Ex-Kerholaiset

  • 1 583 900
  • 5 612

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Mitenkähän tuo Miettisen tilanne on edennyt? Onko viettänyt koko pitkän kesän suomessa? Nyt äkkiä pelaamaan ainakin ne parisen peliä, olisi se nyt jo Miettiseltäkin hieno ele. Varmaan jonkun viikon vakuutusmaksut nyt niin paljoa ole. Eri asia on sitten se haluaako valmennus ketään.
 

emiilioo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Flyers, Barca, Azzurri
Tulossa on!

Tosin nopean aikataulun ja taiteilijoiden vähäisen lukumäärän vuoksi emme itse alkaneet maalaamaan, mutta ehkä tuo ei nyt haittaa. Saapahan jotain selvääkin kuvasta, kun ei ole itse söherretty.

Hienoa toimintaa G-kulmalta, asiallinen tifo! Mitä muuten sille tapahtui pelin jälkeen? Voisiko sen laittaa Rinkelinmäelle johonkin kahvilan seinään muistoksi?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Yksi vanhoista suosikeistani, Tomas Vlasak, jaksaa edelleen painaa. Vlasak on tällä hetkellä Tsekin Extraliigan pistepörssissä toisella sijalla. 10 pelissä saldona on 6 maalia ja 11 syöttöä. Perässä tulee sellaisia nimiä kuin Tomas Plekanec, Radek Bonk, Jaromir Jagr, Petr Nedved, Vladimir Sobotka, Jiri Tlusty ja Martin Straka.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Kerhon 10 vuoden takainen (2002-2003, 52 17+27=44) slovakkivahvistus Jan Pardavy ja poika-Pardavy (Jan Pardavy jr.) pelasivat tällä viikolla samaan aikaan Dukla Trencinin kokoonpanossa Slovakian Extraliigassa. Isä on tällä hetkellä 41 ja poika 18.
 

Saloxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, KGB ja RK-62
Laakkos-Janne tehnyt sopparin LeKin kanssa. Alustavasti kolme peliä on sopparin kesto. Janne ei ole saanut aiemmin riittävän hyviä tarjouksia.
 

Crank

Jäsen
Jatkoajan uutisessa miestä tituleerataan huippumaalintekijäksi. Ennemmin pelitekijähän Laakkonen on, mutta tittelit sikseen ja lykkyä vaan! Josko saisi hieman uutta nostetta uralle vastuun ja onnistumisten kautta.
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Laakkosen debyytti penkin alle. Neljännestunti peliaikaa, mutta mukavat kiikarit ja pari napsua pakkasella.
 

Ralph

Jäsen
Laakkosen debyytti penkin alle. Neljännestunti peliaikaa, mutta mukavat kiikarit ja pari napsua pakkasella.

Ajattelin, että nyt Laakkonen voi näyttää SM-liigaseuroille, kuten HPK:lle, että pystyy yhä pelaamaan hyvällä tasolla ja dominoisi Mestistä. Mutta niin vain se toinen vaihtoehto taitaa tapahtua, eli Laakkonen meni Mestikseen, koska teki mieli pelata mutta myös surffailla.
 

Crank

Jäsen
Onko kellään tietoa miten Laakkonen on kesän viettänyt, onko treenannut samaan tapaan, kuin jos olisi sopimus johonkin ollut vai ottanut vähä kevyemmin?
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
kunhan ei HPK:hon oteta. Ei tuossa joukkueessa missä on hyvä henki, kaivata Laakkosen tapaista kiukuttelijaa. Käsi pystyyn kelle tuli yllätyksenä LeKi-debyytissä nollatehot?
 

Ralph

Jäsen
Mestiksessä pelataan joku häikäisevä tähdistöottelu. Ex-kerholaisia on mukana:

Joona Karevaara, Olli Korkeavuori, Antti Virtanen, Aatu Hämäläinen ja Jan-Mikael Juutilainen sekä Marko Rairama nykyisistä Kerhon miehistä ja Ville Järveläinen entisistä Kerhon junnuista. Lisäksi mainitaan nyt Hämeenlinnassa kaikkea mahdollista aikaan saanut Matt Nickerson.
 

Ralph

Jäsen
Suomen mestarit 2006, missä pelaa

Vilkaisin vähän, mitä näille meidän Suomen mestareille kuuluu. Eli missä pelasi viime kaudella ja miten, entäpä tällä kaudella.

#3 Karri Rämö (26v)
Viime kaudella pelasi KHL:n Omskissa loistavan kauden ja vieläkin paremmat pudotuspelit. Pääsi mukaan EHT-turnaukseen ja oli Suomen kolmosmaalivahti MM-kisoissa. Jatkaa nyt Omskissa, yhä hyvillä tilastoilla, mutta viime kautta huonommilla.

#5 Risto Korhonen (25v)
Lopetti kauden 2009-10 jälkeen.

#7 Tuomas Immonen (29v)
Paukutteli viime kauden Puolassa melkoiset tehot puolustajaksi, mutta liiga on mikä on. Oli lopettaa, mutta lokakuun lopulla siirtyi Ranskaan missä ei ole vielä debytoinut.

#8 David Schneider (33v)
Lopetti kauden 2009-10 jälkeen.

#9 Jyrki Louhi (34v)
Lopetti kauden 2010-11 jälkeen, paita jäädytettiin HPK:ssa tänä syksynä.

#10 Jani Hassinen (37v)
Lopetti kauden 2006-07 jälkeen.

#11 Jesse Pehu (26v)
Pelasi H.K.H:ssa nelosdivarissa pari pistettä per peli. Jatkaa samassa seurassa ja tasolla, nyt vain neljä pistettä per peli tahdilla.

#12 Jari Sailio (26v)
Pelasi tutulla tyylillään Bluesissa rottapelaajan roolillaan. Nyt maistunut paremmin alkoholi, mutta pelannut pelin HIFK:ssa kuitenkin.

#14 Pasi Nielikäinen (38v)
Pelasi kolmosdivarin nousukarsinnoissa Kiekkohaiden riveissä yli piste per peli tahdilla, muttei onnistunut nostamaan joukkueettaan ylemmäs. Pelasi pelin myös samassa sarjassa FPS:ssä sekä vajaa kymmenen ottelua Mestistä TuTossa. Aloitti kauden nyt taas Kiekkohaiden paidassa.

#15 Petteri Wirtanen (26v)
Pelasi HIFK:ssa loistavan kauden ja siirtyi KHL:n Donetskiin, missä kausi alkanut pienellä roolilla, joten tehottomasti.

#16 Iivo Hokkanen (27v)
Pelasi Kookoossa, Mestiksessä, tehokkaan kauden ja pääsi pelaamaan pari peliä HIFK:ssa liigassa. Siirtyi nyt Jukureihin, missä maalitili avaamatta.

#17 Juuso Hietanen (27v)
Pelasi KHL:n Torpedossa loistavan kauden, ollen yksi liigan tehokkaimmista puolustajista. Pelasi myös EHT-pelejä sekä oli Suomen MM-kisajoukkueessa. Jatkaa nyt Torpedossa, mutta yhtä tehokkaasti kausi ei ole alkanut.

#20 Joni Lappalainen (28v)
Lopetti kauden 2007-08 jälkeen.

#21 Jukka-Pekka Laamanen (36v)
Pelasi viime kaudella Kerhossa tutun hyvillä tehoilla, puolustuspäässä normaaliakin enemmän ongelmia. Lopetti uransa ja siirtyi HPK:ssa toimiston puolelle.

#22 Hannu Väisänen (34v)
Lopetti kauden 2010-11 jälkeen.

#23 Kaspars Astasenko (37v)
Pelasi viime kaudella pari peliä kotimaansa liigassa, mutta myös Suomen nelosdivarissa loistavilla tehoilla. Ei virallisesti lopettanut, muttei ole pelannut tällä kaudella missään.

#25 Jani Keinänen (36v)
Pelasi viime kaudella mukavan tehokkaan kauden Mestistä Peliitoissa ja jatkaa samalla kaavalla tälläkin kaudella, nyt kapteenina.

#26 Jussi Ruohola (26v)
Pelasi viime kaudella nelosdivarissa Nikkareissa tasan piste per peli tahdilla ja tällä kaudella viidessä pelissä viisi pistettä, samassa seurassa ja divarissa.

#27 Mikko Jokela (32v)
Pelasi viime kaudella HIFK:ssä ja oli kaukana HPK-aikojensa otteista. Jäähyherkkä ja huonot tilastot. Jatkaa nyt HIFK:ssä ja kausi alkanut edellistä paremmin.

#28 Mikko Laine (36v)
Lopetti kauden 2008-09 jälkeen.

#30 Juha Toivonen (25v)
Pelasi viime kaudella parikymmentä ottelua KalPassa ja muutaman Mestiksen SaPKossa. Nyt taas KalPassa, muttei ole päässyt kuin kahdesti maalinsuulle.

#31 Juha-Pekka Loikas (32v)
Tekaisi viime kaudella Italian toisiksi korkeimmalla sarjatasolla kaksi pistettä per peli, mutta pudotuspeleissä ei tehnyt edes puolta pistettä per peli. Siirtyi nyt Norjaan, jossa aloittanut piste per peli tahdilla.

#32 Janne Lahti (30v)
Pelasi Jokereissa loistavan kauden ja päästi mukaan EHT-kiertueellekin. Siirtyi nyt KHL:ään ja Kazaniin, jossa kauden alku ollut heikko.

#39 Jukka Voutilainen (32v)
Pelasi kelpo kauden HV71:ssa, Elitserienissä, vaikka pudotuspelit menikin penkin alle. Palasi nyt liigaan, KalPaan, jossa ehti tehdä neljään peliin kaksi maalia, kunnes loukkaantui.

#42 Veli-Pekka Laitinen (36v)
Lopetti kauden 2008-09 jälkeen.

#55 Janis Sprukts (30v)
Teki hyvät tehot Rigassa, KHL:ssä ja vain paransi pudotuspeleissä. Siirtyi nyt samssa liigassa pelaavaan CSKA Moskvaan, jossa ollut täysi floppi.

#62 Miika Wiikman (28v)
Pelasi viime kaudella Ilveksessa, odotetun huonoilla tilastoilla, kun tiedostaa seuran missä pelasi. Liigakarsinnoissa sitten loisti, kun vastuskin heikkeni. Tällä kaudella aloitti Ilveksen ykkösveskana, mutta loukkaantui ja samalla putosi kakkosmaalivahdiksi. Tilastot jälleen huonot, kuten seuransakin.

#89 Ville Leino (29v)
Pelasi ensimmäisen kautensa Buffalo Sabresin riveissä NHL:ssä miljoonasopimuksella. Sopimus jatkuu, mutta työsulun vuoksi ei ole pelannut vielä missään.

Seitsemän vuotta tulee seuraavaksi kuluneeksi Suomen mestaruudesta. 28 pelaajasta 11 on lopettanut tai ei pelaa missään, neljä jatkaa liigassa. Viisi pelaa KHL:ssä, yhdellä on NHL-sopimus. Viisi hakkaa kiekkoa Suomen alemmilla tasoilla sekä yksi pelaa Ranskassa, toinen Norjassa. Yksikään ei pelaa siis HPK:ssa enää. Muutama lopettanut nuorena ja oikeastaan vain 11 on urallaan jotain annettavaa jääkiekolle, kunnon tasolla. Tälläisiksi laskin seuraavat nimet; Hietanen, Hokkanen, Jokela, Leino, Rämö, Sprukts, Toivonen, Voutilainen, Wiikman ja Wirtanen. Näistä Hietanen, Leino, Rämö, Voutilainen ja Wirtanen olisi kiva nähdä vielä Kerhossa.
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
#11 Jesse Pehu (26v)
Pelasi H.K.H:ssa nelosdivarissa pari pistettä per peli. Jatkaa samassa seurassa ja tasolla, nyt vain neljä pistettä per peli tahdilla.
Korjailen sen verran että ihan nelosdivariin asti ei ole Pehu tipahtanut. H.K.H aloitti toimintansa pari vuotta sitten kolmosdivarista ja nousi viime kaudella kakkosdivariin, missä joukkue pelaa myös tällä kaudella.

Ihan mielenkiintoinen listaus kyllä, yllättävän moni lopettanut tai muuten vaan kadonnut isommista ympyröistä. Itsekin haluaisin kyllä joskus vielä nähdä ainakin Wirtasen ja miksei jopa Leinonkin Kerhossa.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Näistä Hietanen, Leino, Rämö, Voutilainen ja Wirtanen olisi kiva nähdä vielä Kerhossa.

Aika suurella todennäköisyydellä Hietanen palaa vielä takalinjoille, mutta ei vielä moneen vuoteen. En poissulkisi myöskään Wirtasen paluuta, ei varmaankaan hetkeen silti.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Aivan aluksi haluan kiittää ja kompata M10:iä.
Aika suurella todennäköisyydellä Hietanen palaa vielä takalinjoille, mutta ei vielä moneen vuoteen.
Minä taas mietin, olisiko Juusolla poika, joka pelaa jääkiekkoa. Muuten olen paluumuuttajista sitä mieltä, että Hahl näytti aivan liian hyvää esimerkkiä muille.
 

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Muuten olen paluumuuttajista sitä mieltä, että Hahl näytti aivan liian hyvää esimerkkiä muille.

Eiköhän tämä case kannattaisi sulkea, kun Hahlilla oli 280 000 eri syytä siirtyä Jokereihin..
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Eiköhän tämä case kannattaisi sulkea, kun Hahlilla oli 280 000 eri syytä siirtyä Jokereihin..

280 000 täysin ansaittua syytä. Yksi Jokereiden tärkeimpiä pelaajia, jonka päästäisin - niin halutessaan - kauden tai parin päästä jäähdyttelemään HPK:hon ;)

Mielenkiintoinen lista josta päällimmäisenä jäi mieleen todella monen aikainen uran lopetus. Onkohan tämä ihan tyypillistä mestarijoukkueista vai tekeekö HPK:n tuon aikainen rosteri poikkeuksen? Jengi on muuten siihen aikaan ollut kyllä todella nuori, iski oikein vasten kasvoja. Tuli viime kauteen asti seurattua tosi vähän SM-liigaa, joten pääsee yllättämään vähän nämä tilastot aina aika-ajoin. Mukava naapurinkin pöydästä lukea moisia päteviä historian havinoita, joita ansioituneet kirjoittajat kaivelevat ihmisten muisteltaviksi.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mielenkiintoinen lista josta päällimmäisenä jäi mieleen todella monen aikainen uran lopetus. Onkohan tämä ihan tyypillistä mestarijoukkueista vai tekeekö HPK:n tuon aikainen rosteri poikkeuksen?
The Original Kultaisella Noutajalla - Risto Korhosella - hajosi polvet jatkuvasti. Ura ei ehtinyt oikeastaan edes alkaa. Joni Lappalaisella muistaakseni myös jonkinasteista loukkaantumishistoriaa. Hassisen ura päättyi Porthenin taklaukseen. Pää on edelleen pipi. Schneiderin lopettamisen syistä ei ole mitään tietoa. Nuo muut lopettaneet olivat keskimäärin sellaisia, jotka Jukka Jalonen nosti liigatason pelaajiksi, mutta ura muualla ei ollut yhtä loistelias. Mikko Laine varmaan parhaana esimerkkinä näistä.

PS. Louhen Jykä olisi saattanut vuoden pari ehkä vielä jatkaa, mutta kyllähän sitä uraa oli aika paljon takanakin. Halusi kai lopettaa huipulla.
 

M10

Jäsen
Joni Lappalaisella muistaakseni myös jonkinasteista loukkaantumishistoriaa. Hassisen ura päättyi Porthenin taklaukseen. Pää on edelleen pipi. Schneiderin lopettamisen syistä ei ole mitään tietoa.

Yhtään googlettamatta muistelisin, että Lappalaisella taisi tulla SaiPassa joku pahanluokan polvivamma ja oli pitkään sivussa. Itse ainakin pidin Jonia tosi lupaavana hyökkääjänä, joka olisi terveenä pysyessään voinut tehdä mukiinmenevän liigauran. Asennetta löytyi ja rannelaukaus oli todella hyvä.

Schneiderin uran lopettamisen syistä en tiedä mitään. Toivotaan, ettei ainakaan HIFK:n keväällä 2006 uudelleen lanseeraama termi Headhunting ollut taustalla. En tosin ihmettelisi, vaikka olisi.

Olihan tuo Kerhon mestaruusjengi täynnä suurelle yleiselle tuntemattomia suuruuksia. Mulla on himassa kehyksissä hesarin urheilun etusivu mestaruusmatsin jälkeiseltä päivältä ja kuvan pelaajisto on aika paljon puhuva.

Lappalainen, Sailio, Loikas, Pehu, Kultainen Noutaja sekä Hietanen.

Mutta jestas mikä Jengi.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Eiköhän tämä case kannattaisi sulkea, kun Hahlilla oli 280 000 eri syytä siirtyä Jokereihin..

Näiden 280000 syyn lisäksi voidaan lisätä 1) Hahl ei ole rooliltaan eikä taidoiltaan ykkössentteri 2) Kerhon ei olisi järkeä maksaa tosta edes 100000 pienempää summaa 2-3 sentteristä.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Schneiderin uran lopettamisen syistä en tiedä mitään. Toivotaan, ettei ainakaan HIFK:n keväällä 2006 uudelleen lanseeraama termi Headhunting ollut taustalla. En tosin ihmettelisi, vaikka olisi.

Englanninkielisen Wikipedian mukaan olisi uransa jälkeen siirtynyt jonkin sortin bisnesmieheksi Wall Streetille. Kenties asiaan liittyy headhunting, tosin ei välttämättä yllä mainittu kotimainen versio.

"Mestaruusbonus" huomioiden ehdottomasti yksi suurimpia puolustajasuosikkejani Kerhossa koskaan. Vuosien ajan toivoin paluuta tälläkin foorumilla.
 

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Näiden 280000 syyn lisäksi voidaan lisätä 1) Hahl ei ole rooliltaan eikä taidoiltaan ykkössentteri 2) Kerhon ei olisi järkeä maksaa tosta edes 100000 pienempää summaa 2-3 sentteristä.

Kyllä Riksa Kerhossa voisi pelata 1-ketjussa, ei se siitä kiinni ole. Mutta vaikka se olisi ollut tuon 100 000 euroakin halvempi, niin hänen loukkaantumishistorian tuntien... Se ei olisi välttämättä ollut ideaalitilanne ykkössenan kohdalle.

Summa summarum: Olisin ottanut kirkuen kaverin vielä tänne, mutta katsotaan nyt mitä tekee tän kauden jälkeen. Jatkuuko soppari Jokereissa vai ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös