Ex-SaiPalaiset maailmalla

  • 1 487 727
  • 4 455

Ferris

Jäsen
Tsekin liigassa:

Okuliar 15 peliin 12+4
Lakatos 14 peliin 7+8
Pistepörssin sijat 7 ja 11, Okuliar maalipörssin jaetulla johtopaikalla
Pospisil 12 peliin 5+3
Pyrochta 15 3+5
Tomek 13 11-2, jaetulla kärkitilalla voittotilastossa

Pojat pelaa selkeesti itselleen sopivassa liigassa.
 

Ferris

Jäsen
Osuipa silmään SaiPa-junnuissa pelanneesta Elmo Scharinista tehdyssä jutussa (tilaajille) tuttu nimi. Asuuko Redenbach Suomessa vai miksi on täällä opiskelemassa?


Opintoja suomalaisen jääkiekon kehdossa Vierumäellä Scharin kehuu vuolaasti. Sekä kiekkopuolen opetuksen vastaava Mika Saarinen että fyysisen ja psyykkisen puolen opettajat ovat hänen mukaan huippuluokkaa. Saarinen on entinen JYPin ja Tapparan päävalmentaja.

– Saan oppia oman alansa parhailta ja siitä, miten tieto viedään käytäntöön.

Opiskelijoiden joukossa on entisiä huippukiekkoilijoita, muun muassa Topi Jaakola ja Janne Pesonen ja SaiPasta tuttu Tyler Redenbach.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei hajua Tyllerön asuinpaikasta, mutta aikanaan kuntosalilla tuli vaikutelma kaverista, jolla melkoisesti nestettä päässä. Samoihin aikoihin esim. Pärre jäi mieleen hyvänä tyyppinä. Sikäli yllättää, jos Tyllerö koutsiksi päätyy, mutta toisaalta tulihan tuosta Tomekistakin.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Oman pään maaliodottaman mukaan Urho Vaakanainen saattaa olla tämän hetken paras suomalainen puolustaja maailmassa ainakin pakkipareja tarkasteltaessa:




Edit: Jostain syystä ei ainakaan itselläni lataa kuvan esikatselua, mutta linkki toimii.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Petman ei pääse ylös vaikka Seattle jos nyt ei kynnä niin pelaa melko huonoa kautta. Toki Villen pistemäärätkään eivät ole huikeita AHL:ssä.

Saa nähdä mitä poika tekee ensi vuonna. Markkinahinta tuskin on aivan posketon jos tulos on tätä luokkaa.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Mason olisi pitänyt haastaa (oliko aikalisä jo käytetty?) tuo koska pelaaja oli kontaktissa Markkaseen ja kiekko ei ollut maalivahdin alueella kun siihen koski, ja Juhokin loukkaantui tilanteessa


Ei tuossa kyllä ollut mitään epäselvyyttä, jopa venäläinen tuomari olisi viheltänyt maaliksi. Epäselvää on se, että mitä Juholle tuossa tapahtui..
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Dösö neljän viikon testisoppariin Eisbärenin kanssa, Berliinistä löytää hienoja viskejä:

Sai varsin nopeasti koko kauden sopimuksen, vaikka on jo seuran 10. ulkomaalainen, kun näitä saa DEL:ssä merkitä pelaavaan kokoonpanoon yhdeksän:

Sitten odotellaan, kuinka kauan menee, että jotakuta Berliinissä kaduttaa.
 

Blur

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seeprat
Tämä dösön tarina viime kaudelta ois mielenkiintoista joskus kuulla kokonaan. Pelimies kyllä, mutta ilmeisen liikaa myös jään ulkopuolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös