Ex-Kerholaiset

  • 1 569 383
  • 5 570

Oddis Slajos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Palomäki Ässien testiin.

Saas nähdä saako Mikko paikkaa Ässistä. 10 peliä olis aikaa vakuuttaa. Noilla näytöillä voi olla aika vaikee päästä jopa ässien pelaavaan pakistoon. Veikkaanpa et joku Ässä junnu varmasti ajais saman asian.
 

J.Petke

Jäsen
Saas nähdä saako Mikko paikkaa Ässistä. 10 peliä olis aikaa vakuuttaa. Noilla näytöillä voi olla aika vaikee päästä jopa ässien pelaavaan pakistoon. Veikkaanpa et joku Ässä junnu varmasti ajais saman asian.

Kato perkele, vanha bändikaveri.

Jos ei Mikko saa paikkaa Ässissä niin seuraavaksi taitaa olla paras suunnata Tanskaan. Tai kaikkihan tuntuu nykyään Ruotsiin pääsevän joten ei muuta kuin anomus vetämään.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Syömähampaiden kuppauksen vuolas kymi.

Kelpaisko Jyrki Louhi tänne jos Jokerit luopuu Jykästä??

Niin, Jykän tulo olisi monellakin tasolla hieno juttu. Parastahan asiassa olisi se, että Kerho kuppaisi Tuulolan ja Virran lisäksi myös kolmannen syömähampaan ja kulmakiven Jokereiden rosterista.

Muista asioista nyt ei sen enempää tarvitse leuhottaakaan, koska kyllä jokainen asiaa vähänkin tunteva tietää Jyrki L:n potentiaalin ja taidot.

Että tänne vaan.

Täältä tähän
 

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Louhi ihan koska vain tänne!

Joukkueen ikoni ja käyttökelpoinen kaveri mihin tahansa rooliin. Tarvittaessa voi pelata sitä sentterin paikkaa alá Toke Virta.

Merkitys korostuu varsinkin pleijareihin mentäessä.
 

JamieB

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK Suosikkipelaajat: Aki Heino Ja Jyrki Louhi
Olisi ihan mukavaa tietää todellakin oikea syy siihen mikä on Jykän hyllytyksen takana.
Jos Jykä on johonkin lähdössä Jokereista, niin luulen että hän haluaa itsekin palata kerhoon. Kaikenlisäksi Louhi sopisi mainiosti kerhon hyökkäykseen, sillä fyysisiä hyökkääjiä ei joukkueessa liikaa tällä hetkellä ole.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Louhi olisi kyllä melkoisesti Rautakorven näköinen pelaaja (anteeksi Jykä). Ihan koska tahansa kelpuuttaisin esim. Salosen tilalle.
 

M10

Jäsen
Kun katsoo tuota hyökkääjistön laajuutta, niin hassulta tuntuu huutelu Louhen perään. Ei kai se omat pojat -status niin paljon voi vaakakupissa painaa? En näe Kerhossa tarvetta Louhen tyyppiselle pelaajalle. Jos halvalla tulee, niin sitten toki tervetuloa, mutta muuten kiitos ei. Ykkösprioriteetti pitäisi nyt olla se kakkossentteri, jos nyt ylipäänsä pelaajia tarvitaan ja ollaan edes hankkimassa.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Ykkösprioriteetti pitäisi nyt olla se kakkossentteri, jos nyt ylipäänsä pelaajia tarvitaan ja ollaan edes hankkimassa.
Nimenomaan. Louhelle ei vain ole tilaa tämän kauden joukkueessa. Ensi kaudella voi katsella uudemman kerran, mutta josko silloinkaan. Jos tuohon joku täytyy hankkia niin sitten se sentteri. Viitaluoman heräämistä odotellessa...
 

Valtteri

Jäsen
Parastahan asiassa olisi se, että Kerho kuppaisi Tuulolan ja Virran lisäksi myös kolmannen syömähampaan ja kulmakiven Jokereiden rosterista.

Heh heh, vai että Tuulola, Virta ja Louhi jotain kulmakiviä Jokerien rosterissa.. olet heikoilla hangilla. Viime kauden Tuulolalle ei olisi ollut mitään käyttöä enään Jokereissa ja sama juttu Token kanssa - ylipalkattuja janareita, ei kiitos. Jykä on joukkuepelaaja vailla vertaa, mutta rooli oli viime kaudella ja tällä kaudella nelosketjussa, eikä tuo tietenkään Jykälle kelpaa.. mutta jos ei taidot ylemmäksi riitä, niin se on surullista Jykän kannalta koska tuo Jokerien hyökkäys ei ole mikään kummoinen tällä kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Heh, helvetin hyvä työnhakuilmoitus tuollainen. Nyt olen entistä vakuuttuneempi, että ei tarvita takaisin.
Harmi ettei mahtunut Kärppäpaitaan. Kyllä joku pikkuseura maksaa itsensä siitä kipeäksi, kun väitti ettei kaikkiin mene. Antoi hyvän kuvan rekrytoijille motivaatiostaan, siitä iso käsi...
 

Lihahopliitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eipä Vellua ole missään vaiheessa Kerhoon oikeasti oltu hankkimassa. Tarjous toki tehtiin, mutta se oli pienuudessaan jo silkkaa vittuilua. Ilmeisesti suurin syy Vellun nirsoiluun on yllättäen se mikä laulunkin mukaan on "kaiken takana".
 

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Näemmä on uudet seurat löytyneet sekä Veli-Pekka Laitiselle että Jani Keinäselle. Vellu HV-71:n testiin kuudeksi viikoksi ja Keikka Ipan testiin kuukaudeksi. Hyvä näin ja tsemppiä kummallekin!

EDIT. Jatkoaika.com kertoo Vellun sopimuksen olevan kaksi kuukautta ja Iltalehti puolitoista..Kumpaa näistä nyt sitten uskoo.
 
Viimeksi muokattu:

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Se on hyvä, että Laitinenkin sai sopparin ja jatkaa uraansa ainakin toistaiseksi. Mielestäni aivan potentiaalinen hankinta vaikka ensi kaudelle taas kerholle, jos saa hyvän kauden alle. Sama pätee Keinäseenkin, vaikka hänen peliuransa ei tainnut ihan yhtä vaakalaudalla ollut.
 

Saloxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, KGB ja RK-62
Ja Yli-Matti "Juha-Matti 'Yli-Jumala' Yli-Junnila " Junnila meni sitten Unkariin pelailemaan. Go for it! Seurana Alba Volan, joka siis pelaa kuitenkin Itävallan sarjaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös