Everton FC 2013–2014

  • 25 841
  • 148

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Noin suunnilleen kentän paras pelaaja.

Mä katsoin puoli tuntia pelin lopusta ja omaan silmään pisti mieleen se pelaaja joka ampui vaparistakin ristikkoon. Nimi ei vain jäänyt mieleen, mutta teki muitakin nokkelia ratkaisuja alakerrassa jotka helpottivat Chelsean antamaa painetta paljon. Ei mielestäni ollut Barry, mutta voin olla toki väärässäkin. Olisin lyhyellä otannalla hänelle suonut moisen kunnian olla kentän paras pelaaja, mutta tosin kun tuli vain niin vähän katsottua kokonaiskuva on voinut vääristyä.

Hieno voitto ja todella hieno futismatsi. Oli hyvää jalkapalloa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tarkoitat Leighton Bainesia, puolustuksen eliittiä. Kulmapotku ja vapari specialisti. Peittosi A.Colen selvästi eilisessä pelissä. Ekalla puoliajalla 22 syöttöä ja 100 %:nen tarkkuus, ei huono.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Notta kukaan ei maininnut Bainesin kahta huikeaa vaparia Jässin selän taakse viime viikonloppuna? No nyt on mainittu.

Huomenna vastassa Newcastle ja jos tuosta vielä voitto tulee niin hyvinhän kausi on alkanut. Pieni miinusmerkki tuosta liigacupin ottelusta Fulhamia vastaan sillä se oli selkeästi voitettavissa. Silti Martinez on tuonut mukanaan erinomaisia elementtejä. Siirtoikkuna kesällä oli häneltä erittäin hyvin hoidettu ja eiköhän tuota muokkausta jatketa tammikuussa. Veikkaan että Heitinga ja Jelavic ovat liipaisimella ja eiköhän Baineskin lähde ellei nyt sitten viimeistään marraskuussa tee uutta jatkosopimusta. Katsotaan olisiko Moyes jotain oppinut ja tammikuussa löisi kerralla riittävästi rahaa pöytään, luulen että £20 miljoonaa on aika lähelle sitä mitä vaaditaan. Sisään ei sitten välttämättä olisi hirveästi tulossa pl. yksi toppari/puolustaja mutta toisaalta tuossa sitten vapautettaisi rahaa kesää ja esim Lukakun ostoa varten.
 

TKH

Jäsen
Huomenna vastassa Newcastle ja jos tuosta vielä voitto tulee niin hyvinhän kausi on alkanut.

Ensimmäisiin otteluihin pari turhaa ristiä, mutta sen jälkeen on kyllä mennyt hyvin. Lukaku näyttää ainakin toistaiseksi todella hyvältä hankinnalta, toivottavasti maalivire kestää koko kauden.

City olisi sitten seuraavana vastassa. Harmi että Barry ei voi Citystä tulleena lainana pelata ottelussa. On ollut oikein onnistunut hankinta. Ottelun alla Evertonin keskikentän pelaajista ainakin Mirallas, Pienaar ja Gibson ovat enemmän tai vähemmän kärsineet kolhuja ja pelaaminen lauantaina on epävarmaa.

Next Crest Revealed - The Official Website of Everton Football Club
 

TKH

Jäsen
Martinezin mietteitä ottelun alla.

Everton v Hull City

Gibson siis hajotti polvensa Kazakhstania vastaan ja edessä on kuukausien sairasloma. Pienaar on jo lähellä paluuta, tosin ei ilmeisesti pelaa vielä tänään, vaan vasta ensi viikolla. Myös Alcaraz on palannut treeneihin, mutta lienee täydessä pelikunnossa vasta ensi kuun puolella.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Oviedo on pelaillut ihan mukiinmenevästi viime aikoina kun on päässyt kentälle Bainesin poissaollessa. Eilen katkaisi maalillaan kohtuullisen pitkän, yli kahdenkymmenen vuoden, voitottoman putken Old Traffordilla. Ihan hyvä varamies.

Muutenkin alkaa olemaan hieman optimistisempi mieliala Evertonin tämän kauden sijoituksesta. Ehkä sittenkin eurokentille, jos turhista tasureista pääsisi eroon. Ainoa huolenaihe tulevaisuuden suhteen on se, että Martinezin näytöt alkaa olemaan sitä luokkaa, että kohta joku suurseura tulee ison setelinipun kanssa viemään managerin muille maille.
 

TKH

Jäsen
Muutenkin alkaa olemaan hieman optimistisempi mieliala Evertonin tämän kauden sijoituksesta.

Näin on, tosin niin on ollut kovin monta kertaa aikaisemminkin ja jos joku, niin Everton osaa palauttaa vähänkään leijailemaan lähteneet kannattajat maan pinnalle.

FA Cupissa Everton kohtaa QPR:n. Mainitaan vielä pari satunnaista uutista.

Martinez said: "We have an agreement to extend the loan for an extra year if Barcelona don't need him. "I always thought he'd take until February to learn how to deal with the league but he's surprised me."

Kyseessä siis Deulofeu.

Everton are plotting a January move for Iceland international Alfred Finnbogason to strengthen their attack. The Toffees are keen on the 24-year-old Heerenveen striker as he scored 14 goals by the beginning of November before suffering an injury from which he has just recovered.

Kuulemma myös Suarez olisi Evertonin kiikareissa, siis Matias Suarez ei Luis. Juttujen mukaan hyökkääjän hintalappu olisi jossain £7m luokassa.
 

TKH

Jäsen
Usko sen kuin vain vahvistuu. Tuloksellisesti komea voitto tänään, joka tosin mairittelee tällä kertaa Evertonia. Ensimmäinen puoliaika oli tosin aika hyvä ja johto olisi voinut olla suurempikin tauolle mentäessä, mutta toisen puoliajan ensimmäinen puolisko oli kerrassaan surkea. Onneksi Fulham ei paikkoja hyväkseen käyttänyt pilkkua lukuunottamatta. Fulhamin tasoituksen jälkeen Everton teki sitten harvinaisen kovalla prosentilla maalit paikoistaan.

Erityismaininta Osmanille, joka taas vaihteeksi teki aika komean osmanmaisen maalin. On tehnyt samanlaisen muutaman kerran aikaisemminkin. Muut maalit Colemaniille, Barrylle ja Mirallasille. Tästä on hyvä jatkaa.
 

TKH

Jäsen
Laitetaan pari satunnaista huhua.

According to Everton boss Roberto Martinez, Spanish wingman Gerard Deulofeu may not be ready until the final 3rd of the season, meaning the Barca loanee could miss up to 4 months of the season.

David Moyes has confirmed Manchester United will spend big in the January transfer window amid reports he will raid former club Everton for Ross Barkley. United, though, will face competition from Manchester City for Barkley, while Everton are hopeful of tying their academy product down to a lucrative new contract.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Evertonin peliohjelma näyttäisi nopeasti katsottuna olevan varsin mainio tammikuun lopun Liverpool-peliin saakka, sillä vastassa on pääasiassa keskikastin ja häntäpään joukkueita. Evertonin "helppojen" pelien historian tuntien yhdestäkään pelistä ei ole tulossa varmoja pisteitä, mutta nyt jos koskaan olisi hyvä paikka kahmia peräkkäisiä kolmen pisteen voittoja ja saada hyvät lähtöasemat loppukauteen. Siis ainakin teoriassa, jos viime aikojen hyvä pelivire säilyy.
 

Legion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Everton, FC Bayern
Evertonin peliohjelma näyttäisi nopeasti katsottuna olevan varsin mainio tammikuun lopun Liverpool-peliin saakka, sillä vastassa on pääasiassa keskikastin ja häntäpään joukkueita.

Noita tasapelejä kun saatais jatkossa käännettyä voiton puolelle.. Se on mulla pelkona noissa helpoissa peleissä, että vastustaja puolustaa ja Everton sahaa tehottomasti. Deulofeu on ollut hyvä kääntämään peliä vaihdosta tullessaan. Nyt kaveri on korjaamolla tuon ottelusuman ajan. Toivottavasti tuloskunto jatkuu. Odotukset kun on aika kovat nyt.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Eilen oli jo sellaista tappajan vaistoa mitä pitääkin olla siinä mielessä että ne 3 pistettä haettiin. Nyt ei vaan suht helpossa lähiviikkojen ohjelmassa saisi liikaa kompastella.

Baines on mahdollisesti jo tapanina mukana ja alkulämmittelyssä eilen loukkaantunut Jelavickin pitäisi olla mukana. Alcarazkin on pelikunnossa niin ihan hyvältä tuo näyttää. Saas nähdä mitä Martinez tekee rotaation suhteen, hieman sitä pitäisi harrastaa mutta eihän esimerkiksi Lukakun tilalle oikein ketään ole. Oviedon nostaminen keskikentälle ja Osmanin tuominen keskustaan olisivat varmaan ne "helpoimmat" vaihtoehdot. Stones/Alcaraz sitten tuomaan hieman huilia Distinille ja eiköhän Naismithkin saa jotain minuutteja keskikentällä.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Oli muuten pirun komeita maaleja ne Colemanin ja Barkleyn häkit. Everton on tämän kauden ehdottomasti positiivisin "yllättäjä" kärkikahinoissa. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että musta Predator ei ole ihan sopivin mahdollinen kärkipelaaja joukkueelle. Lukaku vaikuttaa aika epätekniseltä pelaajalta muuten palloa hallitsevan ja hyvin syöttelevän joukkueen sisällä, mutta mikäs siinä, jos maaleja tulee.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Jos Barkleyn tuuletuksesta voisi jotain päätellä, niin ei mies taida ainakaan suunnitella lähtöä Evertonista tammikuun siirtoikkunan aikana. Sinällään Martinez ei ole miestä myöskään myymässä, mutta luulisi Evertonille edelleen rahan kelpaavan, jos joku arabitsiljardööri päättää kaivaa kuvettaan vähän syvemmältä.

Tosin nyt on kyllä kutkuttavan lähellä jopa liigan kärkipaikka, jos vaan pallo jatkaa pomppimistaan.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Mielenkiintoista kyllä nähdä mitä Martinez tekee tammikuun siirtoikkunassa. Taloudellinen tilanne on seurassa parempi kuin vuosiin eikä ketään ole pakko myydä. Sitten taas toisaalta lisää leveyttä tarvitaan rinkiin ja samalla nyt olisi herkullinen tilanne lyhentää velkaa hieman enemmän.

Heitinga nyt lienee varma lähtijä ja se ei joukkuetta millään lailla heiluta mutta mahdollinen Jelavicin lähtö on hieman ongelmallinen. Kone on poissa pidempään (kuten Gibson) ja Lukakun tilalle ei muutenkaan oikein ketään ole. Optimitilanteessa Jelavic saataisiin myytyä ja tilalle hankittua joku parempi kakkoskärki. Kun samalla keskikentälle tarvittaisiin yksi pelaaja tuomaan leveyttä pelkään vaan että jos joukkuetta halutaan vielä vahvistaa joudutaan Bainesista luopumaan. Tällöin rahaa vapautuisi Jelavicin paikkaajaan, keskikentän rotaatiopelaajan hankintaan sekä mahdollisesti yhden puolustajan hankintaan. Oviedo voi sinänsä "korvata" Bainesin Distinin ollessa varamiehenä mutta koska Distinkin on avauksen mies ehkä yksi puolustaja lisää tarvittaisiin. Onhan siellä reservissä Alcaraz, Stones ja Hibbert joten ehkä ilmankin pärjättäisiin.

Barkleyn lähtöön en millään usko. Mitään tarvetta myynnille ei ole taloudellisesti ja kun Everton kuitenkin on mukana kärkikahinoissa niin siinäkään ei ole mitään syytä. Sitäpaitsi, mihin Barkley lähtisi? Chelsea ja Man City lienevät ne kaksi seuraa jotka voisivat jotain riittävän mottipäistä maksaa. Chelseassa ei edes Juan Mata mahdu pelaamaan ja Cityn kohdalla varmaan Jack Rodwellin esimerkki kelpaa pitämään Barkleyn Evertonissa. Onhan tässä kolikon kääntöpuolena sanottava se että jos joku Barkleysta jonkun älyttömän summan tarjoaisi niin kyllähän sillä saataisiin velat kuitattua isolta osin ja varmaan samalla joukkuetta vahvistettua. Ei Barkley nyt mikään korvaamaton pelaaja ole ollut ja vielä kun hänestä lädilisää saisi niin sanokoot Martinez mitä tahansa niin ei Rossista nyt mitään Gareth Balen tapaista summaa tarvitse maksaa.

Sunderlandin kaatoon aika yllätyksettömällä kokoonpanolla. Osman Barkleyn tilalle, Barkley penkillä kuten Jelavickin. Baines ei kokoonpanossa joten paluu tapahtunee viikonloppuna. Ihan fiksua lepuuttaa mies nyt kerralla kuntoon.

-------------Lukaku--------------
Pienaar-----Osman------------Mirallas
---------Barry------McCarthy-------
Oviedo----Distin---Jagielka-----Coleman
-----------Howard--------------------

Penkillä Robles, Heitinga, Jelavic, Alcaraz, Naismith, Barkley ja Stones.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Jagielka poissa 3-4 viikkoa, siinä kai uusin houlestuttava uutinen. Hyvää kuitenkin se että loukkaantumisesta toipunut Alcaraz oli ainakin Southamptonia vastaan erinomainen korvaaja.
 

TKH

Jäsen
“£50million? We wouldn’t let anyone out on loan in January!” Martinez said.
Martinezin heitto Barkleyta koskevaan huhuun.

Mainitaan vaihteeksi pari huhua.

- West Ham olisi kuulemma kiinnostunut Heitingasta. Pari kautta sitten vuoden pelaajaksi Evertonissa valitun Heitingan sopimus loppuu kesään joten rahaa siirrosta ei paljoa irtoa.

- English side Everton have joined Liverpool in the race for Udinese’s Ghanaian midfielder Emmanuel Agyemang-Badu according to reports in Italy.

- Everton boss Roberto Martinez wants Belgian striker Michy Batshuayi – the ‘new Romelu Lukaku’. Martinez sent his top spy to watch the giant 20-year-old score his 13th goal of the season for Standard Liege at the weekend.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
“£50million? We wouldn’t let anyone out on loan in January!” Martinez said. Martinezin heitto Barkleyta koskevaan huhuun.
Vaikka pidänkin Martinezista en ihan ymmärrä näitä kommentteja koskien Barkleyta sekä ehkä myös Bainesia. On aivan selvää että tuolla summalla Barkley kannattaisi myydä heti jos asiaa järjellä ajattelee. Jos taas tässä on vain tarkoitus vedättää hintaa ylös niin sitten pisteet.

Sekä Bainesin ja Barkleyn kohdalla tilanne on se että nyt joko jatkosopimus kouraan tai sitten myyntiä, näin varsinkin Bainesin kanssa. Molempien sopimus loppuu kesällä 2015, toki Barkleysta tulisi kasvattajarahaa joten se ei ole ihan yhtä kiireellinen.

- West Ham olisi kuulemma kiinnostunut Heitingasta. Pari kautta sitten vuoden pelaajaksi Evertonissa valitun Heitingan sopimus loppuu kesään joten rahaa siirrosta ei paljoa irtoa.
Heitinga kieltäytyi siirrosta West Hamiin ja nyt on huhuissa liitetty Newcastleen sekä muutamaan italialaisseuraan. Kun ei kerran miehelle mitään käyttöä ole niin mielellään äkkiä pois. Palkkakuluissa säästyy se miljoona puntaa ja ehkä toisen mokoman saisi siirtosummana?

Sisään olisi ilmeisesti tulossa kestohuhu Aiden McGeady joka on huhuissa säännöllisin väliajoin lähdössä Moskovasta. Toisi kieltämättä vaihtoehdon laidoille ja ehkä täten Mirallasia voisi peluuttaa myös kymppipaikalla Barkleyn sijaan. Keskikentän keskustaa ehkä mielummin itse näkisin vahvistettavan.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Vaikka pidänkin Martinezista en ihan ymmärrä näitä kommentteja koskien Barkleyta sekä ehkä myös Bainesia. On aivan selvää että tuolla summalla Barkley kannattaisi myydä heti jos asiaa järjellä ajattelee. Jos taas tässä on vain tarkoitus vedättää hintaa ylös niin sitten pisteet.

Oletko usein nähnyt, että manageri kommentoi runkopelaajansa siirtohuhuja tyyliin: "kyllä mielellämme myymme hänet vaikka heti, jos joku maksaa x euroa"?

Fanit eivät varmaan tykkäisi kovinkaan paljoa.

Ja tottakai everton myy Barkleyn 50 miljoonalla. Varmaan 30:lläkin, jos joku tuollaisen summan tarjoaa. Myy, vaikka Martinez sanoisi kävelevänsä kuuhun tämän tapahtuessa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Evertonilla on mahdollisuudet sieniliigaan, joten en usko, että hyväksyvät 30 miljoonan tarjousta tammikuussa Barkleysta. Fellaini lähti 27,5 miljoonalla, siitä voi hakea vähän vertailukohtaa. Sama juttu Bainesin kanssa, ei mitään järkeä myydä.

Tammikuussa esim. ManU:lle (joka on yksi Evertonin pääkilpailijoista) myyminen olisi suorastaan idioottimaista. Yksi päävastustajista. Ja mikään jengi tuskin tulee Barkleysta 50 miljoonaa maksamaan ja tuon se melkein vaatisi tässä ikkunassa.

Katsellaan kauden jälkeen uudelleen.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Oletko usein nähnyt, että manageri kommentoi runkopelaajansa siirtohuhuja tyyliin: "kyllä mielellämme myymme hänet vaikka heti, jos joku maksaa x euroa"?
En tietenkään. Mutta silti pidän hieman hölmönä sitä että sanotaan ettei myydä vaikka maksettaisiin saman verran kuin Gareth Balesta kun kaikki tietävät että se ei pidä paikkaansa.

Ja tottakai everton myy Barkleyn 50 miljoonalla. Varmaan 30:lläkin, jos joku tuollaisen summan tarjoaa. Myy, vaikka Martinez sanoisi kävelevänsä kuuhun tämän tapahtuessa.
En usko että 30 miljoonaa Barkleysta riittää. Blackie sitä tuossa jo availi ja kun nyt ei ole mitään syytä myydä niin kyllä se reippaasti Fellainia isomman summan vaatisi. Päälle 40 miljoonaa voisi jo olla sellainen johon lyötäisiin kiinni. Silti uskon ettei Barkleysta nyt tammikuussa tule varteenotettavaa tarjousta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olikos Barkleyn nykyinen diili voimassa 2016 asti? Aika paljon painetta saada uusi jatkosopimus mahdollisimman nopeasti, sillä kesällä on varmasti monta seuraa kantamassa rekkalasteittain rahaa kaverin eteen. Everton ottaa melkoisesti hittiä hinnan suhteen, jos päästävät Barkleyn samaan tilanteeseen kuin Baines on tulevana kesänä. Bainesin kohdalla siihen oli vielä varaa, mutta Barkleyn kohdalla ei taida olla.
Chelseassa ei edes Juan Mata mahdu pelaamaan ja Cityn kohdalla varmaan Jack Rodwellin esimerkki kelpaa pitämään Barkleyn Evertonissa.
Rodwell pääsi itse asiassa pelaamaan viime kaudella ihan hyvin sen minkä loukkaantumisilta pystyi. Tavallaan loppui vähän kausi kesken miehen kannalta, koska oli löytänyt hyvän vireen. Mancinin potkujen suurin kärsijä taitaa olla Rodwell, sillä Pellegrini ei taida arvostaa ihan yhtä paljon. Javi Garciakin on edelleä suunnitelmissa, vaikka Rodwellissa on potentiaalia olla parempi pelaaja kuin Garcia tulee ikinä olemaan.
 
Viimeksi muokattu:

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Olikos Barkleyn nykyinen diili voimassa 2016 asti? Aika paljon painetta saada uusi jatkosopimus mahdollisimman nopeasti, sillä kesällä on varmasti monta seuraa kantamassa rekkalasteittain rahaa kaverin eteen. Everton ottaa melkoisesti hittiä hinnan suhteen, jos päästävät Barkleyn samaan tilanteeseen kuin Baines on tulevana kesänä. Bainesin kohdalla siihen oli vielä varaa, mutta Barkleyn kohdalla ei taida olla.
Barkleyn sopimusta on tosiaan 2½ vuotta jäljellä toisin kuin kirjoitin aiemmin. Kyllä kevään aikana pitää se jatkosopmus saada tehtyä, muuten pelkään että jos UCL-paikka jää haaveeksi ja mies vielä kesän MM-kisoissa pääsee pelaamaan niin koko ensi kesä menee vain tuon siirron vatvomiseen.

Bainesin tilanne on mielestäni outo ellei nyt tammikuun aikana mitään tapahdu. Edes vuoden jatko toisi sen että kausi voitaisiin mennä rauhassa loppuun ja kesällä sitä siirtoa voisi sitten harkita. Itsehän toivoisin miehelle 2 vuoden jatkoa vuoteen 2017, Baines on kuitenkin niin tasainen ja varma suorittaja että mielellään tuon Evertonissa pitäisi vaikka uran loppuun asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös