Ex-SaiPalaiset maailmalla

  • 1 489 819
  • 4 459

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
En sano, että Bottas olisi lyönyt isolla kädellä lompakkoaan auki tai olisi mitenkään ainoana maksumiehenä, mutta se että tuollainen kaveri on seuran kolmanneksi suurimpana omistajana tuonee tietynlaista selkänojaa pienelle taloudellisellekin riskille.

Jukureiden kohdalla onkin sitten jo selkeästi tiedossa, että Heikki Viitikon lompakko on ollut ratkaisevassa roolissa hankintoja tehdessä ja ilmeisesti budjettia on ylitettykin reilusti. Hyvää hyvyyttään ei taida Viitikkokaan toimia joten jossain vaiheessa bisnes pitää kääntää sillä tavalla voitolliseksi että hän varmasti haluaa jossain kohdin omiaan takaisin.

Eli, eiköhän tässä ole ihan selkeä kuvio siitä, että rahaukkoja löytyy muualla taustalta tai sitten kassa on aiemmilta vuosilta sen verran kunnossa että pystytään reagoimaan. Esimerkiksi KooKoossa taidetaan kaipailla kovasti vahvistuksia, mutta taloudelliset realiteetit lienevät jo vastassa ja siellä ei yllämainitun kaltaisia auttavia käsiä ole, eikä ole SaiPallakaan.

Tässä kuviossa eniten ihmetyttää yleinen konsensus siitä, että rahaa ei ole ja kurimuksessa on eletty kaksi vuotta nyt. Ei kukaan varmaan budjetoinut tätä kautta pelattavaksi noin puoliksi ilman yleisöä. Tai varmaan jossain vaihtoehtoisessa budjetissa tämä oli huomioitu, mutta luulisi tässäkin tilanteessä lisärahan menevän lähinnä tappion kuittaamiseen, eikä uusiin ukkoihin.

Noh, ei auta itku markkinoilla. Toivottavasti kuitenkaan valtion rahoja ei jaeta näihin organisaatioihin, jotka pyörivät rahahenkilöiden taskulla pienellä taloudellisella riskillä ilman minkäänlaista bisneksen upsidea. Tästä ei kuitenkaan kovin pitkään ole, kun keskusteltiin jo siitä, että meneekö Pelicans konkurssiin esim. Nyt ei ole tietoakaan aiheesta, mutta raha varmaan kelpaa seuraavalla kustannustukikierroksella.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jaahas, ei ole sitten Rony ''Big Boy'' Ahonen palaamaan ''kotiin'' ensi kaudeksi kun neuvottelee HPK:n kanssa. Mutta en nyt sitten tiedä olisko iso poika edes sopinut Peksin koreografiaan, joka perustuu lähinnä hillittömään luisteluun.

Eilen muuten nauratti kun bongasin Atun pelaaja aitiossa ja samalla kuulin mielessäni Atun nyt jo legendaarisen lausahduksen ''Onnittelut vastustajalle pisteistä''.
 

Timppa68

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tajusin vasta nyt, että ex-saipalaisen Peter Scamurran tytär Hayley Scamurra pelaa USA:n olympiajoukkueessa. Asiantuntevat selostaja ottavat varmasti tämän esille lähetyksessä.
Tämä mukava uutinen, itseltäni jäänyt kokonaan huomaamatta. Peter Scamurra ja Stu Ostlund olivat muistaakseni ensimmäiset SaiPan ulkkarit.

Keräilen SaiPassa pelanneiden NHL-pelaajien nimmareita ja Scamurrakin löytyy kokoelmista :)
 
SaiPa-legenda Peter Scamurra ei ole kokonaan poissa parrasvaloista. Peterin tytär Hayley pelaa nykyään USA:n naisten joukkueessa, joka pudotti Suomen hetki sitten Mm-kisojen pronssiotteluun.

Tässä juttua:


Peter käväisi Lappeenrannassa ja muistini mukaan vastustajilla ei ollut meidän maalin edessä kivaa, kun hän oli kaukalossa.

Tämä mukava uutinen, itseltäni jäänyt kokonaan huomaamatta. Peter Scamurra ja Stu Ostlund olivat muistaakseni ensimmäiset SaiPan ulkkarit.

Keräilen SaiPassa pelanneiden NHL-pelaajien nimmareita ja Scamurrakin löytyy kokoelmista :)
Täällä on ollut juttua jo aikaisemminkin aiheesta... isästä ja tyttärestä.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Iso-Mustajärvi Ilvekseen lainalle toistaiseksi. Aloitti kauden kakkosdivarista.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Matej Tomekille Olympiapronssia kaulaan. Hienoa ja iso asia tämä Slovakian mitali monessa suhteessa. Miksiköhän Grman ei loppujen lopuksi ollutkaan joukkueessa vaikka alunperin valittiin mukaan?

Huomenna sitten Tuohimaalle ja Olkinuoralle kultaa kaulaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Meidän Pojat Beijingissä!

 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Oho, oliko Marlo jo 35-vuotias. Tykkäsin kyllä hänestä pelaajana. Vähän samanlaista säätämistä kuin Maalahdella.
 

emz1

Jäsen
Oho, oliko Marlo jo 35-vuotias. Tykkäsin kyllä hänestä pelaajana. Vähän samanlaista säätämistä kuin Maalahdella.
Itse enemmän ajattelin, että onko vasta 35-vuotias? Tuntuu, että on ollut kiekkobisneksessä jo pienen ikuisuuden mukana. Se mitä mediasta välittyy niin vaikuttaa hienolta pilke silmäkulmassa kulkevalta persoonalta joka suhtautui sopivalla ironialla omiin kykyihin ja voitaneen todeta että maksimoi oman rajallisen potentiaalin urallaan mallikkaasti.

Olikohan jokin harjoitusottelu SaiPaan vastaan kun Marlo kommentoi KooKoo-paidassa omia maalimääriään jotenkin niin, että "laukaus on vaan niin paska" ja olihan tuossa uralla myös se legendaarinen "En sido luistimia alle 100k palkalla" -heittokin.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Laitetaan nyt tähän ketjuun, tuolla videolla äsken muistutettiin tuosta SaiPa - Ketterä all-starista.
Markkanen vissiin on kentällä Kohon kanssa ja Jesse Mankisen löysin jostain uutisesta olevan mukana mutta onko muita jo tiedossa?
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Harmi ettei Marlo päässyt vauhtiin SaiPassa, mutta hänestä välittyi kohtelias vaikutelma kun muutaman kerran satuttiin vastakkain.
 

Barney

Jäsen
Itselleni Marlo Koponen jäi mieleen erittäin hyvänä takaperinluistelijana. Marlohan olisi vastustajan hyökätessä peruuttanut siitä alta vaikka Kisapuiston parkkipaikalle asti, mikäli kaukalon laidat eivät olisi tulleet tielle.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks

redpecka

Jäsen
Matias Mäntykivi vaihtoi pelinumeronsa 12 Ilveksessä numeroon 67. Zaborsky jo kertoi somessa nähtyään kokoonpanot illan otteluun, että mahtava juttu... "What is going on in here? 67? I love it" ja tägäsi Matiaksen kommenttiin.
Hieno tarina.

Puolestaan Santeri Virtasen ura yskii nyt pahasti. Viime kaudella Ilvekseen - muistaakseni jatkoaikamaali ekassa pelissä ja nuorten kisoista saatu pöpö vei loppukaudeksi pois peleistä. Nyt vähän samankaltaista tarinaa. Toivottavasti ei. Mutta ei näistä koronoista voi tietää, jollekin iskee pahemmin, joku ei edes huomaa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös