Ex-Jokerit maailmalla

  • 1 283 793
  • 3 573

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Konnalla 5 erää Liigaa takana ja 5 pistettä
Hyvinhän tuo yvllä tuntuu pelaavan, mutta liigassakin 5v5 pelissä suuria ongelmia vajavaisen liikkeen takia. Taitaa olla yvllä laittanut viidestä pisteestä ainakin 3 ja tehotilasto pakkasella. Parin pelin perusteella näyttäisi, että Kontiola tullee tekemään ihan hyvä pisteet, jos ja kun Kerhon yv-pelaaminen toimii. Tasakentällisin ei oikein annettavaa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jore Sibiriin vuoden diilillä.

Eikös noilla ole nyt ulkkarikiintiö yli? Voisi tarkoittaa sitä, että Säteri lähtee muihin maisemiin: Puustinen ja Ruohomaa takovat tulosta, Jokipakka on puolustuksen liideri ja maalille on kuitenkin pari tilastollisesti Säteriä paremmin pelannutta paikallista. Tietty on tuolla vielä ainakin O'Dell, joka ei ole tällä kaudella ollut Sochin vuosiensa tasolla.
 

Otacon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kristian Vesalainen vahvistamaan kerhoa. Oonko ainut ketä ei usko isännän mahdollisuuksiin NHL:ssä? Yhdet hyvät nuorten mm kisat muistan nähneeni Vesalaiselta ja odotinkin innolla kun Jokereihin saapui. Valitettavasti kuitenkin meno oli tosi epätasaista. Vähän flekmaattinen ja suoraselkäinen kuva jäi herrasta. Pirkka versio Saku Mäenalaisesta.
 

Otacon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei oma äijä mutta Julius Nättinen myös Sveitsissä 12 peliä tehoin 10+2. Nostin tänne kun oli keväällä "huhuissa" siirto jokereihin. Ei olisi varmaan ollut hassumpi vahvistus.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Linus Omark pelaa hieman väärässä sarjassa tällä hetkellä. Kevyellä 2 ppg:llä vetänyt alkukauden 8 matsia.
Pakko lisätä tähän, että Salavat Julajev Ufassa oltiin käsittääkseni surullisia Omarkin siirtymisestä Sveitsiin. Suru näyttää jäävän lyhytaikaiseksi, sillä hänen tilalleen hankittu Markus Granlund on aloittanut kauden loistavasti tilastoin 21 ottelua: 10 + 14 = 24.

Venäläiset asiantuntijat ovat tiivistäneet eron Omarkin ja Granlundin välillä jotenkin seuraavasti: Omark on taiteilija, Granlund edustaa pohjoisamerikkalaista, suoraviivaista jääkiekkoa - pelaamisen tavoitteena tulee olla vastustajan maaliverkon heiluminen niin pian kuin mahdollista.
 
HPK hankki Petri Kontiolan ykkössentteriksi ja näin ennen joulutaukoa HPK viimeisenä. Neljä voittoa jopa ottaneet tällä kaudella.

Ihan turhaan se Konna kitisi, kun ei päässyt pelaamaan Lokoa vastaan niin paljoa kuin olisi halunnut.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Järvinen koska vaan ois mahtunu 7-8. pakiksi otteillaan ennen Krejcikkiä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös