Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Marco valitteli Nelosen urheilu-uutisissa sitä, että Jazz ei ole maksanut rästissä olevia palkkoja hänelle. En ehtinyt nähdä kokonaan juttua, jos joku näki, niin voitko sanoa, että mitä muuta jutussa sanottiin.[addsig]
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Nyt on homma hanskassa ja näin myöhäiset urheilu-uutiset Neloselta. Siis Marcon pitää maksaa Jazzille. Aika epäselvää touhua, kun nyt Marco maksaa Hakan palkastaan 2500mk joka kuukausi Jazzille. No oli miten oli..
<BR>-----------------
<BR><font color=red><b>Arn</b></font><font color=black><b>old©</b></font>
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Arnold 2001-02-18 23:08 ]</font>
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä ei liity Marcoon mutta yhden jutun mukaan Petr Ton joutui myös vielä tämänkin kauden aikana antamaan tietyn osan palkasta entiselle Tshekin seuralleen. Ensi kaudella Tonin ei tarvitse enää maksaa kyseistä osaa. Juttu taisi olla Keskisuomalaisessa tässä vähän aikaa sitten.
 
”Kyllä tää on ollu hyvä kesä siinä mielessä, että meillä ei lusmuilijoita ole porukassa, on jo lähteneet jonnekin muualle, lentäneet." Kailajärvi syksyllä 2002.

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen ymmärtänyt niin, että Marco maksaa 2500 mk/kk verokarhulle. Marcon oli tarkoitus saada palkkansa nettona, mutta FC Jazz ei suorittanutkaan veroja. Verottaja luonnollisesti kääntyy Marcon puoleen tässä tapauksessa, koska veropykälät eivät tunne tällaisia \"puhtaana käteen\" -työsopimuksia. Marcolla ei tällä hetkellä ole oikein muutakaan mahdollisuutta kuin maksaa, mutta pelaajayhdistys hakee oikeutta asian tiimoilla parhaillaan.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
TM:
<BR>
<BR>Näinhän se meni, ja syy oli Tonin aikoinaan Kladnon kanssa tekemän viisivuotisen (!) sopimuksen. Tämä sopimus päättyy tänä keväänä, ja ensi kaudella JYP maksaa palkkaa vain pelaajalle itselleen, kun tällä ja edellisellä kaudella tarvitsi maksaa sekä Tonille palkka että Kladnolle vuokra. Tämän takia myöskin JYPillä oli varaa pitää sen tason pelimies kuin Ton, ensi kaudella Tonille maksetaan saman verran kuin ennenkin, mutta nyt kaikki rahat menevät hänelle suoraan eikä enää penniäkään Kladnoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy