Ex-SaiPalaiset maailmalla

  • 1 489 424
  • 4 459

Sartar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän Suuret muinaiset
Jyppi hommasi halvalla täytemiehen ja lupaavan täytemiehen. Lippojoki olisi kyllä minun Saipaani mahtunut vielä ensi kaudeksi. Miehen peliaika olisi kyllä ollut riippuvainen siitä millaisia "kiekkoon osuvia pakkeja" tänne on tulossa. Noh, sääli silti, ihan kehityskelpoinen pelaaja.
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lipari ja Hakkarainen lähti JYPiin. Kyllä tuo Lippojoen menettäminen / tusaaminen kilpailijalle ottaa kupoliin erityisen kovasti. Miksi oma lupaava junnu päästettiin muualle?
Kyllähän Lippojoen tilanne väkisinkin kannattajaa harmittaa. Hakkarainen oli oman roolinsa raataja, jonkalaisia SaiPalla on riittävästi. Hänen lähtöönsä ei kaaduta, eikä tietysti Lippojoenkaan. Tulevaisuudessa Jarno saattaa kuitenkin olla pakki, jonka esityksiä seuratessa hiipii katkeruus ja suru puseroon. Omista junnuista ei koskaan nouse liikaa lahjakkaita tyyppejä ja täytyy toivoa, ettei muiden harvojen kohdilla nähdä enempää ns. "Lippojokia"

Yhtäkaikki, ketään ei täällä väkisin voi pitää. Tulkoon takaisin muutaman vuoden päästä EHT-tason pakkina...
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Ai seurauskollisuus onkin nykyään jumittamista!?!

Ville Koho on erittäin hyvä aloittaja.

Mielestäni kiekkoura voisi olla ao, herralla vähän nouseva jos seuraa olisi ollut mahdollista vaihtaa välillä. Se että onko pelurilla itsellään ollut halua muualle? - tai onko kysyntää tullut mistään ulkopuolelta on jo toinen juttu.

Seurauskollisuudesta en lähde jeesustelemaan. Se päättyy usein helposti rahalla.
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Nokelaisella viime yönä hyvä peliaika Montrealia vastaan. 17 minuuttia! Minusta aika hyvin kaverilta, joka on runkosarjassa pelannut noin 10 minsan peliajalla. Mitä luin tuolta Montreal-Boston ottelusarjaketjussa, niin hyvää mylläkkää oli Noksu ketjunsa kanssa saanut tehtyä Montrealin päähän. Ja pitää muistaa, että toisessa ottelussa Petteri antoi syötön. Hienoja otteita! Toivottavasti Petteri pelaa pitkän uran Bruinsissa ja voittaa Stanley Cupin karhupaidassa. ;)
 

Sartar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän Suuret muinaiset
Itseasiassa taitaa Nokelaisen peliaika olla runkosarjassa keskimäärin jossain 5-6 minuutin paikkeilla ja eihän mies aina mahtunut edes kokoonpanoon. Vasta loppukaudesta tuli hiukan enemmän vastuuta.
 

Nummelin

Jäsen
Viime viikolla Herningin paidassa Tanskan mestaruuden voittanut Pekka Tirkkonen lopettaa pelaajauransa.Tirkkonen pelasi Saipassa neljä kautta vuodesta 1999 vuoteen 2003.Kesällä kertyy mittariin ikää 40 vuotta joten melkoisen pitkä ura on hänelläkin takana.


Tässä tanskalaisen tv-kanavan uutisoima juttu Tirkkosesta :

http://tv2sport.dk/node/7108
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä luin tuolta Montreal-Boston ottelusarjaketjussa, niin hyvää mylläkkää oli Noksu ketjunsa kanssa saanut tehtyä Montrealin päähän. Ja pitää muistaa, että toisessa ottelussa Petteri antoi syötön. Hienoja otteita! Toivottavasti Petteri pelaa pitkän uran Bruinsissa ja voittaa Stanley Cupin karhupaidassa. ;)
Hyvin on Petterin pelit alkaneet kulkea. Noksu on saanut otteisiinsa äijämäisyyttä entisestään ja pisteitäkin mies napsii.

Seuraavassa linkissä informaatioarvoltaan mitätön kuva Nokelaisesta Bruinsin riveissä:http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/uutiset.shtml/arkistot/hockeynight/2008/04/636543

Eipä näytä Noksua Hamrlikin muutama sata NHL-ottelua paljon kiinnostavan.
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Nokelaisen kausi on seurajoukkueessa ohi, viime matsissa noin 15 minsan peliaika joista 5 minuuttia YV:llä. Aika hyvin ratkaisevaan seitsemänteen finaaliin. Kun katsoin yön pelin, niin kyllähän Noksu oli vakuuttava. Oli kulmissa ja maalin edessä. Näytti aivan samalta kuin SaiPassa pelatessaan. Hieman lisää voimaa, niin Noksu on kunnon power forward. Muutenkin hyvä kausi noksulta. Taisteli paikkansa Bruinsin miehistöön.
Saa vaan nähdä miten ensi kausi. Pitääkö valmentaja ja seurajohto niin tärkeänä miehenä, että on valmis maksamaan Islandersille "sakkoa", että Noksu saisi koko kauden pelata ylhäällä.

Nyt vaan jännätään huomaako maajoukkueen johto Petterin potentiaalin ja taidon. Kuulemma vielä ei ole ollut minkäännäköisiä yhteydenottoja. Noh, toivonmukaan Petteri pääsee aloittamaan A-maajoukkue uran suoraan MM-kisoista.
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Providence löi Portlandin 7-1 ja Nokelainen tekaisi ohimennen kaksi maalia. Vahvat otteet jatkuvat myös farmissa. Sinänsä tämä farmikomennus voi Noksulle olla jopa parempi kuin MM-kisat: Tulee enemmän kiekollista vastuuta ja saa luvan kanssa tehdä maaleja, kun taas Bostonissa rooli oli hieman puolustavampi ja mm-kisoissa olisi varmaan myös ollut puolustustehtävissä. Toivotaan että Nokelainen pääsee kauden lopuksi nostelemaan Calder Cupin pystiä.

Pihlström sentään pääsi mm-joukkueeseen. Tervetullutta rytinää siis luvassa! Ai että jos vielä Jake Ruutu tulisi kisoihin, niin ois kova ketju kasassa: Ruudun veljekset ja Pilhström. Siinä ois muilla ihmettelemistä.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Huomenna alkavissa MM-Skaboissa nähdään kuusi Ex-SaiPalaista. Suomen joukkueessa pelaavat Bäckström, Jokela ja Pihlström, Norjan joukkueessa Morten Ask ja Latvian jengissä A.Matsijevski. Miha Rebolj puolestaan kiekkoilee Slovenian paidassa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Markkanen siirtyy sitten Venäjälle, kuten on uutisoitu. Mitenköhän mahtaa olla sen omistajuuden kanssa SaiPan suhteen? Palaako Volvo takaisin joukkueen hallitukseen ja muutenkin taustavaikuttamaan aiempaan malliin?

Toivotaan, että Jussi tienaa kunnon leipärahat Venäjällä, jos niistä rahoista sitten pieni siivu tulisi vaikka SaiPallekin... ;)
 

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään pitänee katsoa, kun slovenialainen pujottelukeppi Miha Rebolj pyöritetään kanadalaisten toimesta sinne kuuuluisalle kebabkioskille.
Torppas muuten aika tyylipuhtaasti Derek Royn katolleen yks-ykkösessä. Ei kun takas tänne...
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Torppas muuten aika tyylipuhtaasti Derek Royn katolleen yks-ykkösessä. Ei kun takas tänne...
Entisistä SaiPalaisista myös Antti Pihlström osoitti miehekkäitä otteita nimenomaan taklausten valossa Kanadassa.

Ensimmäisessä vaihdossa jakoi kolme kovaa niittiä. Luistin liikkui mahtavasti edelleen. Antin pelityylistä ei voi olla pitämättä.
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Nokelaisen kausi ohi. Providence tippui Calder cupista. Sarja Portlandia vastaan näytti jo hyvältä (Bruins johti sarjaa 2-0) mutta Portland teki nousun ja voitti neljä peliä putkeen. Noksun tehot Calder cupissa: 6 peliä, 4 maalia ja yksi syöttö. Muutenkin Noksu ollut tehokas farmissa. Runkosarjassakin piste per peli tahtia.

Muista ex-SaiPalaisista haluaisin nostaa esille Morten Askin. 4 peliä MM-kisoissa ja tehot 2+2 ja näin ollen on tehokkain norski. Harmi vain että SaiPassa ollessaan oli rikki.

Lähteet:

Norjan joukkueen tilastot MM-kisoissa.
Nokelaisen tilastot farmista.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Muutenkin voi todeta, että ex-SaiPat on monelta osin kisoissa näyttänyt osaamistaan. Morten Ask tosiaan ollut pirteä ja kiinnitin koko ajan Suomea vastaan huomion, että kova pelimies. Lisäksi Suomen joukkueessa Pihlström ja Bäckström kummatkin kantavia voimia omalla tavallaan.

Olikohan siellä muita? No Jokela, mutta se ei nyt ihmeempiä ole esittänyt.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Kangastus tänään lappeenrannan lentokentän laidalta:
M.Skyttä & M.Hana olivat irroittelemassa kenttää kiertävällä pururadalla.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Muista ex-SaiPalaisista haluaisin nostaa esille Morten Askin. 4 peliä MM-kisoissa ja tehot 2+2 ja näin ollen on tehokkain norski. Harmi vain että SaiPassa ollessaan oli rikki.
Onko SaiPalla ollut mitään virityksiä Askiin päin ensi kaudeksi? Viime visiitillä pudotuspeleissä jo hyviä otteita, eikä ole ainakaan huonontunut pelaajana sen jälkeen. Mahtuisi kyllä minun SaiPaani, vaikka ulkomaalaiskiintiö onkin vain kolme. Askille voi kyllä ottajia riittää ilman SaiPaakin, on sen verran hyvät näytöt antanut mm-skaboissa.
 

ahal

Jäsen
Kiitos Antti!

Nyt pitää vähän hehkuttaa täälläkin tuon P****n tekemisiä. Ei ole nimittäin ihan jokapäiväistä herkkua, että ex-sputnikki kohoaa maailmanluokan peluriksi isoissa kisoissa. Antin menoa oli ilo seurata töllöstä ja muistella niitä samankaltaisia hetkiä keltapaidassa pari kautta takaperin. Jos ei Suomi-kiekko jalosta enää suuria snaipereita, niin tällaisista AP-klooneistakin on paljon apua tulevissa mj-mittelöissä. Kun on asennetta ja yritystä sekä edes kohtuumäärä pelimiehen elkeitä.

Hyvä Antti!
 

tzoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR, Kälviän Tarmo
Nyt ois varmaan ex-saipa Jan Huokko saatavissa halvalla hinnalla. Mies on aiheuttanut seksiskandaalin Ruotsissa ja Leksand on antamassa kenkää hänelle.
En kerro mitä mies on tehnyt mutta kaveri oli nauhoittanut tapahtuneen omaan kännykkään ja se joutui vääriin käsiin. Nyt nauha leviää netissä.
Ei voi muuta sanoo ku että on meitä moneen junaan. Linkissä lisää asiasta Ruotsia taitaville.

http://www.flashback.info/showthread.php?t=199406&page=13
 
Viimeksi muokattu:

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Hyvä Huokko!

Velkom tu wilmanstrand päk!

Tuota vilmiä ei ole uskaltunut avata, jos joku sitä katsoo niin laittakoot vinkkiä että "kumman kaa" se vilmi on tehty.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Tuota vilmiä ei ole uskaltunut avata, jos joku sitä katsoo niin laittakoot vinkkiä että "kumman kaa" se vilmi on tehty.
Enpä kokenut tarvetta itsekään filmiä katsella, mutta kuvauksessa kerrotaan jotta Jan Huokko valkoisen dildon kanssa. Sillätavalla! Mun SaiPassa ei just nyt ole käyttöä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös