Fiesta-turnaus 15. - 17.8 Oulu

  • 17 282
  • 139

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Re: Myrskyvaroitus

Viestin lähetti Euro71
Sergei: EDIT3: Ja lisätään vielä se, että sen hylätyn maalin jälkeen joku JYP-hyökkääjä (jota en ehtinyt nähdä, mutta saattoi olla Vostrak) laukoi todella tulisen vedon, joka kolahti maalin tolppaan (tai ylärimaan) ilman että kukaan katsomossa ehti kissaa sanoa. Maali oli enemmän kuin lähellä...

Tuo ylärimalaukaus tuli kylläkin n. kahdeksan minuuttia ennen hylättyä maalia, hylätty maali puolestaan tuli aivan ottelun lopussa. Selvä maali, joka olisi pitänyt hyväksyä. Pakaslahti näytti ensin maalia, mutta hetken arvottuaan hylkäsi sen.
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Rohkenen olla eri mieltä tuosta JYPin kyseenalaisesta maalista. Mielestäni Pakaslahti teki täysin oikean tuomion hylätessään maalin. Toki kukaan JYP-pelaajista ei ollut laukauksen lähtiessä maalivahdinalueella, mutta jo ennen laukausta joku pelaajista (en muista tarkkaan kuka) horjutti Karjalaisen tasapainoa pahasti. Tämä on minun näkemys, ja sehän on aina oikea:D .

JYP-pelaajista TPS:n ainokaisen aikana jäähypenkkiä kulutti mielestäni Pavel Vostrak eikä Pekka Poikolainen, mutta nämähän ovat kauneusvirheitä. Tai sitten luulen / muisttelen väärin.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Myrskyvaroitus

Viestin lähetti Euro71
<ankaraa T&T-hehkutusta>
Kahden HARJOITUSPELIN(!) nähneenä pidän Tonia ja Tenkrattia yksinä parhaista koskaan Kärpissä pelanneista ulkomaalaisista - Kames mukaan lukien... Toivottavasti kausi lähtee molemmille hyvissä merkeissä liikkeelle ja loukkaantumisia ei tule...
</T&T-hehkutus>

En näkemäni perusteella ymmärrä tätä jo useamman ihmisen harrastamaa hurjaa Tenkrat-ylistystä; mitä niin jumalallista tai edes liigatähtimäistä kaveri on vielä kentällä esittänyt ansaitakseen moisen suitsutuksen? Toki potentiaalia on - nopeus, hyvä laukaus ja vahva kiekon suojaus on väläyksittäin nähty, mutta suurimman osan ajasta kaveri on ollut kentällä tasaista kärppämassa. Kovasti parannettavaa vielä ollakseen edes liigatähti, tosin ei minä kovinkaan epäile etteikö parannusta vielä tapahdu.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Eilinen matsi oli jo hieman parempi kuin sekava ja puuroinen tps-peli. Ruotsalaiset alkoivat jahtaamaan Aarniota 3.erän loppuvaiheilla, vaikka eihän Antti innostunut vielä edes kunnon pommitukseen:D Uusi loistava kapteenimme Lasse Kukkonen taisteli jälleen esimerkillisesti, mutta kuka herättäisi Joni Pitkäsen todellisuuteen?? Valitettavasti Pitkänen tuntuu jatkavan siitä mihin viime kaudella jäi...toivottavasti poika uskalletaan laittaa vilttiin jos peliesitykset eivät oikeuta paikkaan pelaavassa kokoonpanossa.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olihan ihan tunnelmallinen tuo Kärpät-Luulaja ottelu, vaikkakin oli harjoituspelistä kyse. Peli oli jo astetta parempaa Kärppien taholta, kun tuo puolustuspelaaminenkin jo hiukan maittoi itse kullekin.

Illan erityismaininnan saa ihmiskuulaksi tituleerattu Antti Aarnio , sillä sellaisella tavalla tämä mies pisti röyhkeästi Luulajan poikia seinille. Ruotsi pojat ei oikein tahtoneet sulattaa, kun tuon kokoinen jässikkä alkoi hyppimään heidän silmilleen. Tästä Aarnion pojasta tullaan ensikaudella puhumaan jo isommalla äänellä, sillä taklauspeli ja kiekon hallinta on Antilla jo ihan hyvin hallussa.

Kärppien Viuhkolan ja Lieversin kentät näytti jo pelottavan hyviltä, sillä tässä on Kärpille ensikaudelle kaksi todella kovaa kenttää, jotka tulevat tasaisesti kilpailemaan joukkueen tehokkaimman ketjun tittelistä. Viuhkola näyttää hyvin sopeutuneen näiden kahden taitavan Kladnon pojan väliin, mikä on todella hyvä asia kautta silmällä pitäen.

Jokisen paluu laituriksi Lieversin kenttään on saanut tämänkin ketjun toimimaan loistavasti. Jokinen on tuonut tähän ketjuun hiukan sitä Hakkimaisuutta, jota tähän ketjuun on tarvittu kipeästi. Lievers ja Pota tuntuvat olevan siinä kunnossa, että maaliverkot laitetaan tänä vuonna useaan otteeseen tötterölle. :p

Pyörälän ketjun suurin haaste on tänä vuonna ottaa vastustajan ykköskentältä aika ja tila pois, ja uskon näiden miesten siinä hyvin onnistuvankin.

Nuorisoketju on näyttänyt todella positiivisia otteita näissä harjoituspeleissä, sillä sellaista vauhtia ja taklauksia on nähty näiden veijareiden kanssa. Toivottavasti Heikkilä ymmärtää antaa myös vastuuta tälle ketjulle, sillä kyllä he vastaavat huutoon, kun sitä heille annetaan.

Puolustuspelaaminen sai jo hiukan ryhtiä tuossa eilisessä Luulaja pelissä, sillä parannusta oli jo mukavasti, kun vertaa tuohon toissailtaiseen TPS peliin. Soutukorva ei mielestäni esitä sellaisia otteita, että hänet kannattaisi ottaa joukkueen kokoonpanoon loppukaudeksi. Pitkänen seilaa niissä NHL-unelmissaan, ja takaisin tulosta ei vielä ole ollut positiivisia merkkejä. Toivottavasti Heikkilä saa karistettua nuo staran elkeet, sillä Pitkänen tekee tällä hetkellä luokattomia virheitä, eikä joukkueella ole liigapeleissä niihin varaa. Lehtosta oli mukava seurata Luulaja pelissä, sillä taklauspeli toimi mahtavasti, ja laukaukset lähti vihaisesti. Muu puolustus pelasi kohtalaisen mallikkaasti, ja Jaakola oli mielestäni mies paikallaan.


Korhonen pelasi kuin muuri, ja hänen otteensa lämmittivät allekirjoittanutta. Liekö painonpudotus saanut nopeutta Karhun otteisiin, sillä miehen otteet näyttivät paremmalta, kuin viime kaudella.

Tänään on sitten mielenkiintoinen peli JYPpiä vastaan, ja saa nähdä kuinka Toni innostuu entistä seuraansa vastaan pelaamaan. Toivottavasti illan pelistä tulee viihdyttävä ja vauhdikas, sillä yleisöä luulisi tulevan tähänkin peliin mukavasti. JYP vei viime vuonna mukavasti pisteitä välisarjassa, kun Kärpät ja JYP kohtasivat toisiaan. Tänään olisi mukava paikka lyödä luu kurkkuun heti jo tässä turnauksessa, ja ottaa pientä henkistä yliotetta jatkoa ajatellen. Saa nähdä miten sähäkkä sentteri Eric Perrin onnistuu tänään, sillä itse en vielä ole nähnyt tässä turnauksessa JYP:n pelejä.

Kohta katsomaan Formulan aika-ajoja, ja sitten kannustamaan Kärpät voittoon JYP:stä :D
 
Viimeksi muokattu:

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Re: Re: Myrskyvaroitus

Viestin lähetti kop


En näkemäni perusteella ymmärrä tätä jo useamman ihmisen harrastamaa hurjaa Tenkrat-ylistystä; mitä niin jumalallista tai edes liigatähtimäistä kaveri on vielä kentällä esittänyt ansaitakseen moisen suitsutuksen? Toki potentiaalia on - nopeus, hyvä laukaus ja vahva kiekon suojaus on väläyksittäin nähty, mutta suurimman osan ajasta kaveri on ollut kentällä tasaista kärppämassa. Kovasti parannettavaa vielä ollakseen edes liigatähti, tosin ei minä kovinkaan epäile etteikö parannusta vielä tapahdu.

Hmm.....aloin itsekin miettimän syvemmin mitä erityisen hyvää Tenkratissa on, että kaveria noin kannattaa hehkuttaa. Ja tulihan se sieltä: eilisessä pelissä, mikä oli valitettavan rikkonainen sivumennen sanoen, katselin sillä silmällä erityisesti Tenkratia. Mielikuva: nopea, helvetin nopea. Hanakka laukomaan, mutta mikä parasta, laukaus on myös kova ja tarkka. Hoiti eilisessä pelissä myös puolustusvelvoitteensa moitteettomasti, itse asiassa oli monesti se ensimmäinen hyökkääjä pakkien apuna. Teknisesti taitava, tarpeeksi vahva, ja erottuu Kärppien entisestä polkukoneesta, Koskenkorvasta mm. painonsa takia (94kg) ja siitä, että osaa tehdä myös kiekon kanssa jotain.

Kyse ei ole mielestäni siitä, mitä Tenkrat on näissä kahdessa pelissä esittänyt, vaan siitä, mihin Tenkrat kykenee, ja se, millaiset ominaisuudet Tenkrat omistaa, antaa mielestäni meille Kärppä-faneille luvan odottaa Tenkratista sitä isoa tähteä. Enkä suuremmin valita Tenkratin tähänastisiakaan esityksiä, mm. tehot 1+1, läpiajoja, kovaa tsemppaamista ja luistelua.... sanomattakin lienee selvää että olen näkemästäni vakuuttunut Petr Tenkrat -fani.

Toisaalta ymmärrän kop:n argumenttiä, monet ovat hehkuttaneet Tonin eilistä suoritusta, jossa taas minä en nähnyt suurempaa loistetta. Päinvastoin, kahdessa ensimmäisessä erässä Ton jakeli jopa huonoja syöttöjä suoraan vastustajan lapaan (muistaakseni toisen erän ylivoima?), mutta oli kyllä mies paikallaan kolmannen erän ylivoimissa.

Antti Aarniota taas tekisi mieli ylistää taivaaseen, mutta jospa pidetään Aarnio meidän Kärppä-fanien suurena salaisuutena;) ja annetaan Aarnion näyttää kaudella mikä on miehiään.

Saman ketjun toinen laita, Henrik Juntunen taas oli allekirjoittaneelle pettymys. Jotenkin ei tuntunut pääsevän vauhtiin, kuten Haataja edellisessä matsissa, ja pahaa pelkään ettei Juntunen mahdu neloseen ainakaan alkukaudesta. Ei siinä mitään, parhaat pelaavat, mutta olisi todella sääli "hukata" Juntunen johonkin a-junioreihin. Tietysti a-junnuissa peliaikaa tulisi huomattavasti enemmän kuin liigassa, mutta kevään junioreiden MM-kisoja silmällä pitäen Juntusen olisi parempi mahtua liigajoukkueeseen, tuskin kovinkaan monta miestä mahtuu a-junnujen sarjasta MM-joukkueeseen. Ja Juntusella eittämättä on lahjoja, jopa NHL:ään asti..... ehkäpä seuran vaihto tekisi terää Henkalle.

Tänään sitten JYPin kaatoon, toivottavasti näemme yhtä hyvää peliä kuin eilenkin!
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilahduttavaa oli nähdä, että Markuksen jalkoväli sulkeutui nopeammin kuin aikoihin. Taisi olla uudet patjatkin, varmaan entisiä paremmat. Eikö siitä jo viime kaudella ollut puhetta, että Korhonen laittaa samanlaiset polkkarit kuin Thomasilla oli?

Olipahan mielenkiintoinen tuomarilinja. Ystävyysottelu ja vielä ystävyysseurojen välillä, mutta eipä ollut Rönnin poika niissä ajatuksissa. Siinä vietiin naapuria tukka putkella jäähylle ja tulipa niitä typeriä penaltteja kärpillekin. Hermot meni kuitenkin Luulajalta onneksi ensin. Ilman Rönnin älyttömyyksiä ottelun alkupuolella tuskin kenenkään hermot olisi ihmeemmin palaneet ja olisi voitu pelailla jääkiekkoa ringeten sijasta täydet 60 minuuttia.

Aarnio hankki kivasti jäähyjä vihulaisille. Muutamalla vastustajalla petti pokka totaalisesti eikä Antti muuta kuin nosti pari kertaa seinälle. En ainakaan näiden lasien läpi huomannut mitään kiviharju-tyylistä raukkamaista huitomista ihmeemmin.
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Viestin lähetti nro.44
mites yerkku pelas JYPpi pelin?

Enpä itse nähnyt kuin kolmannen erän, eikä siinä mielestäni käynyt kentällä. En kyllä ihan täysillä keskittynyt peliin.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Dave
Ilahduttavaa oli nähdä, että Markuksen jalkoväli sulkeutui nopeammin kuin aikoihin. Taisi olla uudet patjatkin, varmaan entisiä paremmat. Eikö siitä jo viime kaudella ollut puhetta, että Korhonen laittaa samanlaiset polkkarit kuin Thomasilla oli?

Korhonen otti ennen Thomasia käyttöön nuo Vaughnin kevyet patjat. Muistaakseni Korhonen pelasi kauden mittaan myös mustilla Vaughn-patjoilla. Muistan Thomasin kehuneen Korhosen patjoja niin paljon, että mies myöhemmin hankki itselleen samanlaiset.
 
Viimeksi muokattu:

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät-JYP

2-0, 20 minuuttia

1-0 Appel (Haataja-Jaakola)
2-0 Lievers (Potaichuk)

3-3, 40 minuuttia

Meni huitomiseksi ja hakkaamiseksi...
 
Viimeksi muokattu:

Foik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
4-3

Kärpät siis lopulta voittivat 4-3 rikkonaisten 2. ja 3. erän jälkeen. Kärppien maalintekijät Appel, Lievers, Juntunen ja Viuhkola.

JYP nousi Kärppien jäähyillessä ja Bäckströmin haparoidessa 1-3 -tilanteesta tasoihin, maalintekijöinä Nikolov, Virtanen ja Perrin.

Rankkarit vei JYP kolmannessa parissa.

Paikalla olleet jatkakoon tästä.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Voittoon, Tepsi!

TPS siis otti ja voitti Fiesta-turnauksen. En olisi ennakkoon uskonut. Positiivista on se, että Elliott osoitti olevansa kelpo molari, Nurminen sai maaleja ja Liuskin taitaa osata pelata.

Mitäs muuta tuosta voitosta kuittasi? Mehujäät koko porukalle?
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Re: Voittoon, Tepsi!

Viestin lähetti mission16W
TPS siis otti ja voitti Fiesta-turnauksen. En olisi ennakkoon uskonut. Positiivista on se, että Elliott osoitti olevansa kelpo molari, Nurminen sai maaleja ja Liuskin taitaa osata pelata.

Mitäs muuta tuosta voitosta kuittasi? Mehujäät koko porukalle?

Mehujäät ja ilmapallot kädessä Tepsin jätkät lähti lentokentälle.

Turnauksen huipentaneessa JYP-mittelössä nyt ei muuta hauskaa tapahtunut kuin tämä tuomaripelleily toisessa ja kolmannessa erässä. Ei puuttunut kuin että pojat olisivat ruvenneet heittelemään toisiaan kermakakuilla naamaan. No, huumoripelissä ihan sama, saipahan treenata erikoistilanteita.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Turnauksen voitti kai Kärpät eikä TPS. Ellei sitten niistä rankkarikisoistakin saanut jotain pisteitä.


Kärpillä joka tapauksessa oli parempi maaliero ja myös keskinäisten otteluiden vertailussa Kärpät oli tasapisteisiin päätyneestä kolmikosta paras.
 

velmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Colorado...
Miltä Jypin peli näytti? Onko peli hyökkäysvoittoisempaa kuin ennen?

Olisin kiinnostunut myös näiden pelaajien esityksistä:
Perrin, Vostrak, Chlubna, Immonen, Mäenpää ja Korhonen. Myös muitakin saa kommentoida mutta näistä kavereista olisi mukava kuulla. Perkuleen työt, kun niiden takia ei pääse kattelemaan pelejä!

Kiitokset jo etukäteen vastanneille!
 

Tenho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tuosta otteluraportista senverran, että Jypin numero 18 on jypht.fi:n mukaan Tuomas Mikkonen...
 

dal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ne parit
Yhteenveto turnauksesta

Kun kerta Huhu-Areenan keskusteluunkin tuli kyseinen yhteenveto perstuntumalla ja ulkomuistista kirjoitettua, niin samakait se on laittaa tännekin:

TPS:

Turnauksen voittaja. Hyvää peliä. Parannettavaa jossain määrin hermokontrollissa. Lisäksi ainakin herra Alatalo voisi keskittyä enemmän pelaamiseen, tänäänkin pisti silmään se, että mies tökki ja ronkki paljon, jos pelaisi samanlaisella innolla kuin tökkii mailalla niin peli luistaisi vieläkin paremmin. Miinusta antaisin myös tuosta, että ainakin tämänpäiväisessä pelissä pelattiin välillä sikaa ja mailat korkealla. Tosin jotkuthan ovat väittäneet, että TPS pelaa piilo- ja pikkusikaa, mikä on aivan oikea väite, näin ainakin tänään oli. Elliott tulee olemaan ensikaudella kova luu, Karjalainen taas keskitason kakkosmokke.

Kärpät:

Turnauksen kakkonen. Ensimmäisessä turnauksen pelissä reilusti hakemista, mutta se olikin ensimmäinen harjoituspeli kyseiselle joukkueelle. Hiomista vielä kiekon ylöstuonnissa ja puolustuspelissä, sekä hermokontrollissa varsinkin muutamilla pelaajilla, pelaamiseen on keskityttävä enemmän. Maalivahtikaksikko tasainen, Korhonen pelasi vain yhden pelin, mutta sen perusteella tällähetkellä hieman Bäckströmiä parempi. Peliajasta kilpailu kehittänee molempia maalivahteja. Joni Pitkänen vaatii toisinaan maanpinnalle palauttamista, hyökkää välillä liikaa ja muutenkin pelaa hieman leijuen. Toivottavasti NHL ei ole jättänyt jälkiä. Nuorille pelaajille taas paljon plussaa, huikeaa peliä. Kapteeni Kukkonen otti hieman liikaa jäähyjä kapteeniksi, Pitkänen taas pelasi asenteella "minulle ei vittuilla", mikä näkyi jäähyissä ja yleisessä asenteessa. Tsekkikaksikko välillä pimennossa, mutta kun ketju toimii, niin se on todella tasokas. Lieversin ketju toimii jo nyt hyvin, varsinkin kun Jokinen tuli keskelle herättämään.

Luulaja:

Turnauksen kolmas. Joukkueessa lukuisia hyviä puolustajia ja muutenkin joukkue ylitti odotukset, pystyi pistämään jokaiselle joukkueelle jonkun verran hanttiin. Reilusti parannettavaa hermokontrollissa, miehet olivat yhtenään kuin tuliset hiilet alushousuissa. Hyökkäyspelistä annettava myös pisteet, lähes poikkeuksetta kaikki maalit olivat komeita mitä joukkue aikaan sai.

JYP:

Turnauksen jumbo. Pohjimmiltaan aika ponneton esitys. Puolustus toimi välillä ihan mukiinmenevästi, hyökkäyspeli takkuili. Hermokontrollissa myös tällä joukkueella parannettavaa. Maalivahtikaksikko hyvä, varsinkin Pitkämäki yllätti minut henkilökohtaisesti varmalla pelillään. Pihlman ja puolustaja Marttinen saisivat keskittyä pelaamiseen, eikä alituiseen tökkimiseen, ronkkimiseen ja sikailuun, niin tulisi sitä tulostakin. Kyseiseen ronkkimiseen syyllistyi välillä koko joukkue, huolestuttavan paljon. Chlubna täysin pimennossa, melkein yhtä pimennossa tosin myös Vostrak.

Tosiaan, ulkomuistista kirjoitettu, vain ja ainoastaan oma mielipiteeni. Teilata saa jos välttämättä tahtoo.
 
Viimeksi muokattu:

Voittaja

Jäsen
Voittaja ihmettelee Oulu "ymmärtäväistä" yleisöä. Hirveä vihellys Siipon Kimmolle(päädumari) kun Myllykoski sai 2 min jäähyn väärästä varusteesta(tai jotain, aivan sama). Tilanne oli seuraava(jos jotain kiinnostaa): Kärpät alivoimalla, Myllykoskella irtosi kypärä, mies lähti ihan oikein vaihtoaitiota kohti. Omalla sinisellä on JyPin pakki, joka pitää paikkansa ylivoima kuviossa, mitä tekee Mikko? Luistelee päin JyPin pakkia, vaikka ainoa oikea osoite olisi ollut suoraan omaan vaihtoaitioon. Eihän tuossa tilanteessa kukaan järkevä peluri jätä tilannetta käyttämättä, vaan hankkii kaverille penaltin. Myllykoski kakkoselle, ja Sakke(Palsola) hankki samassa tilanteessa typerän kympin, soitettuaan turpaansa vähän turhan kovalla volyymillä. Typerää...
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Aivan, aivan. Häpeillen tunnustan itsekin viheltäneeni ko. tilanteelle, ennen kuin sekuntia myöhemmin tajusin mistä jäähy oikein tuli. Palsolan suunsoittokymppi oli turhaa, mutta vielä turhempi oli Potan kosto ja siitä 2+10. Tosin Potan naamariin tullut ventti avitti tulistumista.

Tänään tsekkikaksikko oli kyllä yössä, eivät syttyneet peliin oikein missään vaiheessa. Pitkänen oli palannut maanpinnalle, ja Aarnio & Lehtonen esittivät muutaman maukkaan taklauksen. Ilahduttavaa oli myös Juntusen tekemä maali.

Oliko JYPin Chlubna edes jäällä? Sen verran näkymätön mies oli, vaikka joukkueena JYP mielestäni pelasi varsin hyvin, nähtiinpä aika ajoin pitkiä myllytyksiä Kärppienkin päässä. Mielestäni JYP pelasi nimen omaan joukkueena hyvin, ketään erityistä on paha mennä nimeämään. Tosin tunnistamista vaikeutti myös se, etten piippuhyllylle nähnyt kunnolla numeroita, ja nimiä ei selissä lukenut. Pakki nro 7 jäi mieleen (Mäenpää?).
 

dal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ne parit
Itse ainakin tuomitsin Myllykosken (ja Palsolan sekä Potaichukin) temput heti, enkä vihellellyt turhia. Itsestään selvää oli tuo Myllykosken homma, mies osallistui peliin ilman kypärää, josta kakkonen rapsahtaa aina jos tuomari sattuu huomaamaan. Nyt huomasi.

Chlubna oli kyllä tänään todella pimennossa, mutta pelasi ainakin jonkun verran, kun kerta yhden syötön kasaan sai - 34.34 3-2 Virtanen (Chlubna - Hauhtonen). Mutta tosiaan, aika pimennossa oli myös Ton sekä varsinkin Tenkrat, joten..

JYP:n pakki #7 on tosiaan Mikko Mäenpää, Tapparan A-junioreissa kovia jäähylukemia kerännyt, jos oikein muistan.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Chlubnan pimentoa selittää ehkä se, ettei mies oikein jaksa syttyä "turhiin" peleihin, ongelma - tai ehkä asenne - joka on monella huippupelaajalla. Sama vaivasi myös Tonia Jypissä. En epäile yhtään etteikö Tomaksella ole vielä varastossa pariakin vaihdetta kun tosipelit alkavat.

Sen sijaan olisin eri mieltä Vostrakin otteista, hän ei ehkä ole sillä lailla näkyvä tsekki kuin T&T tai Chlubna, mutta hän tekee jatkuvasti kovasti duunia ja on yleensä paikalla, kun Jyp saa painetta vastustajan päätyyn. Tulee olemaan arvokas mies meille liigakaudella.

T&T olivat Jyp-matsissa aika vaisuja, Potaitshuk - Lievers - kaksikko onnistui paria luokkaa paremmin. Tonhan kyllä sanoi allekirjoittaneelle, että Jypiä vastaan pelaaminen jännittää, mikäs sen mukavampaa meidän Jyp-fanien kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös