Euroviisut 2013

  • 164 022
  • 1 204

Mr. Walker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Hahaa Liettua, ei saatana. :D Melkoinen kulttihahmo tämä Andrius.
Jep. Biisikin ihan peestä, mutta juuri tällaisten takia Euroviisut on ihan must.

Kävin muuten eilen sijoittelemassa rahojani vedonlyöntiin. Kaikki tietysti Suomelle.
- Voitosta kerroin 50. Kaikki on mahdollista
- Sijoitus 10 joukossa kerroin 5. Mielestäni aika realistinen
- Sijoitus 4 joukossa kerroin 10. Mahikset on. Meillä kuitenkin yllättäen aika erilainen biisi tämänvuotisissa karkeloissa. Ding Dong - siinä ne taikasanat.

Panoksia en kerro.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Tämän illan karsinnoissa lavalle astuvat ennakkoon pari suurinta ennakkosuosikkia.

Norjan kappale on kisojen paras ja misukka kireessä puvussaan herättää varmasti huomiota: Margaret Berger - I Feed You My Love

Romanian kappale on huumoriarvoltaan yksi Euroviisuklassikoita, eikä kappale itsessään ole edes näiden viisujen huonoin. Kerännyt valtavasti huomiota ennen viisuja. Alkuerän viimeiseltä esityspaikalta mennään varmasti tällä vedolla finaaliin: Cezar - It's My Life
 

Kaivanto

Jäsen
Tässä ketjussa ei näy olleen vielä mainintaa siitä, että tänä vuonna kappaleiden esiintymisjärjestystä ei enää arvota perinteiseen tapaan. Ainoastaan isäntämaa Ruotsin paikka arvotaan (arvottiin jo, paikka 16) ja lisäksi jokaisen kappaleen sijoittuminen alku- tai loppupuoliskoon arvotaan, minkä jälkeen tuotantoryhmä päättää esiintymisjärjestyksen näissä raameissa. Muutosta on perusteltu sillä, että näin saadaan aikaan paras mahdollinen show, jossa eri tyyliset kappaleet sijoittuvat sopivasti toisiinsa nähden, alku ja loppu ovat kiinnostavia jne. Muutoksesta on kaavailtu pysyvää.

Uudistus on kilpailullisuuden kannalta skandaalimainen. Vaikka päätökset tehtäisiin vain tv-tuotannon perusteella, tasapuolisuus kärsii, sillä käytännössä kiinnostavimmat kappaleet sijoitetaan paraatipaikoille ja muiden ei ole sitten niin väliä. Mutta kun tämä ei ole edes suurin ongelma, vaan vuosien mittaan nähdään väistämättä kulisseissa kähmintää poliittisesti värittyneistä päätöksistä aina ostettuihin esiintymispaikkoihin asti.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Huomenna kirjoitan Facebook-päivityksekseni: "Huomenna Suomi voittaa Euroviisut." Imelät balladit syövät toisensa, kansakunnat antavat Kristan kosinnalle myöntävän vastauksensa, joten homojen, lesbojen, transujen, nekrofiilien ja kosintaa odottavien romanttismielisten johdolla Krista voittaa. Suomeen Krista saapuu tietenkin Hornet-saattuessa.

Ok, Ukrainakin voi voittaa. Niillä on parhaimmat näköiset naiset. Jos yksi räjähtänyt ydinvoimala takaa kansakunnalle noin hyvännäköisiä naisia, niin ei muuta kuin Olkiluotoon tai Loviisaan kunnon onnettomuus, niin jospa täälläkin naisten taso entisestään nousisi.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Krista on kiistatta piristävä ilmestys ja mukaansatempaava, mutta ah niin muovinen. Vähän yksinkertaisen oloinen. Laulaa se kyllä osaa, ja hyvin, ja onhan tuo meidän esityksemme tänä vuonna parempi kuin monena vuotena ennen. Toivottavasti tuo hääpsychoilu valtaa kansojen mielet, ja Krista kampeaa itselleen hyvän sijan finaalissa. Sinne ainakin uskon hänen pääsevän.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Krista on kiistatta piristävä ilmestys ja mukaansatempaava, mutta ah niin muovinen. Vähän yksinkertaisen oloinen.

Niin kovin viattoman tuntuinen, joten en tunne ollenkaan huonoa omatuntoa, jos joskus runkatessani häntä ajattelen.

En välttämättä jaksa katsoa Kristan esitystä ainakaan äänillä varustettuna, sillä tuo biisi on tullut sen verran usein radiosta, mutta kaipa siitä jotain iloa saa irti äänettömänäkin. Veikkaan, että top kympin ulkopuolelle jäädään niukasti.
 

sake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään jatkoon:

1. Azerbaidžan
2. Kreikka
3. Norja
4. Georgia
5. Suomi
6. San Marino
7. Israel
8. Bulgaria
9. Malta
10. Romania (pakkohan sen on mennä!)

Oma toivomukseni olisi, että Azerbaidžan ei pääsisi finaalin ollenkaan, mutta nyt vaikuttaa siltä, että biisin hypetys on vielä suurempaa kuin voittovuonna (jolloin biisi oli myös paska). En myöskään itse jaksa kuunnella Bulgarian vinkumista, mutta edelleen vedonnee eurooppalaisiin.

Latvian biisi (kun katsoo kaiken myötähäpeän taakse) on itse asiassa oikeinkin piristävä trumpetteineen. Lisäksi toivoisin Unkarille tai Islannille jatkopaikkaa, mutta en jaksa uskoa näiden iskevän varsinkaan ensikuuntelulta suureen yleisöön.

Vielä pitäisi itse päättää, ketä äänestää.. Yleensä sorrun kuitenkin äänestämään ainakin kolme kertaa.

KOM IGEN KRISTA!
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Kohta mennään! Malmössä aivan loistava tunnelma ja tyhjiä paikkoja ainakin vähemmän kuin Hartwall Areenalla. Naurettavaa, että sain lippupaketin joka sisältää semifinaalit ja finaalin + harjoitukset yms. niin halvemmalla kuin tuon mm-kisojen puolivälierä ottelun.

MARRY ME KRISTA!
 

sake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä piti lisätä, että jostakin syystä tykästyin kovasti Sveitsin Takasan kappaleeseen myös. Jokin haikeus siinä lämmittää, vaikka onkin aika toistoinen. Ja onhan mukana ennätysvanha 95- vuotiaskin. Pidetään sormet ristissä, että pysyy vielä vähän aikaa hengissä!
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Harva asia on niin ärsyttävää kuin jodlaaminen kurkkuäänellä. Toivottavasti Makedonian mummo ei pääse jatkoon.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Ollut paljon parempi alku kuin ykkössemissä, ja tämän jälkeen Krista. Kovasti näkyy Marry Me paitoja ja kylttejä. Vähän ristiriitaiset fiilikset Kristasta on monista, tuo lopun pusukohtaus on monella laskenut pisteitä. Finaaliin silti mennään, siihen luotetaan että tänään on suomen superpäivä ;)
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
EJT Makedonialla aikamoinen meininki päällä. Esma perkele.

Azerbaidzan jälleen kerraan menossa finaaliin. Näppärä kaveri tuolla laatikossa. Harvemmin kuitenkaan boksista voitetaan..
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Millasethan esiintymisnumerot on parhaat jatkoonpäsyä ajatellen? Joku varmaan asiaa tutkinut. Yleisesti aika turanpäivästä huttua nää biisit. Aika vähän tässä 2. semissä sellaisia maita jotka varmasti Suomea äänestäisivät. Noita toisiaan äänesteleviä kyllä aina on.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joku näissä kisoissa vetää puoleensa. En tiedä mikä. Musiikissa ei ole oikein mitään hyvää, kun joka toisessa on se perus eurodance jumputus taustalla.
Harmi, kun ruotsalaisetkin pudottivat parhaan kappaleensa pois.

Nyt Krista. Miksi noi juontajat osaa olla noin ärsyttäviä vuosi toisensa jälkeen...
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Nyt Krista. Miksi noi juontajat osaa olla noin ärsyttäviä vuosi toisensa jälkeen...
Tämä naispuolinen juontaja on ilmeisesti YLE:n uusi moniosaaja (s. 1991), joka on joka ainoassa "asiaohjelmassa" "toimittajana". Vitun ärsyttävä nutturapää.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Ei herran jestas...

Mitähän ne meistä ulkomailla ajattelee?

Kai tästä jatkoon mennään ilman Viron ja Ruotsin ääniäkin. Jos tämä olisi jonkun slobomaan biisi niin voitto olisi aika lähellä.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Krista teki sen mitä feikkilesboduo ei aikoinaan tehnyt. Ole!
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Ainakin täällä Krista sai aivan mahtavat aplodit! HYVÄ KRISTA! Todella nappiin meni show, jos tuolla ei mennä finaaliin niin jo on kumma!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Erittäin hyvin veti Krista. Toivottavasti "äänestyspolitiikka" ei vie finaalipaikkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös