Ex-Ilvekset maailmalla

  • 293 187
  • 689

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mää muistan. Se oli katkera paikka ja sitten koitettiinkin seuraavax haalia 'omat pojat' takasin ja case Mäkelä ja soppa oli valmis.

Loppusijoitus kaudella 1991-92 oli yhdeksäs 12 joukkueen sarjassa. On se uskomatonta, kuinka nimivahvalla (paperilla) joukkueella tuli noin huono sijoitus.
Okei, loukkaantumisiakin oli varmasti pelimääristä päätellen, mutta kyllä suoritus oli heikko. Ilveksen valmentajana oli ensimmäistä kauttaan Anatoli Bogdanov. Tällä kaudella taisi myös vanhan tutkaparin Jalo-Summanen välit hieman rakoilla.

TPS:ää edustanut Mäkelä voitti pistepörssin. Ketjukaveri, niinikään tamperelainen (ylöjärveläinen) Esa Keskinen oli toisena.

Kausitilastot Ilveksen sivuilla:
KAUSITILASTOT 1991-92 | ILVES.COM
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Ilmeisesti kaudella 2010-11 A-nuorten puolustajien pistepörssin voittanut ja Ilveksessä 12 liigaottelua pelannut Markus Västilä on solmimassa jatkoa
KooKoon kanssa. Tykkäsin pelirohkeudesta aikanaan junioreissa. Kiva nähdä mihin suuntaan pelaaminen on kehittynyt.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Ja Ville Sirénillähän on muuten myös se yksi hopea HIFK:sta vuodelta 1999, toisten ex-Ilvesten Jani Nikon ja Mika "Veikko" Niemisen kanssa.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ville Koistinen siirtyy Lagnaun Tiikereihin. Mikä lie tuli esteeksi Davosissa jatkamiselle, kun sinne olisi vielä sopimusta ollut pari vuotta jäljellä...
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Tomi Wilenius Hokista SaPKoon. Olisiko ensi kausi se lopullinen läpimurto Mestiksessä ja sitten taas Liigaan koittamaan?
Vastuu Kajaanissa jäi lopulta sen verran vähäiseksi, että siirto SapKoon on lähtökohtaisesti hyvä ratkaisu. Ikää ei ole liikaa ja laukaus on edelleen erinomainen. Jos menee eteenpäin luistelussa on liigapaikka jossain vaiheessa mahdollinen yhä.
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Sami Aittokallio on harjoittelemassa Kärppien mukana tämän viikon. Lieneekö siis jotain virityksiä tuohon suuntaan, jos sopimusta P-Amerikkaan ei synny.
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En ole huomannut, onko Urheilulehden Michael Keräsen tilanteeseen liittyvää analysoinnin pätkää linkitetty aiemmin tänne.

Michael Keränen roikkuu ihmeellisessä NHL-välitilassa - "Vaikealta näyttää" | NHL | Urheilulehti

Tämän tilanteen jälkeenhän Keränen palasi farmiin, mutta teki kahden suunnan sopimuksen Minnesotan kanssa ensi kaudesta, kuten Jatkoaikakin kertoi:
Keräselle vuoden jatkosopimus Wildiin - NHL - 22.05.2015 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Urheilulehden analyysin maalaama tilanne Keräsen haasteista murtautua pelaavaan kokoonpanoon ovat pitkälti samat tulevana syksynä kuin ne olivat keväälläkin
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Mua kiinnostaisi todella paljon syy(t), miksei Marjamäki jatkanut Ilveksessä loukkaantumisen kärsittyään, jos tästä jollain on jotain pientäkin sisäpiiritietoa tarjota. Kerta mies kuntoutui kuin kuntoutuikin pelikuntoon. Olisi ollut varmasti tarpeellinen palanen, mm. johtajuutensa vuoksi, joukkuetta.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viime kautisista Ilveksistä Turo Asplund ollut kovassa vireessä ainakin tehopisteiden osalta Lukossa. Hieno nähdä, että Turren loukkaantumisten runtelema, vaisu viime kausi ei kokonaan katkaissut toissa kauden kehitystä. Kuuteen peliin 4+2 ja toisen ex-Ilveksen Toni Koiviston jälkeen Lukon toiseksi tehokkain alkukaudesta. Peitonnut Gagnonit ja muut sisäisessä pörssissä, ja näköjään vedellyt aloitusympyrässä hulppealla 61,8 voittoprosentilla aloitukset. Hyvä Turre!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös