Ex-SaiPalaiset maailmalla

  • 1 487 447
  • 4 455

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Tuo Sondell harmittaa vieläkin. Siinä meni nimittäin yhteen nivusvammaan? kohtalaisen kova löytö. Olisi ollut satavarmasti huima kaveri jos ei olisi loukkaantunut. Taisi tosin se kausi mennä muillakin pelaajilla nivusia hoitaessa jos en ihan väärin muista.

Niin silloin yhteen aikaanhan SaiPalla oli yhtäaikaisesti (vain hetken loukkaantumisten vuoksi) ylivoimapakeiksi Richard Lintner, Brian Salcido ja Daniel Sondell. Nykyjoukkueesta ei löydy yhtään vastaavaa seppää, vaikka Glenn hyvä yleispuolustaja onkin ja Riikola on kovasti tulossa.

Tosin en ole Sondellia jäänyt kaipaamaan, ei oikein kestäneet paikat kunnossa. Johtuen huonosta harjoittelusta käsittääkseni.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos olen Harri Tikkasta aiemminkin arvostanut pelaajana ja ihmisenä, niin ei se arvostus tästä ainakaan vähene. Hieno homma!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Tsekkailin Mikko Pukan kuulumisia Kazakstanissa, ja Eliteprospectin mukaan 12 ottelussa on syntynyt tehot 2+3=5. Kazakstanin suunnalla jääkiekkoon liittyvien nettisivujen päivitys näyttää olevan luokkaa liiga.fi, mutta Mikko Pukan joukkueen Beibarys Atyraun kotisivulta löytyi sentään videokooste syyskuun lopulla pelatun Beibarys - Arystan maaleista. Tässä ottelussa Mikko tasoittaa ottelun lukemiksi 1-1, maajoukkuepakkimme siniviivalaukaus uppoaa komeassa kaaressa maalivahdin olkapään yli verkkoon. Ottelun lopussa nähdään myös, kuinka Kazakstanissa jo toista kautta viihtyvä Toni Dahlman tasoittaa rankkarista luvuksi 3-3.

EDIT Ilmaistaanpa Toni Dahlmanin tekemä maali vielä täsmällisemmin, eli Googlen kääntämänä: Tony Dahlmann managed to equalize by implementing a free throw and translate the game into overtime. Harmi kun ei Pukan maalia osattu selostaa yhtä runollisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Nyt kyllä täytyy olla hiukan tyytyväinen ettei Salcido ole meillä kirjoilla. Onkohan Brianilla hajonnut heti kauden alussa joku paikka, kun edelleenkin pelisarakkeessa on vain kolme pelattua peliä ja Amur Khabarovsk on kuitenkin pelannut jo 16 peliä.

Olisi kallis mies poppariosastolla...
 

Altec

Jäsen
JYP:ltä tänään pois kokoonpanosta Löfman ja syykin paljastui lehdistötilaisuudessa. Kuukausien loukkaantuminen, kyllä tätä miestä koetellaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ihan hyvä että Ullberg sattui lukemaan Jatkoajasta että tänään on pelipäivä! Peliitat - HCK päättyi 1-4, ja Ulbergille kertyi ottelussa 27 torjuntaa ja 1 päästetty maali. Torjunta-prosentti asiallinen 96,4, toivottavasti jatkuu samoissa merkeissä.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

ahal

Jäsen
Jatkoaika tietää kertoa, että Riku Ullberg jatkaa loppukauden Kervossa eli Keravalla. Toivottavasti joku on kertonut sen Rikulle itselleenkin :).

Aika paljon on Riku nuoreksi kaveriksi jo nähnyt maailmaa.

Ja Halme palasi kolistelemaan Lempäälän jääkaappipakastimeen.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Taas Salcido kiikaritehoilla Habarovsk - Novgorov pelissä. Peli päättyi rankkareilla 1-2. Brian pelasi ykköspakkiparissa Loginovin kanssa, joka otti syöttöpisteen Amurin ainokaiseen..
Jos joukkue olisi yhtään parempi, niin saattaisi Brianin palli tutista, mutta tuossa joukkueessa tuskin mitään tapahtuu...
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Pauken kazakstanin reissu jäi suht tyngäksi...

Kokeneen suomalaispakin pesti Kazakstanissa päättyi lyhyeen

Linkki vie suomikiekko.comiin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös