Fanitoiminta- ja matkat kaudella 2023–2024

  • 151 873
  • 906

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Liekkö tämä olla oikea paikka tiedustella, mutta mielenkiinnosta ja hallin meiningin puolesta kyselen: onkos Rovaniemelle tulijoita ensi viikolla?
Perjantaina klo 11 paikkeilla 50 hyvin junassa nukkunutta saapuu paikalliselle juna-asemalle.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Onkohan soveliasta käyttää vintagemallista @Eteläpääty Ry huivia, kun ei ole ollut enää aikoihin jäsen?
Nimim. Olis tänään matsipäivä Iisalmessa
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki

Karvanaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK
Kiitos etelän sotureille kun tulitte Iisalmeen ja jaksatte vielä huomenna Kajaaniin. Oli mukava juttuhetki ennen peliä. Tätä fanikulttuurin pitääkin olla.

Joukkueenne kanssa tuotte uskoa siihen että Mestis saa arvoisensa kunnioittavuuden. Nyt on joittenkin syytä herätä. Liigassa on jo hätäraketit ammuttu.
 

Jokeri#86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Rovaniemellä mitään katsomoa mihin vierasfaneja on tulossa? Koitin pläräillä lipunmyyntiä, mutta ilmeisesti myydään vain numeroimattomia ylipäätään. Ja löytyykö Oulusta muita lähtijöitä? Tästähän ois näppärä napata joku yhteismajoitus ja nauttia kaksi päivää toivottavasti taistelevasta jokerikiekosta.
 

Perandori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Numeroimattomia myyvät tosiaan. Nyt olisi kyllä hyvä koittaa saada kaikki Narrit samaan katsomoon. Iisalmessa ja Kajaanissa jäätiin täysin alakynteen kun Jokeri porukkaa oli pitkin hallia.
 

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, S.S Lazio
Samaa mieltä. Pitäis löytyä joku yhteinen katsomolohko mihin mennään. Täältä kans molempiin peleihin tulossa Helsingistä.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Yksittäiset fanit toki pääsee minne haluaa, mutta faniporukat on yleensä ohjattu toiseen päätykatsomoon tai kulmaan (E- ja F-katsomot). Toisessa päädyssä (D) RoKin oma faniporukka ja kulmassa anniskelukatsomo (C). Katsomokartta löytyy ainakin RoKin sivuilta kohdasta kausikortit ja liput. Tervetuloa!
 

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, S.S Lazio
Tännekin tiedoksi, jos on tulossa viikonlopun matseihin niin kannattaa osta pian lippu. Lapin Kansan mukaan 350 kpl lippuja jäljellä per matsi.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Ja onkohan mahdollista lyödä Rokin kanssa lukkoon jokin katsomo meille?
Lapin Kansassa tänään juttu viikonlopun peleistä. Siinä mainittiin että eteläpäädyn katsomo varattu arvon vierailijoille. Tervetuloa Kirnuun

Edit. Eli E-katsomo
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Hieno oli tunnelma vierasfaneilla ja tuntui jotenkin miellyttävän hyvähenkiseltä touhulta. Sai loukkaantunut kotijoukkueen pelaaja kohteliaisuusaplodit jne.. Toivottavati Rovaniemen yö kohtelee teitä hyvin.

Edit: lisätään vielä, että alussa laittoi Sininen pääty vielä kampoihin, mutta ymmärrettävästi 0-4:ssä vaaka kääntyi vieraskannattajille. Toisaalta Sinisellä päädyllä oli nyt historian neljäs peli fanikatsomon siirron jälkeen, joten täällä on vielä aikaa opetella.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
Saatiin pohjoiseen matkanneilta Jokerifaneilta tietoa, että talvi on tulossa. Siksipä verkkokaupasta saatavilla nyt Eteläpääty pipot ja huivit. Tsekkaa nämä ja muut uutuudet:


-Hallitus, Eteläpääty ry
 

Perandori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pahoittelut "Roopen tuuraajalle", jäi tänään kiitokset käydä sanomassa, kiire tuli lähteä heti pelin jälkeen.

Ihan mahtavaa chänttiä oikeaan paikkaan tuli. Oli upeaa olla Jokeri Rovaniemellä! RESPECT!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös