Ex-SaiPalaiset maailmalla

  • 1 487 584
  • 4 455

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Entinen NHL-vahti SM-liigaan? - | Yle Urheilu | yle.fi

Tuossa pieni haastattelu Markkasesta! mielenkiintoista nähdä palaako Markkanen sopimuksensa päättyessä SaiPaan. Etenkin seuraava kohta tekstistä miellytti;)


Vaikka elämä rauhallisessa keskieurooppalaiskaupungissa maistuukin perheelliselle miehelle, houkuttaa paluu SaiPan riveihin kasvattiseuransa osaomistajaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän nuo lausunnot lupaavilta kuulosti, kun noin suoraan asiaan myönsi. =)

SaiPassa maalivahtina vuosi pari ja sitten valmennushommiin?
 
Pitää kyllä rehellisesti sanoa, että homma on suorastaan naurettava. Tulee ihan Matikainen mieleen... Selinin olisi kyllä parasta onnistua, tai herran "once in a lifetime" mahdollisuus nousta parrasvaloihin katoaa kuin tuhka tuuleen.
 

Rawl

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
http://www.youtube.com/watch?v=TKEmf1LEXzo&list=UUGndPeChu1HDGix4xnOVP1Q&index=1&feature=plcp

Siinä muutama kysymys Elmeri Kaksoselle Tapparan riveissä! kiitos Eme vielä kerran ja onnea uusiin haasteisiin.

Toivoisin SaiPankin hajoituksista vastaavanlaisia videoita ja videohaastatteluja. Ihan kiva niitä haastiksia ja raportteja harjoituksista lukeakin on, mutta olisihan se hienompaa kun näkisi ihan kuvaa siitä miten ne siellä oikeesti treenaa.

Sori offtopic ;)
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Eric Veilleuxin valmentama Shawnigan Cataractes pelaa sunnuntaina Memorial Cupin finaalissa. Cataractes pääsi turnaukseen isäntäjoukkueena, kolme muuta joukkuetta ovat siis juniorisarjojen WHL:n, OHL:n ja QMJHL:n tämän kauden mestarit.
Veilleuxin porukat tiputtivat eilen QMJHL:n mestarin Saint Johnsin, joka myös voitti Memorial Cupin viime vuonna. Finaalissa vastassa London Knights, jossa mm. ensi kuussa tod.näk. korkealla varattava Olli Määttä.

EDIT: Ja Veilleuxin porukat voittivat kannun jatkoajalla 2-1.

EDIT2: Viimeisimmät huhut ovat viemässä Veilleuxia Montreal Canadiensin apuvalmentajaksi, Bob Hartleyn aikapariksi.
 
Viimeksi muokattu:
Veikkaajan mukaan A-P Selin siirtyy Matikaisen tilalle maajoukkuevalmennukseen, tosin Matikainen ilmeisesti ihan itse lopetti, koska halusi keskittyä HIFK:n hommiin. Pakko sanoa, että aikamoinen tuo meidän ex Selin, aikamoinen :D.
 

Steyer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jatkoaika HC, Colorado Avalanche
Pakko sanoa, että aikamoinen tuo meidän ex Selin, aikamoinen :D.
Täytyy muistaa, että maajoukkueen valmentajien pitää olla mukavia valkkuja, jotta henkilösuhteiden takia joukkueesta poisjäämiset voitaisiin minimoida. En silti sano, että Atu huono olisi. Atuhan on LOISTAVA.
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan kasvatti Henri Kiviaho varatiin NHL:n draftissa 5. kierroksella #144 Dallas Starsiin.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan kasvatti Henri Kiviaho varatiin NHL:n draftissa 5. kierroksella #144 Dallas Starsiin.

Hieno homma, ei tässä silti hirveästi laseja kilistellä kun nykyään kyseinen pelaaja vaikuttaa KalPassa. Tästä tulikin mieleeni kysymys: mistä syystä SaiPan lupaavia junioreita on siirtynyt KalPaan viime vuosina? Joona Harjama ja Simo-Pekka Riikola kuuluvat myös näihin, jotka ovat löytäneet uuden kodin Kuopiosta. Valitettavia takaiskuja SaiPalle, ei tuon tason lupauksia SaiPassa ihan joka vuosi nähdä, mutta menneet ovat menneitä, turha heidän peräänsä on enää itkeä.
 

emz1

Jäsen
Tästä tulikin mieleeni kysymys: mistä syystä SaiPan lupaavia junioreita on siirtynyt KalPaan viime vuosina?
Yksinkertaisesti: KalPa hoitaa kaikki asiat paremmin junioripuolella kuin SaiPa. Ei liene sattumaa että kyseisestä organisaatiosta on ponnistanut liigaan ja jopa NHL:aan asti useampi pelaaja. KalPassa on myös vastuuta tiedossa nuorille kavereille ja menestysmahdollisuudet ovat huomattavasti paremmat ja tätä kautta pelaaja pääsee paremmin myös nostamaan itseään esille, kun ei kuitenkaan puhuta näiden mainitsemien pelaajien kohdalla siitä kirkkaimmasta huipputalentista.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Annatko pienen vinkin mitä linkin takaa löytyy, kun puhelin ei suostu ulkomailla avaamaan tuota youtube-linkkiä.

Hostikan imaisu Ilves-matsissa.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yksinkertaisesti: KalPa hoitaa kaikki asiat paremmin junioripuolella kuin SaiPa.

Jees, täytyy vain uskoa, että kyseisistä tapauksista on jotain opittu, ettei samanlaista pakojuoksua nähdä tulevaisuudessa "vihollisen" riveihin. Toivon mukaan uusi a-junnujen valmentaja pystyy lietsomaan joukkueen hieman paremmille sijoille kuin edellinen ja viemään muutenkin toimintaa eteenpäin. Ja joskos uuden treenihallin tuottama lisääntynyt jääaika alkaisi tulevaisuudessa tuottamaan konkreettisesti tulosta. Pohjalta pääsee vain ylöspäin, pientä valoa on kuitenkin näkyvissä, kärsivällisyyttä vaaditaan.

Unohtui vielä mainita Harjaman, Kiviahon ja Simo-Pekka Riikolan lisäksi Juuso Riikola, joka tallusteli veljensä perässä myöskin Kuopioon.
 

sergo91

Jäsen
Harjaman ja Kiviahon kohdalla ei ole tarkempaa tietoa, mutta Riikolan pesueen siirtoon oletettavasti voisi vaikuttaa se että Juha Riikola vaihtoi Lappeenrannan Prisman tehtävistä Kuopion paikallisen S-kaupan vähittäiskaupan johtajaksi, jos olen oikein ymmärtänyt.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tarkki ja Nokelainen jäivät ilman sopimustarjousta NHL-seuroiltaan joten Tarkki voi valita seuransa vapaasti jos Venäjän keikan jälkeen vielä yrittää uudestaan Pohjois-Amerikkaan ja Nokelainen on vapaa etsimään uutta seuraa heinäkuun alusta, saa nähdä suuntaako hänkin takaisin Eurooppaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olisi mitä upeinta, jos SaiPalla olisi varaa hankkia se selkeä laiturivahvistus sinne ykköseen ja Nokelainen vielä siihen lisäksi. Silloin voitaisiin puhua todella pätevästä hyökkääjaosastosta. Vaan toiveajatteluahan se on. Silti, NHL-statuksen ja myös MM-statuksen omistava pelaaja olisi todella hyvä valtti yleisön houkutteluun ja markkinointiin. Vielä kun omia poikia.

Aina saa haaveilla - kesäisinkin.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aina saa haaveilla - kesäisinkin.

Niinpä. Frank Banhamia huhuillaan pois Itävallan liigan seurastaan.

Onhan se jo vanha, mutta kuka väittää, etteikö Banham - Lee - Mankinen olisi "ihan kiva" ykköskenttä SaiPalle? Minun mielestäni tuossa on lähes täydellisesti toisiaan täydentävät palaset.
 

sergo91

Jäsen
Nokelaiselle vuoden jatko Montrealiin. Toivotaan että saa sellaisen kauden ettei tarvitse vähään aikaan Eurooppaan tulla, koska SaiPan mahdollisuudet tällä hetkellä ovat aika nollissa Nokelaiseen niin olkoon sitten toisella mantereella.
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Heikki Mälkiä siirtyy Olimpija Ljubljanan päävalmentajaksi. Ljubljana pelaa Itävallan pääsarjassa.

Viime kaudella 'Mälli' valmensi HK Jesenicea, josta sai kenkää/irtisanoi itsensä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös