Fanituotemyynti

  • 619 064
  • 2 095

Krisey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit / Vegas Golden Knights
Ite odottelen collegehousuja. Ja tarvis sellasen jokeri kangasmerkin.. ei iso eikä myöskään minikokoinen. Takissa on sellanen merkki
hihassa mikä pitäis saada pois näkyvistä. Kuitenkin hyvä takki niin viittis poiskaan heitellä :'D
 

Jannecky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
tarvis sellasen jokeri kangasmerkin.. ei iso eikä myöskään minikokoinen. Takissa on sellanen merkki
hihassa mikä pitäis saada pois näkyvistä. Kuitenkin hyvä takki niin viittis poiskaan heitellä :'D
Tähän sama! Itellä myös muuten oikein hyvä takki, mutta hihassa joku mikä lie paskatahra mikä pitäis saada piiloon :D samanlainen tahra on myös yhessä hupparissa, sekin olisi kiva saada jemmaan
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Haluisiko joku ostaa täysin käyttämättömän uutuus-t-paidan kokoa XXXL? Jokerit logopaita - Tilasin pari eri kokoa varmuudeksi, mutta tämä on itselleni aivan turhan iso. Lähtee esim. hintaan 20€ ja vaihtarit jossakin tulevassa pelissä, esim. 15. päivä harkkamatsissa. Laita priva jos kiinnostelee. Komea, uuden aikakauden paita kyseessä.

Edit: myyty! Siinä ei kauaa kerennyt pöly kasaantumaan.
 
Viimeksi muokattu:

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikös se ollut Manskulla siinä loogisesti Nordiksen kohdalla silloin kun siellä pelattiin vielä. Areenan mukana siirtyi sitten uuteen halliin.
Lainasin viestin tänne fanituotemyyntiketjuun, kun viestini ei liity niinkään Jokerifanien kotikaupunkeihin.

Oman muistikuvani mukaan vanha fanikauppa sijaitsi juurikin tuossa Manskun ja Nordenskjöldinkadun kulmassa, jossa nykyään on Frakkipalvelu Nam. Juuri menin sporalla siitä ohi.

Namia olisi, jos Jokerit saisi johonkin fyysiseen myymälään noita fanituotteita myyntiin. Pääsisi itse hypistelemään pelipaitoja ja kokeilemaan päälle mikä olisi oikea koko paidoissa. Keravalla ja Nordiksella siis varmasti tullaan fanikamaa myymään halleilla pelien yhteydessä, mutta mukavaahan se olisi, että myös muina aikoina kuin vain pelien erätauoilla pääsisi fanituotteita fyysisestikin ostamaan. Otteluiden erätauot kun tuppaa menemään nopeasti, eikä siinä oikein muuta ehdi kun sen ylihintaisen stoben kulauttamaan kurkusta alas ja kusella käymään…
 

hashomer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
Lupailivat niitä retropaitoja lisää myyntiin ennen kauden alkua, mutta vielä ei ole näkynyt. Olisi nimittäin kiva saada sellainen tilattua ja toimitettua kauden avausta varten.
 

Ölppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kävin kaivamassa kellarista vanhat jokerikledjut sovitukseen ajatuksena katsoa että josko tuolta joku mahtuisi vielä päälle ja olisi sopiva arkivarustukseen, mutta ellei tässä nyt keltainen 2011 playoffpaita löydä yllättävää käyttötarkoitusta niin huiveja lukuunottamatta kellari taitaa olla noille ihan sopiva paikka jatkossakin.

Kaupassa näytti olevan ihan fiksua tavaraa t-paitojen ja huppareiden osalta ja "Näillä mennään" -paita toi hymyn kasvoille, vaikka tohon ois pitänyt saada Virmasen naama. Ei ole vedetty överiksi vaan simppeliä, tyylikästä logokuosia yksinkertaisella taustalla niin kyllä tuolta hupparia ja t-paitaa voisi käyttöön ostaa jos vaan sovittaessa näyttää yhtään järkevältä päällä.

Pitkästä aikaa sellanen olo että Jokerit on oma seura ja haluaa tuoda tämän myös omassa arjessa ilmi. 9 vuotta tässä on mennytkin, mitenhän tähän nyt taas sopeutuu.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Game ready paidoista: Lähetin toimistolle sähköpostia ja kysyin game ready-tasoisten paitojen perään, että onko tulossa ollenkaan myyntiin, ja jos on, niin milloin niitä pystyisi fanikaupasta ostamaan. Lähinnä ihan siis siksi haluan tietää, että odotellaanko tässä ihan turhaan noita myyntiin. Eli jos ei ole edes aikomustakaan laittaa myyntiin game ready-tasoisia paitoja, niin sitten tiedän, että ostan tuon nykyisen retropaidan version, kunhan niitä saadaan lisää kauppaan ostettavaksi.

Muutkin täällä palstalla ovat toivoneet parempilaatuisia paitoja fanikauppaan, niin jos/kun tulee toimistolta vastausta, niin pistän tietoa tänne.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Itsekin pistin uudet sandaalit tulemaan syksyn kunniaksi. Kunnollisia pelipaitoja odotellessa.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tunteehan sitä tällainen keski+ikäinen mies itsensä välillä tyhmäksi, kun juoksee melkein kuin jenkkien Black friday tarjouksissa heti preseason gameworn paitojen kimppuun, jotta löytää sieltä suosikkinsa :), mutta nyt on vain niin hyvä fiilis taas pitkästä aikaa tästä menosta. Tyhjeni kyllä vaaterekki nopeasti muutenkin tuolla Nordiksella
 
Viimeksi muokattu:

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tunteehan sitä tällainen keski+ikäinen mies itsensä välillä tyhmäksi, kun juoksee melkein kuin jenkkien Black friday tarjouksissa heti preseason gameworn paitojen kimppuun, jotta löytää sieltä suosikkinsa :), mutta nyt on vain niin hyvä fiilis taas pitkästä aikaa tästä menosta. Tyhjeni kyllä vaatemerkki nopeasti muutenkin tuolla Nordiksella

Mikä oli lopulta valinta paidan suhteen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös