Ex-Kerholaiset

  • 1 564 143
  • 5 554

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jalosen Jukka, Lehkosen Timo ja Pennasen Antti. Ja tuleva ex, Lehtosen Kari. Onnea! Hei, siinä on sitä voittamisen kulttuuria! Ainakin yksi ex on mukavasti myös tuleva!

On nää Jukka&Timo vaan aika veljeksiä, sanosin.
 

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Muistan, kun JJ valittiin Kerhon päävalmentajaksi vuonna kaksituhattajotain, ollessaan siis vielä "nobody". Muistin tosin silloinkin kaverin pärstän ja nimen noista vanhoista, suklaavohveleiden yhteydessä olleista kuvatarroista. Jukka oli noiden kuvien ottamisen aikaan Ilveksen koutsina, habitus on pysynyt samana tähän päivään asti.

En ole Suomen lätkäjengejä kannustanut koskaan, mikäli JJ ei ole ollut puikoissa. Hail Jukka.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
"Millainen maku jäi tuomaritoiminnasta?"
"Paska. Sama mikä on Rönnin housuissa. Haju."

Lainaus muistinvarainen, eli epäluotettava. Hieno mies.
 

Ukkomauseri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ex-kerholainen, maalivahti Dominik Hrachovina, nousi tänään Joona Karevaaran rinnalle tämän kauden pistepörssissä
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Peliitat on tehnyt ryöstön! Ville Järveläinen dominoi Heinolan Peliitoissa muutaman seuraavan pelin. Miten Lappeenrannan ylpeys voi selvitä tästä menetyksestä, kun Kerho ei selvinnyt?
 

Ralph

Jäsen
Ville Järveläinen on juuri täydellinen esimerkki pelaajasta, joka on liian hyvä Mestikseen, mutta liian huono Liigaan. Kohtalontovereita löytyy Pohjois-Amerikasta, kun on liian hyvä AHL:ään, mutta liian huono NHL:ään.

Järveläisellä on käsiä, peliälyä ja nopeutta. Mutta kun fyysisyys on D-junioreiden tasolla, ei ole asiaa Liigaan. Mestiksessä saa rellestää, kun siellä pärjää heikommallakin fyysisyydellä, mutta Liigassa ei.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Eipä ole Patrick Holland saanut vieläkään pelipaikkaa muualta. Taisi siis se viimeisen pelin loukkaantuminen olla kuitenkin sen verran vakava, sillä luulisi tuon tason miehen nyt johonkin porukkaan Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa mahtuvan. Kerho näyttänee siis tehneen kuitenkin oikean ratkaisun.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joni Puurula on siirtynyt Puolasta Italiaan Cortinan joukkueeseen. Zach Hamill takoo pisteitä nykyään DEL-liigassa kun alkukausi meni pätkäsopimuksilla Sveitsissä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ai hitto. Cortinan jäähalli on varmaan erikoisin jäähalli, jossa olen käynyt kiekkoa katsomassa. Jos ei Forssan kuplaa lasketa. Ja eihän sitä lasketa.
 

Ralph

Jäsen
Jari Sailiolle löytiin Espoossa C-kirjainta rintaan. Toivottavasti jatkaa alkukauden muiden Blues-kapteenien linjassa ja lähtee vielä Espoosta, nimenomaan Hämeenlinnaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jari Sailiolle löytiin Espoossa C-kirjainta rintaan. Toivottavasti jatkaa alkukauden muiden Blues-kapteenien linjassa ja lähtee vielä Espoosta, nimenomaan Hämeenlinnaan.

Tismalleen samat aatokset tuli mieleen kun tuon uutisen bongasin.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juuso Vainio purkanut sopimuksensa Bluesiin. Ensi kaudella Kerhossa? Hhhmm, ei taida onnistua, kun on noita miehiä sen verran sopimuksessa. Joku Santeri Saari voisi helposti tilaa tehdä, vuoroin vieraissa...
 

Ralph

Jäsen
Jari Sailio voi olla pian kahden kultamitalin mies, sillä siirtyi loppukaudeksi Kärppiin.
 

Ralph

Jäsen
Tuli jostain syystä kelailtua ex-kerholaisia ja sieltä silmiin pisti vanhan tähtisentterin Marek Zagrapanin viime kaudet.

2014-15 - 51 ottelua, 9+21 = 30, 24 rangaistusminuuttia
2015-16 - 51 ottelua, 9+21 = 30, 24 rangaistusminuuttia

Kyllä tuokin jo jotain vaatii. Molemmat kaudet mennyt Itävallassa. Ensimmäinen Graz 99ersin riveissä ja toinen Dornbirner EC:ssa. Tehotilastoissa on se ero, kun ensimmäisellä kaudella oli -2 ja nyt on +10. Pakko arvostaa tuollaista tarkkuutta kuitenkin.

EDIT:
Tuon HPK:n huippukauden muista tähtiulkomaalaisista Alex Leavitt pelaa Englannin liigaa. On siinä mestarielin liigassa nähdyssä Braehead Clanin joukkueessa ja paukutti neljään CHL-otteluun seitsemän pistettä. Englannin liigassa on neljäntenä pistepörssissä.

Scott Barney johtaa Itävallan kakkosliigan pistepörssiä, Milan Kytnar pelaa ihan hyvää kautta Slovakian liigassa, Josh MacNevin on lopettanut uransa ja Tomas Knotek pelaa Tshekeissä ei niin erikoista kautta. Olihan tuolla kaudella sentään Mathias Porseland, josta jäi hyvä maku. Tehnyt 11 pistettä 41 ottelussa SHL:ssä Brynäsin väreissä.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Outoa toimintaa Tapparalta, ettei Juhani Jasu saa ottaa numeroa 16 käyttöönsä, vaan sitä säilytetään pilipali-Barkovien jäljiltä koskemattomana. Jasu kuitenkin eri tason tekijä. Tapparalla koko kolmosketju HPK-kasvatteja, ilman kun ei pärjää. Yhteensä Tapparalla on kuusi entistä Kerhon miestä.

Muista kärkijoukkueista JYP:llä on kolme ja HIFK:llä kaksi. Kärpillä on yksi entinen, yksi nykyinen ja yksi tuleva HPK-pelaaja.
 

Ralph

Jäsen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös