeksipyyntö Deen puolesta ja kilpailusääntöihin lisättävä klausuuli, jonka mukaan liigakarsintaan pääsee Mestiksen play-offseissa parhaiten menestynyt "oikea" joukkue?

Varmaan tuollaista odotetaan ja anteeksipyyntöön vielä lisäys, että eihän D Team oikeasti voittanut edes, vaan kun "oikeilla" mestisjoukkueilla oli liiganousun tuomat paineet, niin vahingossa - heidän puristaessaan mailaa niin kovin - dise pääsi täysin paineettomassa tilassa pelaten voittamaan.

Varmuuden vuoksi pitäisi ehkä pyytää anteeksi Sportin talousvaikeuksien aiheetonta synkistämistä, kun Vaasan kausi päätettiin niin lyhyeen. Ja tietysti joidenkin mieltä lämmittäisi, jos anteeksi pyydettäisiin jopa koko seuran olemassa oloa.

Voi toki olla, että seuran johto ei juuri nyt finaalikiireiltään ehdi tuota runoilemaan.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
NohhNohh, eipäs nyt pyydellä anteeksi siellä. Toki ymmärrän mielipiteitä siitä, että D ei saisi pelata finaaleissa, eikä Mestiksessäkään, mutta ei se nyt niin mene. Hyvää työtähän siellä on selkeästi tehty ja farmikuvio on kokonaisuudessaan toimiva. Tiiä vaikka Riutan Topikin vielä intoutus kerran hakemaan paikkaa JYPin penkiltä, jahka pukuhommiltaan ehtii. ;) Leikki sikseen, paikkansa D on finaaleissa ansainnut ja nimenomaan pelaamalla, siitä on turha jossitella.

KK:ta olisin toivonut itse vastaan, mutta näillä mennään. KK sen vuoksi, että sen pelityyli olisi sopinut paremmin Jokipojille. Nyt vastassa on hyvinkin samanlainen joukkue kuin Jokipojat, joten vääntö lienee aika tiukkaa. Plussaa Jokipojille siitä, että YV alkoi jopa jo toimimaan, ainakin hetkittäin ja onhan se viime vuotinen etu nyt - joukkue on oppinut häviämään ja sen kautta opitaan myös voittamaan.

Jokipoikia pidän myös nälkäisempänä joukkueena, enkä usko mihinkään paine-hössötyksiin, joita jostain koitetaan laittaa. Kaikki on auki, baana on puhdas ja päivät pitenee! Pitämällä kotietu handussa, lyömällä luu kurkkuun ekassa matsissa, niin ollaan vahvoilla. Samalla lailla painetta D:n pakeille kun mitä annettiin LeKin kalustolle niin vastustajan mopo hyytyy ja virheitä tulee, niistä tehään maalit niin eikös se oo siinä? Ja Rämö + pakisto Immosen johdolla peittää loput.

Ja sekin on muuten selvää, että taaskaan runkosarjan ykkönen ei voita kannua.
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Tämän päivän Keskisuomalaisessa Jukka Seppänen (omistaja) näytti vihreää valoa mahdolliselle Liiga nousulle ja sai ainakin minut hyvälle tuulelle (kerta kaikkisen loistavaa huumoria!) Jos nyt D onnistuisi mestaruuden lisäksi vielä voittamaan Ilveksen 4 kertaa niin taloudelliset reaaliteetit tulisivat vastaan.(


Seuran nousun kieltää myös SM-liiga OY:n säännöt! Niiden mukaan, ei kahta saman taustayhtiön omistamaa joukkuetta saa pelata liigaa! Joten kysymys siis kuuluu: Kuinka sitten käy, jos D-team voittaa? on vain kaksi vaihtoehtoa: 1.) Liigakarsinnat jätetään kokonaan järjestämättä, tai 2) Ne järjestetään, mutta vain "tasonmittauksena", kuten se kuuluisa, vai sanottaisiinko surullisen kuuluisa, KalPa:n vs Jukurit(Mestiksen 2.paras joukkue) välinen "tasonmittaus". Kuten huomaatte "suo siellä, vetelä täällä". Voitte vain kuvitella olisiko tällaisellä "tasonmittauksilla" todellista markkinointi arvoa Mestikselle saati Liigalle?(Vertaa sitä "keltaisen lehdistön" rummutuksen viimme vuonna) . Tästä ja vain siitä syystä toivon ja kannatan tässä sarjassa Jokipoikia! Ottamatta kuitenkaan kunniaa pois D-team:ltä, joka on sinne itsensä pelaamalla ansainnut paikkansa!
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Hankkikaapa käsiinne päivän Karjalainen. Siinä Vuorinen kertoo, ettei D-Teamin mahdollinen liigapaikka ole poissuljettu. Siitä päätettäisiin sitten ottelujen loputtua kabinettitasolla.
Liigaosakkeen hintakin on viime kaudesta vähän pudonnut - alle 1,5 me.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Ainahan JYP voi DTeamin myydä uusille taustatahoille, jos liigapaikka aukeaa.

Ja nimeksi tulee taas Diskos. D-Team on vain salaliitto ja tarvittava välivaihe jolla Diskos saadaan SM-liigaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös