Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Ex-Tapparat maailmalla

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Sabaton, 09.09.2010 klo 19.48.

 1. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Tuntuu, että kaikkien muiden joukkueiden puolella on jo vastaava ketju, joten avataanpas tännekkin. Tarkoituksena siis seurata/raportoida entisten Tapparan pelaajien edesottamuksista tähän ketjuun.

  Avataan peli tällä iltalehden uutisella, jossa mainitaan Jonas Enlundin aloittaneen KHL-kauden tehokkaasti. Moni epäili, että pärjääkö Enska ollenkaan ilman Lehterää, mutta alku on ainakin lupaava. 1+1 tehot avauspelistä ja lisäksi meidän NiämisVillekin oli päässyt heti pisteille.
   
 2. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Viime vuonna alkukauden loistavasti Tapparassa kiekkoillut Lee Goren, on aloittanut tänäkin vuonna kautensa vahvasti. Hän on tehnyt Saksan DEL-liigan Straubing Tigers nimisessä joukkueessa neljässä pelissä tehot 2+2 ja on joukkueen sisäisen pistepörssin toisena.

  Enlund on myös jatkanut vahvaa virettään ja jälleen oli maali tullut tilille. Nyt miehelle tehot 2+1 kun otteluita on pelattu 3. Nimo puolestaan on vielä ilman maaleja, mutta syöttöjä on kertynyt kaksi kappaletta.
   
 3. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Pari poimintaa:

  Ikinuori (?), Tapparassa kaudella 1997-98 pelannut Aleksandrs Kercs ei malta jättää kaukaloita, vaikka pitikin viime kaudella välivuoden. 43-vuotias Kercs pelaa kotimaansa pääsarjassa DKH Latgalen joukkueessa.

  Nuorempaa osastoa edustava, omaa juniorituotantoa oleva ja valitettavasti kunnon näytön paikkoja edustuksessa vaille jäänyt *) Ilpo Salmivirta aloitti kautensa Ranskan pääsarjan Rouenissa tehokkaasti. Ensimmäisessä ottelussa Chamonix'ia vastaan syntyi komeat tehot 3+1.

  *) tilastoissa 31 ottelua edustuspaita päällä, ei pisteitä mutta peliaikakin oli varmasti aika minimaalinen
   
 4. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Harjoituspeleissä todella hyvillä tehoilla pelanneen Jori Lehterän liigan alku ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Nyt kuitenkin mies osoittaa heräämisen merkkejä ja viime ottelussa syntyi tehot 1+1, ja ne ovat myös hänen tehopisteensä 4 ottelun jälkeen.
   
 5. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Kaikkien Tapparafanien rakastama Niämisen Ville on sitten tänään paukuttanut kypärätempun, kun hänen joukkueensa Sibir Novosibirsk voitti Magnitogorskin lukemin 3-1. Onnea Villelle!

  Eikä ne ex-tapparat, jotka KHL:ssä nykyisin pelaavat rajoitu pelkästään Nimoon, Joriin ja Enskaan, vaan vuosina 2004-2007 Tapparaa edustanut Mika Viinanenkin siellä pelaa, ja on tehnyt neljässä ottelussaan Traktor Chelyabinskin paidassa tehot 1+2.
   
 6. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Lisätään itärajan takana pelaavien listalle vielä Novokutznetskissa kiekkoileva Nick Angell, joka pelasi Tapparassa artistina kaudella 2007-08 ennen lopullista pestiään Ruotsissa.
   
 7. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Eikä sovi tietenkään unohtaa myös Magnitogorsikissa pelaavaa Petri "Konna" Kontiolaa. 5 ottelussa on ilmeisesti tullut kolme syöttöpistettä.
   
 8. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Harri Säteri pääsi maalille San Josen paidassa ottelussa Anaheimia vastaan pelaten viimeisen erän:
  SJS › 35 - H. Sateri 6 - 8 19:03
   
 9. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Päivittellään vähän tietoja:

  KHL

  Lehterä 7. 1+1=2 8RM
  Nieminen 10. 5+3=8 14RM
  Enlund 10. 3+4=7 4RM
  Kontiola 7. 1+4=5 4RM
  Viinanen 7. 1+3=4 4RM
  Angell 7. 0+0=0 8RM

  Elitserien

  Clarke 5. 0+3=3 0RM
  Puistola 5. 0+1=1 4RM
  Cook 6. 0+3=3 6RM

  Allsvenskan

  Kiilholma 5. 0+2=2 6RM
  Hardt 5. 2+1=3 2RM
  Saviano 5. 3+3=6 2RM

  DEL

  Goren 6. 2+4=6 8RM
  Gyori 7. 2+1=3 4RM (kuka muistaa herran?)

  NLA

  Markkanen 8. 2.25 92,6%
  Schneider 11. 0+0=0 10RM

  Siinä nyt muutama, nopeasti vilkaistuna kyseisissä sarjoissa pelaavista ex-kirvesrinnoista.
   
 10. Kaivanto Jäsen

  Lainaus:
  Lehterällä on koossa 8 ottelun jälkeen 2 + 3 = 5, Enlundilla 10 ottelusta 3 + 5 = 8 ja Kontiolalla 9 ottelusta 1 + 5 = 6
   
 11. Wilson- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  En tiedä onko tämä paras mahdollinen kerjuvalinta, mutta minua alkoi mietityttämään että missähän mahtaa pelata nämä tapparan b-junioreissa viime kaudella edukseen esiintyneet Petr Stoukal ja Beranek sekä Jakub Saur? Tapparan a-junnujen ainoa tsekki on Dvoracek joka hänkin samasta kylästä kotoisin kuin edellämainitut.

  Kyseessä on kuitenkin suurelle yleisölle niin tuntemattomia nimiä että "missä he ovat nyt" ketjusta ei vastausta voisi olettaa saavan joten tämä lienee paras paikka tälle kysymykselle.
   
 12. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Beranek lähti OHL:ään Barrie Coltsiin. Kahdesta muusta en tiijä.
   
 13. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  NHL on jo alkanut, ja siellä kotimaisia pelureita, jotka ovat Tapparaa edustaneet on nopeasti katsottuna kaksi. Toni Lydman, joka on Sakun ja Teemun seurakaverina Anaheimissä päässyt jo maalin makuun. Toinen on puolestaan Salmelan Anssi, mutta hän on loukkaantumisen takia vielä sivussa.

  Salmela on kesän aikana ilmeisesti tehnyt muutakin kuin vain toipunut leikkauksesta. Mtv3.fi
   
 14. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Nostetaanpa tätäkin ketjua ja ilmoitetaan, että eliteprospects on koonnut kattavasti listan entisistä Tapparalaisista. Muutaman kerran heräsi kysymys, että kukas ihme tuokin on, mutta melko hyvin pystyin muistamaan pelaajat.

  Lista löytyy täältä.
   
 15. mice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Flames, Juventus, Parma
  Lainaus:
  Ihan mielenkiintoista luettavaa. Esimerkiksi 43-vuotias Aleksandrs Kercs ei pelannut viime kaudella, mutta kiekkoilee taas tällä kaudella Latviassa.
   
 16. Hakkuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
  On niitä pelaajia liikkunut...

  Andre Benoitin vois hakea pois AHL:stä, pelaaja parhaassa iässä ja mahtuis varmasti porukkaan. Jaa, kai siellä AHL:ssäkin jotain maksetaan. Joten ei taitais ihan ilmatteeks lähtee!

  Muutamaa kuukautta vaille 43-v. Petr Pavlas jaksaa vielä painaa tshekkikolmosessa. Viime kaudella vielä kovat pojot, lähes 1.5 per ottelu.

  Hokkasen Iivokin olis Tapparalle pelimies siinä kuin moni nykyinen "kovempikin" nimi. Ja tamperelaisittain kevään karsintoja ajatellen, eiks Iivo olekin ihan väärällä puolella?? ;)
   
 17. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Niinno en tiedä. AHL:stähän mies tänne tuli silloin alunperinkin. Ja haki varmaan nostetta uralle, pelasi pirun hyvän kauden, sitten Ruotsissa pikkuisen laimeampi kausi ja nyt suunnilleen taas siinä, mistä lähtikin.

  Pitäisi saada jotenkin näille sellaista juttua, kuin Eric Perrinillä, että "Jaahas laitatte farmiin, no minä lähden Jyppiin, koska Suomessa on ollut vaan yksinkertaisesti hauskinta pelata". Ja siis vielä sillä lisäyksellä, että haluaisivat tulla Tapparaan.
   
 18. koohoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paris Saint-Germain
  Laitoinkin tän jo tonne KHL-ketjuun, mutta kiinnostanee täälläkin. Niämis-Ville oli 957:n haastateltavana Venäjän liigan ja maajoukkuekuvioiden tiimoilta. Aika terveeltä kuulostaa Villen suhtautuminen venäläiseen elämänmenoon.
   
 19. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Tapparan entinen päävalmentaja Mikko Saarinen jatkaa valmennushommia ensi kaudella Espoossa. Roolina ei kuitenkaan ole päävalmentaja, vaan Mikko toimii Lauri Marjamäen takana apuvalmentajana. Toivottavasti Saarisella menee kaikki hyvin ja ehkä jonain päivänä nähdään vielä Tappara-penkin takana. Kirveenmuotoinen sydänhän Mikolla on.
   
 20. Wrathchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & Detroit Red Wings
  Kalevi Numminen valittu IIHF Hall of Fameen!
  Linkki
  Linkki vie Radio 957:n pieneen uutiseen aiheesta.
  Onnea Kirvesrinnalle!
   
 21. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Näköjään täällä mies mainittukin, Benoit teki tosiaan NHL-debyyttinsä viime yönä. -2 kertyi tilastoihin mutta en laittaisi hänen syykseen (ensimmäisessä takamies pääsi laittamaan ylivoimahyökkäyksestä, jälkimmäinen Erik Karlssonin hirveä moka johon ei ollut mitenkään aikaa reagoida). Kaikkineen ihan vakuuttavaa pelaamista, hyvää kiekonkäsittelyä ja hyvä, rauhallinen ja älykäs ylivoimalla jota pääsi hieman pelaamaan. Pieni koko ja fyysinen heikkous tietysti näkyy, mutta kyllä hän ainakin tuon yhden pelin ajan näytti NHL-pelaajalta.
   
 22. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
 23. Wrathchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & Detroit Red Wings
  Säteri pakkas kamat, ja lähti kohti AHL:ää.. Vieläkös siellä pelit jatkuu pitkään, että pääseekö mahdollisesti playoffseihin tms?
   
 24. ultras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara Tampere
  Lainaus:
  Ainakin oman uskomukseni mukaan mahdollisuudet play-offeihin on. Joukkue majailee tällä hetkellä Itäisessä konfrenssissa sijalla 9 tasaisesti kolmen joukkueen kanssa. Runkosarjaa jäljellä 13 ottelua.

  6 Charlotte Checkers 80p
  -------------------------------
  7 Binghamton Senators 75p
  8 Connecticut Whale 74p
  9 Worcester Sharks 74p
  -------------------------------
  10 Springfield Falcons 65p

  Mahdollisuudet pelaamaankin lienevät aika hyvät ainakin tilastojen valossa. Joukkueen vastuun on maalissa kantanut Alex Stalock, 41 peliä ja 90,7% (2.63 GAA) ja kakkosmaalivahtina Carter Hutton, 14 peliä ja 90,2% (2.90).

  Tuosta Säteri pyyhkäisee Huttonin alleen ja pelatessaan on pystyttävä sitten uhkamaan Stalockia toden teolla. Onnea Sätkylle amerikan matkalle!
   
 25. McJokke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
  Lainaus:
  Sen verran korjaillaan, että Stalock on ollut hetken aikaa jo loppukauden syrjässä loukkaantumisen takia. Torjuntavastuun viimeaikoina on kantanut Tyson Sexsmith joka todennäköisesti nyt lähtee takaisin ECHL:ään kun Säterikin joukkueen mukaan liittyi. Lähtökohtaisesti ykköstorjujan rooli on kuitenkin näin alkuun Carter Huttonilla joka woostahiin paluunsa jälkeen on voittanut molemmat starttinsa.

  Säterillä kuitenkin on hyvät mahdollisuudet kerätä muutamia startteja ja miksei ottaa ihan ykköstorjujan paikkaakin jos hienosti käy. Ja varmasti ensimmäinen aloitus tulee jo tulevana viikonloppuna kun pikkuhait pelaavat perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kevyen kolmen päivän peliputken vieraissa. Ja sitten heti tiistaina onkin jälleen vierasmatsi, joten 4 ottelua vieraissa 5 päivään tulee varmasti antamaan parikin ottelua Harrin vyölle.