Ex-Jokerit maailmalla

  • 1 302 714
  • 3 620
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ei näitä yli-ikäisiä junnuja kannata roikottaa täällä ikuisuutta.

No ei todellakaan, hyvä, että Keklu heitti Ölanderit, Saariset, Juutilaiset, Vauhkoset, Pitkäset ja Kautot pois ja uusia jamppoja sisään. Vaikka itse olisin ainakin Olaville ja kenties Pitkäselle suonnut vielä tilaisuuden, mutta hyvä näin.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Jeren kannalta oikea ratkaisu vaihtaa seuraa Mestiksen sisällä. Jokerit ei tässä siirrossa menettänyt yhtään mitään. K-Vantaassa homma ei käsittääkseni mennyt ihan putkeen, joten nyt on hyvä aika karistaa pk-seudun möröt jaloista ja lähteä hakemaan uutta alkua Ouluun. Miehen ylivoimaisesti suurin ongelma löytyy korvien välistä, sillä sipuli menee yleensä jumiin jo yhdestä pahasta kämmistä. Ennen kuin potentiaali voi realisoitua raamien edellyttämälle tasolle, on Ölanderin rakennettava hermonsa uudelleen.

Näillä näkymin siis loistava siirto, sillä liigakelpoinen Ölander ei koskaan Jokeriaikanaan ole ollut, ja viime kauden perusteella vielä vähemmän. Tasapainoisempi ja astetta ketterämpi Ölander on tervetullut Jokereihin sitten joskus aikanaan. Ouluun käypi miehen tie ja hyvä niin. Uutta alkua Jere!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ex-Jokeri, Sami Lepistö, jatkaa uraansa Chicago Blackhawksissa. Onnea Samille uuteen seuraan. Toivotaan, että Leppä ottaa sen viimeisen askeleen kohti tähteyttä ja pystyy ottamaan vakituisen paikan joukkueen top 4 pakeissa!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ex-Jokeri Ossi Saarinen siirtyy KalPaan. Toivotaan Ossille kaikkea hyvää; toivottavasti puhkeaa kukkaan ja vakuuttaa!

Kuopiossa on kyllä Ossin vaikea tunkeutua ylempiin ketjuihin...



Edit: typo
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ex-Jokeri Ossi Saarinen siirtyy KalPaan.
Edit: typo
Saarinen ei enään kuulunut "lupauksiin", joten ainoa oikea ratkaisu oli lähteä peliajan perässä pienenpiin ympyröihin. Arvostan ratkaisua.
Pelaajana Ossi onkin sitten hemmetin vaikea arvioitava. Liike on hyvää ja mailankäsittelykin on ihan nättiä, mutta puutteelinen pelikäsitys ja fysiikka luo omat rajansa roolin löytämiselle. Ei tarpeeksi ovela pelatakseen 1-2 ketjussa, mutta hyvä yleispelaaja 3-4 ketjuun.

Jokatapauksessa perhanasti onnea Kuopion valloitukseen, sillä sitä tarvitaan. Kalpalla on todella kilpailukykyinen laituri osasto jo valmiiksi, mutta ehkäpä Ossi onkin back-up hankinta loukkaantumisten sattuessa.

Kiitokset Ossille ja onnea jatkoon. (mutta epäonnea kun vastassa on Jokerit)
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Jokatapauksessa perhanasti onnea Kuopion valloitukseen, sillä sitä tarvitaan. Kalpalla on todella kilpailukykyinen laituri osasto jo valmiiksi, mutta ehkäpä Ossi onkin back-up hankinta loukkaantumisten sattuessa.

KalPalla on paperilla ihan messevä laituriosasto, mutta kuitenkin täynnä kysymysmerkkejä. Kapanen ei ole pelannut vuoteen ja ikää on jo. Hentusella oli Korkeasaari selässään viime kaudella. Kiiskisen nousua huipulle on odotettu, mutta jannelahtimaisesti loukkaantumiset ovat pilanneet parhaat nousut useampaan otteeseen. Kerman on kauden alusta poissa, syynä nivunen. Salmista moitittiin ainakin Porin aikana ajoittaisesta fleguilusta, viime kaudella moista ei nähty, mutta uuden koutsin ollessa kysymysmerkki (vrt. Pekka Virta & koirankoppifilosofia) ei voi SS:n tehojakaan kirkossa kuuluttaa. Pakarinen ei ole vielä osoittanut todellisen powerforwardin elkeitä, vaikka potentiaalia kieltämättä on. Ja KalPan rosterissa ei todellakaan ole määrällisesti liikaa miehiä, joten Saarisella on täydet mahdollisuudet breikata KalPassa.

Meni vähän turhankin negatiiviseksi jo tässä vaiheessa kautta.
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Ja KalPan rosterissa ei todellakaan ole määrällisesti liikaa miehiä, joten Saarisella on täydet mahdollisuudet breikata KalPassa.

Meni vähän turhankin negatiiviseksi jo tässä vaiheessa kautta.

Juu, onnea vaan Ossille Kalpaan. Epäilen kylläkin mahdollisuuksia breikata uudessa seurassa, näyttöpaikkoja kun on eri koostumuksissa ja eri valmentajien kanssa annettu. En usko tähän, valitettavasti.

Tietyllä tavalla Ossilla on työkaluja, mutta onko se sitten hedu joka ei ihan kestä sm-liigan paineita, tai no ainakaan Jokereiden.
 

TombaT

Jäsen
Ex-Jokeri Ossi Saarinen ei ollutkaan täysverinen laituri vaan sentteri, näin kertoo urheilulehden Esko Seppänen
"Jokereissa viime kaudella lähinnä puun ja kuoren väliin joutunut keskushyökkääjä jatkaa uraansa KalPassa. Liike oli pelaajalta viisas. Hän on KalPan sentterihierarkiassa aivan eri lukemilla kuin kivikovassa narriporukassa. Saarinen on potentiaalinen tapaus, joka tarvitsee vain lisää perusrutiinia jokailtaiseen pelaamiseensa. Olen vahvasti sitä mieltä, että tässä siirrossa voittaa sekä Saarinen
että KalPa. Sami Kapasen pelintekijäksi? Kenties."

Tätä anaalysia en voinut lukea nauramatta :)
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Hyvin vaikea keksiä mihinhän kohtaan tämä uutinen pitäisi laittaa, koska Wallen ei nyt ihan ex-jokerista mene. Jollain tavalla ymmärsin, että Wallenilla on nyt Allsvenskaniin sopimus, mutta mikään ei ole vielä varmaa eli eiköhän laiteta tämä tänne Huhujen alle.
Linkki Mtv3 sivujen uutiseen
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Ville Hämäläinen viilettää KiVan riveissä ja miehellä kuulemma try-out tällä hetkellä menossa huhujen mukaan. Toivotaan, että saa KiVasta paikan ja uuden nosteen uralleen. Ei tarvitse laittaa niitä hokkareita naulaan niin kuin itse veikkailin kauden jälkeen.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Petr Kalus, joka oli try-outilla Jokereissa viilettää jatkossa Slavia Prahan paidassa. Löydätte varmaan uutisen itse, ettei sitä tarvi linkittää. Olisi ollut yksi minun suosikkipelaaja, jos olisi saanut sopimuksen.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Massi-Essi suuntaa Sveitsiin ja Zug:iin frangejen perässä. Shedden, Immonen, Markkanen ja Metropolithan sieltä jo valmiiksi löytyykin..
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mitähän tuo nyt sitten tarkoittaa? Kirjoittaa blogia YLEn sivuille? Mitään lätkäähän ei YLEltä taida tulla.
 
Mitähän tuo nyt sitten tarkoittaa? Kirjoittaa blogia YLEn sivuille? Mitään lätkäähän ei YLEltä taida tulla.

Sieltä se ensimmäinen blogi jo tulla tupsahti, ihan hyvää skriivailua. Totta puhuen toivon että Lind pysyy mieluummin siellä näppiksen äärellä kuin kameroiden edessä, sen verran kankea flow oli miehen jutusteluissa viimeisten Jokerikausien haastiksissa. Asiallista turinointia mutta aina tuli ulosannista mieleen se yhden kerran liikaa turpaan saanut nyrkkeilijä. Kirjallinen puoli sen sijaan näyttää olevan hyvin hallussa ja asiaakin löytyy joten ainakin itse jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia blogeja.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Totta puhuen toivon että Lind pysyy mieluummin siellä näppiksen äärellä kuin kameroiden edessä, sen verran kankea flow oli miehen jutusteluissa viimeisten Jokerikausien haastiksissa. Asiallista turinointia mutta aina tuli ulosannista mieleen se yhden kerran liikaa turpaan saanut nyrkkeilijä.
Hä? Lind oli minusta aina ulosanniltaan parhaita jääkiekkoilijoita, joka artikuloi selkeästi, käytti värikästä kieltä ja usein vielä sanoi jotain järkevääkin, vaikka kysymys olisi kuinka hölmö hyvänsä.

edit: Sen sijaan tuo teksti on kyllä klišeisine kielikuvineen ja epätäydellisine virkkeineen heikkotasoista suomea, vaikka tyylilaji (pakina) antaakin paljon anteeksi. Toivottavasti jatkossa Lindin teksti on terävämpää, analyyttisempaa ja luettavampaa.
 
Hä? Lind oli minusta aina ulosanniltaan parhaita jääkiekkoilijoita, joka artikuloi selkeästi, käytti värikästä kieltä ja usein vielä sanoi jotain järkevääkin, vaikka kysymys olisi kuinka hölmö hyvänsä.

Joo, ehkä vähän huonosti muotoiltu. Asiaahan Lind on aina puhunut mutta tosiaan viime vuosina kuulosti että puheen tuotto oli kärsinyt sen yhden niitin liikaa jos miettisi että mies olisi duunikseen kameran edessä, ainakin joku nelosen tmv. pidempi haastattelu oli aikanaan melko vaivaannuttavaa kuunneltavaa kun ei ne lauseet vaan meinanneet tulla ulos vaikka itse sisältö oli timangia. Tuota kyseistä videota en löytänyt mutta Youtubesta löysin jonkun SuomiTV:n haastiksen esimerkiksi, jossa Lindillä alkaa varsinkin loppua kohden grammarin neula junnaamaan aika pahasti. Konteksina nyt siis edelleen se että kaveri tekisi uraa kameran edessä, eihän tuossa haastatteluna mitään vikaa ole.

Tämä nyt osaltani vanhan idolin parjaamisesta, loppuun totean että hieno mies, hieno pelaaja ja hyvä että on edelleen kuvioissa mukana.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Hienoa että homma toimi nyt! Eiku...

Pirnes on nyt pitkästä aikaa täysin terve ja se näkyy heti tehoissa. Huippupelaaja. Sheddenillä aika huikea sentterikalusto käytettävissä kun sieltä löytyy Metropolit, Holden ja Pirnes.

Hentunenkin sai paljon paremman alun kaudelle kuin viime kaudella. Kaksi maalia kauden toisessa pelissä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Noista vammoista kun muuta viikko sitten tässä ketjussa puhuttiin, niin Pirnes on antanut Aamulehdelle haastattelun, jossa hän valoittaa viime kausiaan.

"Takana on pitkä ja rankka taistelu vammojen kanssa, lähes kaksi vuotta jatkuvaa kolotusta ja kipuja, kertoo Esa Pirnes.

– Viisi leikkausta viimeisen 14 kuukauden aikana on aika kova paikka urheilijalle, sanoo Pirnes ja tämä on helppo uskoa."

Vammat selittävät varmasti suuren osan "Massi-Esan" vaisuudesta. Nyt iski ensimmäisessä pelissään Sveitsissä tehot 3+1, joten ehkä tästä alkaa uusi nousu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös