Ex-Kerholaiset

  • 1 560 554
  • 5 544

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pojat halusivat omalla tavallaan juhlistaa 90-vuotiasta Pallokerhoa.
Lisätään tähän nyt vielä, että upeasti Emil Larmikin juhlistaa Kerhoa omalla Instagram-tilillään kevään torivideon muodossa ja kiitoksillaan. Hieno mies.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK




Larmi hakenut vähän myllyä kanssa. Viihdyttävä persoona. Tappelu-osuus videolla alkaa 2 minuutin paikkeilla. Mukana myös Oula Palve.

Viihdyttävää ehkä, mutta onneksi ei päässyt, liekö tosissaan ollut menossakaan toki. Maalivahtien välisissä ei ole show arvon lisäksi mitään muuta kuin hävittävää, siinä kun ei varsinaisesti ole mitään joukkuekaverin puolustamista muistuttavaa edes. Murtaa ranteen/kolauttaa pään, pari kuukautta sivussa ja joku nälkäinen yrittäjä vie pelipaikkasi...
 

Ralph

Jäsen
Teemu Turuselle harmillinen kolmen viikon sairausloma. Menettää hyvät mahdollisuutensa pistepörssin voittoon.
 

Controller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Kuusiston Jaakko pörisee menemään Joensuussa messinki hattu (kultakypärä) päässä ja löytyy Mestiksen pistepörssistä sijalta 15. Tehot 25 otteluun 11+10.
Hyvä Kude!!
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Kerhon kahdella viimeisellä divarikaudella ja liiganousun tehneessä joukkueessa pelanneen Jouni Tuomisen numero on tänään jäädytetty TuTon toimesta. Onnea!

 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Kerhon kahdella viimeisellä divarikaudella ja liiganousun tehneessä joukkueessa pelanneen Jouni Tuomisen numero on tänään jäädytetty TuTon toimesta. Onnea!

Samalla myös 2010-luvun alkupuolella Hämeenlinnassa vaikuttanut HPK-legenda Tuukka Pulliainen nimetty TuTon kunniagalleriaan.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sami Lähteenmäki odottaa näköjään vieläkin ensimmäistä maalia tältä kaudelta Ässien paidassa. Olen odottanut, koska Lähteenmäki tekee sen 30+ pistettä Liigassa, mutta eipä se luultavasti tule tälläkään kaudella. Tähän sarjaan toki ihan hyvä pelaaja, kunhan pysyisi ehjänä. Mistään juniorista ei myöskään enää puhuta.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Larmi lähetetty ECHL:ään.

Justiinsa oli taannoisessa EHT-lähetyksessä tästä aiheesta juttua... Eli kuinka eurooppalainen veskari saattaa helposti valua farmin farmiin, jos ei heti ylös pääse. Yksi veskari pelaa kerrallaan ja toinen istuu penkillä.. sama homma farmissa. Paikkoja on hemmetin vähän, mutta kilpailua paljon. Pittsburghissa Jarry on tukkinut tien ylös.

Siellä pitää mennä sinne missä pääsee pelaamaan tai tulla helvettiin sieltä. Olikohan just Tuohimaa joka jälkeenpäin katui, että veti herneet nokkaan ettei mahtunut farmiin.. sen myötä meni kuppi nurin ja fiilikset koko Pohjois-Amerikkaan. Olisi vaan pitänyt pelata mahd. paljon siellä missä pelipaikka osoitettiin
 

Controller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Ihmettelin jo silloin kun sopimuksen kanssa ulos tulivat että melkoisen mäen valitsi Eemil lähteä kiipeämään varsinkin jos meinaa ylös päästä. Jos sopimuksia on ollut useaan seuraan niin miksi ottaa sitten se lapsuuden unelmaseura / suosikkiseura jossa kassari tilanne varsin hyvä... Pitää olla molemmat ylhäältä loukkaantuneena ja pari alhaaltakin ja sit saat sen näytönpaikan EHKÄ... Mutta on jotenkin Larmin tyylinen valinta että ei mennä sen helpoimman reitin mukaan... Eiköhän se vielä sinne itsensä kairaa jos pysyy terveenä.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Edellisiin viitaten, niin silloin kun Larmi päätöksensä teki, Pensillä ei oikeastaan ollut kuin yksi NHL-maalivahti ja sitten kaksi varavahtia DeSmith ja Jarry, joista nimenomaan Jarrysta yritettiin päästä eroon. No ei päästy ja nyt haastaa tosissaan Murrayn ykkösveskan paikasta. DeSmith pelaa farmin ykkösenä, jotta se saadaan myytyä ja Tokarski tuli istumaan siellä penkillä. Eli suunnitelmana lie ollut alunperin Murray-DeSmith ylhäällä, Larmi-xxx parivaljakkona alhaalla. Mutta nyt kävi näin.

Ei tuo ECHL veskarille välttämättä mikään hautausmaa ole, varsinkin jos joukkueella on suunnitelma. Hyvä opetella P-Amerikan peliä ja meininkiä ja ennenkaikkea päästä pelaamaan. Loukkaantuminen kuitenkin alla, eikä ne näytönpaikat ihan putkeen ole mennyt. Kärsivällisesti vaan, niin kyllä se tie sieltä aukeaa!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
F.Riska pelaa ensi kaudenkin Sportissa. Hieno mies ja tärkeä palanen Kerhon mestaruudessa, mukavaa kun ura jatkuu.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eric Fehr pelaa siis kohtapuoliin Kanadan paidassa TPS:ää vastaan Spengler Cup:issa. Tuntuipas koomiselta kirjoittaa tuo asetelma.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Se Paajasen tuuletus oli sellainen täysillä tunteella pelaavan kaverin reaktio syntyneeseen maaliin. Ködet ylös ja sitten tajusi, että niin jaa, kunnioitus.

En missään nimessä tuota pidä epäkunnioittavana, vaan näin se elämä jatkuu. Eipä taida oikein kukaan muukaan noin ajatella ja hyvä niin.

Niin ja aina ovet auki Oton paluulle. Kyllä se vielä kotiin tuleekin. Tienaa vaan sen verran ensin, että voi tulla halvalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös