Ex-Kerholaiset

  • 1 564 205
  • 5 554

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Täältä löytyy monien haikaileman veskarin blogi
Puurula Puolassa, osa 2 | puuru34's Blog
Vaikka Puurulalle täällä onkin naureskeltu kulttistatuksen myötä osin ihan aihestaakin, niin tuo olkapäästä otettu röntgenkuva ei hirveästi naurata. Ei tainnut jäähän laskeutuminen mennä ihan putkeen, jos koko olkanivel on lähtenyt paikaltaan, mutta eipä ainakaan vastustaja maalia saanut aikaiseksi.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Jonillakin on näköjään tuollainen nykymuodin mukainen ananas-tukka.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Hämeensanomissa oli tänään hyvä juttu Mika Lartamasta. Siinä Laru kertoili kuinka nykyään elää taas normaalia elämää ja kertoo synkistä vuosistaan pintapuolisesti. Valitettavasti en linkkiä Hämeen Sanomiin saa, mutta linkataan nyt edes juttua siteraavaan Iltalehden juttuun: Hämeen Sanomat: SM-liigalegendan synkät vuodet - tonneja vetoa, kuka tulee kulman takaa

Kyllä itsekkin odotan koska se Larun paita nousee takaisin sinne kattoon, alas sitä ei olisi kuulunut ikinä ottaakkaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hieno homma, että Laru on ottanut itseään niskasta kiinni. Itse asiassa pidän tuota suoranaisena ihmeenä. Niin alhaalla äijä on käynyt, mikäli edes puolet kuulemastani pitää paikkansa. Meneekö paidan jäädyttämisen perumisen peruminen samaan sarjaan Miettisen pelikiellon perumisen perumisen kanssa?
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Mika "Laru" Lartaman paita #24 takaisin sinne kuuluvalle paikalle - Adressit.com

Tuollainenkin olemassa. Lartaman paita takaisin sinne minne kuuluukin.

Alkaa muuten olla ihan kunnioitettava rivi jäädytettyjä numeroita Rinkulan katossa, eilen pisti ihan silmään. Mielestäni ihan hetkeen ei tarvitsisi enempää numeroita poistaa käytöstä, tosin eipä nyt taida olla sellaisia Kerho-ikoneita lopettelemassa uraansa jotka tuon ansaitsisivatkaan. Miettinen ehkä, sitten joskus.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Tuollainenkin olemassa..
Olen aina pitänyt adressit.comia suuressa arvossa, jos halutaan vaikuttaa asioihin. Vaikkakaan allekirjoitukseen ei vaadita mitään tunnistautumista niin kyllähän se on kaikkien pakko allekirjoittaa, että asioita tapahtuu! Varmuudeksi allekirjoitin kaikilla mahdollisilla nimilläni ja ilokseni huomasin, että eräs lahtelainen ystävänikin oli käynyt ottamassa osaa nimien keruuseen. Eiköhän paita nouse pian kattoon!
 

Ralph

Jäsen
Eric Fehr on loukkaantumisensa selättänyt ja palaa tänään kaukaloon. Pelaa tätänykyä siis Penguinsissa ja vastassa heillä on Maple Leafs. On kolmas Kerhokasvatti tämän kauden NHL-kaukaloissa. Ensin Borna Rendulic pelasi kolme peliä ja lähti farmiin, sitten Joonas Kemppainen on pelannut seitsemän ottelua. On nyt loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Borna on ehtinyt pelata farmissa kaksi peliä ja ekassa pisti oikein tappeluksi. Tässä video tuosta myllystä, jossa vastapuolena oli Patrick Sieloff.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja Markus Niemeläinen, tuo oikein Kerho-kasvatiksi luonnehdittava lupaus on hissunkissun parannellut otteitaan OHL:ssä. Tällä hetkellä kasassa 14 otteluun tehot 0+11. Saas nähdä kuinka korkealle ensi kesän suomalaisittain erittäin mielenkiintoisessa draftissa päätyy. Tällä hetkellä tämä sivusto veikkailee ykköskierroksen varausta nummerolla 23. Eihän enää päästetä näitä muualle, eihän?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Fehr tekaisi heti maalinkin paluunsa kunniaksi.
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Männikön try out ei tuottanut tulosta Sportissa, Holland pihalle kuten spekuloitu ja ryöstetään Männikkö vapaana agentti takaisin kotiin. Mites saataisko myös Puurula takaisin kassariksi?
 

Ralph

Jäsen
Hienoa että Kiilholma saa padassa jatkaa. Hieno taistelija!
Harmi, että jatkaa Ässissä. Siinä olisi sentterilaituri Peter LeBlancin tilalle, jonka ottaisin mielihyvin. Toki haaveilua haaveilua, miksi Kiilholma olisi enää palannut Pasi Arvosen alaisuuteen. Hieni pelaaja tosiaan.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Harmi, että jatkaa Ässissä. Siinä olisi sentterilaituri Peter LeBlancin tilalle, jonka ottaisin mielihyvin. Toki haaveilua haaveilua, miksi Kiilholma olisi enää palannut Pasi Arvosen alaisuuteen. Hieni pelaaja tosiaan.

Ottaisin myös ilolla mutta miksi pilata hyvä pelaaja pantsen käsissä.
 

Ralph

Jäsen
Joku Jokeri-homo ja ylijäämä Topi Jaakola otti kovat otteet käyttöön kun sikaili polvitaklauksella viikonlopun Jokerit-Riika-ottelussa. Kohteena taklauksessa oli Kerhokasvatti Kaspars Saulietis, joka loukkaantui tilanteessa. Jaakola sai kahden ottelun pelikiellon.

Ei ole eka kerta, kun Jokereissa käskitetään näitä ylijäämäpelaajia vastustajan tähtipelaajien kimppuun, joten ei yllättänyt.
 

Ralph

Jäsen
Eric Fehrin kauden toinen peli menikin jo vähän huonommin, kun teki vain maalin, eikä saanut syöttöpistettä. Tälläkin kertaa maali syntyi alivoimalla. Eli kahden ottelun jälkeen Fehrillä on koossa tehot 2+1 ja jakaa nyt alivoimamaalipörssiä kahdella osumallaan.

Mahdollisuus nousta kärkeen aukeaa perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun Fehrin Penguins kohtaa Oilersin.
 

Ralph

Jäsen
HIFK-legenda ja HPK-kasvatti Robert Leino sai ilmeisesti aivotärähdyksen viime lauantaina, kun vanha joukkuekaveri ja alistaja Petteri Nikkilä jyräsi yli. Sen siitä saa, kun joutuu HPK:n "omien kasvattajien hukkaaminen" -projektin uhriksi.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Legendaarinen HPK-työsulkuvahvistus Geoff Sandersson on suositellut sitten Suomea serkulleen, mutta hitsi vie, Sheldon Brookbank matkaakin Lukon peräpäätä vahvistamaan. No, ei meidän peräpää tarvi rightin isäntää, pärjätään ilman. Toivottavasti Raumalla on satelliittiantennit kunnossa...
 
Viimeksi muokattu:

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Missä lakana? Vujtek nähty vaihteeksi Hämeenlinnassa keitolla, väittää ravintolalähteet.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Eric Fehr pelasti osaltaan Pallokerhoa muutama vuosi takaperin. Vai pelastiko Pallokerho sittenkin Fehrin, ny ne spekuloi ohimennen sitä jo rapakon takanakin:
Elliotte Friedman kirjoitti:
“He scored 50 goals twice in junior,” his former GM, George McPhee, said last week. “He thought he would be a scorer in the NHL, too. Going overseas changed his career. He realized there had to be much more to his game. When he came back, he was so much better.”

After a disappointing, injury-marred season in Winnipeg, Fehr went to Finland. The Capitals brought him back after the lockout and moved him to centre. Fehr became more impactful.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Järventie lähti Lightningiin. Ei Tampa Bayhyn vaan Milton Keynesiin!
Linkki uutiseen. Lightning sign Finnish defenseman – British Ice Hockey
Mä luulin että se sinne Ipaan... Tänään viimeksi laukoi taas selostaja, miten oli ilveksestä lainalla Kerhossa. Mutta eihän noiden tarvitse mistään mitään tajuta, riittää että önisee jotain omiaan, jossain lähetyksessä. Tota paskaa kato kuitenkaan kukaan, kun saa vaan vitutuksen.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Tänään viimeksi laukoi taas selostaja, miten oli ilveksestä lainalla Kerhossa.
Niinhän se sanoi Bruunista ja Honkaheimosta, että ovat lainalla. Pitäisi vaan tietää, kuka ne on lainalle päästänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös