Ex-SaiPalaiset maailmalla

  • 1 489 550
  • 4 459

Nummelin

Jäsen
Frederikshavnin finaalipaikka varmistui !

Hetki sitten päättyneessä kuudennessa välieräottelussa Frederikshavn voitti Sönderjysken 3-1 ja varmisti itselleen finaalipaikan otteluvoitoin 4-2.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Alright Mälli, ei sinne Thaimaaseen edes kannata lähteä kun siellä tuo iäkkäämpi väki saa puukosta.

Nuorempana tuli käytyä Tanskanmaalla, ja olihan se vähän erilainen paikka kun Suomi, nimittäin kaikki oli siellä soosissa keskellä päivää. Ilmeisesti tietty rentous ja vapaus on saanut Mällistä esiin sen voittamisen kulttuurin mitä ei oikein SaiPa päivinä ollut pahemmin läsnä.

Rock on, dude!
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Huikee jamppa on aika iskussa. Kukahan nyt itkee ettei miehestä ole mihinkään?
Mitä tekemistä sillä, että Puurula oli paska SaiPassa on sen kanssa, että nyt se saakin jotain kiinni? Paljonko SaiPaa auttoivat nämä mm. tänään otetut torjunnat?

Puurula on epävarma maalivahti, se ei ole muuttunut mihinkään. Siellä on vain vähän paremman tasoinen puolustus niitä kiekkoja luutimassa pois. Puurula ei missään tapauksessa ole heikon puolustuksen viimeinen lenkki.
 

Moottoripää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa Sympatiat:Jukurit, KooKoo
Mitä tekemistä sillä, että Puurula oli paska SaiPassa on sen kanssa, että nyt se saakin jotain kiinni? Paljonko SaiPaa auttoivat nämä mm. tänään otetut torjunnat?

Puurula on epävarma maalivahti, se ei ole muuttunut mihinkään. Siellä on vain vähän paremman tasoinen puolustus niitä kiekkoja luutimassa pois. Puurula ei missään tapauksessa ole heikon puolustuksen viimeinen lenkki.

Paljolti kyse on myös Puurulan mielialasta.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Paljolti kyse on myös Puurulan mielialasta.
On tai ei ole, kolmikosta Tarkki, Hostikka, Puurula on Joni se heikoin (ja samalla kallein) lenkki ja on oikeastaan vain aika hölmöä alkaa huhuilla jälkeenpäin että harmittaako. Ei nimittäin kyllä allekirjoittanutta itketä ollenkaan, SaiPan maalivahtitilanteessa oli vain yksi oikea ratkaisu ja se tehtiin.
 

ahal

Jäsen
Eiköhän anneta HJ:n nauttia menestyksestään täysillä. Turha dissata jälkeenpäin. Yhtälö ei vaan SaiPan kanssa natsannut, eli silloin tällöin tolppien väliin ja jos et onnistunut, luukulle takaisin. SaiPalla oli edessä heikompi pakisto, joka vaati veskarin täydellistä onnistumista, jotta joukkue olisi voittanut.

Lisäksi näyttää, että HJ tarttee alle pari kolme totuttelumatsia ennen kuin koppi tarttuu tai edes jokin varuste kiekon eteen löytyy. Tyylihän on edelleen mitä omintakeisin. Markkasen epäonni kääntyy nyt luultavasti HJ:n onneksi. Mutta kaikki voi yhä romahtaa, jos lipsahtaa pari helppoa. Kuten kävi esim. Tarkille Pietarissa. Toivon parasta niin HJ:lle kuin Tarkillekin. Siis Tuomakselle.
 

Nummelin

Jäsen
Hetken kuluttua eli klo 19 alkaa Tanskan liigan toinen loppuottelu Frederikshavn-Herning.Frederikshavn hävisi ensimmäisen kohtaamisen 5-2.

Ottelu on nähtävissä Thor satelliitin kautta : 1W 11553 V 6111 3/4
 

Nummelin

Jäsen
Hyvä peli Frederikshavnilta.Vielä kun joukkue pystyisi voittoon seuraavassa vierasottelussa perjantaina niin olisi mahdollisuudet vaikka mihin.

Kaukalossa nähtiin myös ex-Saipalainen Pekka Tirkkonen joka teki Herningin 6-3 kavennuksen.
 

Nummelin

Jäsen
Kolmas finaaliottelu Herning Blue Fox-Frederikshavn Whitehawks alkamassa hetken kuluttua.Toivotaan Mällin joukkueelle menestystä.

Tämäkin peli nähtävissä satelliitin kautta: 1W 11553 V 6111 3/4
 

Nummelin

Jäsen
Hyvän ensimmäisen erän jälkeen Frederikshavnin peli lopahti täysin ja Herning otti selkeän 7-3 voiton Mällin joukkueesta.Frederikshavn johti 1.erän jälkeen 3-2 ja kaikki näytti hyvältä mutta toisessa erässä tuli rumasti selkään 0-4 lukemin.Uskotaan kuitenkin että huomenna sunnuntaina jälleen kotiluolassa peli kulkee entiseen malliin.
 

Nummelin

Jäsen
Frederikshavn hävisi neljännen finaalipelin kotonaan selvästi 0-4 ja Herning johtaa ottelusarjaa nyt 3-1 ja mestaruus on siis katkolla seuraavassa huomenna pelattavassa ottelussa.Frederikshavnin peli ei kulkenut kunnolla oikein missään vaiheessa vaikka sai pelata muutaman kerran 5-3 ylivoimallakin.Huomenna on siis pakkovoitto edessä,muuten alkaa kesäloma.
 

Nummelin

Jäsen
Frederikshavnin ja Heikki Mälkiän mahdollisesti viimeinen esiintyminen kaudella 2007-2008 sillä jos tänään tulee tappio Herningistä leivotaan tämän kauden Tanskan mestari.

Peli alkamassa juuri näillä hetkillä.

Ottelu näkyy Thor satelliitin kautta tuolta jo aiemmin mainitulta taajuudelta.
 

Nummelin

Jäsen
Herning on tuore Tanskan mestari kun se voitti Frederikshavnin viidennessä finaaliottelussa jatkoajan jälkeen 3-2 ja ottelusarjan voitoin 4-1.

Entinen saipalainen, Pekka Tirkkonen kävi pokkaamassa kultamitalin ja Mälli hopean joka sekin oli upea suoritus joukkueelta joka vaivoin viimeisenä joukkueena ylipäätään selvisi playoffeihin.Ensi kaudella on sitten se kullan vuoro.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nimim. Nummelin on täällä ollut aktiivinen Mälkiän otteiden seuraamisessa Tanskan maalla, iso kiitos siitä. En ole itse jaksanut kaivaa infoa ulkomaisilta sivuilta, joten täältä on löytynyt kaikki kiinnostava :)

Todella hienosti hoidettu Heikiltä tämä loppukausi, kun rapakuntoisen porukan valmensi loppuotteluihin. En tiedä, onko vastaavanlaisia suorituksia muista eurooppalaisista jääkiekon pääsarjoista, mutta kova on suoritus.

Muutenkin kausi oli Mällille todella kova, vaikeaa oli SaiPassa ja loppu oli mitä oli, mutta loppu oli ainakin suhteellisen onnellinen ja siitä Mälkiä voi olla ylpeä ja ottaa sulan hattuunsa. Yhden lisää taasen. Kuten joku mainitsi, ensi kaudella on sitten mestaruuden aika.
 

Oswaldo#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Arsenal FC
Nimim. Nummelin on täällä ollut aktiivinen Mälkiän otteiden seuraamisessa Tanskan maalla, iso kiitos siitä. En ole itse jaksanut kaivaa infoa ulkomaisilta sivuilta, joten täältä on löytynyt kaikki kiinnostava

Iso kiitos täältäkin suunnalta tiedottamisesta.

Hopea ei ole huono juttu ollenkaan kun hyppää kesken kauden joukkueen mukaan
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Heikki on kyllä velho. Onnistuminen Tanskassa on isompi juttu kuin Suomessa.
Suomessa vastaava teko olisi ollut se että runkosarjan kasi eli ilves olisi pystynyt höykyyttämään mestaria eli kärppiä. Hetkinen, näinhän melkein pääsi käymään.

Nähdäänkö Fredrikshawnin paidassa tulevaisuudessa ex-Saipa pelaajia, esim Paakkarinen.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Lipari ja Hakkarainen lähti JYPiin. Kyllä tuo Lippojoen menettäminen / tusaaminen kilpailijalle ottaa kupoliin erityisen kovasti. Miksi oma lupaava junnu päästettiin muualle?

edit, linkki http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=8231

Kaikki ei ole Kohon Villejä, jotka haluaa jäädä jumittamaan ikuisiksi ajoiksi SaiPaan. Liparin (liiga)uralle varmasti tekee hyvää käydä vähän muuallakin, eikös nyt vähän keikuttu SaiPan ja SaPkon välillä.

Hakkarainen sai vielä 2vuotta aikaa pelata liigassa, valitettavasti hän ei jättänyt kovin järisyttäviä muistoja SaiPa ajaltaan. Toivotetaan kuitenkin onnea matkaan, ja heti ukot seinälle ekassa SaiPa-JypHT ottelussa.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eiköhän se mennyt niin että näille kavereille ei sitä ensi kaudella saavutettavaa mitalia haluttu antaa (oletetaan siis että JYP ei sinne yllä).

HPK, JYP ja Ilves alkavat muistuttaa SaiPa pelaajien loppusijoituspaikalta, tai sitten Lempäälän Ideapark on osoittanut vetovoimansa.

Kumpikin on varmaan tehnyt sopimuksen Mälkiän aikana, joten eiköhän tämä tästä jatkossa rauhoitu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös