Ex-Kerholaiset

  • 1 562 298
  • 5 549

TJ MACKEY

Jäsen
Ehkä luemme seuraavaksi kuinka Paajanen menee Pelicansiin kun Kerho on tehnyt sopimuksen jo yhden runkosentterin (?) kanssa. Nikkilä, Kouvola.. jännäksi on markkinat ja maailma menneet. Täällä palstalla voi olla mielenkiintoinen meininki jos nyt huhuttu Hietanen vetääkin vielä kauden vaikka Jokereissa ja Kunyk suuntaakin Tampereelle.

Mika laittoi maalivahti- osaston kerralla kuntoon. Kevät näyttää miten muiden osastojen käy.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllähän Petterikin on pelannut numerolla 73.

En tosin muista oliko ihan Liigassa asti? Mutta kuitenkin. Lopulta nuo saappaat oli liian suuret täytettäväksi ja numero muuttui, heh.

Joku mutu tästä oli itselläkin ja eikös Nikkilästä vähän puhuttu uutena T-73 inkarnaationa? Päivitettynä versiona, tietynlainen taisteluvaunun ja kevyen vaunun välimallina.

Tulipa ikävä kumpaakin. Etenkin originaalia.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Paajas-Otto painoi kaapin kun Leksand voitti HV-71:n 6-0 ja varmisti suoran puolivälieräpaikan ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Janne Laakkosella edessä kauden kolmas joukkue kun tie vie Norjan Narvikista Englannin Coventryyn
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juuse ei ollut kokoonpanossa viime yönä. Predatorsin kotisivulta otteluraportista löytyi seuraava: "After collecting the win on Saturday night in Chicago, goaltender Juuse Saros missed Sunday's contest and is day-to-day."

Tietääkö joku, mikä vaiva Juusella on?
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Varmaan ollut täälläkin, mutta minulta mennyt täysin ohi: Ismo Lehkonenkin on HPK-pelaajalegenda. Juttu Iltalehdessä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tästä tulikin mieleen että olisikohan Ika kiinnostunut junnupäällikön hommasta? Hänellä on melkoinen tietopankki kuitenkin annettavana siihen pestiin. Kaikki ei persoonasta pidä mutta mitä väliä jos homma toimii
Toivottavasti on edes kyselty. Moni sekoittaa Ikan TV-persoonan hänen valmennuspersoonaan. Kaikki mitä minä olen kuullut niin ovat sanoneet, että huippuammattilainen kyseessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös