Ex-Kerholaiset

  • 1 565 294
  • 5 555

Thibauld

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gwinnett Gladiators, Lukko
Miika Wiikman on siirretty kahden ottelun jälkeen Hartford Wolf Packista (AHL) Charlotte Checkersiin (ECHL).

http://www.gocheckers.com/fullstory.php?id=735

Hienon pelin muuten Wiikman pelasi tänään. Gladsit kuitenkin olivat parempia numeroin 3-1 (viimeinen tyhjiin). Parasta kiekkoa mitä olen tällä kaudella nahnyt. Molarit ryöstivät shown ottamalla upeita koppeja. Laukauksia ainakin riitti kun tilastot pelin lopussa näyttivät 32-34. "K-Wall" Gladsien maalilla oli asteen verran Wiikmania parempi mutta hävettävää ei Wiikmanille jäänyt. Mielenkiintoista nähdä jääkö Wiikman pidemmäksi aikaa Charlotteen vai onko edessä paluu Eurooppaan. Miikan aloitus Hartfordissa oli ilmeisesti kokolailla surkea, mutta Checkerseillä on tällä kaudella hyvä porukka jossa on hyvä parantaa otteita ja kytätä uudelleen paikkaa ylhäältä.
 

M10

Jäsen
Oliver Setzinger teki viime yönä uransa ensimmäisen virallisen maalin Pohjois-Amerikassa, kun mies teki Milwaulkeen avausmaalin voitokkaassa ottelussa Houstonia vastaan. Seurakaveri Pihlström jäi ilman tehopisteitä tällä kertaa.
 

d2uce

Jäsen
Laitetaan nyt tännekin. Joni Lappalainen lopettaa. Kyllähän tämä pistää itseäkin vituttamaan, sillä Lappalaiselle olisi suonut läpimurron liigaan pienemmässä seurassa, isommassa roolissa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kannattaa kattella NHL.comista viime yön Tampa Bay-Carolina matsin highlightsit. Upeita torjuntoja Rämöllä, tai siis Raamolla, eikä paljon maaleille mahda mitään, miehet kävelevät avoimista ovista paukuttamaan maalin edestä kaappeja. Kaksi maaleistahan tuli tyhjiin. Tortorellan ruutikin oli märkää kommenteissaan joukkueen puolustuspelaamisesta:

"You've got a kid, who's playing [strong] in net, you've got young defensemen who are getting run all over the place by a quick Carolina team. I'm disappointed in the core," Tampa Bay coach John Tortorella said. "I didn't like anything about our third period. That falls on the core. No one else. I'm totally disgusted as far as what happened there."

Mah~tawaa...
 

d2uce

Jäsen
Antti Pihlström avannut myös myllytilinsä Pohjois-Amerikassa. Vastaan asettui Kevin "SM-Liigasta tuttu" Doell.
 

Edu99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea FC
Tapparan nettisivuilla on haastattelu tällä kaudella HPK:ssa pelanneesta Iivo Hokkasesta. Ihan mielenkiintoista luettavaa ja silmiini osuikin tällaiset lausahdukset Iivolta:

– Treenaaminen on ollut pikkuisen erilaista kuin aiemmin, niin kuin se aina on kun uuteen ympäristöön tulee. Ehkä täällä on ollut enemmän tempoa treeneissä verrattuna siihen, mitä Hämeenlinnassa tällä kaudella oli. Nyt tässä tauon aikana varsinkin on jäällä ollut hyvin vauhtia.


– Tää pelityyli sopii mulle ehkä paremmin kuin se mitä Hämeenlinnassa tällä kaudella oli. Sentteri saa hakea kiekkoa alhaalta ja muutenkin pyritään pitämään se kiekko hallussa.

Iivolle vielä onnea ja kaikkea hyvää Tapparaan, siellähän se varmasti on mukavampi pelata. Ainakin tällä hetkellä. :)

Haastattelu kokonaisuudessaan on nähtävissä täältä.
 

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Jani Keinänen on nyt sitten myös Tanskan mestari. Herning Blue Fox kaatoi finaaleissa Heikki Mälkiän valmentaman Frederikshavn Whitehawks:n voitoin 4-1. Kovana pistenikkarina myös SM-liigassa tunnettu "Keikka" rankoi pudotuspeleissä semi-kovat tehot: 16 ottelua 10+18. Erityisen hyvin näyttää menneen neljännesfinaalien ratkaisupeli - Herning voitti ottelun 7-2, Keinänen teki tehot 3+3.

Eipä ollut Keinänen kuitenkaan ainoa SM-liigasta tuttu pelaaja Herningin joukkueessa sillä Blue Foxia edustavat myös Pekka Tirkkonen, Jouni Loponen ja Toivo Suursoo.
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
Riku Hahl ainakin on varmuudella mm-joukkueessa tulevissa kisoissa, joten kyllä ainakin yksi ex-kertsi jäillä nähdään.. Kyllä tähänkin uutiseen voi liittää legendaarisen: LÄHDE ON.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Niko Kapanen on käsittääkseni kanssa tulossa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös